Skrevet av: Eirik Aase

 

Huddersfield Town – Fulham
Kampstart: 20.45
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Juninho Bacuna ser ut til å bli klar hos vertene. Gjestene melder ikke om noen nye skader.

Ingen god start på livet i Championship for verken Huddersfield Town eller Fulham etter nedrykket i vår. Huddersfield venter fortsatt på sin første seier for sesongen, mens Fulham også har hatt litt startvansker. Fulham vant riktignok 2-0 hjemme mot Blackburn Rovers forrige helg, men så tidvis litt “shaky” ut bakover på banen. I åpningskampen ble de tatt litt på senga av Barnsleys høye og aggressive press. Huddersfield har ikke fått ting til å stemme i de to åpningskampene, og deres eneste scoringer har kommet på straffespark. Aaron Mooy har blitt sendt ut på lån, og dermed må de gjenværende spillerne heve seg et par hakk. Jan Siewert trenger en seier så fort som mulig, hvis ikke vil han nok kjenne på presset etter hvert. Fulham håper nok at de skal klare bygge videre på seieren sist, og siden sesongåpningen har de forsterket troppen betraktelig med spillere som Harry Arter, Bobby Reid og Harrison Reed.  

Huddersfields siste kamper:
Huddersfield – Lincoln 0-1
QPR – Huddersfield 1-1 (Grant)
Huddersfield – Derby 1-2 (Grant)

Fulhams siste kamper:
Fulham – Blackburn 2-0 (Cairney, Mitrovic)
Barnsley – Fulham 1-0

Vurdering: Interessant duell mellom to lag som spilte i Premier League forrige sesong. Begge lagene har i mine øyne vist flere svakheter enn styrker så langt, men Fulham ser nok hakket bedre ut. Jeg tror på en jevn kamp hvor gjestene ender opp med å straffe Huddersfield gjennom noen raske overganger. Jeg ville dog styrt langt unna spill på dette oppgjøret.

Tips: Borteseier (2.55 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply