Skrevet av: Eirik Aase

 

Onsdagens TV-kamp:
20.45: Preston North End – Stoke City

Tirsdagens oddskupong:
Leeds United – Brentford (Hjemmeseier til 1.67)
West Bromwich Albion – Reading (Hjemmeseier til 1.70)

Totalodds: 2.84
– Oddsen er hentet fra Coolbet. 


 

Preston North End – Stoke City
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Vertene mangler Louis Moult, mens Nick Powell kan være klar igjen hos gjestene.

To tap og én seier er status for Preston North End etter tre serierunder. I tillegg hadde de en sterk seier mot Bradford City i ligacupen. Ser man på resultatene kan man gjerne tenke at dette har vært en svake sesongåpning av The Lilywhites, men dersom man ser på prestasjonene synes jeg ikke det er noen grunn til bekymring. Preston har litt rusk i maskineriet, men jeg har stor tro på at de bare vil bli bedre utover høsten. Det samme kan gjerne sies om Stoke City, selv om manager Nathan Jones forståelig nok må kjenne på presset. Etter en vår hvor The Potters ikke vant mange kamper, står de nå med bare ett poeng etter tre serierunder. Spillemessig hadde Stoke fortjent mye mer enn det de har fått så langt, og fortsetter de slik fremover tror jeg formpilen vil snu temmelig fort. Det spørs dog om det kommer til å skje borte mot et sterkt Preston-lag.

Prestons siste kamper:
Swansea – Preston 3-2 (Rafferty, Johnson)
Bradford – Preston 0-4 (Barkhuizen x2, Harrop, Green)
Preston – Wigan 3-0 (Gallagher, Maguire, Moult)
Millwall – Preston 1-0

Stokes siste kamper:
Stoke – Derby 2-2 (Hogan, Lindsay)
Wigan – Stoke 0-1 (Collins)
Charlton – Stoke 3-1 (Ince)
Stoke – QPR 1-2 (Clucas)

Vurdering: To lag som har fått dårlig betalt i sesongstarten. Preston North End var enormt sterke da de valset over Wigan Athletic i sesongens eneste hjemmekamp. Stoke City har levert en del bra, men det gjøres for mye rart bakover på banen. Preston er nok favoritter her, men magefølelsen min sier uavgjort. 

Tips: Uavgjort (3.20 @ Coolbet)


 

Cardiff City – Huddersfield Town
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Callum Paterson er usikker, mens Marlon Pack sannsynligvis er ute hos vertene. Det meldes ikke om nye skader hos gjestene hos BBC.

Ingen god start på sesongen for Cardiff City. Først et svakt tap borte mot Wigan Athletic i sesongåpningen, før de tok en litt heldig seier hjemme mot Luton Town i neste kamp. Forrige runde ble de knust av Reading på Madejski Stadium, og jeg har sjeldent sett et lag spille en svakere kamp under Warnocks ledelse. Cardiff må opp flere hakk dersom de skal være med i toppen av tabellen. Huddersfield Town har også skuffet stort i sesongstarten. Det er nesten litt rart at disse to lagene spilte i Premier League for noen måneder siden, ettersom de har vært svake nå i august. Etter bare ett poeng på de tre første kampene, samt et pinlig tap i ligacupen, valgte klubben å sparke Jan Siewert. Det betyr at vikarierende sjef Mark Hudson leder laget i onsdagens kamp.  

Cardiffs siste kamper:
Reading – Cardiff 3-0
Cardiff – Luton 2-1 (Vassell, Flint)
Wigan – Cardiff 3-2 (Ralls, Bogle)

Huddersfields siste kamper:
Huddersfield – Derby 1-2 (Grant)
Huddersfield – Lincoln 0-1
QPR – Huddersfield 1-1 (Grant)
Huddersfield – Derby 1-2 (Grant)

Vurdering: Cardiff City med skuffende sesongstart, mens Huddersfield Town har valgt å sparke treneren siden sist. Dette er vidåpent. Jeg klarer ikke plukke en vinner her, og velger derfor et kryss i midten. 

Tips: Uavgjort (3.40 @ Coolbet)


 

Charlton Athletic – Nottingham Forest
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Chris Solly er usikker hos vertene. Joao Carvalho er med hos gjestene, men ifølge BBC kommer han ikke til å spille.

Det har vært en lovende start på sesongen for Lee Bowyer og hans Charlton Athletic. De aller fleste – inkludert meg selv – trodde på en blytung sesong for rødtrøyene. Likevel har de klemt til fra start med flere imponerende resultater. De står med syv poeng etter tre serierunder, og toppscorer Lyle Taylor har scoret i samtlige runder. Nå har han fått på plass enda en dyktig spiss ved siden av seg på topp. Tomer Hemed har nemlig blitt klar etter lang ventetid. Nottingham Forest vant ingen av sine to første kamper, men fikk seg en skikkelig opptur da Birmingham City ble knust forrige runde. Rødtrøyene vant 3-0, men burde strengt tatt scoret enda flere mål. Nå blir det interessant å se om de klarer bygge videre på seieren sist. 

Charltons siste kamper:
Barnsley – Charlton 2-2 (Taylor, Gallagher)
Charlton – Forest Green 0-0* FG videre etter straffer
Charlton – Stoke 3-1 (Taylor, Aneke, Gallagher)
Blackburn – Charlton 1-2 (Taylor, Purrington)

Forests siste kamper:
Nottingham Forest – Birmingham 3-0 (Dawson, Lolley, Grabban)
Nottingham Forest – Fleetwood 1-0 (Silva)
Leeds – Nottingham Forest 1-1 (Grabban)
Nottingham Forest – West Brom 1-2 (Cash)

Vurdering: Helt åpent. Charlton Athletic har nok sett best ut i starten, men Nottingham Forest har ikke hatt et enkelt kampprogram. Dette kan vippe begge veier, men jeg tar en råsjans på borteseier her. Forest har fått stablet sammen et meget sterkt lag, og jeg tror de bare vil bli bedre etter hvert som de får spilt seg sammen. Dog ville jeg ikke anbefalt å sette penger på dette oppgjøret. 

Tips: Borteseier (2.70 @ Coolbet)


 

Fulham – Millwall
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Ingen nye skader å melde om hos vertene, mens gjestene må klare seg uten suspenderte Jed Wallace og skadede Jayson Molumby.

Etter en fryktelig sesongåpning har Fulham våknet til live. De to siste kampene har resultert i seks poeng, og kraftspissen Aleksandar Mitrovic har funnet nettmaskene i begge oppgjørene. Det blir viktig for Fulham å få sine offensive spillere i gang, og det kan man trygt si at de gjorde i forrige kamp. Ivan Cavaleiro presenterte seg blant annet med et utrolig seiersmål. Fulham ser ut til å være på gang, men det gjør også Millwall. Løvene til Neil Harris står med syv poeng og bare ett baklengsmål etter tre serierunder. I ligacupen gikk det også bra, ettersom de danket ut West Bromwich Albion på bortebane der. De nye spillerne ser ut til å fungere bra, men viktige Jed Wallace ble utvist sist. Matt Smith returnerer til Craven Cottage for å møte gamleklubben, og han har vært sterk etter at han ankom The Den i sommer. 

Fulhams siste kamper:
Huddersfield – Fulham 1-2 (Mitrovic, Cavaleiro)
Fulham – Blackburn 2-0 (Cairney, Mitrovic)
Barnsley – Fulham 1-0

Millwalls siste kamper:
Millwall – Sheff Wed 1-0 (Smith)
West Brom – Millwall 1-2 (Bradshaw, O`Brien)
West Brom – Millwall 1-1 (Smith)
Millwall – Preston 1-0 (Wallace)

Vurdering: Fulham er på gang, men her skal de få kjørt seg. Millwall har vært sterke både med og uten ball i de første kampene. Det direkte angrepsspillet har fått en ekstra dimensjon med Matt Smith på laget, samtidig som Connor Mahoney er i form. Her tror jeg likevel at Millwall går på sesongens første tap. Fulham har så mye kvalitet fremover på banen at det blir vanskelig å ikke markere for hjemmeseier her. 

Tips: Hjemmeseier (1.70 @ Coolbet)Leeds United – Brentford

Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Liam Cooper, Ezgjan Alioski og Barry Douglas er usikre hos vertene. Ingen nye skader hos gjestene, mens viktige Said Benrahma nærmer seg kampform etter et innhopp forrige kamp.

Patrick Bamford har fått mye (fortjent) pepper for manglende uttelling foran mål. I forrige runde fikk man endelig se Bamford vise mer av hva han faktisk kan gjøre med ballen. Leeds United-spissen scoret begge målene da Leeds vant 2-0 over The Latics, og førte dermed Yorkshire-klubben til topps på tabellen. Leeds ser nå nøyaktig så gode ut som jeg hadde forventet, og seiler nå frem som den klart største opprykksfavoritten. Brentford har ikke fått den starten de hadde håpet på. Som vanlig mistet de mange nøkkelspillere i sommer, mens flere spillere kom inn. Da er det bare naturlig at det kan ta litt tid før ting stemmer, og det er ofte denne overgangsperioden som har ødelagt for The Bees denne sesongen. Bare én seier på de tre første serierundene er ikke bra nok for et Brentford-lag som ønsker å være med helt i toppen av tabellen. Onsdagens kamp blir Pontus Janssons  første retur til Elland Road. Det blir interessant å se hva slags velkomst han får, samt hvordan han vil fremstå i det som blir en spesiell kamp for ham. 

Leeds siste kamper:
Wigan – Leeds 0-2 (Bamford x2)
Salford – Leeds 0-3 (Nketiah, Klich, Berardi)
Leeds United – Forest 1-1 (Hernandez)
Bristol City – Leeds United 1-3 (Hernandez, Bamford, Harrison)

Brentfords siste kamper:
Brentford – Hull 1-1 (Watkins)
Brentford – Cambridge 1-1 (Forss) *Cambridge videre etter straffer
Boro – Brentford 0-1 (Watkins)
Brentford – Birmingham 0-1

Vurdering: Leeds United ser kjempesterke ut. Her møter de et Brentford-lag som ikke har fått gang på maskineriet enda. Dette vinner vertene. 

Tips: Hjemmeseier (1.67 @ Coolbet) 


 

Queens Park Rangers – Swansea City
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Ingen nye skader å melde om hos vertene, mens Nathan Dyer ser ut til å være ute hos gjestene.

Queens Park Rangers har imponert meg i sesongstarten, men skuffet litt borte mot Bristol City forrige runde. Det resulterte i sesongens første tap, og nå blir det interessant å se hvordan de slår tilbake. Mark Warburton har gjort dette QPR-laget til et lag som er interessant å se på, og jeg er spent på om London-klubben kan ta sin første hjemmeseier for sesongen onsdag kveld. Swansea City var et lag få hadde forventninger til denne sesongen, ettersom de mistet Daniel James, Oli McBurnie og Graham Potter i sommer. Derfor har det vært artig å se de fleske til med en sterk sesongstart. Syv poeng på tre serierunder og avansement i ligacupen er sterkt av den ferske manageren Steve Cooper. At Borja Baston har klemt til med tre scoringer er også morsomt. 

QPRs siste kamper:
Bristol City – QPR 2-0
QPR – Bristol City 3-3 (Wells, Chair, Manning)
QPR – Huddersfield 1-1 (Hall)
Stoke –  QPR 1-2 (Hugill, Eze)

Swanseas siste kamper:
Swansea – Preston 3-2 (Baston x2, Byers)
Swansea – Northampton 3-1 (Ayew x2, Byers)
Derby – Swansea 0-0
Swansea – Hull 2-1 (Baston, Van der Hoorn)

Vurdering: Queens Park Rangers har vist mye bra i starten av sesongen, men skuffet sist. Her møter de et Swansea City-lag som har gode resultater i starten, men som jeg ikke er helt sikker på hva vi kan forvente fra enda. Nok et åpent oppgjør dette, men her velger jeg å stole på magefølelsen. Den melder hjemmeseier.

Tips: Hjemmeseier (2.65 @ Coolbet)


 

West Bromwich Albion – Reading
Kampstart: 21.00
Skader og Suspensjoner: Hal Robson-Kanu er ute hos vertene, mens det ikke meldes om nye skader hos gjestene.

West Bromwich Albion står med syv poeng etter tre serierunder, og kan være godt fornøyd med det. Likevel er nok Slaven Bilic litt skuffet over det West Brom har vist tidvis i enkelte av kampene. The Baggies har nemlig ikke overbevist stort, men samtidig er det positivt med tanke på hvor mye mer som faktisk bor i dette laget. Forrige runde kom Grady Diangana inn fra benken og snudde kampen mot Luton Town, og det sier mye om hvor sterk tropp Bilic har til rådighet. Gjestene fra Berkshire kommer til The Hawthorns fulle av selvtillit. Etter tap i sesongens to første serierunder, ble det en overbevisende hjemmeseier mot Cardiff City forrige runde. Nysigneringen George Puscas levde opp til navnet i kampen som endte 3-0. Reading var fantastiske mot Cardiff, og nå er jeg spent på om de kan følge opp med en ny god prestasjon onsdag kveld. 

West Broms siste kamper:
Luton – West Brom 1-2 (Diangana x2)
West Brom – Millwall 1-2 (Austin)
West Brom – Millwall 1-1 (Selvmål)
Forest – West Brom 1-2 (Edwards, Phillips)

Readings siste kamper:
Reading – Cardiff 3-0 (Puscas x2, Swift)
Wycombe – Reading 1-1 (Puscas) *Reading videre etter straffer
Hull – Reading 2-1 (Joao)
Reading – Sheff Wed 1-3 (Meite)

Vurdering: West Bromwich Albion med sterk poengfangst i starten, men de har helt klart mye mer å gå på. Gjestene fra Reading skuffet i de to første rundene, men fikk seg en enorm opptur sist. Reading har ikke vært særlig gode på bortebane under manager Jose Gomes, og det er en av de viktigste grunnene til at jeg velger å gå for hjemmeseier her. 

Tips: Hjemmeseier (1.70 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply