Skrevet av: Eirik Aase

 

Fredagens TV-kamp:
20.45: Derby County – Cardiff City

Lørdagens TV-kamper:
13.30: Fulham – West Bromwich Albion
16.00: Hull City – Wigan Athletic

Søndagens TV-kamp:
13.00: Huddersfield Town – Sheffield Wednesday

Lørdagens oddskupong:
Charlton Athletic – Birmingham City (Hjemmeseier til 2.35)
Queens Park Rangers – Luton Town (Hjemmeseier til 1.95)

Hull City – Wigan Athletic (Hjemmeseier til 2.10)
Totalodds: 9.62
– Oddsen er hentet fra Coolbet. 


 

Fulham – West Bromwich Albion
Kampstart: 13.30
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Harry Arter er suspendert hos vertene. Hos gjestene er Kieran Gibbs usikker, mens Ahmed Hegazy er ute.

Aleksandar Mitrovic har levert akkurat like bra som forventet i starten av sesongen, men det samme kan ikke sies om Fulham. I enkelte kamper har de sett helt fantastiske ut, men det har også vært kamper hvor de har vist klare svakheter. Det er helt klart mye ved dette Fulham-laget som supporterne kan glede seg over, samtidig som de har en del å gå på. Akkurat det bør alene være grunn nok til å gjøre fansen optimistiske for det som kan komme i tiden fremover. Lørdag får de besøk av antatt opprykksrival West Bromwich Albion. De har fortsatt ikke tapt en seriekamp under Slaven Bilics ledelse. Forrige runde vant de 3-2 hjemme mot Blackburn Rovers, og nå står de med 3-3-0 etter de seks første rundene. West Brom har også hatt litt rusk i maskineriet i starten, men har likevel kommet seg helskinnet over alle hindrene så langt. På bortebane har de sterke 2-1-0 så langt. 

Fulhams siste kamper:
Cardiff – Fulham 1-1 (Mitrovic)
Fulham – Southampton 0-1
Fulham – Forest 1-2 (Mitrovic)
Fulham – Millwall 4-0 (Cavaleiro x2, Mitrovic, Knockaert)
Huddersfield – Fulham 1-2 (Mitrovic, Cavaleiro)

West Broms siste kamper:
West Brom – Blackburn 3-2 (Diangana, Livermore, Phillips)
Derby – West Brom 1-1 (Zohore)
West Brom – Reading 1-1 (Zohore)
Luton – West Brom 1-2 (Diangana x2)
West Brom – Millwall 1-2 (Austin)

Vurdering: Ingen enkel kamp å vurdere. Fulham kan variere litt i prestasjonene, men har samtidig et skyhøyt toppnivå. Her møter de et ubeseiret West Brom-lag som har mye å by på fremover på banen, men som tidvis har sett litt rufsete ut i motsatt ende av banen. Dette tror jeg kan bli et meget morsomt oppgjør, men jeg klarer ikke plukke en vinner. Jeg markerer for uavgjort. 

Tips: Uavgjort (3.70 @ Coolbet)


 

Hull City – Wigan Athletic
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Markus Henriksen kan få sin første kamp for sesongen hos vertene etter at han ikke fant en ny klubb. Hos gjestene er Anthony Pilkington ute med skade.

Bare én seier på de seks første rundene er ikke bra nok for Grant McCann og hans Hull City. McCann selv gikk ut i media med sine opprykksambisjoner, og har dermed økt presset på seg selv etter en forholdsvis svak start. Det har vært enkelte positive kamper fra dette Hull-laget i starten, og spesielt uavgjortkampen mot Brentford i London var imponerende. Tigrene fikk med seg ett poeng hjem fra London forrige runde takket være en drømmescoring av Kamil Grosicki. Wigan Athletic er i trøbbel. Det ble bare 0-0 hjemme mot Barnsley forrige runde, og nå står The Latics med bare ett poeng på de fem siste seriekampene. I løpet av disse fem kampene har de bare scoret ett mål, og det målet kom i 1-3 tapet mot Queens Park Rangers. Det ser virkelig ikke bra ut for Wigan, og frem til nå har de tapt samtlige bortekamper denne sesongen. 

