Ingen jul uten talentkåring. Som vanlig vil julekalenderen være en kåring av de 24 største talentene i Championship. Eirik Aase (@eirikaase) vil presentere en ny spiller for hver dag frem til julaften. For å være en del av vurderingen må spilleren være født i 1996 eller senere. Spilleren må samtidig være eid av en av klubbene som spiller i Championship, samt ha spilt Championship-fotball denne sesongen. Det vil si at lånespillere som for eksempel Diogo Jota og Kieran Dowell ikke er med i kåringen. Unntaket er dersom spilleren som er på lån kommer fra en annen klubb i Championship.

 

14. plass:
Navn:
 Keinan Vincent Joseph Davis
Alder: 19 år (13.02.1998)
Posisjon: Spiss
Klubb: Aston Villa
Kamper/Mål i årets Championship: 18/2

Da Keinan Davis var 17 år gammel tok han turen til Aston Villas akademi. Før det hadde han vært hos Biggleswade Town og Stevenage. Hos sistnevnte fikk han beskjed om at han ikke hadde det som var nødvendig for å lykkes i fotballverden, men hos Biggleswade Town fikk han tilbake selvtilliten. Der bøttet han inn mål for U18-laget, og ble deretter oppdaget av Aston Villa.

På Villa Park har han nå fått presentere seg for Aston Villa-fansen. Davis debuterte i januar i år da de møtte Tottenham Hotspur i FA Cupen. Det ble ikke så mange kamper utover våren, men denne sesongen har han vært en fast bidragsyter på førstelaget i Championship. Med sine gode dribleferdigheter og energiske spillestil er han lett å bli glad i for supporterne. Han har scoret to mål denne sesongen og ser ut til å være en spiller man bør se opp for i tiden fremover.

About The Author

Leave a Reply