Skrevet av: Eirik Aase

 

Aston Villa – Sheffield United
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Tyrone Mings slapp straff etter at han tråkket på Nelson Oliveira. Han er derfor klar igjen for Villa, mens Jack Grealish nærmer seg å være kampklar. Sheffield United har ingen nye skader, men kan ikke bruke Scott Hogan siden han møter sin egen klubb.

Aston Villa-manager Dean Smith har litt av hvert å tenke på for tiden. At klubben sliter uten Jack Grealish på banen er det liten tvil om, men nå er Smith nødt til å få Villa til å fungere igjen dersom de skal henge med i kampen om opprykk. Etter uavgjort borte mot Reading sist har Birmingham-klubben bare én seier på de seks siste kampene. Til tross for denne dårlige formen har ikke luken opp til play-off blitt større enn fire poeng, men det kan fort forandre seg. De fleste husker nok best episoden hvor Tyrone Mings tråkket i ansiktet til Nelson Oliveira i forrige kamp, men debutanten slapp unna straff ettersom dommeren hadde sett hendelsen i kampen. Mings kan bli en viktig mann for Villa utover vårsesongen, og foran fredagens kveldskamp har Villa bare én seier på de seks siste hjemmekampene.  

Aston Villas siste kamper:
Reading – Aston Villa 0-0
Aston Villa – Ipswich 2-1 (Abraham x2)
Aston Villa – Hull 2-2 (Chester, Abraham)
Wigan – Aston Villa 3-0
Aston Villa – Swansea 0-3

Det ble en oppskriftsmessig seier for Sheffield United hjemme mot Bolton Wanderers forrige helg. De kom seg dermed tilbake på vinnersporet etter to kamper på rad uten seier. Før de to kampene hadde The Blades fire strake seiere, og for øyeblikket ser Sheffield-klubben ut som en av de tøffeste utfordrerne i toppen av tabellen. Spissduoen Billy Sharp og David McGoldrick leverer alltid varene, og nå sitter The Blades på en tredjeplass med tre poeng opp til direkte opprykksplass. På bortebane har Chris Wilder & Co 7-3-5 denne sesongen, hvor bare én av deres syv siste på fremmed gress har endt med tap.

Sheff Utds siste kamper:
Sheff Utd – Bolton 2-0 (Sharp, McGoldrick)
Norwich – Sheff Utd 2-2 (Sharp x2)
Swansea – Sheff Utd 1-0
Sheff Utd – QPR 1-0 (McGoldrick)
Sheff Utd – Barnet 0-1

Vurdering: Aston Villa er ikke i form, mens Sheffield United fremstår som et meget solid topplag for tiden. Vertene er dog ikke enkle å slå, og det er vanskelig å se for seg hvordan dette skal gå. Jeg har litt større tro på borteseier enn hjemmeseier, men størst er troen på uavgjort i denne kveldskampen. Skal vi si 1-1?

Tips: U (3.45 @ Fansbet)

 

About The Author

Leave a Reply