Hulls siste kamper:
Millwall – Hull 1-1 (Grosicki)
Preston – Hull 2-2 (Magennis, Bowen)
Hull – Bristol City 1-3 (Bowen)
Hull – Blackburn 0-1
Brentford – Hull 1-1 (Bowen)

Wigans siste kamper:
Wigan – Barnsley 0-0
QPR – Wigan 3-1 (Kipre)
Boro – Wigan 1-0
Wigan – Leeds 0-2
Wigan – Stoke 0-1

Vurdering: Hull City med enkelte gode prestasjoner i starten, men resultatene har ikke vært de beste. Fremover på banen ser laget meget sterkt ut, og jeg er sikker på at de vil gi et formsvakt Wigan Athletic store problemer. Dette her vinner vertene. 

Tips: Hjemmeseier (2.05 @ Coolbet)Blackburn Rovers – Millwall

Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Vertene er uten Ben Brereton, mens gjestene må klare seg uten Tom Elliott og Jiri Skalak.

Blackburn Rovers tok ledelsen borte mot West Bromwich Albion etter bare 25 sekunder, men tapte til slutt 2-3 på The Hawthorns. På stillingen 2-3 hadde Rovers to avslutninger i metallet, samt et annullert mål. Tapet var spesielt skuffende for Rovers, ettersom de hadde syv poeng og ingen baklengsmål på de tre foregående kampene. Rovers står med to seiere så langt, mens de på hjemmebane har både seier, uavgjort og tap. Millwall har vært en positiv overraskelse i sesongstarten. Nykommerne Matt Smith og Connor Mahoney har virkelig vist seg frem i Millwall-drakten, og har vært viktige brikker i angrepsspillet. For Mahoney blir denne kampen ekstra spesiell, ettersom han er Rovers-supporter. Etter to seiere på de tre første kampene, har Millwall nå tre kamper på rad uten seier. Bare fem mål på de seks første rundene viser at Millwall har litt å jobbe med fremover på banen. På bortebane har de 0-2-1 så langt.

Rovers siste kamper:
West Brom – Blackburn 3-2 (Johnson, Dack)
Sheff Utd – Blackburn 2-1 (Gallagher)
Blackburn – Cardiff 0-0
Hull – Blackburn 0-1 (Williams)
Blackburn – Boro 1-0 (Graham)

Millwalls siste kamper:
Millwall – Hull 1-1 (Wallace)
Oxford – Millwall 2-2 (Bödvarsson x2)
Boro – Millwall 1-1 (Bradshaw)
Fulham – Millwall 4-0
Millwall – Sheff Wed 1-0 (Smith)

Vurdering: Tett og jevn kamp på Ewood Park. Vertene ønsker nok å spille ut bortelaget, mens gjestene vil spille svært direkte. Dette blir en tett affære som kan vippe begge veier. Magefølelsen min taler for vertene, men her ville jeg holdt meg unna spill. 

Tips: Hjemmeseier (2.25 @ Coolbet)


 

Charlton Athletic – Birmingham City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Toppscorer Lyle Taylor er usikker hos vertene etter å ha fått seg en smell i landslagspausen. Hos gjestene er Jefferson Montero ute med skade.

Charlton Athletic er sesongens store positive overraskelse så langt. Tenk at dette Charlton-laget nå koser seg på direkte opprykksplass med 4-2-0 etter seks serierunder. De aller fleste – inkludert meg – dømte The Addicks nord og ned før sesongstart, men foreløpig ser det ut som om det er vi som har bommet grovt. Rødtrøyene ser bra organiserte ut, er vanskelige å spille seg gjennom, samtidig som de har matchvinnere fremover på banen i Lyle Taylor og Conor Gallagher. Birmingham City er et annet lag som har motbevist mine dystre spådommer i sesongstarten. De er oppe på en niendeplass med ti poeng etter seks serierunder. Spesielt på hjemmebane har de vært sterke. På bortebane har de tapt 0-3 mot både Nottingham Forest og Swansea City, samt mot Portsmouth i ligacupen. De vant riktignok på bortebane mot Brentford i sesongåpningen, men den seieren må kunne omtales som sesongens store ran. Pep Clotet har med andre ord en jobb å gjøre på fremmed gress. 

Charltons siste kamper:
Reading – Charlton 0-2 (Leko, Taylor)
Charlton – Brentford 1-0 (Gallagher)
Charlton – Forest 1-1 (Taylor)
Barnsley – Charlton 2-2 (Taylor, Gallagher)
Charlton – Forest Green 0-0* FG videre etter straffer

Birminghams siste kamper:
Birmingham – Stoke 2-1 (Jutkiewicz, Bellingham)
Swansea – Birmingham 3-0
Birmingham – Barnsley 2-0 (Jutkiewicz, Alvaro)
Forest – Birmingham 3-0
Birmingham – Bristol City 1-1 (Jutkiewicz)

Vurdering: Charlton Athletic er fulle av selvtillit, er bra organiserte og har de riktige spillertypene fremover på banen. Det meste går deres vei for øyeblikket, og det tror jeg det kommer til å gjøre på lørdag også. Jeg har ikke blitt imponert av det Birmingham har vist på bortebane i sesongstarten, og tror blåtrøyene går på en ny smell denne runden. Derfor markerer jeg for hjemmeseier. Vent gjerne med å spille på denne kampen til man vet mer om skaden til Lyle Taylor. 

Tips: Hjemmeseier (2.40 @ Coolbet)


 

Middlesbrough – Reading
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: George Friend, Rudy Gestede og Jonny Howson er ute hos vertene. Matt Miazga og Josh Barrett mangler hos gjestene.

Britt Assombalonga var virkelig i form da Middlesbrough tok et sterkt poeng borte mot Bristol City forrige runde. Det ene poenget var viktig for Boro, ettersom de skuffet stort i 1-1 kampen mot Millwall runden i forveien. Sesongstarten har ikke vært overbevisende fra Jonathan Woodgate og hans Boro-gutter, men glimtvis har det sett spennende ut. Så langt har det bare blitt én seier for Boro, og den kom mot Wigan Athletic hjemme på Riverside Stadium. Reading har vært litt opp og ned i starten. De forsterket kraftig før overgangsvinduet stengte, og flere av de nye spillerne har presentert seg på en god måte. De har blant annet valset over Cardiff City, men forrige runde ble det et skuffende tap hjemme mot Charlton Athletic. På bortebane har de vunnet, spilt uavgjort og tapt så langt. Seieren kom mot Huddersfield Town.  

Boros siste kamper:
Bristol City – Boro 2-2 (Selvmål, Assombalonga)
Boro – Millwall 1-1 (McNair)
Boro – Wigan 1-0 (Assombalonga)
Blackburn – Boro 1-0
Boro – Crewe 2-2 (Fletcher, Bola)

Readings siste kamper:
Reading- Charlton 0-2
Plymouth – Reading 2-4 (Meite x2, Barrett x2)
Huddersfield – Reading 0-2 (Ejaria, Morrison)
West Brom – Reading 1-1 (Ejaria)
Reading – Cardiff 3-0 (Puscas x2, Swift)

Vurdering: To lag som har variert en del i prestasjonene i starten. Reading har hatt best grunn til å være fornøyd med det de har vist, mens Middlesbrough ser mer ut til å være et “work in progress”. Dette er i mine øyne et helt jevnt oppgjør, og da synes jeg gjestene har blitt gjort til for stor underdog her. Det vil ikke overraske meg dersom bortelaget klarer vippe dette oppgjøret til sin fordel. Derfor synes jeg 3.95 på borteseier er fristende.  

Tips: Borteseier (3.95 @ Coolbet)


 

Preston North End – Brentford
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Andrew Hughes, Tom Barkhuizen og Sean Maguire er blant spillerne på skadelisten til vertene. Ingen nye skader å melde om hos gjestene.

Etter to tap på de tre første kampene, ser Preston North End nå ut til å være på gang. Alex Neils mannskap ser sterkt ut, og fungerer som regel bra under hans ledelse. Forrige runde spilte de uavgjort 1-1 borte mot Nottingham Forest, men den kampen kunne fort endt med seier dersom de hadde vært mer effektive i først omgang. Preston er nå oppe på en syvendeplass på tabellen, og har tatt syv poeng på de tre siste kampene. På hjemmebane har de vunnet samtlige tre kamper. Brentford fikk endelig vist hva som bor i laget da de valset over Derby County forrige runde. Said Benrahma var endelig tilbake fra start, og sammen med Bryan Mbeumo og Ollie Watkins var de fantastiske fremover på banen. Brentford har 2-1-3 på sine seks første kamper, og på bortebane har de bare vunnet én av sine tre kamper. 

Prestons siste kamper:
Forest – Preston 1-1 (Bodin)
Preston – Hull 2-2 (Huntington, Harrop)
Preston – Sheff Wed 2-1 (Johnson x2)
Preston – Stoke 3-1 (Bodin, Johnson, Harrop)
Swansea – Preston 3-2 (Rafferty, Johnson)

Brentfords siste kamper:
Brentford – Derby 3-0 (Watkins x2, Mbeumo)
Charlton – Brentford 1-0
Leeds – Brentford 1-0
Brentford – Hull 1-1 (Watkins)
Brentford – Cambridge 1-1 (Forss)

Vurdering: Preston North End med full pott på hjemmebane, men her får de det tøft. Brentford er et sterkt lag, og forrige runde imponerte de stort. Brentford har slitt litt på bortebane over lengre tid, men jeg tror de kan få med seg noe hjem fra Deepdale. Derfor markerer jeg for uavgjort.

Tips: Uavgjort 3.45 @ Coolbet)


 

Queens Park Rangers – Luton Town
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Geoff Cameron er usikker hos vertene. Hos gjestene er Martin Cranie muligens tilbake fra skade.

Queens Park Rangers flesket til med seier borte mot Stoke City i serieåpningen, men deretter tok de bare ett poeng på de tre neste kampene. Prestasjonene var dog likevel brukbare, og i de to siste kampene har de fått betalt for sitt gode spill. Først ble Wigan Athletic slått 3-1 hjemme på Loftus Road, før det ble tre poeng borte mot Sheffield Wednesday forrige runde. Mark Warburton har noe spennende på gang på Loftus Road. Luton Town slet i starten av sesongen, men før landslagspausen leverte de en strålende uke. I løpet av en ukes tid tok de sin første og andre seier for sesongen i Championship, samtidig som de sikret seg avansement i ligacupen på strålende vis. Nå jakter Graeme Jones & Co sin fjerde strake seier. 

QPRs siste kamper:
Sheff Wed – QPR 1-2 (Hugill x2)
QPR – Portsmouth 0-2
QPR – Wigan 3-1 (Eze, Hugill, Wells)
QPR – Swansea 1-3 (Hugill)
Bristol City – QPR 2-0

Lutons siste kamper:
Luton – Huddersfield 2-1 (Collins, Shinnie)
Cardiff – Luton 0-3 (Sheehan, Jervis, Selvmål)
Barnsley – Luton 1-3 (Collins, Cornick, Butterfield)
Sheff Wed – Luton 1-0
Luton – West Brom 1-2 (Cornick)

Vurdering: QPR med et par overbevisende resultater før landslagspausen. Det samme kan man si om Luton Town, men motstanden Luton møtte var kanskje ikke den helt beste. Jeg sitter med følelsen av at QPR har sett best ut i sesongstarten, og jeg ser på de som hakket bedre enn lørdagens bortelag. Derfor markerer jeg for hjemmeseier her. 

Tips: Hjemmeseier (2.05 @ Coolbet)


 

Stoke City – Bristol City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Nick Powell er tilbake fra skade hos vertene. Hos gjestene er Tomas Kalas, Adam Nagy, Korey Smith og Jay Dasilva skadet. I tillegg kan ikke Benik Afobe spille mot egen klubb.

Stoke City-sjef Nathan Jones er virkelig ute på sykkeltur. Etter seks serierunder står de med bare ett fattig poeng. Det er alt for svakt for et lag med opprykksambisjoner. The Potters ligger helt sist på tabellen, og har klart flest baklengsmål. Tar man med den dårlige formen fra i vår, kan man godt forstå at Jones er en presset mann for øyeblikket. Det spørs om han ikke må pakke sakene sine dersom det blir tap i lørdagens kamp. Bristol City hadde tre seiere på rad før møtet med Middlesbrough forrige runde. I kampen mot Boro viste de mye bra, men tidvis ble de alt for svake bakover på banen. Noe som kanskje ikke er rart nå som Tomas Kalas er ute med skade. The Robins er nå oppe på en femteplass med sterke 3-2-1 på de seks første kampene. Benik Afobe har imponert i Robins-drakten, men han kan ikke spille lørdagens kamp. Han er nemlig på lån fra nettopp Stoke. På bortebane har rødtrøyene vunnet to ganger og spilt uavgjort én gang. 

