Skrevet av: Eirik Aase

 

Derby County- Cardiff City
Kampstart: 20.45
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Jayden Bogle er ute hos vertene. Hos gjestene er Leandro Bacuna, Neil Etheridge og Sol Bamba tvilsomme.

Phillip Cocu var irritert og skuffet over det han fikk se fra sine spillere borte mot Brentford forrige serierunde. Derby ble fullstendig avkledd mot et sterkt hjemmelag, og kunne fort ha tapt med mer enn 0-3. The Rams startet sesongen på imponerende vis med seier borte mot Huddersfield Town, men etterpå har de spilt fem kamper på rad uten seier i serien. I ligacupen ble det mageplask borte mot erkerival Nottingham Forest. Cardiff City ble sett på som en av opprykksfavorittene før sesongstart, men det har ikke luktet opprykk av det de har vist så langt. Waliserne er nå midt på tabellen i Championship, men prestasjonene har vært under pari. På bortebane har de bare tatt ett poeng på sine tre kamper. 

Derbys siste kamper:
Brentford – Derby 3-0
Forest – Derby 3-0
Derby – West Brom 1-1 (Waghorn)
Derby – Bristol City 1-2 (Marriott)
Stoke – Derby 2-2 (Waghorn x2)

Cardiffs siste kamper:
Cardiff – Fulham 1-1 (Murphy)
Cardiff – Luton 0-3
Blackburn – Cardiff 0-0
Cardiff – Huddersfield 2-1 (Ralls, Hoilett)
Reading – Cardiff 3-0

Vurdering: Ingen god start på sesongen for noen av lagene. Spesielt Derby County har skuffet stort, og trenger desperat en seier for å få gang på sakene igjen. Cardiff har vært meget svake på bortebane i sesongstarten. Det er ikke enkelt å plukke en vinner her, og derfor ender jeg opp med å markere for uavgjort i dette oppgjøret. 

Tips: Uavgjort (3.40 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply