Skrevet av: Eirik Aase

 

Queens Park Rangers – Aston Villa
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Olamide Shodipo er ute hos vertene. Hos gjestene er både Albert Adomah og Tammy Abraham usikre, mens John McGinn er klar igjen etter suspensjon.

Endelig svinger det av Steve McClaren og hans QPR-lag. London-klubben startet forferdelig med fire strake tap, og allerede den gang ble jobben til McClaren et tema både hos media og supportere. Nå har McClaren fått ting til å fungere, og den siste uken har nedrykk blitt byttet ut med play-off som samtaleemne. Tirsdag kveld valset QPR over Sheffield Wednesday, og nå har de tatt ti poeng av tolv mulige på de fire siste kampene. QPR er mye mer solide bakover enn tidligere i høst, samtidig som rutinerte og dyktige angrepsspillere fremover på banen vipper kampene til QPRs favør. Hjemme på Loftus Road har de 3-1-3 denne sesongen, og bare én av deres fem siste hjemmekamper har endt med tap.  

QPRs siste kamper:
QPR – Sheff Wed 3-0 (Hemed, Freeman, Wells)
Ipswich – QPR 0-2 (Selvmål, Hemed)
QPR – Derby 1-1 (Cameron)
Reading – QPR 0-1 (Leistner)
Swansea – QPR 3-0

Dean Smith fikk en drømmestart som ny Aston Villa-trener da de vant 1-0 hjemme mot Swansea City forrige helg, men den tidligere Brentford-sjefen kom seg raskt ned på jorda igjen noen dager senere. Mot et formsterkt Norwich City gikk de fra å lede 1-0 til å tape 1-2. Det er vanskelig å si for mye om hva slags forskjeller vi allerede nå kan se på dette Villa-laget, men at Jack Grealish får spille i en sentral offensiv rolle synes jeg er meget positivt. Nå ligger Villa helt nede på en 16. plass med 18 poeng, men avstanden til toppen er ikke urovekkende stor. På bortebane har Birmingham-klubben seks kamper på rad uten seier. De har bare vunnet én bortekamp, og det skjedde i sesongåpningen mot Hull City. 

Aston Villas siste kamper:
Norwich – Aston Villa 2-1 (Chester)
Aston Villa – Swansea 1-0 (Abraham)
Millwall – Aston Villa 2-1 (Abraham)
Aston Villa – Preston 3-3 (Bolasie, Kodjia, Abraham)
Bristol City – Aston Villa 1-1 (Bjarnason)

Vurdering: QPR i god form, men de fleste lagene de har slått har vært blant ligaens svakere på papiret. Her møter de et sterkt Aston Villa-mannskap som nå har fått en dyktig hovedtrener på plass. Det er litt vanskelig å vite hvor bra eller dårlig dette Villa-laget er så tidlig etter Dean Smiths ansettelse, men at de skal kunne gi QPR tøff kamp på Loftus Road føler jeg meg trygg på. Dette kan bli en morsom kamp hvor jeg tror begge lagene blir stående igjen med ett poeng hver.

Tips: U (3.20 @ Fansbet)

About The Author

Leave a Reply