Stokes siste kamper:
Birmingham – Stoke 2-1 (Lindsay)
Leeds – Stoke 2-2 (Batth, Vokes)
Stoke – Leeds 0-3
Preston – Stoke 3-1 (McClean)
Stoke – Derby 2-2 (Hogan, Lindsay)

Bristol Citys siste kamper:
Bristol City – Boro 2-2 (Palmer, Rowe)
Hull – Bristol City 1-3 (Afobe x2, Selvmål)
Derby – Bristol City 1-2 (Weimann, Brownhill)
Bristol City – QPR 2-0 (Afobe, Nagy)
QPR – Bristol City 3-3 (Diedhiou, Hunt, Walsh)

Vurdering: Stoke City er virkelig i trøbbel. Ingenting går deres vei. Nathan Jones ser ut som en “dead man walking”. Her møter de et sterkt Bristol City-lag som trives bra på bortebane. De er livsfarlige på kontringer, og det vil de få mange av mot et Stoke-lag som må fremover på banen. Jeg tror kampbildet vil passe gjestene bra her, og prøver derfor borteseier til tross for flere tunge fravær hos Bristol City. 

Tips: Borteseier (3.50  @ Coolbet)Swansea City – Nottingham Forest

Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Joe Rodon er usikker hos vertene. Rafa Mir og Carl Jenkinson mangler hos bortelaget.

Svanene flyr høyt! Med tanke på nøkkelspillerne de mistet, samt Graham Potter som forsvant, skulle man tro at dette ville bli en tung sesong for Swansea City. Slik har det ikke blitt. Etter seks serierunder troner hvittrøyene helt øverst på tabellen med 16 poeng av 18 mulige. I forrige runde stod de for en enorm prestasjon da de sikret seg tre poeng borte mot Leeds United. Det bør dog sies at Leeds var det klart beste laget i den kampen, men litt flyt må man ha dersom man skal være med helt i toppen. Steve Cooper har derfor fått en suveren start på sin managerkarriere. Nottingham Forest har variert litt i prestasjonene i sesongstarten. I forrige kamp fikk man blant annet se en fryktelig første omgang, og deretter en imponerende andre omgang da de spilte uavgjort 1-1 mot Preston North End. Forest har nå 2-3-1 på de seks første kampene, og det må sies å være bra med tanke på alle utskiftningene i sommer. Blant de første kampene finner man uavgjort borte mot Leeds United, seier borte mot Fulham og en 3-0 seier mot erkerival Derby County i ligacupen. Det er med andre ord mye å glede seg over for Forest-fansen. 

Swanseas siste kamper:
Leeds – Swansea 0-1 (Routledge)
Swansea – Cambridge 6-0 (Surridge x2, Byers, Peterson, Routledge, Garrick)
Swansea – Birmingham 3-0 (Baston, Naughton, Celina)
QPR – Swansea 1-3 (Baston, Celina, Surridge)
Swansea – Preston 3-2 (Baston x2, Byers)

Forests siste kamper:
Forest – Preston 1-1 (Adomah)
Forest – Derby 3-0 (Adomah, Lolley, Carvalho)
Fulham – Forest 1-2 (Grabban x2)
Charlton – Nottingham Forest 1-1 (Adomah)
Nottingham Forest – Birmingham 3-0 (Dawson, Lolley, Grabban)

Vurdering: Strålende start på sesongen for Swansea City. Hjemme i Wales har de full pott etter tre kamper. Serielederen ser meget bra ut, men får seg en tøff oppgave mot et sterkt Forest-lag. Gjestene kommer nok til å kjøre en lignende kampplan som de gjorde mot Fulham, og den fungerte bra. Spørsmålet er om det kan gå enda en gang? Jeg er skeptisk. Jeg tror på en jevn kamp som vertene vipper til sin fordel. 

Tips: Hjemmeseier (2.00 @ Coolbet) 


 

Huddersfield Town – Sheffield Wednesday (SPILLES SØNDAG)
Kampstart: 13.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Rundens mest interessante kamp finner sted i Yorkshire. Yorkshire-rivalene Huddersfield Town og Sheffield Wednesday har nemlig begge fått på plass nye managere siden forrige runde. Vertene har ansatt Cowley-brødrene, mens uglene har fått på plass Garry Monk. Det blir derfor meget spennende å se hvem av de som kan få en drømmestart i sin nye jobb. The Terriers ligger nå nest sist på tabellen med bare ett fattig poeng etter seks serierunder. På eget gress har de tapt samtlige tre kamper, noe som gjør de til det eneste laget i Championship som ikke har tatt poeng på hjemmebane denne sesongen. Sheffield Wednesday startet fantastisk med tre seiere på de fire første kampene, men har nå tapt sine to siste kamper. Muligens var det nettopp disse to tapene som fikk fortgang på ansettelsen av Garry Monk. Dette blir den fjerde klubben Monk leder i Championship, og fortsatt har det ikke blitt opprykk for han i noen av jobbene. Kanskje kan det endelig skje med uglene? Wednesday vant sin første bortekamp mot Reading, men etterpå har det blitt tap mot Millwall og Preston North End.

Huddersfields siste kamper:
Luton – Huddersfield 2-1 (Grant)
Huddersfield – Reading 0-2
Cardiff – Huddersfield 2-1 (Chalobah)
Huddersfield – Derby 1-2 (Grant)
Huddersfield – Lincoln 0-1

Wednesdays siste kamper:
Sheff Wed – QPR 1-2 (Fletcher)
Rotherham – Sheff Wed 0-1 (Nuhiu)
Preston – Sheff Wed 2-1 (Fletcher)
Sheff Wed – Luton 1-0 (Harris)
Millwall – Sheff Wed 1-0

Vurdering: Denne kampen styrer jeg unna. To lag som begge har ansatt nye managere siden sist. Dette er bingo. Jeg setter et kryss i midten, men anbefaler helst å ikke tippe på dette oppgjøret. 

Tips: Uavgjort (3.20 @ Coolbet)


 

Barnsley – Leeds United (SPILLES SØNDAG)
Kampstart: 13.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Det startet så bra for Barnsley. I serieåpningen klemte de til med en overbevisende 1-0 seier hjemme mot Fulham. Etterpå har det derimot gått i motbakke. På de fem neste kampene har det blitt to uavgjort og tre tap. I tillegg ble de sendt på hodet ut av ligacupen av Carlisle United. Forrige runde ble det bare ett poeng mot et svakt Wigan Athletic-lag, mens de i forrige hjemmekamp tapte hele 1-3 mot Luton Town. Det ser ikke bra ut for The Tykes for øyeblikket. Leeds United gikk på sesongens første tap i serien da Swansea City vant 1-0 på Elland Road forrige runde. Tapet var surt for Leeds-fansen, og spesielt det faktum at seiersmålet kom helt på tampen av kampen gjorde nok vondt. Jeg tror likevel ikke Leeds-supporterne trenger å uroe seg etter tapet sist. Leeds var nemlig det klart beste laget i kampen mot Swansea, og det sier litt om hvor sterke de faktisk er for øyeblikket. Noen arbeidsuhell kommer det til å være for Leeds denne sesongen, og jeg tror det var ett av få. På bortebane har Leeds full pott og 8-1 i målforskjell etter tre kamper på fremmed gress. 

Barnsleys siste kamper:
Wigan – Barnsley 0-0
Barnsley – Luton 1-3 (Wilks)
Birmingham – Barnsley 2-0
Barnsley – Charlton 2-2 (Woodrow, Chaplin)
Barnsley – Carlisle 0-3

Leeds siste kamper:
Leeds – Swansea 0-1
Leeds – Stoke 2-2 (Costa, Nkethiah)
Stoke – Leeds 0-3 (Bamford, Alioski, Dallas)
Leeds – Brentford 1-0 (Nketiah)
Wigan – Leeds 0-2 (Bamford x2)

Vurdering: Barnsley har vært skuffende siden sesongåpningen. Her møter de ligaens beste lag i Leeds United. Jeg har problemer med å se noe annet utfall enn borteseier i dette Yorkshire-derbyet.

Tips: Borteseier (1.50 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply