Skrevet av: Eirik Aase

 

Rotherham United – Millwall
Kampstart: 13.30
Skader og Suspensjoner: Vertene mangler Darren Potter. Gjestene har ikke noen nye skader å melde om.

Rotherham United har fått en tøff start på den nye sesongen i Championship. De rykket opp til Championship via play-off i vår, og blir av de fleste sett på som en klar dumpekandidat. Etter fire serierunder står de bare med én seier, og den kom på heldig vis hjemme mot Ipswich Town. Den hodesterke spissen Michael Smith scoret det eneste målet i den kampen, men i forrige serierunde ble det et 2-3 tap hjemme mot et ikke helt overbevisende Hull City-lag. Dersom Rotherham skal holde seg oppe er de nødt til å gjøre New York Stadium om til et fort. Så langt denne sesongen har de vunnet mot Ipswich i ligan og Wigan Athletic i ligacupen på hjemmebane, mens det har blitt tap mot Hull City.

Rotherhams siste kamper:
Rotherham – Hull 2-3 (Wood, Proctor)
Leeds – Rotherham 2-0
Rotherham – Wigan 3-1 (Proctor x2, Ajayi)
Rotherham – Ipswich 1-0 (Smith)
Brentford – Rotherham 5-1 (Vaulks)

Med Millwall på banen vet man alltid hva man får. De er tøffe og vanskelige å spille mot, og nettopp derfor hadde jeg forventet enda litt mer av løvene til Neil Harris da de møtte et Sheffield Wednesday-lag som i mine øyne stilte forholdsvis svakt på papiret tidligere denne uken. Millwall tapte det oppgjøret 1-2, og står nå med bare én seier på sine fire første ligakamper. Den seieren kom hjemme mot Derby County. I deres to bortekamper denne sesongen har det blitt 0-0 mot Blackburn Rovers, mens de som nevnt tidligere denne uken ble 1-2 mot Sheffield Wednesday.

Millwalls siste kamper:
Sheff Wed – Millwall 2-1 (Tunnicliffe)
Millwall – Derby 2-1 (Cooper, Williams)
Millwall – Gillingham 0-0
Blackburn – Millwall 0-0
Millwall – Middlesbrough 2-2 (Gregory, O`Brien)

Vurdering: Rotherham United er nødt til å vinne kamper som denne dersom de skal holde seg unna alt som har med nedrykk å gjøre denne sesongen. Gjestene fra London har ikke fått helt den starten på sesongen som de hadde ønsket seg, men har tidvis sett minst like bra ut som forrige sesong. Basert på det lagene har vist i de første kampene holder jeg en knapp på gjestene her, men jeg ville ikke anbefalt spill.

Tips: B (2.20 @ Fansbet)

 

 

About The Author

Leave a Reply