Skrevet av: Eirik Aase

 

Lørdagens TV-kamper:
16.00: Nottingham Forest – Birmingham City

Lørdagens oddskupong:
Brentford – Hull City (Hjemmeseier til 1.72)
Nottingham Forest – Birmingham City (Hjemmeseier til 2.10)
Wigan Athletic – Leeds United (Borteseier til 1.90)

Totalodds: 6.86
– Oddsen er hentet fra Coolbet. 

 


 

Huddersfield Town – Fulham (Spilles fredag)
Kampstart: 20.45
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Juninho Bacuna ser ut til å bli klar hos vertene. Gjestene melder ikke om noen nye skader.

Ingen god start på livet i Championship for verken Huddersfield Town eller Fulham etter nedrykket i vår. Huddersfield venter fortsatt på sin første seier for sesongen, mens Fulham også har hatt litt startvansker. Fulham vant riktignok 2-0 hjemme mot Blackburn Rovers forrige helg, men så tidvis litt “shaky” ut bakover på banen. I åpningskampen ble de tatt litt på senga av Barnsleys høye og aggressive press. Huddersfield har ikke fått ting til å stemme i de to åpningskampene, og deres eneste scoringer har kommet på straffespark. Aaron Mooy har blitt sendt ut på lån, og dermed må de gjenværende spillerne heve seg et par hakk. Jan Siewert trenger en seier så fort som mulig, hvis ikke vil han nok kjenne på presset etter hvert. Fulham håper nok at de skal klare bygge videre på seieren sist, og siden sesongåpningen har de forsterket troppen betraktelig med spillere som Harry Arter, Bobby Reid og Harrison Reed.  

Huddersfields siste kamper:
Huddersfield – Lincoln 0-1
QPR – Huddersfield 1-1 (Grant)
Huddersfield – Derby 1-2 (Grant)

Fulhams siste kamper:
Fulham – Blackburn 2-0 (Cairney, Mitrovic)
Barnsley – Fulham 1-0

Vurdering: Interessant duell mellom to lag som spilte i Premier League forrige sesong. Begge lagene har i mine øyne vist flere svakheter enn styrker så langt, men Fulham ser nok hakket bedre ut. Jeg tror på en jevn kamp hvor gjestene ender opp med å straffe Huddersfield gjennom noen raske overganger. Jeg ville dog styrt langt unna spill på dette oppgjøret.

Tips: Borteseier (2.55 @ Coolbet)


 

Nottingham Forest – Birmingham City
Kampstart: 16.00
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Vertene har en lang skadeliste med spillere som Michael Hefele, Ryan Yates, Yohan Benalouane, Tendayi Darikwa og Joao Carvalho. Jonathan Grounds, Cheick Keita, Kerim Mrabti og Jefferson Montero er ikke klar hos gjestene.

Nottingham Forest ble hengende i tauene i store deler av kampen mot Leeds United forrige helg, men klarte likevel få med seg et imponerende poeng hjem til City Ground igjen. I sesongåpningen ble det 1-2 tap hjemme mot West Bromwich Albion, noe som betyr at skogvokterne fortsatt jakter på sin første seier for sesongen. I sommer har Sabri Lamouchi hentet inn et helt nytt fotballag, og franskmannen trenger at disse spillerne tilpasser seg laget spillestil så fort som mulig. Det er nemlig åtte år siden forrige gang Forest startet og avsluttet sesongen med samme manager. Birmingham City ranet med seg ett poeng hjem fra Griffin Park i sesongåpningen, men forrige helg måtte de nøye seg med ett poeng hjemme mot Bristol City. Tidvis var det ganske åpent bakover hos blåtrøyene, men Benik Afobe og hans Robins klarte ikke utnytte det. Ingen spiss kom inn på Deadline Day, noe som betyr ekstra press på skuldrene til Lukas Jutkiewicz. Det presset taklet han fint forrige kamp. 

Forests siste kamper:
Nottingham Forest – Fleetwood 1-0 (Silva)
Leeds – Nottingham Forest 1-1 (Grabban)
Nottingham Forest – West Brom 1-2 (Cash)

Birminghams siste kamper:
Birmingham – Bristol City 1-1 (Jutkiewicz)
Portsmouth – Birmingham 3-0
Brentford – Birmingham 0-1 (Pedersen)

Vurdering: Nottingham Forest ser ikke ut til å være helt i gang enda, mens jeg ikke har blitt imponert av det Birmingham City har vist så langt denne sesongen. Jeg ser for meg et Forest-lag som vil skyte ut av startblokkene på City Ground denne helgen, og jeg tror de har nok kvalitet fremover på banen til å sikre seg seieren her. 

Tips: Hjemmeseier (2.02 @ Coolbet)


 

Barnsley – Charlton Athletic
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kenny Dougall er ute hos vertene, mens Alex Mowatt er usikker. Gjestene mangler Beram Kayal og Lewis Page.

Fra gigantisk opptur i serieåpningen til skikkelig nedtur i Yorkshire-derbyet i andre serierunde. Barnsley tok Fulham på senga i første serierunde og vant fortjent 1-0. Forrige helg hadde de større problemer mot Sheffield Wednesday, og måtte til slutt ta den korte turen hjem uten poeng. Barnsley nærmest ga bort et mål før to minutter var spilt, og det så ut til å ødelegge hele kampplanen til Daniel Stendel & Co. Charlton Athletic ble dømt nord og ned før sesongstart, men har på utrolig vis vunnet begge sine to første kamper. Først leverte de en taktisk triumf i bortekampen mot Blackburn Rovers, før de hadde marginene på sin side i en jevn kamp mot Stoke City. Lee Bowyer har fått en drømmestart på sesongen, og det blir spennende å se hvor lenge de klarer surfe på denne medgangsbølgen. 

Barnsleys siste kamper:
Barnsley – Carlisle 0-3
Sheffield Wednesday – Barnsley 2-0
Barnsley – Fulham 1-0 (Thomas)

Charltons siste kamper:
Charlton – Forest Green 0-0* FG videre etter straffer
Charlton – Stoke 3-1 (Taylor, Aneke, Gallagher)
Blackburn – Charlton 1-2 (Taylor, Purrington)

Vurdering: To lag som spilte i League One forrige sesong. Da vant de hver sin hjemmekamp. Den gode starten til Charlton gjør at de ankommer Oakwell fulle av selvtillit, men her tror jeg de får det tøft. Nå forventes det litt mer av Charlton enn i de to foregående kampene, mens Barnsley var meget sterke i forrige hjemmekamp mot Fulham. Ikke enkelt å spå dette oppgjøret, men magefølelsen taler for vertene. 

Tips: Hjemmeseier (2.00 @ Coolbet)Blackburn Rovers – Middlesbrough

Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Tosin Adarabioyo er usikker hos vertene, mens gjestene må klare seg uten Rudy Gestede.

Nærmest krisestemning blant deler av Blackburn Rovers-fansen etter jumboplass og to strake tap så langt denne sesongen. I første serierunde styrte de kampen mot Charlton Athletic, men var for svake både foran eget mål og motstanderens mål. Forrige helg stod de ovenfor en vanskelig kamp borte mot Fulham, men i store deler av kampen var de fullt på høyde med The Cottagers. Gjennom sin nye spillestil ser det ut som om Lancashire-klubben har litt problemer med sjanseskapingen, og det er noe manager Tony Mowbray må ta på alvor. Middlesbrough var involvert i en målfest i sesongåpningen mot Luton Town, men måtte gå målløs av banen forrige runde mot Brentford. Ashley Fletcher fant riktignok nettmaskene to ganger for Boro i den kampen, men begge målene ble annullert. Etter en imponerende første omgang, var det lavere kvalitet på det som skjedde etter hvilen. Dette førte til at Sergi Canos og Ollie Watkins straffet Boro da de fant veien gjennom rødtrøyenes forsvarsrekke. Jonathan Woodgate venter dermed fortsatt på sin første seier som manager. 

