Skrevet av: Eirik Aase

 

Norwich City – Birmingham City
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Gjennom hele høstsesongen imponerte Norwich City stort. Gultrøyene spiller vakker fotball og ser ut til å ha et fantastisk miljø innad i laget. Denne viljen til å jobbe litt ekstra for hverandre har resultert i svært mange sene seiersmål og snuoperasjoner. Den siste tiden har det derimot stoppet litt opp for Norfolk-klubben. Etter uavgjort borte mot opprykksrival West Bromwich Albion forrige runde, har Norwich nå fem kamper på rad uten seier i alle turneringer. Denne dårlige formen har ført til at de nå har falt ned fra direkte opprykksplass og har fire poeng opp til tabelltopp. Hjemme på Carrow Road har de 8-1-4 denne sesongen.  

Norwichs siste kamper:
West Brom – Norwich 1-1 (Rhodes)

Norwich – Portsmouth 0-1
Brentford – Norwich 1-1 (Klose)
Norwich – Derby 3-4 (Pukki x2, Godfrey)
Norwich – Forest 3-3 (Hernandez x2, Vrancic)

Birmingham City hadde bare tapt én hjemmekamp denne sesongen før møtet med Middlesbrough forrige runde. Dessverre for blåtrøyene ble det ingen hyggelig affære mot gjestene for Nordøst-England. Birmingham-sjef Garry Monk måtte se laget sitt gå på et andre tap for sesongen mot gamleklubben. Birmingham har nå fire kamper på rad uten seier i alle turneringer, men med marginene på riktig side kunne situasjonen vært helt annerledes. Birmingham sitter nå på en åttendeplass med fire poeng opp til play-off. På bortebane har blåtrøyene 4-5-4 denne sesongen, hvor ingen av deres fire siste på fremmed gress i ligaen har endt med tap. 

Birminghams siste kamper:
Birmingham – Boro 1-2 (Adams)
West Ham – Birmingham 2-0
Sheff Wed – Birmingham 1-1 (Adams)
Birmingham – Brentford 0-0
Birmingham – Stoke 2-0 (Maghoma, Bogle)

Vurdering: Norwich City med svak form i det siste, men også Birmingham City har slitt med å vinne de siste ukene. Dette tror jeg kan bli en meget artig fotballkamp mellom to sterke lag, men her tror jeg det er vertene som sitter igjen med alle poengene til slutt. Jeg markerer for hjemmeseier.

Tips: H (1.80 @ Fansbet)

About The Author

Leave a Reply