Skrevet av: Eirik Aase

 

Cardiff City – Fulham
Kampstart: 20.45
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Neil Etheridge, Sol Bamba og Marlon Pack er ute hos vertene. Det meldes ikke om nye skader hos gjestene.

For noen uker siden vant Cardiff City 2-1 flere minutter på overtid mot Luton Town. Tidligere denne uken fikk Luton revansj i ligacupen. Cardiff tapte 0-3 hjemme mot The Hatters, og trenger derfor en opptur fredag kveld. Sesongstarten har ikke vært den beste for Neil Warnock & Co. Etter fem serierunder står de med syv poeng, og spillemessig har det vært lite å skryte av. Hjemme på Cardiff City Stadium har de vunnet begge sine kamper, men dog uten å imponere. Fulham startet sesongen svakt, men har gradvis blitt bedre. For to runder siden valset de over Millwall og hadde hele 85% ballbesittelse. Forrige runde fortsatte de å trille ball mot Nottingham Forest, men skogvokterne straffet Fulham med sine overganger. Fulham har vist svakhetstegn i starten, men har samtidig sett mye sterkere ut enn Cardiff i enkelte kamper. På bortebane har de slått Huddersfield Town og tapt mot Barnsley.

Cardiffs siste kamper:
Cardiff – Luton 0-3
Blackburn – Cardiff 0-0
Cardiff – Huddersfield 2-1 (Ralls, Hoilett)
Reading – Cardiff 3-0
Cardiff – Luton 2-1 (Vassell, Flint)

Fulhams siste kamper:
Fulham – Southampton 0-1
Fulham – Forest 1-2 (Mitrovic)
Fulham – Millwall 4-0 (Cavaleiro x2, Mitrovic, Knockaert)
Huddersfield – Fulham 1-2 (Mitrovic, Cavaleiro)
Fulham – Blackburn 2-0 (Cairney, Mitrovic)

Vurdering: Cardiff City har skuffet meg i starten, mens jeg fortsatt er litt usikker på hvor sterke Fulham er. Dette ser jeg for meg kommer til å bli en jevn kamp. Waliserne er sterke på hjemmebane, mens Fulham er sterke generelt. Nøkkelen for Cardiff blir å straffe Fulham på dødballer, mens gjestene må forsøke å få til sitt eget spill fremover på banen. Det finnes argumenter for både hjemme- og borteseier her, men jeg synes uavgjort er det beste tipset.

Tips: Uavgjort (3.45 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply