Skrevet av: Eirik Aase

 

Bolton Wanderers – West Bromwich Albion
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Vertene må klare seg uten Yanic Wildschut og Joe Williams. Gjestene mangler Jake Livermore som fortsatt er suspendert.

For et kaos det er hos Bolton Wanderers. Ikke bare på banen hvor svært lite fungerer, men først og fremst utenfor banen. Styreformann Ken Anderson har forståelig nok blitt en meget upopulær mann blant Bolton Wanderers-fansen, og i forkant av denne kampen er det varslet protester fra hjemmefansen rettet mot Anderson. Forrige runde ledet Bolton borte mot Bristol City, men endte til slutt opp med å tape 1-2. Litt typisk for et bunnlag i dårlig form, og nå har Bolton bare én seier på de ti siste kampene. The Trotters er nest sist på tabellen med 22 poeng, og opp til trygg plass skiller det tre poeng. Hjemme på University of Bolton Stadium har vertene 3-3-7 denne sesongen, men det må legges til at bare én av deres fire siste på eget gress har endt med tap.   

Boltons siste kamper:
Bristol City – Bolton 2-1 (Buckley)
Bolton – Walsall 5-2 (Magennis x3, Selvmål, Donaldson)
Hull – Bolton 6-0
Bolton – Stoke 0-0
Bolton – Rotherham 2-1 (Ameobi, O`Neil)

West Bromwich Albion mistet den spilleren som har prestert best denne sesongen da Harvey Barnes ble hentet tilbake til Leicester City forrige uke. Uten Barnes kunne det nesten se ut som om resten av spillerne hevet seg flere hakk da Norwich City var på besøk i forrige serierunde. Ledet an av en fantastisk Mason Holgate ga West Brom sin motstander store problemer, og de må nok ha følt seg litt snytt da det bare ble ett poeng til slutt. West Brom står nå med bare én seier på sine tre siste seriekamper, og har nå tre poeng opp til direkte opprykksplass. På bortebane har de 6-3-4 denne sesongen, og de hadde fire strake borteseiere før tapet mot Blackburn Rovers i forrige kamp på fremmed gress.

West Broms siste kamper:
West Brom – Norwich 1-1 (Gayle)
West Brom – Wigan 1-0 (Sako)
Blackburn – West Brom 2-1 (Rodriguez)
West Brom – Sheff Wed 1-1 (Selvmål)
West Brom – Wigan 2-0 (Rodriguez x2)

Vurdering: Det er ingenting som fungerer for Bolton Wanderers for øyeblikket. Her møter de et av ligaens beste lag, men som har snublet litt i de siste kampene. Jeg tror West Brom løfter seg noen hakk til denne kampen, og da bør de kunne vinne mot et svakt Bolton-lag. Samtidig skal man ikke se bort fra at protestene fra hjemmefansen også kan gi kampen en litt spesiell ramme. Her synes jeg borteseier et det beste tipset.

Tips: B (1.80 @ Fansbet)

About The Author

Leave a Reply