Swansea City – Birmingham City
Kampstart: 13.00
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Vertene mangler Aldo Kalulu og Nathan Dyer. Hos gjestene er Maxime Colin og Jake Clarke-Salter ute.

Swansea City med en litt overraskende solid start på sesongen. Etter fire serierunder er de ubeseiret, hvor tre av kampene har endt med seier. Hjemme på Liberty Stadium har både Preston North End og Hull City blitt slått i serien, mens Northampton Town ble slått i ligacupen. To glemte helter i Borja Baston og Andre Ayew er nå inne i varmen igjen, og de to ser meget spennende ut fremover på banen hos svanene. Birmingham City tok en heldig, men sterk seier borte mot Brentford i sesongåpningen. Siden den gang har det vært blandet drops fra blåtrøyene. De har gått fra å se fryktelige ut i det ene øyeblikket, til å glimte til med en viktig seier mot Barnsley sist. Det er vanskelig å vite hvor bra eller dårlig dette Birmingham-laget er under Pep Clotet. På bortebane har de vunnet mot Brentford, men tapt 0-3 mot både Portsmouth og Nottingham Forest.

Swanseas siste kamper:
QPR – Swansea 1-3 (Baston, Celina, Surridge)
Swansea – Preston 3-2 (Baston x2, Byers)
Swansea – Northampton 3-1 (Ayew x2, Byers)
Derby – Swansea 0-0
Swansea – Hull 2-1 (Baston, Van der Hoorn)

Birminghams siste kamper:
Birmingham – Barnsley 2-0 (Jutkiewicz, Alvaro)
Forest – Birmingham 3-0
Birmingham – Bristol City 1-1 (Jutkiewicz)
Portsmouth – Birmingham 3-0
Brentford – Birmingham 0-1 (Pedersen)

Vurdering: Swansea City har fått en super start på sesongen. Her møter de et Birmingham City-lag som ikke har sett like overbevisende ut, og som varierer litt i prestasjonene. Hjemmeseier ser ut som det klart beste spillet her. 

Tips: Hjemmeseier (1.90 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply