Skrevet av: Eirik Aase

 

 


 

Aston Villa – Preston North End
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Jack Grealish, Albert Adomah og Ahmed Elmohamady er usikre hos vertene. Hos gjestene er John Wels suspendert.

Etter syv seiere på rad i Championship sa det til slutt stopp for Aston Villa. Lørdag var de på besøk hos Fulham på Craven Cottage, og det viste seg å være en litt for tøff oppgave. Lenge var det spennende i London, men etter to raske Fulham-scoringer etter hvilen var det ingen tvil. De tre poengene skulle bli værende hos hvittrøyene. At Villa-keeper Sam Johnstone gjorde en sjelden brøler gjorde dagen bekmørk. Det er dog ingen grunn til å grave seg ned for Steve Bruce & Co. Nå ligger de på en tredjeplass med 59 poeng, mens det skiller to poeng opp til Cardiff City på direkte opprykksplass. Situasjonen ser med andre ord fortsatt meget bra ut sammenlignet med for noen uker siden. Hjemme på Villa Park har de 10-5-1 denne sesongen. Samtlige fire siste hjemmekamper har endt med seier, mens de har åtte på rad på eget gress uten tap.

Aston Villas siste kamper:
Fulham – Aston Villa 2-0
Aston Villa – Birmingham 2-0 (Adomah, Hourihane)
Aston Villa – Burton 3-2 (Hogan, Adomah, Grealish)
Sheff Utd – Aston Villa 0-1 (Snodgrass)
Aston Villa – Barnsley 3-1 (Hogan x2, Hourihane)

Preston North End hadde ingen lett jobb lørdag ettermiddag. Den suverene serielederen Wolverhampton Wanderers var på besøk, men i det oppgjøret viste Alex Neil & Co seg fra en meget bra side. Preston truet ulvene flere ganger før de tok ledelsen kort tid etter pause, men et rødt kort til John Welsh satte en stopper for det som kunne blitt en fantastisk seier. Wolves utlignet etterpå ved Helder Costa, mens Preston deretter hadde mer enn nok med å forsvare seg. The Lilywhites ligger nå på syvendeplass med 50 poeng, og nå skiller det tre poeng opp til play-off. Jeg har hele sesongen kastet frem Preston som en mulig play-off kandidat, og jeg blir ikke overrasket dersom de kniper en plass i vår. Nå har de seks på rad uten tap, mens de på bortebane har 6-7-3. Ingen av deres åtte siste på fremmed gress har endt med tap.

Prestons siste kamper:
Preston – Wolves 1-1 (Browne)
Brentford – Preston 1-1 (Barkhuizen)
Preston – Hull 2-1 (Cunningham, Browne)
Forest – Preston 0-3 (Bodin, Barkhuizen, Johnson)
Preston – Birmingham 1-1 (Davies)

Vurdering: Aston Villas fantastiske form den siste tiden fikk seg en knekk på lørdag, men likevel er den formen med på å gjøre vertene til favoritter her. Jeg tror dog ikke det blir gåtur i parken for Villa. Preston er et av de best organiserte lagene i ligaen, og kan gi hvem som helst tøff utfordring. Det tror jeg de kommer til å gjøre her også, og for meg fremstår uavgjort som det mest sannsynlig utfallet her. Jeg setter et kryss i midten.

Tips: U (3.20 @ Fansbet)


 

Barnsley – Burton Albion
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Vertene har ingen nye skader å melde om. John Brayford, Tom Flanagan og Ben Turner er usikre hos gjestene.

Grunnet FA Cup var ikke Barnsley i aksjon i ligaen denne helgen. De hadde heller ikke cupkamp å fokusere på, ettersom det var deres motstander som spilte cupkamp. The Tykes har dermed fått halvannen uke spillefri, og det gjør nok godt for trøtte bein. Pausen har for øvrig Barnsley benyttet til å hente Jose Morais inn som ny hovedtrener. Den bereiste treneren har vært i de fleste land innen fotballen, og jeg er spent på hva han kan tilføre rødtrøyene. Barnsley spilte uavgjort 1-1 hjemme mot Sheffield Wednesday for halvannen uke siden, i en kamp hvor leiesoldat Oliver McBurnie fant nettmaskene for første gang i Barnsley-drakten. Nå ligger The Tykes på en 22. plass med 28 poeng, og opp til riktig side av streken skiller det ett poeng. Formen er svak med fem på rad i ligaen uten tap. Hjemme på Oakwell har de 3-6-7, og ingen av de åtte siste hjemmekampene har endt med seier.

Barnsleys siste kamper:
Barnsley – Sheff Wed 1-1 (McBurnie)
QPR – Barnsley 1-0
Barnsley – Fulham 1-3 (Lindsay)
Aston Villa – Barnsley 3-1 (Cavare)
Barnsley – Wolves 0-0

Det vil seg fortsatt ikke på hjemmebane for Burton Albion. Lørdag var Nottingham Forest på besøk på Pirelli Stadium, og der fikk gjestene en spiller utvist etter en drøy halvtime. Eric Lichaj forsøkte nemlig å kveste Martin Samuelsen, men lyktes heldigvis ikke med det. Samuelsen og Burton klarte ikke utnytte overtallet, noe som førte til at de nok en gang måtte gå av egen hjemmebane uten seier. De er nå oppe i tolv hjemmekamper på rad uten seier. Med en slik fæl statistikk er det ikke rart at Burton nå er tabelljumbo i Championship. De har 26 poeng, men bare tre poeng opp til riktig side av streken. Den luken blir dog større dersom de taper her. The Brewers har nå seks på rad uten seier, og på bortebane har de ett poeng på de tre siste. Totalt har de brukbare (til å være et bunnlag) 4-5-7 på fremmed gress.

Burtons siste kamper:
Burton – Forest 0-0
Ipswich – Burton 0-0
Aston Villa – Burton 3-2 (Boyce, Elmohamady)
Burton – Reading 1-3 (Akins)
Fulham – Burton 6-0

Vurdering: Barnsley med ny hovedtrener, samtidig som de har hatt spillefri den siste uken. Her møter de et Burton Albion-lag som er i svak form, akkurat som Barnsley selv er. Burton har hatt to målløse kamper på rad, men snart må vel scoringen komme? Her har Barnsley blitt gjort til store favoritter, og det kan jeg forstå. Likevel synes jeg oddsen er alt for lav på vertene. Jeg kan fint se for meg et morsomt og underholdene oppgjør hvor gjestene kan finne veien til nettmaskene. Jeg prøver et langskudd her og markerer for borteseier.

Tips: B (4.60 @ Fansbet)


 

Brentford – Birmingham City
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Sergi Canos er suspendert, mens Rico Henry fortsatt er skadet hos vertene. Hos gjestene er David Davis usikker, mens Maikel Kieftenbeld er suspendert.

Brentford klemte til da de trengte det som mest på lørdag. Etter bare ett poeng på de tre siste kampene var behovet for en seier enormt dersom man skulle henge med i kampen om play-off. Derfor var nok The Bees-fansen ekstra glade da London-klubben vant 2-0 borte mot Sunderland. At Neal Maupay sikret 2-0 scoringen på råfrekt vis med hælen gjorde det hele enda artigere for Brentford-supporterne. Nå ligger de 10. plass med 47 poeng. Det er nå bare seks poeng opp til play-off, og den luken er fullt mulig å tette. Dog kan de ikke gå på mange flere svake perioder som den de nettopp hadde, dersom de skal kunne være med i toppen. Hjemme på Griffin Park har Brentford 6-8-2 denne sesongen. De har bare tapt én av de ti siste på eget gress, og det tapet kom for to hjemmekamper siden da Norwich City var på besøk.

Brentfords siste kamper:
Sunderland – Brentford 0-2 (Mokotjo, Maupay)
Brentford – Preston 1-1 (Jozefzoon)
Derby – Brentford 3-0
Brentford – Norwich 0-1
Reading – Brentford 0-1 (Vibe)

Etter to strake 3-1 seiere over henholdsvis Sunderland og Sheffield Wednesday, var det mange Birmingham City-supportere som plutselig glemte følelsen av å se relativt utrygge ut i bunnen av Championship-tabellen. Det ble snakket om lagene foran på tabellen istedenfor lagene bak på tabellen. Snakk om nedrykk ble lagt på is, men nå har nedrykk nok en gang blitt et meget aktuelt tema. Blåtrøyene tapte nemlig 0-1 mot Millwall på lørdag, mens det ble 0-2 tap i byderbyet mot Aston Villa i den foregående kampen. Nå ligger Birmingham på en 19. plass med 30 poeng. Ned til nedrykksplass skiller det bare to poeng, og flere av lagene bak på tabellen har én kamp færre spilt. Nå gjelder det å slå tilbake så fort som mulig for Birmingham. På bortebane har de fæle 2-4-10, men det må legges til at de før tapet mot Aston Villa hadde fire bortekamper på rad uten tap.

Birminghams siste kamper:
Birmingham – Millwall 0-1
Aston Villa – Birmingham 2-0
Birmingham – Huddersfield 1-4 (Adams)
Sheff Wed – Birmingham 1-3 (Jota x2, Davis)
Birmingham – Sunderland 3-1 (Davis, Boga, Gallagher)

Vurdering: Brentford er underholdene å se på, men laget litt for ofte rot i bakre rekker. Det gjør at mange hjemmekamper har endt uavgjort, selv om de ofte er det klart beste laget. Her møter de et Birmingham-lag som virkelig trenger seier etter å ha lagt bak seg en fæl uke. Jeg har størst tro på at Brentford kan få til noe i denne kampen, men vil minne om en relativt stor uavgjortfare. Hjemmeseier er absolutt mest sannsynlig, men ser man på oddsen er det klart mest å hente på uavgjort her. Derfor setter jeg et kryss i midten.

Tips: U (3.80 @ Fansbet)


 

Middlesbrough – Hull City
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Vertene har ingen nye skader å melde om, mens gjestene mangler suspenderte Sebastian Larsson. Abel Hernandez har returnert for reservene, men har et lite stykke igjen før han er klar for førstelagsspill.

Det var vel ingen som hadde trodd at man skulle få servert festfotball på Riverside Stadium etter at Tony Pulis ble ansatt? Likevel må jeg si at det så lovende ut rent underholdningsmessig i de første kampene under Pulis ledelse. Spesielt Adama Traore har fått et enormt løft etter Pulis ankom klubben, men bortsett fra det har det sett blekt ut. Lørdag tapte rødtrøyene 0-1 borte mot Cardiff City, noe som betyr at de nå har scoret i én av sine fem siste kamper i alle turneringer. I den kampen scoret nevnte Traore begge målene. Boro har nå én seier på de fire siste kampene i ligaen. Denne svake formen gjør at de nå har fått en luke på fem poeng opp til play-off. Hjemme på Riverside Stadium har de 8-3-5 denne sesongen, men bare én av de fire siste på eget gress har endt med tre poeng. I bare én av de fire siste på eget gress i ligaen har Boro scoret mål. Det er ikke bra nok.

Boros siste kamper:
Cardiff – Boro 1-0
Boro – Reading 2-1 (Traore x2)
Norwich – Boro 1-0
Boro – Sheff Wed 0-0
Boro – Brighton 0-1

Det ble kattens lek med musen da Hull City var på Stamford Bridge for å bryne seg på Chelsea i FA Cupen fredag kveld. Hull ble flere nummer for små mot Antonio Conte & Co og tapte til slutt 0-4. Dermed kom de seg raskt ned på jorda igjen etter den imponerende 2-0 seieren borte mot Nottingham Forest i forrige ligakamp. Cuptap er derimot enkelt å riste av seg for tigrene, ettersom det først og fremst er i ligaen de må ha fokuset nå. Hull hadde nemlig ni kamper på rad uten seier i ligaen før seieren mot Forest sist, og er nødt til å bygge videre på den seieren for å unngå en fryktelig tung vårsesong. Nå ligger Hull på en 21. plass med 29 poeng, og ned til feil side av streken skiller det bare ett poeng. Basert på formen og prestasjonene Hull har vist over tid nå, er det ingenting som tyder på at ikke Hull skal være med i bunnstriden ut sesongen. På bortebane har de 2-5-9 denne sesongen, og før seieren mot Forest hadde de fem bortetap på rad.

Hulls siste kamper:
Chelsea – Hull 4-0
Forest – Hull 0-2 (Toral, Wilson)
Preston – Hull 2-1 (Bowen)
Hull – Leeds 0-0
Hull – Forest 2-1 (Dicko, Bowen)

Vurdering: Det er vanskelig å bli imponert av det Boro har fått til siden Tony Pulis har ankommet klubben, men samtidig er det liten tvil om at Hull City har vært en mye større skuffelse i den samme perioden. Hull ser ut som et typisk bunnlag nå, og jeg tror de skal få store problemer mot et godt organisert Boro-lag. Jeg har klart størst tro på hjemmeseier her. Dersom det er noe som skal stoppe vertene, må det være dersom de nok en gang sliter med å finne nettmaskene. Mot Hulls forsvar tror jeg likevel ikke det blir noe problem. Jeg markerer for Boro-seier.

Tips: H (1.76 @ Fansbet)


 

Millwall – Sheffield Wednesday
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Aiden O`Brien og Byron Webster er ute hos vertene. Gjestene har en skadeliste som har vært fryktelig lang over lengre tid. Der finner man navn som Fernando Forestieri, Barry Bannan, Keiren Westwood og Sam Hutchinson for å nevne noen. Til denne kampen mangler de også Jordan Rhodes som er syk.

Er det Tim Cahill-effekten som er i aksjon? Nei, det er nok bare tilfeldig, men helt siden Tim Cahill ble presentert som ny Millwall-spiller, har de ikke tapt i ligaen. De har spilt uavgjort 0-0 mot Derby County, samt vunnet 2-0 borte mot Reading. De spilte uavgjort hjemme mot Cardiff City i en kamp jeg var til stede på, mens de på lørdag vant 1-0 borte mot Birmingham City. De ser nøyaktig like sterke ut som de har gjort hele sesongen, men nå har de endelig hatt litt marginer på sin side. Millwall har nå seks på rad uten tap, og bare i én av de ni siste har de gått av banen uten poeng. De ligger på 14. plass med 42 poeng, og er ikke langt unna å ha nådd det som må ha vært deres målsetning før sesongstart. Nemlig å holde seg. Nå har Millwall tre borteseiere på rad, noe som er ganske utrolig siden de gikk de første 13 bortekampene uten seier. Hjemme på The Den har de 7-6-3 denne sesongen, og ingen av de åtte siste på eget gress har endt med tap.

Millwalls siste kamper:
Birmingham – Millwall 0-1 (Onyedinma)
Millwall – Cardiff 1-1 (Gregory)
Rochdale – Millwall 1-0
Reading – Millwall 0-2 (Selvmål, Gregory)
Millwall – Derby 0-0

Til min store overraskelse valgte Jos Luhukay å stille med det som jeg mener var et svekket lag hjemme mot Swansea, men likevel holdt de Premier League-klubben til uavgjort 0-0. På overtid kunne de i tillegg stukket av med seieren da Adam Reach kom gjennom, men han valgte et innlegg istedenfor skudd, noe som viste seg å være en dårlig avgjørelse. For uglene fikk Atdhe Nuhiu vist seg frem på TV-skjermen, og én uke tidligere scoret han Wednesdays eneste mål da de spilte uavgjort 1-1 borte mot Barnsley. Sheffield Wednesday tok en kruttsterk 2-0 seier hjemme mot Derby County for én uke siden, og i det oppgjøret imponerte Lucas Joao med to mål. Før den seieren hadde The Owls syv på rad uten seier i ligaen. Derfor er det ikke så overraskende at de ligger helt nede på en 16. plass med 37 poeng. De skal passe seg for å ikke bli dratt ned i bunnstriden, mens håpet om opprykk har blitt knust denne sesongen. På bortebane har de 3-7-6 denne sesongen. De har ikke vunnet noen av sine fire siste på bortebane, mens det bare har blitt én seier på de åtte siste på fremmed gress.

Sheff Weds siste kamper:
Sheff Wed – Swansea 0-0
Sheff Wed – Derby 2-0 (Joao x2)
Barnsley – Sheff Wed 1-1 (Nuhiu)
Sheff Wed – Birmingham 1-3 (Joao)
Boro – Sheff Wed 0-0

Vurdering: Millwall er i meget bra form, og spesielt på bortebane har de endelig våknet. Her møter de et Sheffield Wednesday-lag som har vist bedre takter den siste uken, etter en periode med litt svakere prestasjoner og resultater. Wednesday spiller mye uavgjort, og det samme gjelder Millwall. Det er langt fra tilfeldig, og etter min mening stinker det poengdeling her.  

Spill: U (3.30  @ Fansbet)


 

Nottingham Forest – Reading
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Eric Lichaj er suspendert, mens Joe Worrall er skadet hos vertene. Samtidig er Apostolos Vellios og Daryl Murphy usikre grunnet sykdom. Gjestene har ingen nye skader å melde om.

Aitor Karanka kan ikke ha vært særlig begeistret over sin vanligvis stødige back Eric Lichaj på lørdag. Ut av ingenting bestemte han seg for å klippe ned Martin Samuelsen på håpløst vis, noe som førte til at Forest måtte spille en hel time med én mann mindre på banen. Til tross for det røde kortet unngikk Forest baklengsmål, men samtidig scoret de ikke selv heller. Dermed gikk Forest av banen uten scoring for fjerde kamp på rad. Bare én av de ti siste i ligaen har endt med seier, og nå ligger de på en 17. plass med 36 poeng. Med alle utskiftningene på slutten av overgangsvinduet, skal de passe seg for å ikke bli blandet inn i en bunnstrid. Dog har jeg troen på at Karanka har det som trengs for å styre rødtrøyene unna en nervepirrende sesongavslutning. Hjemme på City Ground har Forest fem strake tap i ligaen. Totalt har de 7-0-9 på eget gress. Karanka trenger sårt en opptur foran egne supportere nå.

Forests siste kamper:
Burton – Forest 0-0
Forest – Hull 0-2
Fulham – Forest 2-0
Forest – Preston 0-3
Hull – Forest 2-1 (Vellios)

Det er ikke bare Nottingham Forest som sliter for tiden. Det samme kan absolutt sies om Jaap Stam og hans Reading. Etter tap på straffesparkkonkurranse på Wembley i fjor, var det nok mange Reading-fans som håpte at The Royals ville ta et enda et steg opp denne sesongen. Slik har det ikke gått. Lørdag tapte de 1-2 borte mot Middlesbrough, og i den foregående kampen tapte de 0-2 hjemme mot Millwall. Berkshire-klubben ligger nå på en 18. plass med 32 poeng, og har bare fire poeng ned til nedrykk. Man kan trygt si at varselslampene blinker på Madejski Stadium. Bare én seier har det blitt på de ti siste kampene i ligaen, og den kom borte mot et Burton Albion-lag som et fryktelig dårlige på hjemmebane. På bortebane har Reading 5-4-7, hvor bare én av de seks siste på fremmed gress har endt med seier. Nå har de hatt spillefri halvannen uke, noe de har utnyttet ved å reise til Spania. Kanskje kan det gjøre underverker?

Readings siste kamper:
Boro – Reading 2-1 (Martin)
Reading – Millwall 0-2
Burton – Reading 1-3 (Bödvarsson x2, Gunter)
Sheff Wed – Reading 3-1 (Smith)
Reading – Brentford 0-1

Vurdering: Dette er en vrien nøtt. Ingen av lagene viser god form, og jeg sliter veldig med å finne en vinner. Forest har blitt gjort til klare favoritter, og det gjør for så vidt jobben med å markere for et utfall her enklere. Jeg synes nemlig dette her er vidåpent, og ser på det som nesten like sannsynlig at oppgjøret kan vippe gjestenes vei. Spesielt med tanke på at Reading har fått koble av med treningsleir i Spania siden sist kamp de spilte. Derfor velger jeg å markere for borteseier ettersom oddsen på gjestene er såpass mye høyere enn hos vertene. 

Spill: B (3.55 @ Fansbet)


 

Sheffield United – Queens Park Rangers
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: John Fleck og Simon Moore er begge suspenderte hos vertene. Hos gjestene er Ryan Manning suspendert, mens Grant Hall, Jamie Mackie, Idrissa Sylla og David Wheeler er ute.

Sheffield United var i aksjon i FA Cupen på lørdag. De var på besøk hos Leicester City på King Power Stadium, men der ble det ingen gevinst. The Blades tapte 0-1 borte mot revene, og dermed er det bare ligaen Chris Wilder & Co skal fokusere på ut sesongen. I ligaen ligger Yorkshire-klubben nå på en åttendeplass med 49 poeng, noe som gjør at de har fire poeng opp til play-off. Det må dog nevnes at de har én kamp færre spilt enn lagene foran på tabellen. I forrige ligakamp vant Sheffield United 2-1 over Leeds United etter to scoringer av Billy Sharp. Før den seieren hadde de to strake tap. Hjemme på Bramall Lane har de 9-2-5 denne sesongen. Bare to av de åtte siste på eget gress har endt med seier.

Sheff Utds siste kamper:
Leicester – Sheff Utd 1-0
Sheff Utd – Leeds 2-1 (Sharp x2)
Wolves – Sheff Utd 3-0
Sheff Utd – Aston Villa 0-1
Norwich – Sheff Utd 1-2 (Donaldson, Wilson)

Queens Park Rangers og Bolton Wanderers hadde ikke mye å by på i første omgang på lørdag, men i andre omgang våknet Matt Smith til live. Samtidig fikk Bolton en spiller utvist. Smith imponerte stort da han gjorde en fantastisk grovjobb på Joel Lynch sin 1-0 scoring, før han selv viste sin fantastiske hodestyrke på 2-0 målet. QPR tok dermed en viktig seier og er nå oppe på en 15. plass med 39 poeng. De har en behagelig avstand til nedrykk, men veien til opprykk er for lang. Nå har QPR vunnet to av de tre siste kampene, men på bortebane har de en jobb å gjøre. Svake 2-5-9 er status etter bortekampene så langt denne sesongen.

QPRs siste kamper:
QPR – Bolton 2-0 (Lynch, Smith)
Wolves – QPR 2-1 (Washington)
QPR – Barnsley 1-0 (Scowen)
Bristol City – QPR 2-0
QPR – Boro 0-3

Vurdering: Sheffield United har ikke vært helt seg selv i det siste, men i seieren over Leeds United for halvannen uke siden minnet de mer om det Blades-laget vi kjenner. Her møter de et QPR-lag som ikke er enkle å bli kloke på. Dette er en kamp jeg ikke kommer til å vurdere spill på. Dersom jeg måtte valgt et utfall ville det blitt hjemmeseier, men det skyldes først og fremst QPRs svake borteform.  

Spill: H (1.80 @ Fansbet)


 

Bolton Wanderers – Sunderland
Kampstart: 21.00
Skader og Suspensjoner: Ingen av lagene har noen nye skader å melde om. Mark Little er suspendert hos vertene.

Er det én kamp Bolton Wanderers-sjef Phil Parkinson virkelig trenger å vinne, så er det denne. Etter sitt andre strake 0-2 tap på lørdag er det på tide å vinne en fotballkamp igjen. Da passer det greit at bunnrival Sunderland kommer på besøk. Lørdag ble Bolton et nummer for liten i duell med Queens Park Rangers, og det betyr at de nå ligger på en 20. plass med 30 poeng. Ned til nedrykksplass skiller det to poeng nå. Bare én av de seks siste kampene i ligaen har endt med seier, og det er det man gjerne kaller for nedrykksform. Hjemme på Macron Stadium har Bolton 6-4-6 denne sesongen. Bare én av de ti siste hjemmekampene har endt med tap, og foran tirsdagens kamp har de fem hjemmekamper på rad uten tap.

Boltons siste kamper:
QPR – Bolton 2-0
Cardiff – Bolton 2-0
Bolton – Fulham 1-1 (Le Fondre)
Bolton – Bristol City 1-0 (Ameobi)
Bolton – Ipswich 1-1 (Madine)

Sunderland-spillerne var nok høyt oppe etter å ha kommet tilbake i kampen mot Bristol City for halvannen uke siden. I det oppgjøret lå The Black Cats under 0-3, men hentet inn ledelsen og sikret 3-3 i andre omgang. Dessverre for Sunderland-fansen betyr et slikt comeback fryktelig lite når man ikke klarer følge det opp med en god prestasjon i den påfølgende kampen. Sunderland fikk besøk av Brentford på lørdag, og der tapte de 0-2. De startet fryktelig svakt, men jobbet seg inn i kampen etter hvert. Dessverre for Sunderland klarte de aldri finne veien til nettmaskene, og derfor har de enormt press på seg foran tirsdagens bunnoppgjør mot Bolton Wanderers. Sunderland innehar nå 23. plass på tabellen med 26 poeng. Det er bare tre poeng opp til trygg grunn, men med tap her kan det fort bli en ekkel luke. På bortebane har Sunderland 3-6-7 denne sesongen. Ingen lag i Championship har flere baklengsmål enn de svarte kattene så langt. Hele 32 ganger har de måttet plukke ut ballen fra egne nettmasker på sine turer denne sesongen.

Sunderlands siste kamper:
Sunderland – Brentford 0-2
Bristol City – Sunderland 3-3 (Selvmål x2, McGeady)
Sunderland – Ipswich 0-2
Birmingham – Sunderland 3-1 (Oviedo)
Sunderland – Hull 1-0 (Asoro)

Vurdering: Bolton Wanderers i svak form i det siste, men hjemme på Macron Stadium er de solide. Her møter de et svakt Sunderland-lag som virkelig sliter. Jeg ser ikke bort fra at det kan ende uavgjort her, men jeg ender opp med å markere for hjemmeseier. Bolton ser bedre organiserte ut, er sterke på hjemmebane og har nok bedre selvtillit enn gjestene her.

Tips: H (2.45 @ Fansbet)

About The Author

Leave a Reply