Skrevet av: Eirik Aase

 

Brentford – Sheffield Wednesday
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Rico Henry og Moses Odubajo er ikke klare for vertene enda, mens Emiliane Marcondes er usikker. Gjestene må muligens klare seg uten Joost Van Aken og Fernando Forestieri.

Fire poeng av seks mulige er en god start for Brentford, men måten det har skjedd på har vært enda mer imponerende. I første serierunde valset The Bees over Rotherham United og vant hele 5-1. The Millers ble utklasset og kunne ikke gjøre annet enn å skyte av motstanderen etter kampslutt. I den påfølgende runden gikk turen til Bet365 Stadium for å møte opprykksfavoritt Stoke City. Der leverte Brentford en fantastisk kamp og var uheldige som bare fikk med seg ett poeng hjem til London. I midtuken tok de seg videre i ligacupen da de møtte Southend United på bortebane. Manager Dean Smith gjorde en del endringer til den kampen, og bør derfor ha en uthvilt gruppe til søndagens kamp.

Brentfords siste kamper:
Southend – Brentford 2-4 (Forss, Jeanvier, Mokotjo, Benrahma)
Stoke – Brentford 1-1 (Watkins)

Brentford – Rotherham 5-1 (Maupay x2, Watkins, MacLeod, Canos)

Ting går ikke akkurat på skinner for Sheffield Wednesday, men nå er det kanskje lys i enden av tunnelen. Overgangsforbudet som har vært et tema man ikke har kunnet snakket så mye om i sommer, har nå blitt opphevet. Det er gode nyheter for uglene, som nå bør fokusere på å ting til å fungere på banen. I sesongåpningen ble det tap mot Wigan Athletic, mens man ikke klarte vinne hjemme mot Hull City i andre serierunde. På en eller annen måte var uglene så uheldige at de måtte spille ligacup-kamp mot Sunderland på torsdag. Det oppgjøret vant de 2-0 etter mål av Marco Matias og Adam Reach. Jos Luhukay valgte å bruke et par viktige brikker fra start i torsdagens oppgjør, og de vil derfor komme til søndagens kamp med slitnere føtter enn hva vertene har å vise til.

Sheff Weds siste kamper:
Sunderland – Sheff Wed 0-2 (Reach, Matias)
Sheff Wed – Hull 1-1 (Forestieri)

Wigan – Sheff Wed 3-2 (Nuhiu, Forestieri)

Vurdering: Brentford har imponert stort i de første kampene. Sheffield Wednesday har derimot ikke vært et like imponerende skue. The Bees kommer til å kjøre på fra start i søndagens kamp, og med tanke på Wednesdays kamp torsdag kveld bør Brentford kunne skape trøbbel på Griffin Park denne helgen. Det aller meste tyder på at dette ender med hjemmeseier, og jeg er ikke uenig. Spesielt hvis gjestene ikke får Fernando Forestieri klar til kampstart.

Tips:  H (1.55 @ Fansbet)

About The Author

Leave a Reply