Ingen jul uten talentkåring. Som vanlig vil julekalenderen være en kåring av de 24 største talentene i Championship. Eirik Aase (@eirikaase) vil presentere en ny spiller for hver dag frem til julaften. For å være en del av vurderingen må spilleren være født i 1996 eller senere. Spilleren må samtidig være eid av en av klubbene som spiller i Championship, samt ha spilt Championship-fotball denne sesongen. Det vil si at lånespillere som for eksempel Diogo Jota og Kieran Dowell ikke er med i kåringen. Unntaket er dersom spilleren som er på lån kommer fra en annen klubb i Championship.

 

12. plass:
Navn:
 André Green
Alder: 19 år (26.07.1998)
Posisjon: Ving
Klubb: Aston Villa
Kamper/Mål i årets Championship: 5/1

Noen spillere er slik at de kan løfte en hel stadion på egenhånd bare ved å bli byttet innpå. André Green er den typen spiller. Med sin hurtighet og gode dribleferdigheter kan han skape uro for selv den beste Championship-forsvarer, samtidig som hans tøffe og energiske stil gjør at fansen får troen på det han har å komme med.

Denne sesongen har han fått fem kamper for Aston Villa i Championship, men dessverre førte en skade til at han tidlig i sesongen har måttet bytte ut gressmatten med behandlingsrom. 19-åringen debuterte for Villa i Premier League våren 2016, og fikk en del muligheter for førstelaget i Championship forrige sesong. Likevel var det ikke før denne sesongen at man fikk inntrykket av at han endelig skulle få sitt store gjennombrudd, men da kom dessverre skaden.

Green har vært i klubben siden han var ni år gammel, og har siden den gang gått gradene i klubbens akademi. Han har flere ungdomslandskamper for England, og kan fort bli en mann som får representere landet sitt på seniornivå dersom han kommer sterkt tilbake etter skaden. Så spennende er nemlig denne unge vingen.

About The Author

Leave a Reply