Skrevet av: Eirik Aase

 

Norwich City – Brentford
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Wes Hoolahan, Cameron Jerome, James Husband og Steven Naismith er ute hos vertene. Hos gjestene er Rico Henry og Josh Clarke ute med skadet.

Ikke overraskende ble det en jevn kamp på Elland Road da Norwich City var på besøk der forrige helg. Etter den sterke 3-1 seieren mot Sheffield Wednesday i den foregående runden, hadde Canaries-fansen store forhåpninger foran kampen mot Leeds United. Dessverre for gultrøyene ble det ingen hyggelig ettermiddag i Yorkshire. En scoring av Pontus Jansson var nok til å senke Daniel Farke og hans Norwich City. Norwich har dermed bare én seier på de ni siste kampene i ligaen. Denne fæle formen har ført gultrøyene ned til en 16. plass med 27 poeng. Foran helgens runde er det hele ti poeng opp til play-off. Hjemme på Carrow Road har de 3-5-3, og bare én av de åtte siste på eget gress har endt med seier.

Norwichs siste kamper:
Leeds – Norwich 1-0
Norwich – Sheff Wed 3-1 (Maddison, Klose, Oliveira)
Cardiff – Norwich 3-1 (Stiepermann)
Norwich – Preston 1-1 (Maddison)
Forest – Norwich 1-0

Brentford fikk besøk av et formsvakt Barnsley, men klarte utrolig nok gå av banen uten scoring. The Bees skapte en del sjanser, men fant aldri nettmaskene. Det er noe som ikke skjer ofte med denne London-klubben. Uavgjort hjemme mot Barnsley føles nok nesten som et tap for Brentford akkurat nå, og nå begynner avstanden til play-off å bli skremmende stor. Nå ligger de på en 13. plass med 28 poeng, og det betyr at de nå har ni poeng opp til play-off. Den avstanden er tung, men samtidig er Brentford gode nok til å kunne tette den luken. I så fall må de først gjøre noe med formen. Nå har Brentford bare én seier på de seks siste kampene. På bortebane har de 3-3-5 denne sesongen, men bare to av de syv siste på bortebane har endt med tap.

Brentfords siste kamper:
Brentford – Barnsley 0-0
Hull – Brentford 3-2 (Selvmål, Egan)
Brentford – Fulham 3-1 (Canos, Watkins, Sawyers)
QPR – Brentford 2-2 (Vibe x2)
Brentford – Burton 1-1 (Jozefzoon)

Vurdering: To lag i svak form som møtes. Verst er det for hjemmelaget som bare har vunnet én av sine ni siste kamper, og som sliter på eget gress. Her møter de et Brentford-lag som liker å angripe, men som har slitt med poengfangsten de siste ukene. Det blir spennende å se hvordan Norwichs defensive fokus vil fungere mot et såpass offensivt Brentford-lag. Nettopp dette gjør fredagens kamp til en uforutsigbar affære. Jeg har likevel god tro på at gjestene kan få med seg noe fra Carrow Road. Om det blir uavgjort eller borteseier er vanskelig å si, men dersom jeg må velge et utfall, blir det uavgjort.

Tips: U (3.60 @ Nordicbet)

About The Author

Leave a Reply