Skrevet av: Eirik Aase

 

Norwich City – Swansea City
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Todd Cantwell er usikker hos vertene. Både Leroy Fer og Martin Olsson er ute hos gjestene, og får ikke møtt sin tidligere arbeidsgiver på fredag.

Norwich City fortsetter å skinne i Championship denne sesongen. Forrige runde vant de 3-1 borte mot Millwall, og de som følger Championship vet hvor vanskelig det kan være å spille mot løvene på The Den. Norwich har nå scoret tre eller flere mål i fem av sine seks siste kamper i serien. The Canaries troner øverst på tabellen med to poeng ned til Leeds United på andreplass. Ned til tredjeplassen som bare gir play-off har det nå blitt en luke på fire poeng. Med fem seiere på de seks siste kampene er det ingenting å si på formen. Fortsetter Norwich på samme måte utover våren, vil de nok sannsynligvis spille Premier League-fotball til høsten. Hjemme på Carrow Road har Norwich 11-2-4 denne sesongen. På de fire siste hjemmekampene har de tatt ti poeng. 

Norwichs siste kamper:
Millwall – Norwich 1-3 (Stiepermann, Zimmermann, Pukki)

Norwich – Bristol City 3-2 (McLean x2, Godfrey)
Bolton – Norwich 0-4 (Pukki x2, Buendia, Stiepermann)
Preston – Norwich 3-1 (Pukki)
Norwich – Ipswich 3-0 (Pukki x2, Hernandez)

Swansea City møtte et formsvakt Bolton Wanderers forrige runde. Der fikk vi ikke servert noen overraskelser da svanene vant 2-0 hjemme på Liberty Stadium, men måten det skjedde på var noe spesiell. Bolton fikk nemlig to spillere utvist på stillingen 0-0, og måtte spille de siste 20 minuttene med ni mann. Swansea klarte da utnytte overtallet og sikret seg til slutt tre poeng. Nå har hvittrøyene syv poeng opp til play-off, men waliserne har vært alt for ustabile denne sesongen til at play-off fremstår som et sannsynlig utfall. Tre av de fem siste kampene har endt med tap, mens de på bortebane har tapt samtlige tre siste kamper. 

Swanseas siste kamper:
Swansea – Bolton 2-0 (Celina, McBurnie)
Sheff Wed – Swansea 3-1 (McBurnie)
Swansea – Brentford 4-1 (Celina, Byers, James, Selvmål)
Leeds – Swansea 2-1 (McBurnie)
Swansea – Millwall 1-0 (Byers)

Vurdering: Norwich City er rett og slett strålende. De ser ut til å være på vei mot Premier League, men veien er fortsatt lang. Her får de besøk av et ustabilt Swansea City-lag som fort kan skape problemer for gultrøyene. Det er alltid vanskelig å vite hva man kan forvente fra dette Swansea-laget, men likevel sliter jeg med å markere for noe annet enn hjemmeseier. Norwich er nemlig alt for gode for øyeblikket.

Tips: H (1.68 @ Fansbet)

About The Author

Leave a Reply