Skrevet av: Eirik Aase

 

TV-kamper:
Fredag:
20.45: Middlesbrough – Leeds United (Viasport 3 & Viaplay)
Lørdag:
16.00: Nottingham Forest – Birmingham City (Viasport 3 & Viaplay)
18.30: Wolverhampton Wanderers – Reading (Viasport 3 & Viaplay)

Rundens oddskupong:
– Oddsen er hentet fra Fansbet.
Millwall – Sunderland (Hjemmeseier) 1.64
Wolverhampton Wanderers – Reading (Hjemmeseier) 1.39
Totalodds: 2.28


FREDAG:

Middlesbrough – Leeds United
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Grant Leadbitter er usikker hos vertene, mens Fabio og Rudy Gestede er skadet. Luke Ayling, Conor Shaughnessy og Tyler Roberts er skadet hos gjestene, mens Kemar Roofe og Pablo Hernandez sannsynligvis blir klare.

Adama Traore har vært det store samtaleemnet rundt Middlesbrough den siste uken. Den brennhete Boro-vingen har vært i suveren form etter nyttår, men på lørdag kokte det over. På et hjørnespark fikk han nok å dyttet/slo Bryan Oviedo over ende. Kamplederne fikk med seg hendelsen og viste han av banen, men etter kampen protesterte Boro på det røde kortet. Den protesten ble hørt og dermed slipper Traore å stå over de fire neste kampene. Det er gode nyheter for Boro. Rødtrøyene spilte uavgjort 3-3 borte mot Sunderland forrige runde, i en kamp hvor Sunderland utlignet på overtid. Nå har Boro to seiere på de seks siste kampene, og det er ikke akkurat opprykksform. Tony Pulis & Co ligger nå på en åttendeplass med tre poeng opp til play-off. Hjemme på Riverside Stadium har de 9-3-5 denne sesongen. Begge de to siste hjemmekampene til Boro har endt med seier.

Boros siste kamper:
Sunderland – Boro 3-3 (Bamford x2, Leadbitter)
Boro – Hull 3-1 (Gestede x2, Bamford)
Cardiff – Boro 1-0
Boro – Reading 2-1 (Traore x2)
Norwich – Boro 1-0

Leeds United fikk endelig satt en stopper for rekken med kamper på rad uten seier forrige helg. For første gang i 2018 kunne The Peacocks forlate banen med tre poeng i lomma, samtidig som Paul Heckingbottom sikret seg sin første seier som Leeds United-sjef. Man kan trygt si at 1-0 seieren over Brentford forrige helg var viktig for Leeds av flere grunner. Liam Cooper scoret kampens eneste mål mot The Bees, og det er ikke hver dag et lag klarer holde nullen når Brentford er på besøk. Nå ligger Leeds United på en 11. plass med 49 poeng. Det er seks poeng opp til play-off, og den avstanden er ikke verre enn at Leeds-fansen har god grunn til å være litt forsiktig optimistiske. Heckingbottom har tidligere vist med Barnsley at når hans lag først vinner kamper, så kommer det ofte flere på rad. Leeds har nå bare én seier på de ti siste i ligaen, hvor den ene seieren som nevnt kom sist helg. På bortebane har Leeds 7-2-8 denne sesongen, men ingen av de fem siste på fremmed gress har endt med seier for Leeds.

Leeds siste kamper:
Leeds – Brentford 1-0 (Cooper)
Derby – Leeds 2-2 (Alioski, Lasogga)
Leeds – Bristol City 2-2 (Roofe, Lasogga)
Sheff Utd – Leeds 2-1 (Lasogga)
Leeds – Cardiff 1-4 (Selvmål)

Vurdering: Middlesbrough ser ikke ut til å ha fått ting helt til å klaffe enda under Tony Pulis ledelse. De er absolutt sterke og klare favoritter her, men at de skal få det enkelt i denne kveldskampen nekter jeg å tro. Leeds United svever nok på en sky av selvtillit etter at seieren endelig kom forrige helg. Nå som de har Samuel Saiz tilbake fra suspensjon er de farligere fremover på banen. Her tror jeg Leeds kan overraske, og derfor tar jeg en sjanse i dette oppgjøret og prøver et langskudd. Jeg markerer for borteseier til høy odds.

Tips: B (4.75 @ Fansbet)


 LØRDAG:

Nottingham Forest – Birmingham City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: David Vaughan er skadet, mens Eric Lichaj er suspendert hos vertene. Gjestene har ingen nye skader å melde om og får tilbake Maikel Kieftenbeld fra suspensjon.

Etter flere kamper på rad uten å true noe særlig fremover på banen, eksploderte det plutselig da Nottingham Forest tok turen til hovedstaden for å møte Queens Park Rangers. Forest scoret hele fem mål på Loftus Road, hvor blant annet Lee Tomlin viste seg fra sin beste side. Før kampen mot QPR hadde Forest fem kamper på rad uten seier. Etter seieren ligger de nå på en 15. plass med 40 poeng. Det blir verken opprykk eller nedrykk for Nottingham Forest i vår, men de trenger en god avslutning på sesongen for å skape optimisme foran den kommende sesongen. Hjemme på City Ground har de 7-1-9 denne sesongen. De har ikke vært gode på hjemmebane i det siste, og på de seks siste hjemmekampene har de bare tatt ett(!) poeng.

Forests siste kamper:
QPR – Forest 2-5 (Tomlin x2, Lolley, Cash, Brereton)
Forest – Reading 1-1 (Tomlin)
Burton – Forest 0-0
Forest – Hull 0-2
Fulham – Forest 2-0

Birmingham City-supporterne kan umulig føle seg komfortable akkurat nå. Før byderbyet mot Aston Villa for noen uker siden så ting lysere ut, men nå har de kollapset fullstendig. De tapte 0-2 mot sin erkerival, før de deretter har tapt de tre påfølgende kampene. De har tapt mot Millwall og Barnsley hjemme, mens Brentford valset over Birmingham i London. Brentford vant hele 5-0 over blåtrøyene, og Birmingham har faktisk ikke scoret et eneste mål på de fire siste kampene. De ligger nå på nedrykksplass med 30 poeng, og har nå to poeng opp til trygg plass. På bortebane har de 2-4-11 denne sesongen. Begge de to siste bortekampene har endt med tap.

Birminghams siste kamper:
Birmingham – Barnsley 0-2
Brentford – Birmingham 5-0
Birmingham – Millwall 0-1
Aston Villa – Birmingham 2-0
Birmingham – Huddersfield 1-4 (Adams)

Vurdering: Nottingham Forest med sterk seier sist, men hjemme på City Ground har de skuffet stort over lengre tid nå. Her møter de et Birmingham City-lag som har skuffet stort i det siste. Her har Forest blitt gjort til store favoritter sammenlignet med gjestene, og det synes jeg ikke blir riktig. Dette er i mine øyne et helt åpent oppgjør, og det er ikke for uten grunn at Forest ikke har vunnet hjemme siden begynnelsen av desember. Skulle jeg bare plukket H, U eller B her, ville jeg sagt H. Skal jeg derimot se på oddsen er jeg ikke i tvil om at borteseier er det beste tipset her. Jeg prøver borteseier til høy odds i et oppgjør som jeg tror blir jevnt.

Tips: B (4.00 @ Fansbet)


 

Aston Villa – Queens Park Rangers
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Vertene ser ut til å måtte klare seg uten Jack Grealish til denne kampen. Hos gjestene er Grant Hall, Idrissa Sylla, David Wheeler og Jamie Mackie ute. Samtidig er Joel Lynch usikker. 

Aston Villa hadde en tøff kamp mot Sheffield Wednesday forrige helg, men man kan trygt si at de viste styrke i det oppgjøret. Villa lå under både 0-1 og 1-2 på Hillsborough, men kom tilbake og vant til slutt hele 4-2. Seieren var ekstra viktig for Steve Bruce & Co med tanke på at de hadde gått to kamper på rad uten seier. Først tapte de 0-2 borte mot Fulham, før det ble uavgjort mot Preston North End. Nå er de tilbake på det vinnende sporet, og det sporet er de nødt til å fortsette på dersom de skal klare direkte opprykksplass. Nå ligger Villa på en tredjeplass med 63 poeng, og opp til den viktige andreplassen er det fire poeng nå. Bare én av Villas ti siste ligakamper har endt med tap, og på hjemmebane har de 10-6-1 denne sesongen. Ingen av deres ni siste hjemmekamper har endt med tap.

Aston Villas siste kamper:
Sheff Wed – Aston Villa 2-4 (Whelan, Grabban, Hourihane, Snodgrass)
Aston Villa – Preston 1-1 (Grabban)
Fulham – Aston Villa 2-0
Aston Villa – Birmingham 2-0 (Adomah, Hourihane)
Aston Villa – Burton 3-2 (Hogan, Adomah, Grealish)

Queens Park Rangers er et av ligaens mest ustabile lag, men samtidig er de som oftest involvert i jevne og tøffe kamper. Det var ikke helt tilfellet da Ian Holloway & Co fikk besøk av Nottingham Forest. Ser man bak resultatet kan man likevel se at QPR på ingen måter var så mye dårligere enn Forest, men heller var fryktelig svake i forsvar, samtidig som Forest hadde absolutt alle marginer på sin side. QPR har nå tapt fem av sine syv siste ligakamper. De ligger på en 16. plass med 39 poeng. Opprykket er for langt unna til å skjenke en tanke, mens de har en forholdsvis komfortabel luke ned til nedrykk. På bortebane har QPR 2-5-10 denne sesongen, hvor samtlige tre siste på fremmed gress har endt med tap.

QPRs siste kamper:
QPR – Forest 2-5 (Luongo, Smith)
Sheff Utd – QPR 2-1 (Freeman)
QPR – Bolton 2-0 (Lynch, Smith)
Wolves – QPR 2-1 (Washington)
QPR – Barnsley 1-0 (Scowen)

Vurdering: QPR med fem tap på de syv siste, samtidig som de har tapt sine tre siste bortekamper. Her skal de ut i en av sesongens tøffeste bortekamper, og det tror jeg blir for vanskelig for Ian Holloway &  Co. Dette tror jeg Aston Villa drar i land. Jeg går for hjemmeseier.

Tips: H (1.74 @ Fansbet)


 

Barnsley – Norwich City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer…

UTSATT

Barnsleys siste kamper:
Hull – Barnsley 1-1 (McBurnie)
Birmingham – Barnsley 1-2 (McBurnie x2)
Barnsley – Burton 1-2 (Pinillos)
Barnsley – Sheff Wed 1-1 (McBurnie)
QPR – Barnsley 1-0

UTSATT.

Norwichs siste kamper:
Norwich – Bolton 0-0

Wolves – Norwich 2-2 (Oliveira, Zimmermann)
Norwich – Ipswich 1-1 (Klose)
Derby – Norwich 1-1 (Maddison)
Norwich – Middlesbrough 1-0 (Trybull)

Vurdering: Kommer..

Tips: ? (?.?? @ Fansbet)


 

Bolton Wanderers – Preston North End
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Vertene har ingen nye skader å melde om, mens Tom Clarke er usikker hos gjestene.

Bolton Wanderers forsvarte seg inn til et sterkt poeng borte mot Norwich City forrige helg, og bør derfor ha en god følelse innad i troppen før lørdagens lokaloppgjør mot Preston North End. Bolton vant sin forrige hjemmekamp mot bunnrival Sunderland, og har generelt vært sterke på hjemmebane denne sesongen. Heldigvis har hjemmeformen vært bra, for på bortebane har de vært fryktelig svake. På eget gress har de 7-4-6 denne sesongen, hvor bare én av de ti siste hjemmekampene har endt med tap. Faktisk har de ikke tapt noen av sine seks siste hjemmekamper. Nå ligger The Trotters på en 19. plass med 34 poeng. De har fire poeng ned til nedrykk, og man begynner nå å se for seg at Bolton faktisk ser sterke ut med tanke på å holde seg oppe. Det er noe jeg ikke har trodd tidligere i sesongen. Spesielt ikke etter salget av Gary Madine.

Boltons siste kamper:
Norwich – Bolton 0-0
Bolton – Sunderland 1-0 (Clough)
QPR – Bolton 2-0
Cardiff – Bolton 2-0
Bolton – Fulham 1-1 (Le Fondre)

Preston North End har i mine øyne vært et av de mest undervurderte lagene i Championship denne sesongen. De har vært solide bakover på banen, samtidig som angrepsspillet ofte har holdt høy kvalitet. Dette har resultert i at de har gitt tøff motstand i nesten samtlige kamper, og ofte har de endt opp med å dra seieren i land. Foran forrige runde hadde de en flott mulighet til å krype helt opp i ryggen på lagene som ligger på play-off, men en muligheten misbrukte de. Preston tapte 0-1 hjemme mot Ipswich Town, og har dermed fire poeng opp til sjetteplassen. Det er ingen stor avstand, men konkurransen i den delen av tabellen er knallhard. Før tapet mot Ipswich hadde de syv kamper på rad uten tap. På bortebane har de 6-8-3 denne sesongen, og ingen av deres ni siste på bortebane har endt med tap. Faktisk er det ingen lag i Championship som har færre tap på bortebane enn Preston.

Prestons siste kamper:
Preston – Ipswich 0-1
Aston Villa – Preston 1-1 (Barkhuizen)
Preston – Wolves 1-1 (Browne)
Brentford – Preston 1-1 (Barkhuizen)
Preston – Hull 2-1 (Cunningham, Browne)

Vurdering: Bolton ser ut til å snike seg rolig og forsiktig unna bunnstriden, men det er fortsatt lenge igjen. Hjemme på Macron Stadium har de vært sterke denne sesongen, og der går de sjeldent på tap for tiden. Her møter de et Preston North End-lag som knapt taper på bortebane. Dette lokaloppgjøret kan vel ikke ende med noe annet enn en meget jevn kamp? Dette her stinker det uavgjort av.  

Spill: U (3.10 @ Fansbet)


 

Brentford – Cardiff City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

UTSATT..

Brentfords siste kamper:
Leeds – Brentford 1-0
Brentford – Birmingham 5-0 (Watkins x2, Maupay, Selvmål, Jozefzoon)
Sunderland – Brentford 0-2 (Mokotjo, Maupay)
Brentford – Preston 1-1 (Jozefzoon)
Derby – Brentford 3-0

UTSATT..

Cardiffs siste kamper:
Cardiff – Bristol City 1-0 (Zohore)
Ipswich – Cardiff 0-1 (Zohore)
Cardiff – Boro 1-0 (Morrison)
Cardiff – Bolton 2-0 (Traore, Morrison)
Millwall – Cardiff 1-1 (Hoilett)

Vurdering: Kommer… 

Spill: ? (?? @ Fansbet)


 

Bristol City – Sheffield Wednesday
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Nathan Baker og Famara Diedhiou er usikre hos vertene. Gjestene har fortsatt en lang skadeliste som inneholder navn som Sam Hutchinson, Keiren Westwood, Fernando Forestieri, Barry Bannan og mange flere. 

Bristol City har imponert stort tidligere denne sesongen, men de siste ukene har de hatt større utfordringer i Championship. Fra å være et lag som så ut som en tøff kandidat i kampen om opprykk, har de nå blitt et lag som sannsynligvis vil få det tøft med tanke på å klare play-off. Forrige helg tapte de 0-1 borte mot Cardiff City i Severnside-derbyet i Wales, noe som gjør at de nå ligger utenfor play-off. Det skiller riktignok bare ett poeng opp til sjetteplassen, men konkurransen rundt den delen av tabellen er knallhard. The Robins må opp flere hakk i tiden fremover dersom de skal unngå å bli hektet av. Rødtrøyene har tidligere hatt en ganske bra hjemmestatistikk, men på de fem siste hjemmekampene har det blitt uavgjort to ganger, samt to tap. Det gjør at de nå har 8-5-4 totalt på eget gress. 

Bristol Citys siste kamper:
Cardiff – Bristol City 1-0
Bristol City – Fulham 1-1 (Reid)
Leeds – Bristol City 2-2 (Diedhiou, Reid)
Bristol City – Sunderland 3-3 (Flint, Diedhiou x2)
Bolton – Bristol City 1-0

Sheffield Wednesday skulle prøve seg mot gamlesjefen Carlos Carvahal i Wales tidligere denne uken, men der trakk de det korteste strået. Uglene tapte 0-2 mot Swansea i en omkamp i FA Cupen, og dermed er det bare ligaen de trenger å konsentrere seg om ut sesongen. I ligaen er det ikke så mye som skjer med tanke på Wednesday. De ligger nå på en 17. plass med 37 poeng, og opprykk er det ingen som snakker om lenger. Nå er spørsmålet om uglene klarer holde seg unna bunnstriden. Med bare syv poeng ned til nedrykksplass er det grunn til å være nervøs dersom man ser Wednesday-supporter. Bare én av de ti siste kampene i ligaen har endt med seier, og fortsetter denne fæle formen skal man ikke se bort fra at nedrykksstreken vil komme faretruende nær Owls-laget. På bortebane har Jos Luhukay & Co 3-7-7 denne sesongen, og ingen av deres fem siste bortekamper har endt med seier. 

Sheff Weds siste kamper:
Swansea – Sheff Wed 2-0
Sheff Wed – Aston Villa 2-4 (Clare, Joao)
Millwall – Sheff Wed 2-1 (Pelupessy)
Sheff Wed – Swansea 0-0
Sheff Wed – Derby 2-0 (Joao x2)

Vurdering: Bristol City har ikke sett helt gode ut i det siste, mens Sheffield Wednesdays form har vært et sørgelig syn i 2018. Bedrer det seg ikke for gjestene, skal man ikke se bort fra at det blir en skummel vår for alle som liker Wednesday. Lørdagens kamp på Ashton Gate tror jeg blir en jevn affære, hvor Bristol City er favoritter. Oddsen på vertene er dog alt for lav til å være interessant. Jeg tror uavgjort er det beste tipset her. 

Spill: U (3.55 @ Fansbet)


 

Derby County – Fulham
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Ingen nye skader å melde om hos bortelaget, mens Chris Baird er suspendert hos vertene.

Kan Derby County finne tilbake til den gode formen som gjorde de til en av største favorittene til å rykke opp sammen med Wolverhampton Wanderers? Basert på prestasjonene de siste rundene er det vanskelig å vite hva man kan forvente av Derby, men de må i hvert fall heve seg noen hakk dersom de skal hente inn igjen Cardiff City. The Rams spilte uavgjort 3-3 borte mot Reading forrige helg, noe som gjør at de nå har syv poeng opp til The Bluebirds på andreplass. Bare én av de syv siste kampene i ligaen har endt med seier, og den formen er alt for svak til å være med helt øverst på tabellen. Det må dog nevnes at bare én av disse syv kampene har endt med tap. Derby har blitt en skikkelig uavgjortspesialist. Hjemme på Pride Park har Derby 9-5-3 denne sesongen. De har ikke tapt noen av sine åtte siste kamper på eget gress, men nå er spørsmålet om de kan unngå en femte strake kamp uten seier. 

Derbys siste kamper:
Reading – Derby 3-3 (Palmer, Keogh, Lawrence)
Derby – Leeds 2-2 (Palmer, Weimann)
Sheff Wed – Derby 2-0
Derby – Norwich 1-1 (Vydra)
Derby – Brentford 3-0 (Jerome, Huddlestone, Vydra)

Derby County har dratt opp håndbrekket, men Fulham har derimot klemt gasspedalen til bunns. Stefan Johansen og hans Fulham stormer nå frem som en av de største opprykksfavorittene i Championship. Forrige helg imponerte de stort da serieleder Wolverhampton Wanderers kom på besøk på Craven Cottage. Fulham vant det oppgjøret 2-0 og er nå oppe i 12 kamper på rad uten tap i ligaen. Nå ligger de på en femteplass med 59 poeng. Opp til direkte opprykk skiller det åtte poeng. Den luken er stor, men er det ett lag som jeg tror kan tette den luken, er det absolutt Fulham. På bortebane har The Cottagers 7-5-5 denne sesongen, og ingen av deres seks siste kamper på bortebane har endt med tap. 

Fulhams siste kamper:
Fulham – Wolves 2-0 (Sessegnon, Mitrovic)
Bristol City – Fulham 1-1 (Mitrovic)
Fulham – Aston Villa 2-0 (Ayite, Sessegnon)
Bolton – Fulham 1-1 (Targett)
Fulham – Forest 2-0 (Piazon, Johansen)

Vurdering: Hvordan skal dette gå? Derby County med en formdupp, mens Fulham ser meget sterke ut. Derby med fem uavgjorte på de syv siste kampene, mens Fulham har spilt uavgjort i tre av sine fem siste bortekamper. Her blir det en ny poengdeling. 

Tips: U (3.20 @ Fansbet)


 

Ipswich Town – Hull City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer…

UTSATT! 

Ipswichs siste kamper:
Preston – Ipswich 0-1 (Carayol)
Ipswich – Cardiff 0-1
Norwich – Ipswich 1-1 (Chambers)
Ipswich – Burton 0-0
Sunderland – Ipswich 0-2 (Garner, Selvmål)

UTSATT!

Hulls siste kamper:
Hull – Barnsley 1-1 (Dawson)
Hull – Sheff Utd 1-0 (Dicko)
Boro – Hull 3-1 (Evandro)
Chelsea – Hull 4-0
Forest – Hull 0-2 (Toral, Wilson)

Vurdering: Kommer…. 

Tips: ? (?? @ Fansbet)


 

Millwall – Sunderland
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Byron Webster er ute med skade hos vertene. Jake Clarke-Salter er suspendert hos gjestene, mens Paddy McNair er skadet.

Fire strake seiere på bortebane har det nå blitt for Millwall. Forrige helg vant de 1-0 borte mot Burton Albion, og nå er det ikke lenger noen som gleder seg til Millwall kommer på besøk. Det er ganske utrolig at de startet sesongen med 13 bortekamper på rad uten seier, for og så vinne fire på rad. Denne formen på bortebane har virkelig gjort underverker for Millwalls tabellplassering. Fra å ligge litt over nedrykksplass, har de nå blandet seg inn som en outsider til play-off. De har nå 48 poeng og har dermed syv poeng opp til sjetteplassen. Ingen av deres åtte siste ligakamper har endt med tap. Hjemme på The Den har de 8-6-3 denne sesongen, og der har de ikke tapt siden 4. november. De har altså spilt ni hjemmekamper på rad i ligaen uten tap. 

Millwalls siste kamper:
Burton – Millwall 0-1 (Marshall)
Millwall – Sheff Wed 2-1 (Morison, Gregory)
Birmingham – Millwall 0-1 (Onyedinma)
Millwall – Cardiff 1-1 (Gregory)
Rochdale – Millwall 1-0

Det ble dramatisk da Sunderland fikk besøk av Middlesbrough forrige helg. I en helt vanvittig fotballkamp endte de opp med ett poeng hjemme mot sin lokalrival. Kampen inneholdt to røde kort og seks scoringer. Den siste scoringen kom flere minutter på overtid, og den var det Callum McManaman som satte inn. Sunderland-spilleren løp deretter ut til sidelinjen for å håne sin tidligere manager Tony Pulis. Selv om gleden av å unngå tap var stor forrige helg, hjelper det dessverre lite for Sunderland å spille uavgjort på hjemmebane. De må vinne kamper dersom de skal holde seg oppe. Nå ligger de på en jumboplass med 27 poeng. Opp til trygg grunn har det allerede blitt en luke på fem poeng. Den luken bør ikke bli større med det første. Foran helgens kamp har de seks kamper på rad uten seier. På bortebane har de 3-6-8, og de har bare tatt ett poeng på de fire siste kampene. 

Sunderlands siste kamper:
Sunderland – Boro 3-3 (Asoro, McManaman, Williams)
Bolton – Sunderland 1-0
Sunderland – Brentford 0-2
Bristol City – Sunderland 3-3 (Selvmål x2, McGeady)
Sunderland – Ipswich 0-2

Vurdering: Millwall er i strålende form og flyr høyt på tabellen. De kriger på imponerende vis hver kamp og er fryktelig tøffe å spille mot. Her møter de et Sunderland-lag som sliter nederst på tabellen. Sunderland ser svake ut og skal få store problemer med å få med seg noe fra The Den. Her må det bli hjemmeseier.  

Spill: H (1.64 @ Fansbet)


 

Sheffield United – Burton Albion
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

UTSATT…

Sheff Utds siste kamper:
Reading – Sheff Utd 1-3 (Sharp x2, Duffy)
Hull – Sheff Utd 1-0
Sheff Utd – QPR 2-1 (Lundstram, Stearman)
Leicester – Sheff Utd 1-0
Sheff Utd – Leeds 2-1 (Sharp x2)

UTSATT….

Burtons siste kamper:
Burton – Millwall 0-1
Barnsley – Burton 1-2 (Allen, Davenport)
Burton – Forest 0-0
Ipswich – Burton 0-0
Aston Villa – Burton 3-2 (Boyce, Selvmål)

Vurdering: Kommer…

Tips: ? (?? @ Fansbet)


 

Wolverhampton Wanderers – Reading
Kampstart: 18.30
Skader og Suspensjoner: Vertene mangler fortsatt Ruben Neves som er suspendert. Gjestene må klare seg uten Garath McCleary som ble skadet tidligere denne uken.

Lørdag kveld har Wolverhampton Wanderers muligheten til å slå tilbake etter å ha gått tre kamper på rad uten seier. Etter 1-1 borte mot Preston North End trodde de fleste av ulvene ville løfte seg da Norwich City kom på besøk i den påfølgende kampen. Det gjorde de ikke, og til slutt endte det 2-2 hjemme mot The Canaries takket være et sent utligningsmål fra Norwich-spiller Nelson Oliveira. Forrige helg tok ulvene turen til hovedstaden for å møte et formsterkt Fulham-lag. Det ble ingen enkel oppgave for Nuno Espirito Santo & Co. Wolves tapte kampen 0-2 på Craven Cottage, noe som har ført til at de nå “bare” har en luke på seks poeng ned til neste lag på tabellen. Wolves vil nok være meget lystne på å komme tilbake på vinnersporet lørdag kveld. Hjemme på Molineux har Wolves 12-3-2. Det gjør de til ligaens beste hjemmelag. Bare Cardiff City og Nottingham Forest har reist derfra med tre poeng i bagasjen. 

Wolves siste kamper:
Fulham – Wolves 2-0
Wolves – Norwich 2-2 (Selvmål, N`Diaye)
Preston – Wolves 1-1 (Costa)
Wolves – QPR 2-1 (N`Diaye, Costa)
Wolves – Sheff Utd 3-0 (Jota, Neves, Cavaleiro)

Er tiden ute for Jaap Stam? Jeg kan ikke forstå noe annet. Tidligere denne uken fikk Reading besøk av Sheffield United hjemme på Madejski Stadium, og det endte med et skuffende 1-3 tap. På tribunen var det fryktelig glissent, supporterne virker leie og resultatene er fæle. Etter tirsdagens tap har Reading nå fem kamper på rad uten seier, og bare én av de ti siste kampene har endt med seier. Berkshire-klubben har falt ned til en 18. plass med 34 poeng, og det virker ikke utenkelig at de skal blande seg inn i en nervepirrende nedrykkskamp utover våren. I hvert fall dersom det ikke gjøres noen endringer snart. På bortebane har Reading 5-5-7 denne sesongen, og bare én av de syv siste på fremmed gress har endt med seier.

Readings siste kamper:
Reading – Sheff Utd 1-3 (Richards)
Reading – Derby 3-3 (Kelly, Barrow, Bödvarsson)
Forest – Reading 1-1 (Richards)
Boro – Reading 2-1 (Martin)
Reading – Millwall 0-2

Vurdering: Hjemmeseier. Jeg klarer ikke komme utenom hjemmeseier. Wolves med tre på rad uten tap, men her løsner det. 

Tips: H (1.39 @ Fansbet)

About The Author

Leave a Reply