Rovers siste kamper:
Blackburn – Oldham 3-2 (Downing, Dack, Rothwell)
Fulham – Blackburn 2-0
Blackburn – Charlton 1-2 (Selvmål)

Boros siste kamper:
Boro – Crewe 2-2 (Fletcher, Bola) *Crewe videre etter straffer
Boro – Brentford 0-1
Luton – Boro 3-3 (Wing,  Assombalonga, Fletcher)

Vurdering: To lag som ikke har fått den åpningen på sesongen som de ønsket seg. Begge lagene har tidvis vist lovende takter i begge sine to første kamper, men har ikke vært gode nok. Derfor blir det interessant å se hva som skjer når de møter hverandre. Dette kan vippe begge veier, og jeg velger å sette krysset i midten.  

Tips: Uavgjort (3.30 @ Coolbet)


 

Brentford – Hull City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Vertene ser ut til å måtte klare seg uten Ethan Pinnock. Callum Elder er ute hos bortelaget.

Det har vært en rar seriestart for Brentford. I sesongåpningen valset de over Birmingham City, men tapte likevel 0-1. I andre serierunde slet de lenge mot Middlesbrough, men denne gangen var det Brentford som stakk av med tre poeng. Ollie Watkins fikk æren av å scoret Brentfords første mål for sesongen, og mye tyder nå på at han blir klubbens foretrukne spiller i “Maupay-rollen”. Hull City måtte se Swansea City snu 0-1 til 2-1 da de besøkte Wales i serieåpningen, men forrige runde ble det tre poeng. Hull valset over Reading i første omgang hjemme på KCOM Stadium og gikk til pause med en 2-0 ledelse. I andre omgang var det Reading som tok over og reduserte, men Hull forsvarte seg inn til tre viktige poeng. Med Jarrod Bowen og Kamil Grosicki på laget kan Hull gi hvem som helst problemer, men åtte av deres ti siste bortekamper har endt med tap.

Brentfords siste kamper:
Brentford – Cambridge 1-1 (Forss) *Cambridge videre etter straffer
Boro – Brentford 0-1 (Watkins)
Brentford – Birmingham 0-1

Hulls siste kamper:
Tranmere – Hull 0-3 (Milinkovic, Tafazolli, Toral)
Hull – Reading 2-1 (Bowen, Irvine)
Swansea – Hull 2-1 (Batty)

Vurdering: Brentford så fantastiske ut i hjemmetapet mot Birmingham City, men skuffet litt mer i seieren mot Middlesbrough. Det høres rart ut, men slik var det faktisk. Her møter de et Hull City-lag som vant sist, men som har skuffet på bortebane over lengre tid. Jeg tror Hull skal få kjørt seg på Griffin Park mot et Brentford-lag som spillemessig ser ut til å fortsette der de slapp i vår. Derfor tror jeg på hjemmeseier her.   

Tips: Hjemmeseier (1.75 @ Coolbet)


 

Bristol City – Queens Park Rangers
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Jay DaSilva er ute med skade, mens Pedro Pereira er usikker hos vertene. Gjestene melder ikke om noen nye skader.

Mange hadde stor tro på Bristol City før sesongstart, men etter to serierunder står de fortsatt uten seier. De ble overkjørt i store deler av sesongåpningen mot Leeds United, mens det bare ble ett poeng borte mot Birmingham City forrige helg. Kasey Palmer viste seg frem fra sin beste side for The Robins i kampen mot Birmingham, men selv med hans utsøkte gjennombruddspasninger klarte ikke debutant Benik Afobe & Co finne nettmaskene mer enn én gang. Queens Park Rangers spilte også 1-1 forrige runde, men manager Mark Warburton opplevde poengdelingen som to poeng tapt. Dette til tross for at QPR scoret et sent utligningsmål. London-klubben fortsatte nemlig i samme imponerende spor som de viste i seieren mot Stoke City i første serierunde, og jeg gleder meg til å følge QPR videre de neste rundene. Kanskje er det nettopp Warburton & Co som blir årets overraskelse? Tidligere denne uken møttes disse to lagene på Loftus Road i ligacupen. Da endte kampen 3-3 etter 90 minutter. QPR tok seg til slutt videre etter straffesparkkonkurranse.

