Skrevet av: Eirik Aase

 

Fulham – Sunderland
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Ingen nye skader å melde om hos vertene, mens gjestene må klare seg uten Aiden McGeady.

Fulham fikk servert en skikkelig gavepakke tirsdag kveld da Cardiff City rotet bort en 1-0 ledelse og tapte 1-3 borte mot Derby County tirsdag kveld. Med Cardiff-seier ville det nok blitt play-off på Fulham, mens de nå fortsatt har en meget god mulighet til å rykke direkte opp. Foran fredagens kamp ligger de på en tredjeplass med bare ett poeng opp til Cardiff. Med seier fredag kveld vil de kunne legge et heftig press på waliserne. Med tap vil de derimot gi Cardiff muligheten til å avgjøre på lørdag. Forrige helg imponerte Fulham stort da de vant 3-0 borte mot formlaget Millwall. Nå er The Cottagers oppe i svimlende 23(!) kamper på rad uten tap i ligaen. Hjemme på Craven Cottage har de 12-8-2 totalt, og de har ikke tapt noen av deres 14 siste kamper på eget gress.

Fulhams siste kamper:
Millwall – Fulham 0-3 (Sessegnon, Mitrovic, McDonald)
Fulham – Brentford 1-1 (Mitrovic)
Fulham – Reading 1-0 (Johansen)
Sheff Wed – Fulham 0-1 (Mitrovic)
Fulham – Leeds 2-0 (McDonald, Mitrovic)

Sunderland skal spille League One-fotball neste sesong. Det ble klart etter en utrolig avslutning på bunnkampen mot Burton Albion forrige helg. Sunderland ledet med få minutter igjen, men slapp inn to mål og tapte kampen. Det siste målet ble scoret tre minutter på overtid, og endte opp med å være målet som sendte Sunderland ned en divisjon. The Black Cats har seks poeng opp til trygg plass, men ettersom de to av de tre lagene foran på tabellen møter hverandre denne helgen, er Sunderland allerede nede selv om de skulle vunnet de to neste. Nå er det bare æren som står på spill i de to siste kampene, og den æren er allerede ødelagt. På bortebane har Sunderland bare vunnet én av de ni siste kampene.

Sunderlands siste kamper:
Sunderland – Burton 1-2 (McNair)
Reading – Sunderland 2-2 (McNair, Cattermole)
Sunderland – Norwich 1-1 (Honeyman)
Leeds – Sunderland 1-1 (McNair)
Sunderland – Sheff Wed 1-3 (Honeyman)

Vurdering: Fulham må egentlig vinne for å ha et håp om å klare direkte opprykk. Sunderland har rykket ned og har ingenting å spille for. Alt annet enn en komfortabel Fulham-seier vil være en gedigen overraskelse. Noen den utrolig lave oddsen sier det meste om. Tror aldri jeg har sett et lag ha lavere odds i Championship.

Tips: H (1.19 @ Fansbet)

About The Author

Leave a Reply