Skrevet av: Eirik Aase

 

Millwall – Fulham
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Ben Thompson er usikker hos vertene, mens Byron Webster er ute. Hos gjestene er Floyd Ayite og Sheyi Ojo ute. 

Millwall fortsetter å imponere og viser gang på gang at de ikke kan avskrives i kampen om play-off. Forrige helg spilte de uavgjort 1-1 borte mot play-off rival Sheffield United, og det er et resultat de kan være godt fornøyd med. Løvene ble riktignok passert av Middlesbrough på tabellen etter uavgjortkampen, men ligger likevel fortsatt på play-off plass med sine 69 poeng. Bare målforskjell skiller de fra femteplass, mens det følger en haug med lag like bak. Skal Millwall klare play-off er de nødt til å avslutte sesongen med like bra form som det de har vært i over lengre tid nå. Millwall har nå hele 17 kamper på rad uten tap. Hjemme på The Den har de 11-7-3 denne sesongen. De har vunnet sine tre siste hjemmekamper, og har totalt 13 kamper på rad på eget gress uten tap.

Millwalls siste kamper:
Sheff Utd – Millwall 1-1 (Morison)
Bolton – Millwall 0-2 (Elliott, Marshall)
Millwall – Bristol City 2-0 (Wallace, Morison)
Ipswich – Millwall 2-2 (Cooper, Saville)
Millwall – Forest 2-0 (Williams, Gregory)

Millwalls 17 kamper på rad uten tap er meget imponerende, men hva skal man da si om Fulhams 21 kamper på rad uten tap? Forrige helg mistet de to poeng på slutten av kampen da Brentford utlignet og sikret 1-1 på overtid på Craven Cottage. Et blytungt poengtap for et Fulham-lag som dermed falt ned fra direkte opprykksplass. Nå ligger de på tredjeplass med ett poeng opp til Cardiff City på andreplass. Dog har Cardiff én kamp færre spilt enn Fulham. På bortebane har Fulham 11-5-5 denne sesongen. Samtlige fire siste bortekamper har endt med seier, mens de totalt har ti bortekamper på rad uten tap. Uten seier her vil det fort bli tøft med tanke på å sikre seg direkte opprykk. Derfor blir det interessant å se hvor store sjanser Fulham tar på The Den denne fredagen.

Fulhams siste kamper:
Fulham – Brentford 1-1 (Mitrovic)
Fulham – Reading 1-0 (Johansen)
Sheff Wed – Fulham 0-1 (Mitrovic)
Fulham – Leeds 2-0 (McDonald, Mitrovic)
Norwich – Fulham 0-2 (Johansen, Cairney)

Vurdering: For en kamp vi får denne fredagen! To lag som ikke lenger husker hvordan det føles å tape. Begge lagene bør vinne for å henge med i kampen om henholdsvis play-off og direkte opprykk. Begge lagene har imponert stort i vår, mens Fulham har sett hakket mer imponerende ut enn vertene. Hvordan denne kampen kommer til å ende er vanskelig å si. Fulham er favoritter, men jeg klarer ikke markere mot hjemmelaget med tanke på deres form. Jeg velger å sette et kryss i midten her.

Tips: U (3.50 @ Fansbet)

About The Author

Leave a Reply