Bristol Citys siste kamper:
QPR – Bristol City 3-3 (Diedhiou, Hunt, Walsh)
Birmingham – Bristol City 1-1 (Rowe)
Bristol City – Leeds 1-3 (Weimann)

QPRs siste kamper:
QPR – Bristol City 3-3 (Wells, Chair, Manning)
QPR – Huddersfield 1-1 (Hall)
Stoke –  QPR 1-2 (Hugill, Eze)

Vurdering: Bristol City uten seier, men ser sterke ut både på papiret og nå sist på banen. Det vil nok ta litt tid før spillet sitter med tanke på alle utskiftningene i sommer. Her møter de et QPR-lag som ser ut til å være fulle av selvtillit. Vertene er favoritter her, men jeg tørr ikke tippe mot QPR slik som de spiller nå. Jeg velger derfor uavgjort her. 

Tips: Uavgjort (3.50 @ Coolbet)


 

Luton Town – West Bromwich Albion
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Luke Bolton er usikker hos vertene. Hos gjestene er Ahmed Hegazi ute.

Luton Town jaktet Isaac Vassell under sommerens overgangsmarked, men til slutt var det Cardiff City som stakk av med hans tjenester. Derfor må det nok ha gjort ekstra vondt for Luton-sjef Graeme Jones å se nettopp Vassell sette inn seiersmålet for waliserne hele seks minutter på overtid forrige helg. Luton står derfor fortsatt uten seier etter to serierunder, til tross for gode prestasjoner i begge kampene. West Bromwich Albion imponerte stort da de slo Nottingham Forest i sesongåpningen, men fikk større problemer hjemme mot Millwall forrige helg. Løvene fra London vant krigen sentralt på midtbanen, og tok seg av innleggene som kom fra sidene. Når Kenneth Zohore i tillegg hadde en svak dag på jobben, så endte det bare med ett poeng for The Baggies. Noen dager senere ble det tap mot samme lag på samme stadion da West Brom fikk besøk av Millwall i ligacupen. 

Lutons siste kamper:
Luton – Ipswich 3-1 (Jones, Lee, Shinnie)
Cardiff – Luton 2-1 (Pearson)
Luton – Middlesbrough 3-3 (Collins, Bradley, Cranie)

West Broms siste kamper:
West Brom – Millwall 1-2 (Austin)
West Brom – Millwall 1-1 (Selvmål)
Forest – West Brom 1-2 (Edwards, Phillips)

Vurdering: Det har i hvert fall blitt underholdene når Luton Town spiller fotball, men foreløpig lugger det litt bakover på banen. Her møter de et West Bromwich Albion-lag som har meget dyktige enkeltindivider fremover på banen. Jeg kan ikke forstå annet enn at vi her vil få servert en ny godbit av en kamp. En kamp som jeg tror gjestene vinner. 

Tips: Borteseier (2.70 @ Coolbet)


 

Millwall – Sheffield Wednesday
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Hos vertene er Frank Fielding skadet, mens Barry Bannan ser ut til å bli klar igjen hos gjestene.

Millwall har fått en flott start på sesongen. Fire poeng etter to serierunder er sterkt, spesielt med tanke på alle utskiftningene i sommer. Matt Smith kom inn fra benken og ble den store helten med sitt utligningsmål mot West Bromwich Albion, og det er liten tvil om at fyrtårnet blir viktig for Millwall den kommende sesongen. Hjemme på The Den er de vanskelige å hanskes med, men Sheffield Wednesday har nok skumle planer. Uglene har fått en drømmestart på sesongen med seks poeng av seks mulige. Med Kadeem Harris og Jacob Murphy på hver sin side av midtbanen har de angrepsvåpen som kan gi hvem som helst problemer. Wednesday fungerer som et bra kollektiv under Lee Bullens ledelse, og fortsette de i samme spor blir nok Owls-ledelsen nødt til å gi Bullen jobben permanent. 

Millwalls siste kamper:
West Brom – Millwall 1-2 (Bradshaw, O`Brien)
West Brom – Millwall 1-1 (Smith)
Millwall – Preston 1-0 (Wallace)

Wednesdays siste kamper:
Sheff Wed – Barnsley 2-0 (Murphy, Harris)
Reading – Sheff Wed 1-3 (Joao, Hutchinson, Harris)

Vurdering: Millwall har vært sterke i starten, men Sheffield Wednesday har vært enda mer imponerende. Dette bør bli en bra kamp hvor begge lag vil ha gode muligheter til å vinne. Dette er en kamp jeg ikke hadde satt penger på, men dersom jeg måtte valgt et utfall ville det vært uavgjort.

Tips: Uavgjort (3.20 @ Coolbet)


 

Stoke City – Derby County
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Vertene mangler Nick Powell, mens Jayden Bogle er ute hos gjestene.

Hva nå, Nathan Jones? Jeg så fremgang etter at han tok over som Stoke City-manager forrige sesong, til tross for at de ikke vant mange kamper. I sommer følte jeg at Jones gjorde kloke signeringer, men det ser likevel ikke ut til å stemme for The Potters. De to første serierundene har resultert i to tap. Begge mot motstand som Stoke forventes å vinne mot. Forrige helg ble det 1-3 tap borte mot Charlton Athletic, men det må sies at den kampen fort kunne vippet andre veien. Stoke hadde blant annet to stolpetreff. Derby County har derimot fått en brukbar start på sitt liv under Phillip Cocus ledelse. De vant først 2-1 borte mot Huddersfield Town i sesongåpningen, før det ble ett poeng hjemme mot Swansea City forrige helg. Mot Swansea City misset Martyn Waghorn et straffespark, mens Florian Jozefzoon og Scott Malone misbrukte gode muligheter senere i kampen. Det ble bare uavgjort, men tidlige tegn tyder på at Derby er et lag man må se opp for i høst. 

Stokes siste kamper:
Wigan – Stoke 0-1 (Collins)
Charlton – Stoke 3-1 (Ince)
Stoke – QPR 1-2 (Clucas)

Derbys siste kamper:
Scunthorpe – Derby 0-1 (Buchanan)
Derby – Swansea 0-0
Huddersfield – Derby 1-2 (Lawrence x2)

Vurdering: Opptur i midtuken for Stoke City, og jeg synes de har vært litt uheldige i de to første seriekampene. Jeg er derfor spent på hva Stoke kan få til mot Derby på lørdag. Gjestene har nemlig sett bra ut i de to første rundene, og vant i ligacupen i midtuken. Her klarer ikke jeg plukke en vinner. Jeg markerer for uavgjort.

Tips: Uavgjort (3.30 @ Coolbet)Swansea City – Preston North End

Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Ingen av lagene melder om noen nye skader siden sist.

Freddie Woodman ble hentet på lån fra Newcastle United i sommer. Han ble Swansea Citys store helt da de tok med seg ett poeng hjem fra Pride Park forrige helg. Woodman hadde gjort leksa på forhånd og visste derfor hvor Derbys straffetaker Martyn Waghorn kom til å skyte, før han senere i kampen vartet opp med flere gode redninger. Swansea står dermed med fire poeng etter to runder, og det må kunne sies å være en mer enn godkjent start for Steve Cooper som Swansea-sjef. Preston North End slo hardt tilbake etter tapet i serieåpningen. Mot Wigan Athletic var de best i alt, og vant til slutt fortjent 3-0. Ringreven Paul Gallagher avsluttet målfesten med en fantastisk frisparkscoring. På bortebane har Preston fem strake tap, og derfor blir det viktig å få noe ut av denne kampen for The Lilywhites. 

Swanseas siste kamper:
Swansea – Northampton 3-1 (Ayew x2, Byers)
Derby – Swansea 0-0
Swansea – Hull 2-1 (Baston, Van der Hoorn)

Prestons siste kamper:
Bradford – Preston 0-4 (Barkhuizen x2, Harrop, Green)
Preston – Wigan 3-0 (Gallagher, Maguire, Moult)
Millwall – Preston 1-0

Vurdering: Swansea City med en godkjent start rent resultatmessig, men jeg er ikke helt sikker på hvor sterke de faktisk er. Preston med imponerende seier sist, men serieåpningen var dårlig. Jeg tror Swansea får større problemer her enn hva de fikk mot Hull City. Likevel tror jeg ikke de taper. Derfor synes jeg uavgjort er det beste tipset her. 

Tips: Uavgjort (3.50 @ Coolbet) 


 

Wigan Athletic – Leeds United
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Sam Morsy ser ut til å bli klar hos vertene etter å ha trent denne uken. Marcelo Bielsa kunne røpe på pressekonferansen at Leeds kommer til å stille med samme laget som i forrige runde.

Wigan Athletic imponerte med seier hjemme mot Cardiff City i sesongåpningen, men forrige runde var en gedigen nedtur for The Latics. De ble avkledd av lokalrival Preston North End, og tapte til slutt 0-3. Det verste var måten baklengsmålene kom på, og manager Paul Cook kunne ikke gjøre annet enn å beklage seg ovenfor supporterne. Lørdag møter de et Leeds United-lag som storspilte i første serierunde, og som tidvis gjorde det samme mot Nottingham Forest forrige helg. Hadde Patrick Bamford hatt dagen foran mål, kunne Leeds vunnet med flere mål mot skogvokterne. Dessverre for Leeds ble det en ny kamp med misbrukte sjanser, og Forest sikret seg til slutt ett poeng takket være et heldig mål av Lewis Grabban. Helt på tampen ble Leeds snytt for straffespark, og det fikk spillerne til å rase mot dommertrioen etter kampslutt. Nå skal Leeds revansjere tapet de opplevde mot Wigan i vår. Det tapet var på mange måter det som startet nedturen for Leeds i sesonginnspurten forrige sesong. Det blir interessant å se om de slår hardt tilbake, eller om det vil påvirke spillerne negativt i lørdagens kamp.

Wigans siste kamper:
Wigan – Stoke 0-1
Preston – Wigan 3-0
Wigan – Cardiff 3-2 (Windass, Jacobs, Evans)

Leeds siste kamper:
Salford – Leeds 0-3 (Nketiah, Klich, Berardi)
Leeds United – Forest 1-1 (Hernandez)
Bristol City – Leeds United 1-3 (Hernandez, Bamford, Harrison)

Vurdering: Wigan Athletic tok tre poeng borte mot Leeds United på slutten av forrige sesong, men man kan trygt si at de var heldige i den kampen. Wigan imponerte med seier mot Cardiff, men forsvarsspillet mot Preston i forrige runde får meg til å tro at de vil få store problemer mot et sterkt Leeds-lag på lørdag. Her har jeg ingen problemer med å markere for borteseier, til tross for at Wigan vanligvis er et sterkt hjemmelag. 

Tips: Borteseier (1.83 @ Coolbet)


 

Reading – Cardiff City (Spilles søndag)
Kampstart: 13.00
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Kommer…

Reading knuste sparegrisen på slutten av overgangsvinduet i et forsøk på å få satt i sammen en sterk tropp. Etter overgangsvinduet var stengt, kunne manager Jose Gomes fortelle om opprykksambisjoner. Dersom Reading skal ha mulighet til å hevde seg i toppen av tabellen, er de nødt til å bedre prestasjonene på banen så fort som mulig. Etter to serierunder står The Royals uten poeng og med fem baklengsmål. De havnet under 0-2 mot Hull City forrige helg, men til tross for en sterk andre omgang, ble det ingen poeng. Ingen god start på sesongen for Neil Warnock og hans Cardiff City heller. Det ble tap mot Wigan Athletic i serieåpningen, mens det ble en knepen seier hjemme mot Luton Town forrige runde. Nysigneringen Isaac Vassell ble hentet til klubben forrige uke, og han ble byttet inn mot Luton på overtid på stillingen 1-1. Hele seks minutter på overtid ble nettopp Vassell den store helten da han headet inn seiersmålet for waliserne. For at Cardiff skal være med helt i toppen av tabellen, er de nødt til å fungere på bortebane også.

Readings siste kamper:
Wycombe – Reading 1-1 (Puscas) *Reading videre etter straffer
Hull – Reading 2-1 (Joao)
Reading – Sheff Wed 1-3 (Meite)

Cardiffs siste kamper:
Cardiff – Luton 2-1 (Vassell, Flint)
Wigan – Cardiff 3-2 (Ralls, Bogle)

Vurdering: Fæl start av Reading. Glimtvis har de vist gode takter, men så langt har de vært for svake. Her møter de et Cardiff City-lag som aldri er enkle å spille mot, men som ikke har kommet helt i gang enda. Dette ser ut til å bli en jevn og interessant kamp, og jeg blir nødt til å følge magefølelsen i dette tilfellet. Den magefølelsen taler til gjestenes fordel.

Tips: B (2.25 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply