Skrevet av: Eirik Aase

 

Bolton Wanderers – Bristol City
Kampstart: 21.00
Skader og Suspensjoner: Zach Clough kan gjøre comeback for Bolton, mens David Wheater og Aaron Wilbraham er usikre. Hos gjestene er Nathan Baker suspendert, mens Matty Taylor er ute.

Har Bolton Wanderers solgt seg til nedrykk? Foran helgens serierunde ligger The Trotters på en 22. plass med 26 poeng, og det er bare dårligere målforskjell som gjør at de ligger på nedrykksplass. Formen har ikke vært så verst den siste tiden, men fellesnevneren for omtrent alt positivt for Bolton denne sesongen har vært Gary Madine. Nå har de solgt sin beste spiller til Cardiff City, og jeg aner ikke hvordan dette skal gå. Madine hadde ti mål og fem målgivende pasninger denne sesongen, noe som er helt vilt med tanke på at hvittrøyene bare har scoret 26 mål. Bolton har nå fått lang hvile pga. FA Cup, og kommer uthvilt til denne kampen. Hjemme på Macron Stadium har de 5-3-5 denne sesongen, og bare én av de ni siste på eget gress har endt med tap. Til kveldens kamp kan hjemmefansen glede seg over å få se Zach Clough tilbake i Bolton-drakten etter at han ble hentet på lån på Deadline day.

Boltons siste kamper:
Bolton – Ipswich 1-1 (Madine)
Brentford – Bolton 2-0
Bolton – Huddersfield 1-2 (Derik)
Bolton – Hull 1-0 (Madine)
Sheff Utd – Bolton 0-1 (Madine)

Bristol City trengte en opptur i ligaen da Queens Park Rangers kom på besøk forrige helg. The Robins hadde fire kamper på rad uten seier i ligaen før den kampen, og derfor smakte det nok ekstra deilig med tre poeng mot Ian Holloway & Co. At det skulle skje etter at Nathan Baker ble utvist på stillingen 0-0 midt i første omgang, gjør seieren enda mer imponerende. Rødtrøyene imponerte med ti mann og vant til slutt 2-0. Nå ligger de på en femteplass med 51 poeng, mens de har tre poeng opp til direkte opprykk. På bortebane har Bristol City 6-6-2 denne sesongen, men ingen av de tre siste bortekampene har endt med seier. Kanskje blir det en endring på det her?

Bristol Citys siste kamper:
Bristol City – QPR 2-0 (Bryan, Diedhiou)
Bristol City – Man City 2-3 (Flint, Pack)
Derby – Bristol City 0-0
Bristol City – Norwich City 0-1
Man City – Bristol City 2-1 (Reid)

Vurdering: Hvordan blir livet etter Gary Madine for Bolton Wanderers? Jeg tror de kan få en tung tid fremover. Her møter de et av ligaens beste lag. Bolton har fått mye hvile, men det har strengt tatt Bristol City også. Selv om Bolton har vært meget bra på hjemmebane over lengre tid nå, tror jeg de går på en smell her. Jeg går for borteseier på Macron Stadium.

Tips: B (2.05 @ Fansbet)

About The Author

Leave a Reply