Skrevet av: Eirik Aase

 

Fredagens TV-kamp:
20.45: Cardiff City – Fulham

Lørdagens TV-kamper:
13.30: Bristol City – Middlesbrough
16.00: Brentford – Derby County

Lørdagens oddskupong:
Leeds United – Swansea City (Hjemmeseier til 1.65)
Luton Town – Huddersfield Town (Hjemmeseier til 2.15)
Bristol City – Middlesbrough (Hjemmeseier til 2.10)

Totalodds: 7.45
– Oddsen er hentet fra Coolbet. 

 


 

Cardiff City – Fulham (Spilles fredag kveld)
Kampstart: 20.45
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Neil Etheridge, Sol Bamba og Marlon Pack er ute hos vertene. Det meldes ikke om nye skader hos gjestene.

For noen uker siden vant Cardiff City 2-1 flere minutter på overtid mot Luton Town. Tidligere denne uken fikk Luton revansj i ligacupen. Cardiff tapte 0-3 hjemme mot The Hatters, og trenger derfor en opptur fredag kveld. Sesongstarten har ikke vært den beste for Neil Warnock & Co. Etter fem serierunder står de med syv poeng, og spillemessig har det vært lite å skryte av. Hjemme på Cardiff City Stadium har de vunnet begge sine kamper, men dog uten å imponere. Fulham startet sesongen svakt, men har gradvis blitt bedre. For to runder siden valset de over Millwall og hadde hele 85% ballbesittelse. Forrige runde fortsatte de å trille ball mot Nottingham Forest, men skogvokterne straffet Fulham med sine overganger. Fulham har vist svakhetstegn i starten, men har samtidig sett mye sterkere ut enn Cardiff i enkelte kamper. På bortebane har de slått Huddersfield Town og tapt mot Barnsley.

Cardiffs siste kamper:
Cardiff – Luton 0-3
Blackburn – Cardiff 0-0
Cardiff – Huddersfield 2-1 (Ralls, Hoilett)
Reading – Cardiff 3-0
Cardiff – Luton 2-1 (Vassell, Flint)

Fulhams siste kamper:
Fulham – Southampton 0-1
Fulham – Forest 1-2 (Mitrovic)
Fulham – Millwall 4-0 (Cavaleiro x2, Mitrovic, Knockaert)
Huddersfield – Fulham 1-2 (Mitrovic, Cavaleiro)
Fulham – Blackburn 2-0 (Cairney, Mitrovic)

Vurdering: Cardiff City har skuffet meg i starten, mens jeg fortsatt er litt usikker på hvor sterke Fulham er. Dette ser jeg for meg kommer til å bli en jevn kamp. Waliserne er sterke på hjemmebane, mens Fulham er sterke generelt. Nøkkelen for Cardiff blir å straffe Fulham på dødballer, mens gjestene må forsøke å få til sitt eget spill fremover på banen. Det finnes argumenter for både hjemme- og borteseier her, men jeg synes uavgjort er det beste tipset.

Tips: Uavgjort (3.45 @ Coolbet)


 

Bristol City – Middlesbrough
Kampstart: 13.30
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Adam Nagy, Jay DaSilva, Korey Smith og Tomas Kalas er alle ute hos vertene. George Friend er usikker, mens Hayden Coulson er ute hos gjestene.

Benik Afobe er i gang. Forrige helg banket han inn to mål da Bristol City vant 3-1 borte mot Hull City i serien. Et par uker tidligere var samme mann på riktig plass til riktig tid da Queens Park Rangers ble slått hjemme på Ashton Gate. Rødtrøyene har nå vunnet tre kamper på rad i serien, og er nå oppe på en fjerdeplass. På hjemmebane har de vunnet mot QPR og tapt mot Leeds United. Middlesbrough har bare vunnet én kamp under Jonathan Woodgates ledelse, og den seieren kom hjemme mot et svakt Wigan Athletic-lag. Forrige runde fikk de besøk av Millwall hjemme på Riverside Stadium, og man kan trygt si at de skuffet i den kampen. Woodgate ser ikke ut til å funnet frem til de riktige knappene enda, og vil kanskje ha godt av en landslagspause. På bortebane har Boro ett poeng på sine to kamper. De har spilt uavgjort mot Luton Town og tapt mot Blackburn Rovers på fremmed gress.

Bristol Citys siste kamper:
Hull – Bristol City 1-3 (Afobe x2, Selvmål)
Derby – Bristol City 1-2 (Weimann, Brownhill)
Bristol City – QPR 2-0 (Afobe, Nagy)
QPR – Bristol City 3-3 (Diedhiou, Hunt, Walsh)
Birmingham – Bristol City 1-1 (Rowe)

Boros siste kamper:
Boro – Millwall 1-1 (McNair)
Boro – Wigan 1-0 (Assombalonga)
Blackburn – Boro 1-0
Boro – Crewe 2-2 (Fletcher, Bola)
Boro – Brentford 0-1

Vurdering: Bristol City med tungt fravær bak på banen, men jeg tror det sterke kollektivet gjør at de likevel har det som skal til for å dra i land tre poeng i denne kampen. Det skyldes først og fremst at jeg ikke har noen stor tro på at Middlesbrough kan få til noe her. Det føles som om Boro trenger enda mer tid før de kan bli et lag å se opp for under Jonathan Woodgates ledelse.  

Tips: Hjemmeseier (2.10 @ Coolbet)


 

Brentford – Derby County
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Ingen nye skader hos vertene, mens gjestene mangler Jayden Bogle, Ikechi Anya og Craig Forsyth.

Det vil seg bare ikke for Thomas Frank og hans Brentford-lag. Forrige runde tok de den korte turen til The Valley for å møte Charlton Athletic. Der ga de Charlton en tidlig ledelse takket være elendig forsvarsspill, men ellers var det fullstendig enveiskjøring. Brentford skapte et hav av sjanser, og det var smått utrolig at de aldri fant nettmaskene. Det er ikke første gangen det skjer denne sesongen, og det er helt klart litt rusk i maskineriet til The Bees som følge av de store utskiftningene i sommer. Hjemme på Griffin Park har de tapt mot Birmingham City og spilt uavgjort mot Hull City. Derby County gikk på en kjempesmell mot erkerival Nottingham Forest tidligere denne uken. Forrige helg ble det uavgjort hjemme mot West Bromwich Albion. Etter en imponerende seier i sesongåpningen, har Derby nå spilt fire seriekamper på rad uten å vinne. Det må dog legges til at bare én av disse fire kampene har endt med tap. På bortebane har Derby vunnet mot Huddersfield Town og spilt uavgjort mot Stoke City.

Brentfords siste kamper:
Charlton – Brentford 1-0
Leeds – Brentford 1-0
Brentford – Hull 1-1 (Watkins)
Brentford – Cambridge 1-1 (Forss)
Boro – Brentford 0-1 (Watkins)

Derbys siste kamper:
Forest – Derby 3-0
Derby – West Brom 1-1 (Waghorn)
Derby – Bristol City 1-2 (Marriott)
Stoke – Derby 2-2 (Waghorn x2)
Scunthorpe – Derby 0-1 (Buchanan)

Vurdering: Brentford leverer mye bra, men det vil seg bare ikke for The Bees. Snart løsner det fremover på banen, og da vil London-klubben se fryktelig skumle ut. Derby County startet sterkt, men har ikke vunnet noen av sine fire siste seriekamper. Tidligere denne uken gikk de på en smell mot erkerivalen i ligacupen, og jeg tror de får en ny tøff kamp på lørdag. Brentford vil være ivrige etter å sikre seg sesongens første hjemmeseier. Det tror jeg de klarer. 

Tips: Hjemmeseier (2.05 @ Coolbet)Birmingham City – Stoke City

Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Ingen nye skader hos vertene, mens Jack Butland og Nick Powell er usikre hos gjestene.

Det så virkelig ikke bra ut da Birmingham City møtte Swansea City i Wales forrige helg. Blåtrøyene hang ikke med mot et sterkt Swansea-lag, og det gjorde de heller ikke i den foregående bortekampen mot Nottingham Forest. Heldigvis for Pep Clotet & Co har de sett bedre ut på hjemmebane, som da de vant 2-0 mot Barnsley for to runder siden. Jeg er fortsatt skeptisk på Birminghams vegne, men en seier på lørdag vil definitivt kunne endre litt på synet mitt. Stoke City er virkelig i trøbbel. Det ble riktignok avansement i ligacupen mot Leeds United tidligere denne uken, men det betyr lite når de ble fullstendig avkledd av samme lag i serien noen dager tidligere. Stoke-sjef Nathan Jones så ut til å trykke på panikk-knappen da han benket flere etablerte spillere forrige runde, og det hele endte med 0-3 tap på eget gress. Stoke er nå tabelljumbo med ett poeng og hele 13 baklengsmål etter fem serierunder. På bortebane har de tapt mot Charlton Athletic og Preston North End.

Birminghams siste kamper:
Swansea – Birmingham 3-0
Birmingham – Barnsley 2-0 (Jutkiewicz, Alvaro)
Forest – Birmingham 3-0
Birmingham – Bristol City 1-1 (Jutkiewicz)
Portsmouth – Birmingham 3-0

Stokes siste kamper:
Leeds – Stoke 2-2 (Batth, Vokes)
Stoke – Leeds 0-3
Preston – Stoke 3-1 (McClean)
Stoke – Derby 2-2 (Hogan, Lindsay)
Wigan – Stoke 0-1 (Collins)

Vurdering: Birmingham City med brukbare resultater hjemme så langt, mens Stoke City har skuffet stort. Spillemessig har det tidvis sett greit ut for Stoke, men de har vært alt for svake helt bakerst på banen. Birmingham har jeg fortsatt under lupen, ettersom jeg fortsatt er litt i tvil om hvor sterke/svake de er. Åpent oppgjør, men magefølelsen taler for Stokes første trepoenger for sesongen. 

Tips: Borteseier (2.75 @ Coolbet)


 

Leeds United – Swansea City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Luke Ayling og Tyler Roberts er ute hos vertene. Nathan Dyer og Aldo Kalulu er usikre hos gjestene.

Det er klart for toppkamp på Elland Road! Leeds United har sett fantastiske ut i de fem første serierundene. Yorkshire-klubben har valset rundt med all motstand, og det er egentlig rart at de ikke står med full pott. Fire av de fem kampene har endt med seier, mens hjemmekampen mot Nottingham Forest endte uavgjort. Ser man bak resultatene er det liten tvil om at Leeds har vært Championships beste lag i sesongstarten. Forrige helg ble Stoke City knust på bortebane, men bare et par dager senere ble det exit i ligacupen mot samme lag. Hjemme på Elland Road har Leeds slått Brentford og spilt uavgjort mot Nottingham Forest. Swansea City har vært sesongens kanskje største positive overraskelse så langt. Uten Daniel James, Oli McBurnie og Graham Potter var det få som hadde troen på walisisk suksess, men etter fem serierunder er de fortsatt ubeseiret. Swansea ligger nå på en andreplass med 13 poeng, og bare svakere målforskjell gjør at de ligger bak lørdagens motstander. Glemte spillere som Andre Ayew og Borja Baston har inntatt nøkkelroller fremover på banen for hvittrøyene, og sistnevnte er toppscorer med fem mål så langt. I midtuken knuste de Cambridge United i ligacupen, og på bortebane har de spilt uavgjort mot Derby County og slått Queens Park Rangers.

Leeds siste kamper:
Leeds – Stoke 2-2 (Costa, Nkethiah)
Stoke – Leeds 0-3 (Bamford, Alioski, Dallas)
Leeds – Brentford 1-0 (Nketiah)
Wigan – Leeds 0-2 (Bamford x2)
Salford – Leeds 0-3 (Nketiah, Klich, Berardi)

Swanseas siste kamper:
Swansea – Cambridge 6-0 (Surridge x2, Byers, Peterson, Routledge, Garrick)
Swansea – Birmingham 3-0 (Baston, Naughton, Celina)
QPR – Swansea 1-3 (Baston, Celina, Surridge)
Swansea – Preston 3-2 (Baston x2, Byers)
Swansea – Northampton 3-1 (Ayew x2, Byers)

Vurdering: Leeds United er i en klasse for seg selv for tiden. Swansea City har riktignok like mange poeng som Leeds, men så langt har vertene sett flere hakk bedre ut enn lørdagens bortelag. Denne kampen tror jeg vertene vinner.   

Tips: Hjemmeseier (1.65 @ Coolbet)


 

Luton Town – Huddersfield Town
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Etter en tung start på sesongen ser Luton Town ut til å være på gang. The Hatters gikk uten seier på de fire første seriekampene, men sikret seg sesongens første trepoenger forrige helg. De tok turen til Oakwell for å møte Barnsley, og der stormet Luton rett i angrep. Graeme Jones & Co ga seg ikke før ballen hadde funnet nettmaskene tre ganger. Tidligere denne uken vartet Luton opp med en ny imponerende prestasjon da Cardiff City ble slått 3-0 på bortebane. Huddersfield Town er i trøbbel. Jan Siewert ble sparket etter tre serierunder, mens vikarierende manager Mark Hudson ikke har klart å trylle frem en trepoenger i de to kampene han har ledet. The Terriers er nå nest sist på tabellen med sitt ene poeng. De tre siste kampene har alle endt med tap, og på bortebane har de spilt uavgjort mot Queens Park Rangers og tapt mot Cardiff City. 

Lutons siste kamper:
Cardiff – Luton 0-3 (Sheehan, Jervis, Selvmål)
Barnsley – Luton 1-3 (Collins, Cornick, Butterfield)
Sheff Wed – Luton 1-0
Luton – West Brom 1-2 (Cornick)
Luton – Ipswich 3-1 (Jones, Lee, Shinnie)

Huddersfields siste kamper:
Huddersfield – Reading 0-2
Cardiff – Huddersfield 2-1 (Chalobah)
Huddersfield – Derby 1-2 (Grant)
Huddersfield – Lincoln 0-1
QPR – Huddersfield 1-1 (Grant)

Vurdering: Luton Town har lagt bak seg en god uke. De kommer nok til lørdagens kamp fulle av selvtillit. Situasjonen er en helt annen hos gjestene. De husker knapt hvordan det føles å vinne en fotballkamp. Her tror jeg de kan få seg et nytt slag i ansiktet mot et revitalisert Luton Town-lag. Jeg markerer for hjemmeseier. 

Tips: Hjemmeseier (2.15 @ Coolbet)


 

West Bromwich Albion – Blackburn Rovers
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kieran Gibbs og Conor Townsend er ute hos vertene. Gjestene melder ikke om nye skader, men vil nok måtte klare seg uten Tosin Adarabioyo igjen.

West Bromwich Albion har fortsatt ikke tapt en seriekamp under Slaven Bilics ledelse. Etter fem serierunder har de vunnet mot Luton Town og Nottingham Forest, mens tre kamper har endt uavgjort. Denne gode starten har ført The Baggies opp på en åttende plass på tabellen. Selv om det meste ser ut til å gå bra for West Brom i starten, vil jeg likevel ikke påstå at de har overbevist så langt. Med tanke på troppen Bilic har til rådighet, vil jeg påstå at de har fryktelig mye mer å gå på. Det må være en spennende tanker for West Brom-fansen. Blackburn Rovers fikk en fryktelig start på sesongen med to strake tap, men har løftet seg etterpå. De tre siste kampene har gitt syv poeng, og forsvarsspillet har sett mye bedre ut enn hva det gjorde i store deler av forrige sesong. På bortebane har de tapt mot Fulham og vunnet mot Hull City. I midtuken røk de ut av ligacupen mot Sheffield United, men i den kampen var faktisk Lancashire-klubben det klart beste laget.

West Broms siste kamper:
Derby – West Brom 1-1 (Zohore)
West Brom – Reading 1-1 (Zohore)
Luton – West Brom 1-2 (Diangana x2)
West Brom – Millwall 1-2 (Austin)
West Brom – Millwall 1-1 (Selvmål)

Rovers siste kamper:
Sheff Utd – Blackburn 2-1 (Gallagher)
Blackburn – Cardiff 0-0
Hull – Blackburn 0-1 (Williams)
Blackburn – Boro 1-0 (Graham)
Blackburn – Oldham 3-2 (Downing, Dack, Rothwell)

Vurdering: West Bromwich Albion med en god start på sesongen. De har fortsatt litt å gå på, men det er bare positivt. Vertene har flere matchvinnere fremover på banen. Her møter de et Blackburn Rovers-lag som ikke er enkle å spille mot, men som var i aksjon for noen dager siden. Ingen enkel kamp å vurdere dette. Jeg ville holdt meg unna spill, men dersom jeg måtte valgt et utfall, ville det vært hjemmeseier. 

Tips: Hjemmeseier (1.90 @ Coolbet)


 

Millwall – Hull City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Jiri Skalak er ute hos vertene, mens Daniel Batty mangler hos gjestene.

Det ble exit i ligacupen for Millwall tidligere denne uken. Løvene spilte uavgjort borte mot Oxford United, før de deretter røk ut etter straffesparkkonkurranse. Ligacupen er nok likevel ikke det Neil Harris & Co tenker for mye på. Millwall har nemlig noe spennende på gang i ligaen. De store utskiftningene i sommer har gitt positivt utslag. Millwall har sett ut som et bra Championship-lag, og har blant annet vartet opp med et par imponerende resultater allerede. I forrige serierunde hadde de fortjent tre poeng borte mot Middlesbrough, men måtte nøye seg med ett. Hjemme på The Den har de slått både Sheffield Wednesday og Preston North End. Hull City startet friskt denne sesongen, men resultatene har ikke vært så gode. Bare én av de fem første kampene har endt med seier. Nå står de med fire poeng etter fem serierunder, og i forrige kamp ble det tap mot Bristol City. På fremmed gress har de tatt poeng mot Brentford, samt tapt mot Swansea City. 

Millwalls siste kamper:
Oxford – Millwall 2-2 (Bödvarsson x2)
Boro – Millwall 1-1 (Bradshaw)
Fulham – Millwall 4-0
Millwall – Sheff Wed 1-0 (Smith)
West Brom – Millwall 1-2 (Bradshaw, O`Brien)

Hulls siste kamper:
Preston – Hull 2-2 (Magennis, Bowen)
Hull – Bristol City 1-3 (Bowen)
Hull – Blackburn 0-1
Brentford – Hull 1-1 (Bowen)
Tranmere – Hull 0-3 (Milinkovic, Tafazolli, Toral)

Vurdering: Millwall har imponert meg i starten. De har allerede tatt to imponerende hjemmeseiere. Her møter de et Hull City-lag som tidvis har sett friske ut i starten, men som ikke har de beste resultatene å vise til. Dette blir ingen enkel kamp for Millwall, men likevel har jeg troen på at de står igjen med tre poeng til slutt. 

Tips: Hjemmeseier (2.20 @ Coolbet)


 

Nottingham Forest – Preston North End
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Joao Carvalho er tilbake hos vertene. Gjestene mangler Dave Nugent, mens Tom Barkhuizen og Andrew Hughes er usikre.

Det ble en utrolig opptur for Sabri Lamouchi da hans Nottingham Forest-lag banket erkerival Derby County 3-0 hjemme på City Ground tidligere denne uken. Spesielt gledelig var det nok for Forest-fansen å se juvelen Joao Carvalho tilbake på banen igjen, og han kronet det hele med en scoring. I serien imponerte Forest da de vant 2-1 borte mot Fulham forrige runde, og nå står rødtrøyene med fire kamper på rad uten tap. Dette til tross for tøffe bortekamper mot Leeds United – Fulham. Preston North End har imponert på hjemmebane i sesongstarten. Der har de vunnet samtlige tre kamper. På bortebane har The Lilywhites derimot litt å jobbe med. På sine to bortekamper så langt denne sesongen har det blitt tap mot Millwall og Swansea City. Preston har hatt et bra tak på Forest de siste sesongene. Faktisk har ikke Forest vunnet noen av de seks siste kampene innbyrdes i ligaen. 

Forests siste kamper:
Forest – Derby 3-0 (Adomah, Lolley, Carvalho)
Fulham – Forest 1-2 (Grabban x2)
Charlton – Nottingham Forest 1-1 (Adomah)
Nottingham Forest – Birmingham 3-0 (Dawson, Lolley, Grabban)
Nottingham Forest – Fleetwood 1-0 (Silva)

Prestons siste kamper:
Preston – Hull 2-2 (Huntington, Harrop)
Preston – Sheff Wed 2-1 (Johnson x2)
Preston – Stoke 3-1 (Bodin, Johnson, Harrop)
Swansea – Preston 3-2 (Rafferty, Johnson)
Bradford – Preston 0-4 (Barkhuizen x2, Harrop, Green)

Vurdering: Nottingham Forest med noen imponerende resultater i det siste. Her møter de et sterkt Preston North End-lag som har overbevist på hjemmebane. Jeg ser for meg et tett og interessant oppgjør. Dette er vidåpent, og jeg sliter med å plukke en vinner. Forest er favoritter, men jeg synes uavgjort fremstår som det beste alternativet her.

Tips: Uavgjort (3.30 @ Coolbet)Reading – Charlton Athletic

Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Ingen nye skader hos vertene, mens Deji Oshilaja er ute hos gjestene.

Reading imponerte ikke, men tok likevel tre poeng borte mot Huddersfield Town forrige runde. Selv om prestasjonene kunne vært bedre, er det liten tvil om at seieren sist var et klart bevis på den fremgangen Reading har gjort i det siste. Før sesongstart så jeg på Reading som en klar dumpekandidat, men det er ikke noe som tyder på at jeg får rett i den spådommen. Kloke signeringer like før overgangsvinduet stengte har nemlig løftet Reading flere hakk. Nå står Reading med syv poeng på de tre siste kampene. I forrige hjemmekamp valset de over Cardiff City. Charlton Athletic var et annet lag jeg trodde kom til å ligge helt i bunnen av tabellen. Etter fem serierunder er de fortsatt ubeseiret, og nå ligger de helt oppe på en tredjeplass på tabellen. På bortebane har Charlton vunnet mot Blackburn Rovers og spilt uavgjort mot Barnsley. Lyle Taylor, Jonathan Williams og Conor Gallagher skal ha mye av æren for The Addicks sterke start. Sammen er de meget farlige fremover på banen for rødtrøyene. 

Readings siste kamper:
Plymouth – Reading 2-4 (Meite x2, Barrett x2)
Huddersfield – Reading 0-2 (Ejaria, Morrison)
West Brom – Reading 1-1 (Ejaria)
Reading – Cardiff 3-0 (Puscas x2, Swift)
Wycombe – Reading 1-1 (Puscas) *Reading videre etter straffer

Charltons siste kamper:
Charlton – Brentford 1-0 (Gallagher)
Charlton – Forest 1-1 (Taylor)
Barnsley – Charlton 2-2 (Taylor, Gallagher)
Charlton – Forest Green 0-0* FG videre etter straffer
Charlton – Stoke 3-1 (Taylor, Aneke, Gallagher)

Vurdering: Reading har noe spennende på gang. Etter en svak start på sesongen, ser de nå meget sterke ut. Her møter de et Charlton Athletic som har overrasket stort i sesongstarten. Charlton har dog vært heldige ved et par anledninger, og jeg er usikker på hvor lenge dette kan vare for The Addicks. Magefølelsen min sier at Charlton går på sitt første serietap for sesongen her. 

Tips: Hjemmeseier (2.00 @ Coolbet) 


 

Sheffield Wednesday – Queens Park Rangers
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Ingen nye skader hos vertene, mens Olamide Shodipo og Luke Amos mangler hos gjestene.

Atdhe Nuhiu scoret på overtid og sørget for at Sheffield Wednesday slapp straffesparkkonkurranse mot Rotherham United i ligacupen denne uken. Uglene fikk seg dermed en opptur etter tapet mot Preston North End forrige helg. I den kampen ble Moses Odubajo den store syndebukken da han laget to straffespark som begge endte med scoring for The Lilywhites. Sheffield Wednesday har levert en imponerende sesongstart med tre seiere på de fem første kampene, men vikarierende sjef Lee Bullen vet at hans gutter ikke kan ta foten av gasspedalen dersom han skal ha mulighet til å sikre seg jobben permanent. Queens Park Rangers startet sesongen med et smell, men deretter gikk det litt dårligere de neste rundene. Etter tre kamper på rad uten seier var det derfor stor stemning blant QPR-fansen da Wigan Athletic ble slått forrige helg. I midtuken ble det exit i ligacupen mot Portsmouth, men likevel synes jeg det ser litt spennende ut det Mark Warburton holder på med på Loftus Road. 

Wednesdays siste kamper:
Rotherham – Sheff Wed 0-1 (Nuhiu)
Preston – Sheff Wed 2-1 (Fletcher)
Sheff Wed – Luton 1-0 (Harris)
Millwall – Sheff Wed 1-0
Sheff Wed – Barnsley 2-0 (Murphy, Harris)

QPRs siste kamper:
QPR – Portsmouth 0-2
QPR – Wigan 3-1 (Eze, Hugill, Wells)
QPR – Swansea 1-3 (Hugill)
Bristol City – QPR 2-0
QPR – Bristol City 3-3 (Wells, Chair, Manning)

Vurdering: Sheffield Wednesday har imponert i starten av sesongen. De fremstår som et lag det er vanskelig å møte, og som har flere strenger å spille på fremover på banen. Her møter de et Queens Park Rangers-lag som har imponert tidvis i starten, men som også har vist en del svakhetstegn. I mine øyne har vertene sett sterkest ut så langt, og derfor synes jeg hjemmeseier er det beste tipset her. 

Tips: Hjemmeseier (2.05 @ Coolbet)


 

Wigan Athletic – Barnsley
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Josh Windass, Anthony Pilkington og Kieffer Moore er alle usikre hos vertene. Gjestene ser ut til å måtte klare seg uten Bambo Diaby og Cauley Woodrow til denne kampen.

Wigan Athletic er i trøbbel. De startet sesongen med en meget overbevisende 3-2 seier hjemme mot Cardiff City, men etterpå har det sett bekmørkt ut. Dersom man tar med cuptapet mot Stoke City for noen uker siden, har Wigan nå fem tap på rad. I løpet av disse fem kampene har de bare scoret ett mål. Ting er ikke som de skal for The Latics, og manager Paul Cook ser ut til å måtte klare seg uten viktige offensive brikker denne kampen også. Barnsley har hatt en lignende utvikling på sesongen som Wigan. De startet sesongen med seier mot Fulham, men har ikke vunnet noen av sine fem siste kamper i alle turneringer. De har spilt uavgjort mot Charlton Athletic én gang, mens tre kamper har endt med tap. På bortebane har de tapt mot både Birmingham City og Sheffield Wednesday.

Wigans siste kamper:
QPR – Wigan 3-1 (Kipre)
Boro – Wigan 1-0
Wigan – Leeds 0-2
Wigan – Stoke 0-1
Preston – Wigan 3-0

Barnsleys siste kamper:
Barnsley – Luton 1-3 (Wilks)
Birmingham – Barnsley 2-0
Barnsley – Charlton 2-2 (Woodrow, Chaplin)
Barnsley – Carlisle 0-3
Sheffield Wednesday – Barnsley 2-0

Vurdering: Ingen enkel kamp å vurdere. Begge lagene er i dårlig form og mangler viktige brikker på topp. Jeg klarer ikke gå for verken hjemme- eller borteseier. Derfor velger jeg å sette et kryss i midten.

Tips: Uavgjort (3.50 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply