Skrevet av: Eirik Aase

 

Reading – Cardiff City 
Kampstart: 13.00
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Vertene melder ikke om noen nye skader, mens Joe Ralls ser ut til å være ute hos gjestene grunnet sykdom.

Reading knuste sparegrisen på slutten av overgangsvinduet i et forsøk på å få satt i sammen en sterk tropp. Etter overgangsvinduet var stengt, kunne manager Jose Gomes fortelle om opprykksambisjoner. Dersom Reading skal ha mulighet til å hevde seg i toppen av tabellen, er de nødt til å bedre prestasjonene på banen så fort som mulig. Etter to serierunder står The Royals uten poeng og med fem baklengsmål. De havnet under 0-2 mot Hull City forrige helg, men til tross for en sterk andre omgang, ble det ingen poeng. Ingen god start på sesongen for Neil Warnock og hans Cardiff City heller. Det ble tap mot Wigan Athletic i serieåpningen, mens det ble en knepen seier hjemme mot Luton Town forrige runde. Nysigneringen Isaac Vassell ble hentet til klubben forrige uke, og han ble byttet inn mot Luton på overtid på stillingen 1-1. Hele seks minutter på overtid ble nettopp Vassell den store helten da han headet inn seiersmålet for waliserne. For at Cardiff skal være med helt i toppen av tabellen, er de nødt til å fungere på bortebane også.

Readings siste kamper:
Wycombe – Reading 1-1 (Puscas) *Reading videre etter straffer
Hull – Reading 2-1 (Joao)
Reading – Sheff Wed 1-3 (Meite)

Cardiffs siste kamper:
Cardiff – Luton 2-1 (Vassell, Flint)
Wigan – Cardiff 3-2 (Ralls, Bogle)

Vurdering: Fæl start av Reading. Glimtvis har de vist gode takter, men så langt har de vært for svake. Her møter de et Cardiff City-lag som aldri er enkle å spille mot, men som ikke har kommet helt i gang enda. Jeg ser for meg et kampbilde hvor vertene kommer til å styre kampen gjennom høy ballbesittelse, men at de samtidig vil ha problemer med å finne veien gjennom Cardiffs forsvarsmur. Cardiff kommer til å få sine muligheter på kontringer og dødballer, og jeg tror de sikrer seg seieren på den måten. Derfor markerer jeg for borteseier. Skal vi si 0-1 og at scoringen kommer på en dødball? 

Tips: B (2.25 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply