Skrevet av: Eirik Aase

 

Lørdagens TV-kamper:
13.30: Derby County – West Bromwich Albion
16.00: Stoke City – Leeds United

Lørdagens oddskupong:
Stoke City – Leeds United (Borteseier til 2.15)
Queens Park Rangers – Wigan Athletic (Hjemmeseier til 2.05)

Totalodds: 4.41
– Oddsen er hentet fra Coolbet. 

 


 

Derby County – West Bromwich Albion
Kampstart: 13.30
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Duane Holmes, Andre Wisdom, Jayden Bogle og Craig Forsyth er ute hos vertene. Hos gjestene er Hal Robson-Kanu og Ahmed Hegazi ute.

Derby County gikk gjennom sine fire første kamper denne sesongen uten nederlag. Blant de fire kampene var et avansement i ligacupen. De første tegnene var lovende for Phillip Cocu & Co, men tirsdag kveld kom sesongens første tap. Nå blir det viktig for The Rams å slå tilbake så fort som mulig. Derby County-fansen venter fortsatt på sesongens første seier. Derby har nemlig spilt uavgjort mot Swansea City og tapt mot Bristol City i sine to hjemmekamper hittil. West Bromwich Albion har ikke kommet skikkelig i gang enda, til tross for at de fortsatt er ubeseiret i serien. I midtuken reddet Kenneth Zohore ett poeng for The Baggies med en sen straffescoring. The Baggies har to seiere og to uavgjorte etter fire serierunder, hvor de to seierne har kommet i de to bortekampene. Nå jakter de en tredje strake borteseier på Pride Park. 

Derbys siste kamper:
Derby – Bristol City 1-2 (Marriott)
Stoke – Derby 2-2 (Waghorn x2)
Scunthorpe – Derby 0-1 (Buchanan)
Derby – Swansea 0-0
Huddersfield – Derby 1-2 (Lawrence x2)

West Broms siste kamper:
West Brom – Reading 1-1 (Zohore)
Luton – West Brom 1-2 (Diangana x2)
West Brom – Millwall 1-2 (Austin)
West Brom – Millwall 1-1 (Selvmål)
Forest – West Brom 1-2 (Edwards, Phillips)

Vurdering: Ikke enkelt å finne en vinner her. Vertene var ubeseiret frem til midtuken, mens gjestene ikke har tapt i serien enda denne sesongen. Dette kan vippe begge veier, men jeg velger å gå for borteseier. Det skyldes først og fremst Derbys hjemmeform så langt, kombinert med det faktum at West Brom har vunnet begge sine to bortekamper.

Tips: Borteseier (2.80 @ Coolbet)


 

Stoke City – Leeds United
Kampstart: 16.00
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Ingen nye skader hos vertene, men målvakt Jack Butland kan bli droppet etter en svak start på sesongen. Hos gjestene er Stuart Dallas og Liam Cooper ute. Jamie Shackleton og Gaetano Berardi kommer inn for de to spillerne.

Det er trøbbel på Bet365 Stadium. Stoke City ble av mange sett på som en av de største opprykksfavorittene før sesongstart, men resultatene så langt minner mest om bunnstrid. I midtuken ble det 1-3 tap borte mot Preston North End, og nå står The Potters med bare ett poeng etter fire serierunder. Selv om resultatene har vært fryktelige, må det nevnes at Stoke egentlig har spilt ganske bra. Det store problemet er alt for mange enkle og personlige feil i forsvarsrekken, samt på keeperplass. Leeds United har startet sesongen som en topptrent 100-metersløper. Yorkshire-klubben har nemlig skutt ut av startblokkene, og har ingen planer om å se seg tilbake. Etter fire serierunder leder de Championship-tabellen, og det er ingen lag som er i nærheten av å prestere like bra som Marcelo Bielsa & Co. I løpet av de fire første kampene har motstanderne til sammen bare slått seks vellykkede pasninger inn i Leeds sekstenmeter i åpent spill. Det sier det meste om hvor bra dette Leeds-laget fungerer akkurat nå.  

Stokes siste kamper:
Preston – Stoke 3-1 (McClean)
Stoke – Derby 2-2 (Hogan, Lindsay)
Wigan – Stoke 0-1 (Collins)
Charlton – Stoke 3-1 (Ince)
Stoke – QPR 1-2 (Clucas)

Leeds siste kamper:
Leeds – Brentford 1-0 (Nketiah)
Wigan – Leeds 0-2 (Bamford x2)
Salford – Leeds 0-3 (Nketiah, Klich, Berardi)
Leeds United – Forest 1-1 (Hernandez)
Bristol City – Leeds United 1-3 (Hernandez, Bamford, Harrison)

Vurdering: Det er egentlig ganske mye bra med måten Stoke City spiller fotball på, men problemet er alle de grove feilene bakover på banen. Her møter de et Leeds United-lag som ser kruttsterke ut. Stokes bakre lagdel ser ut til å være blottet for selvtillit. Jeg har ingen problemer med å markere for borteseier her til god odds. 

Tips: Borteseier (2.15 @ Coolbet)


 

Barnsley – Luton Town
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Jacob Brown nærmer seg, mens Cauley Woodrow er usikker. Hos gjestene er Martin Cranie ute, mens Callum McManaman er usikker.

Barnsley startet sesongen med et smell da de klemte til med en imponerende 1-0 seier hjemme mot Fulham. Siden den gang har det blitt fire kamper på rad uten seier. I serien har de tapt 0-2 to ganger, mens det bare ble uavgjort hjemme mot nyopprykkede Charlton Athletic. I ligacupen ble de knust av Carlisle United. Luton Town rykket direkte opp fra League One sammen med Barnsley i vår, men heller ikke The Hatters har fått en optimal start på sesongen. Fyrverkeriet av en kamp mot Middlesbrough ga meg troen på at Luton ville kunne bite godt fra seg denne sesongen, men nå står de med tre strake tap i serien. I midtuken ble det 0-1 tap mot Sheffield Wednesday, og man må huske at kampprogrammet til Luton ikke har vært så enkelt. Barnsley trakk det lengste strået da lagene møttes på Oakwell forrige sesong. Kanskje skjer det igjen på lørdag?

Barnsleys siste kamper:
Birmingham – Barnsley 2-0
Barnsley – Charlton 2-2 (Woodrow, Chaplin)
Barnsley – Carlisle 0-3
Sheffield Wednesday – Barnsley 2-0
Barnsley – Fulham 1-0 (Thomas)

Lutons siste kamper:
Sheff Wed – Luton 1-0
Luton – West Brom 1-2 (Cornick)
Luton – Ipswich 3-1 (Jones, Lee, Shinnie)
Cardiff – Luton 2-1 (Pearson)
Luton – Middlesbrough 3-3 (Collins, Bradley, Cranie)

Vurdering: To nyopprykkede lag som ikke har fått gang på sakene enda. Barnsley har tre på rad uten seier, mens gjestene fortsatt venter på sin første trepoenger for sesongen. Jeg klarer ikke skille disse to lagene og markerer derfor for uavgjort.

Tips: Uavgjort (3.40 @ Coolbet)Blackburn Rovers – Cardiff City

Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Tosin Adarabioyo og Ben Brereton er usikre, mens Greg Cunningham ikke kan spille mot sin egen klubb hos vertene. Hos gjestene er Marlon Pack og Neil Etheridge ute, mens Nathaniel Mendez-Laing og Callum Paterson er usikre.

Etter to strake tap i seriestarten var det en del som var skeptiske til om Tony Mowbray faktisk hadde det som skulle til for å løfte Blackburn Rovers enda et hakk opp på tabellen. De tre siste kampene viser at han faktisk kan ha det. Etter en utrolig snuoperasjon på overtid mot Oldham i ligacupen, har Lancashire-klubben deretter vunnet to strake 1-0 kamper i serien. Både mot Middlesbrough og Hull City har Rovers holdt nullen, men det måtte en strafferedning til i kampen mot Hull. Rovers ser ut til å være på gang igjen, men får nok tøff motstand fra Cardiff City lørdag ettermiddag. Neil Warnock var nok flau av det han så laget sitt vise i bortekampen mot Reading forrige helg. Cardiff ble slått hele 0-3, og det var pinlig å se måten de forsvarte seg på. I midtuken slo waliserne raskt tilbake da Huddersfield Town ble slått 2-1 på Cardiff City Stadium. Cardiff står nå med seks poeng etter fire serierunder, men ser likevel ut til å ha fryktelig mye å gå på. På bortebane har de tapt begge sine kamper, og i begge kampene har det blitt tre baklengsmål.

Rovers siste kamper:
Hull – Blackburn 0-1 (Williams)
Blackburn – Boro 1-0 (Graham)
Blackburn – Oldham 3-2 (Downing, Dack, Rothwell)
Fulham – Blackburn 2-0
Blackburn – Charlton 1-2 (Selvmål)

Cardiffs siste kamper:
Cardiff – Huddersfield 2-1 (Ralls, Hoilett)
Reading – Cardiff 3-0
Cardiff – Luton 2-1 (Vassell, Flint)
Wigan – Cardiff 3-2 (Ralls, Bogle)

Vurdering: Blackburn Rovers har imponert i de to siste kampene. De ser bedre ut enn tidligere, men til denne kampen mister de viktige Greg Cunningham. Cardiff City har ikke overbevist meg i starten, og da spesielt ikke på bortebane. Det blir nok et jevnt oppgjør på Ewood Park, men her har jeg størst tro på hjemmeseier. 

Tips: Hjemmeseier (2.50 @ Coolbet)


 

Charlton Athletic – Brentford
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Chris Solly, Beram Kayal og Lewis Page er ute hos vertene. Gjestene har ingen nye skader å melde om.

Lyle Taylor og Conor Gallagher. Der her du to spillere som allerede har satt fyr på den nye sesongen i Championship. Mange var spent på om Taylor kom til å takle overgangen til Championship, og det har han allerede vist at han har klart. Superspissen har scoret i samtlige fire serierunder, og har dermed vært sterk delaktig til at The Addics er ubeseiret etter fire kamper. Åtte poeng etter fire runder er mye mer enn hva mange hadde forventet før sesongstart. Brentford har derimot skuffet i sesongstarten. Bare to ganger har de funnet nettmaskene i de fire første kampene, og nå står de med fire poeng etter fire serierunder. Det er ikke bra nok for et lag som har ambisjoner om å være med helt i toppen. Salg av nøkkelspillere, samt skade på Said Benrahma, er nok viktige grunner til hvorfor det har lugget litt i starten. 

Charltons siste kamper:
Charlton – Forest 1-1 (Taylor)
Barnsley – Charlton 2-2 (Taylor, Gallagher)
Charlton – Forest Green 0-0* FG videre etter straffer
Charlton – Stoke 3-1 (Taylor, Aneke, Gallagher)
Blackburn – Charlton 1-2 (Taylor, Purrington)

Brentfords siste kamper:
Leeds – Brentford 1-0
Brentford – Hull 1-1 (Watkins)
Brentford – Cambridge 1-1 (Forss) *Cambridge videre etter straffer
Boro – Brentford 0-1 (Watkins)
Brentford – Birmingham 0-1

Vurdering: Dette kan bli et herlig London-oppgjør. Det er i hvert fall umulig å si hvordan dette skal gå, men det vil ikke overraske meg dersom man får se et par scoringer. Resultatene hittil taler til vertenes fordel, men her velger jeg å stole på magefølelsen. Jeg tror Brentfords aggressive og kjappe kontringsspill blir avgjørende. Jeg markerer derfor for borteseier.    

Tips: Borteseier (2.25 @ Coolbet)


 

Fulham – Nottingham Forest
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Denis Odoi er usikker hos vertene. Hos gjestene er Joe Lolley usikker.

Det ble en meget spesiell kamp da Fulham fikk besøk av Millwall tidligere denne uken. The Cottagers knust London-rivalen 4-0, men det var deres pasningsspill som vakte mest oppsikt. Fulham hadde nemlig ballen 89% av tiden i første omgang, og endte til slutt opp med 85% ballbesittelse. Det er ny rekord for OPTA siden de begynte å registrere ballbesittelse i engelske fotballkamper. Fulham har virkelig fått sving på sakene, og står nå med tre strake seiere. Mest gledelig for Fulham-fansen er nok det faktum at angrepsrekken fremstår som like farlig som det mange hadde trodd på forhånd. Nottingham Forest er fortsatt under lupen. De spilte uavgjort mot Charlton Athletic tidligere denne uken, og står nå med fem poeng etter fire serierunder. De har ikke tapt siden sesongåpningen mot West Bromwich Albion, men fortsatt er jeg ikke helt sikker på hvor bra dette Forest-laget er. Det blir derfor veldig spennende å se skogvokterne i aksjon mot sterk motstand lørdag ettermiddag. På bortebane har de spilt uavgjort 1-1 i begge sine kamper så langt. 

Fulhams siste kamper:
Fulham – Millwall 4-0 (Cavaleiro x2, Mitrovic, Knockaert)
Huddersfield – Fulham 1-2 (Mitrovic, Cavaleiro)
Fulham – Blackburn 2-0 (Cairney, Mitrovic)
Barnsley – Fulham 1-0

Forests siste kamper:
Charlton – Nottingham Forest 1-1 (Adomah)
Nottingham Forest – Birmingham 3-0 (Dawson, Lolley, Grabban)
Nottingham Forest – Fleetwood 1-0 (Silva)
Leeds – Nottingham Forest 1-1 (Grabban)
Nottingham Forest – West Brom 1-2 (Cash)

Vurdering: Fulham er i fyr og flamme for tiden. Angrepsrekken ser helt fantastisk ut, og på onsdag var de enorme mot Millwall. Her møter de et Nottingham Forest-lag som ikke ser ut til å ha fått spillet til å sitte helt enda. Her synes jeg hjemmeseier er det mest fornuftige tipset. 

Tips: Hjemmeseier (1.65 @ Coolbet)


 

Huddersfield Town – Reading
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Vertene har ingen nye skader å melde om, mens Yakou Meite kan være klar igjen hos gjestene.

Etter ett poeng på de tre første kampene valgte ledelsen i Huddersfield Town å sende hovedtrener Jan Siewert på dør. Mark Hudson har overtatt stafettpinnen på midlertidig basis, og han fikk ingen drømmestart på vikarjobben. The Terriers tok turen til Wales for å møte Cardiff City, og der endte de opp med å tape 1-2 etter et sent baklengsmål. Ett poeng og pinlig cupexit er dermed status for Yorkshire-klubben etter fem kamper denne sesongen. Reading startet sesongen med to tap, men ser nå ut til å være på gang. Forrige helg valset de over Cardiff City, mens det var mye lovende fra The Royals i bortekampen mot West Bromwich Albion i midtuken. De så lenge ut til å stikke av med seieren, men et sent baklengsmål førte til poengdeling.

Huddersfields siste kamper:
Cardiff – Huddersfield 2-1 (Chalobah)
Huddersfield – Derby 1-2 (Grant)
Huddersfield – Lincoln 0-1
QPR – Huddersfield 1-1 (Grant)
Huddersfield – Derby 1-2 (Grant)

Readings siste kamper:
West Brom – Reading 1-1 (Ejaria)
Reading – Cardiff 3-0 (Puscas x2, Swift)
Wycombe – Reading 1-1 (Puscas) *Reading videre etter straffer
Hull – Reading 2-1 (Joao)
Reading – Sheff Wed 1-3 (Meite)

Vurdering: Huddersfield Town fungerer ikke i det hele tatt. Mark Hudson har en tøff jobb foran seg, men kampprogrammet er såpass tett at han ikke kan utrette så mye mellom slagene. Gjestene har vist mye bra i de to kampene de har spilt den siste uken. Det ser ut til å være både bedre spill og harmoni hos gjestene, og jeg tror derfor at de kan ta en sterk borteseier i dette oppgjøret.  

Tips: Borteseier (3.75 @ Coolbet)


 

Hull City – Bristol City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Eric Lichaj er ute hos vertene. Hos gjestene mangler Adam Nagy.

Hull City hadde sett lovende ut i sesongstarten foran tirsdagens kamp mot Blackburn Rovers. Tigrene hadde gitt Brentford store utfordringer i London, vunnet hjemme mot Reading og vist noen brukbare tegn i sesongåpningen mot Swansea City. Derfor var det litt skuffende å se Hull vise så mye svakhetstegn hjemme mot Rovers for noen dager siden. Hull tapte kampen 0-1, men det må nevnes at de både hadde stolpetreff og straffebom. Dog hadde gjestene også tre avslutninger som smalt i metallet, samt flere andre gode sjanser. Det som er sikkert er at mange lag kommer til å få store problemer når de møter Kamil Grosicki, Jarrod Bowen og Jackson Irvine. Det viktige for Grant McCann blir å få gang på Tom Eaves på topp. Bristol City skuffet i de to første kampene, men har nå vunnet sine to siste kamper i serien. Det er nok ikke mange lag som tar med seg tre poeng hjem fra Pride Park denne sesongen, men det klarte The Robins tirsdag kveld. Tar man med ligacup-kampen mot Queens Park Rangers, så er The Robins ubeseiret på sine tre bortekamper denne høsten. 

Hulls siste kamper:
Hull – Blackburn 0-1
Brentford – Hull 1-1 (Bowen)
Tranmere – Hull 0-3 (Milinkovic, Tafazolli, Toral)
Hull – Reading 2-1 (Bowen, Irvine)
Swansea – Hull 2-1 (Batty)

Bristol Citys siste kamper:
Derby – Bristol City 1-2 (Weimann, Brownhill)
Bristol City – QPR 2-0 (Afobe, Nagy)
QPR – Bristol City 3-3 (Diedhiou, Hunt, Walsh)
Birmingham – Bristol City 1-1 (Rowe)
Bristol City – Leeds 1-3 (Weimann)

Vurdering: Hawaii-fotball? Ja, det er ikke utenkelig. Her er det to lag som liker å kjøre raske kontringer når de vinner ballen. Det finnes mye hurtighet hos begge lagenes angrepsspillere, og jeg tror dette oppgjøret kan by på et par mål. Hvem som scorer mest mål er ikke enkelt å si. Jeg ender derfor opp med uavgjort her.

Tips: Uavgjort (3.45 @ Coolbet)


 

Middlesbrough – Millwall
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Hayden Coulson er ute, mens George Friend er usikker hos vertene. Jed Wallace er suspendert, mens Jiri Skalak er ute hos gjestene.

Jonathan Woodgate var nok en svært lettet mann etter at han ledet Boro til deres første seier under hans ledelse tidligere denne uken. Boro vant 1-0 hjemme mot Wigan Athletic, og ikke overraskende var det Britt Assombalonga som scoret kampens eneste mål. Nå gjelder det å bygge videre på seieren allerede nå til helgen, og da passer det fint med en ny hjemmekamp. Problemet for Boro er at de her møter et Millwall-lag som har imponert i sesongstarten, men som gikk på en kjempesmell tidligere denne uken. Millwall hadde tatt syv poeng på de tre første kampene, men tapte hele 0-4 på Craven Cottage. Mest bemerkelsesverdig var det faktum at de bare hadde ballen 15% av tiden gjennom hele kampen. Millwall vil nok derfor være ekstra gira på å gjøre det bra lørdag ettermiddag.

Boros siste kamper:
Boro – Wigan 1-0 (Assombalonga)
Blackburn – Boro 1-0
Boro – Crewe 2-2 (Fletcher, Bola) *Crewe videre etter straffer
Boro – Brentford 0-1
Luton – Boro 3-3 (Wing,  Assombalonga, Fletcher)

Millwalls siste kamper:
Fulham – Millwall 4-0
Millwall – Sheff Wed 1-0 (Smith)
West Brom – Millwall 1-2 (Bradshaw, O`Brien)
West Brom – Millwall 1-1 (Smith)
Millwall – Preston 1-0 (Wallace)

Vurdering: Middlesbrough har ikke overbevist i starten. De spiller mye mer attraktiv fotball enn under Tony Pulis, men med unntak av en god periode mot Brentford synes jeg ikke det har sett særlig lovende ut. De må opp noen hakk dersom de skal ta tre poeng hjemme mot et Millwall-lag som har sett bra ut i sesongstarten. Millwall har alltid en klar kampplan under Neil Harris, og jeg tror han vet hva som skal til for å få med seg poeng fra Riverside Stadium. Jeg markerer derfor for uavgjort i dette oppgjøret. 

Tips: Uavgjort (3.45 @ Coolbet)Preston North End – Sheffield Wednesday

Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Louis Moult er ute hos vertene, mens Liam Palmer er usikker hos gjestene.

Seks mål og seks poeng. Det er status for Preston North End etter to hjemmekamper denne sesongen. På bortebane har det blitt null poeng, men på lørdag har de muligheten til å pynte enda mer på den imponerende hjemmestatistikken. Det er mye ved Prestons spill som har sett bra ut i sesongstarten, selv om Alex Neil fortsatt har mye å jobbe med. Hans jobb har for øvrig blitt enda vanskeligere nå som angrepsspiller Louis Moult har pådratt seg en skade som holder han ute resten av sesongen. Sheffield Wednesday har vært sesongens kanskje mest positive overraskelse. Med Steve Bruce ut av dørene på et ugunstig tidspunkt, trodde jeg det fort kunne bli en tung sesongstart for uglene. Istedenfor har de imponert stort så langt, og nå står de med ni poeng etter fire serierunder. Bare Millwall har klart å ta poeng fra Wednesday i løpet av de fire første kampene. Med seier på lørdag vil det nok ikke gå lenge før vikarierende sjef Lee Bullen får jobben permanent. 

Prestons siste kamper:
Preston – Stoke 3-1 (Bodin, Johnson, Harrop)
Swansea – Preston 3-2 (Rafferty, Johnson)
Bradford – Preston 0-4 (Barkhuizen x2, Harrop, Green)
Preston – Wigan 3-0 (Gallagher, Maguire, Moult)
Millwall – Preston 1-0

Wednesdays siste kamper:
Sheff Wed – Luton 1-0 (Harris)
Millwall – Sheff Wed 1-0
Sheff Wed – Barnsley 2-0 (Murphy, Harris)
Reading – Sheff Wed 1-3 (Joao, Hutchinson, Harris)

Vurdering: Preston North End har vært meget bra på hjemmebane. Her møter de et høytflyvende Sheffield Wednesday-lag. Det er ikke enkelt å si hvordan dette skal gå. Jeg sliter med å velge en markering her, og vil anbefale å ikke sette spill på denne kampen. Dersom jeg måtte valgt et utfall ville det blitt uavgjort.

Tips: Uavgjort (3.20 @ Coolbet) 


 

Queens Park Rangers – Wigan Athletic
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Luke Amos og Lee Wallace er usikre hos vertene. Kieffer Moore, Anthony Pilkington, Joe Gelhardt og Josh Windass er ute hos gjestene. Wigan får dog tilbake Joe Garner igjen.

Det var mye som virket lovende da Queens Park Rangers tok fire poeng på de to første kampene denne sesongen, men den siste uken har vært tung for QPR-supporterne. Forrige helg tapte de 0-2 borte mot Bristol City på Ashton Gate, mens det ble 1-3 tap hjemme mot Swansea City på Loftus Road for noen dager siden. Mark Warburton & Co trenger en seier for å finne tilbake godfølelsen, og den bør helst komme nå på lørdag. QPR har nå tre seriekamper på rad uten seier, og det samme har Wigan Athletic. De vant 3-2 hjemme mot Cardiff City i sesongåpningen, men etterpå har alt gått i motbakke. De har nå tapt fire kamper på rad (dersom man inkluderer cupkampen mot Stoke City). I løpet av de fire kampene har de ikke scoret en eneste gang, mens de har sluppet inn syv mål. Fremover på banen har Wigan svært mange skadede spillere. Det kan derfor bli vanskelig å finne veien til nettmaskene på Loftus Road på lørdag.

QPRs siste kamper:
QPR – Swansea 1-3 (Hugill)
Bristol City – QPR 2-0
QPR – Bristol City 3-3 (Wells, Chair, Manning)
QPR – Huddersfield 1-1 (Hall)
Stoke –  QPR 1-2 (Hugill, Eze)

Wigans siste kamper:
Boro – Wigan 1-0
Wigan – Leeds 0-2
Wigan – Stoke 0-1
Preston – Wigan 3-0
Wigan – Cardiff 3-2 (Windass, Jacobs, Evans)

Vurdering: Selv om resultatene ikke har vært de beste, synes jeg det er mye bra ved dette QPR-laget. Her møter de et Wigan Athletic-lag som derimot har sett ganske skuffende ut. Wigan har nå gått fire kamper på rad uten å score mål. Til denne kampen ser de ut til å mangle enda flere viktige angrepsspillere grunnet skader. Jeg synes det meste peker på hjemmeseier her. 

Tips: Hjemmeseier (2.05 @ Coolbet)


 

Swansea City – Birmingham City
Kampstart: 13.00
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Kommer…

Kommer i egen artikkel.

Swanseas siste kamper:
QPR – Swansea 1-3 (Baston, Celina, Surridge)
Swansea – Preston 3-2 (Baston x2, Byers)
Swansea – Northampton 3-1 (Ayew x2, Byers)
Derby – Swansea 0-0
Swansea – Hull 2-1 (Baston, Van der Hoorn)

Birminghams siste kamper:
Birmingham – Barnsley 2-0 (Jutkiewicz, Alvaro)
Forest – Birmingham 3-0
Birmingham – Bristol City 1-1 (Jutkiewicz)
Portsmouth – Birmingham 3-0
Brentford – Birmingham 0-1 (Pedersen)

Vurdering: Kommer…

Tips: ? (?.?? @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply