Skrevet av: Eirik Aase

 

Lørdagens TV-kamper:
13.30: Leeds United – Derby County
16.00: Cardiff City – Middlesbrough

Søndagens TV-kamp:
13.00: West Bromwich Albion – Huddersfield Town

Lørdagens oddskupong:
Leeds United – Derby County (Hjemmeseier til 1.42)
Brentford – Stoke City (Hjemmeseier til 1.90)

Luton Town – Hull City (Begge lag scorer til 1.50)
Totalodds: 4.05
– Oddsen er hentet fra Coolbet. 

 

Kommer dessverre ikke info om skader og suspensjoner til denne runden grunnet ferie.

 

Leeds United – Derby County
Kampstart: 13.30
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Kommer..

Møtene mellom Leeds United og Derby County ble noen herlige fyrverkeri forrige sesong. Både på grunn av det mye omtalte spiondramaet, men også på grunn av noen intense playoff-kamper. Leeds United fikk tøff motstand borte mot Yorkshire-rival Barnsley forrige helg, men klarte likevel dra i land seieren til slutt. Sene scoringer av Eddie Nketiah og Mateusz Klich var nok til å ta tre poeng på Oakwell. Leeds slo dermed tilbake på imponerende vis etter sesongens første serietap mot Swansea City i den foregående runden. Marcelo Bielsa & Co er nå tilbake på tabelltopp med sine 16 poeng etter syv kamper. Hvittrøyene har full pott på bortebane, men på hjemmebane har de 1-1-1 på sine tre kamper. På tampen av forrige sesong var resultatene heller ikke overbevisende på eget gress. Det er noe Bielsa nok har sett nærmere på, men det må samtidig legges til at de har gjort det aller meste riktig i disse hjemmekampene. Derby County er i virkelig trøbbel etter en svak start på sesongen. Klubbens nye manager, Phillip Cocu, har blitt nødt til å erstatte svært dyktige spillere som Harry Wilson, Mason Mount og Fikayo Tomori. Det er ingen enkel jobb. I tillegg har den viktige backen Jayden Bogle vært skadet. Nå står The Rams med bare én seier på de syv første kampene. På bortebane vant de sesongens første kamp mot Huddersfield Town, men på de to siste kampene på fremmed gress har det bare blitt ett poeng. I forrige bortekamp ble de fullstendig avkledd av Brentford.

Leeds siste kamper:
Barnsley – Leeds 0-2 (Klich, Nketiah)
Leeds – Swansea 0-1
Leeds – Stoke 2-2 (Costa, Nketiah)
Stoke – Leeds 0-3 (Bamford, Alioski, Dallas)
Leeds – Brentford 1-0 (Nketiah)

Derbys siste kamper:
Derby – Cardiff 1-1 (Malone)
Brentford – Derby 3-0
Forest – Derby 3-0
Derby – West Brom 1-1 (Waghorn)
Derby – Bristol City 1-2 (Marriott)

Vurdering: Leeds United flyr høyt og spiller meget bra fotball. De ser enda bedre ut enn forrige sesong, og er definitivt det laget som har sett sterkest ut i sesongstarten. Her møter de et Derby County-lag som har slitt så langt denne sesongen. Cocu har ikke fått gang på maskineriet enda, og forrige bortekamp mot Brentford var et sørgelig skue. Jeg har store problemer med å se hvordan Derby skal få med seg noe fra Elland Road på lørdag. Dette til tross for Leeds svake hjemmeform. Her blir det hjemmeseier. 

Tips: Hjemmeseier (1.42 @ Coolbet)


 

Cardiff City – Middlesbrough
Kampstart: 16.00
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Kommer….

Det vil seg ikke helt for Neil Warnock og hans Cardiff City. De er ikke svake, samtidig som de gir de fleste motstanderne tøff motstand. Likevel mangler de en del på å være med helt i toppen av tabellen. Forrige runde ble det uavgjort mot Derby County, noe som gjør at de nå står med tre strake poengdelinger i ligaen. Hjemme i Wales har blåtrøyene 2-1-0 denne sesongen. Huddersfield Town og Luton Town er lagene de har slått. Det lugget veldig for Middlesbrough i starten av sesongen, men nå kan det se ut som om de kanskje begynner å få dreisen på spillet under sin ferske manager Jonathan Woodgate. Boro vant 1-0 mot Reading sist, og det skal de takke målvakt Darren Randolph for. Han leverte en strålende kamp mellom stengene. Seieren gjør at Boro nå har fire kamper på rad uten tap. To av de har endt med seier. På bortebane er de fortsatt uten seier. 

Cardiffs siste kamper:
Derby – Cardiff 1-1 (Glatzel)
Cardiff – Fulham 1-1 (Murphy)
Cardiff – Luton 0-3
Blackburn – Cardiff 0-0
Cardiff – Huddersfield 2-1 (Ralls, Hoilett)

Boros siste kamper:
Boro – Reading 1-0 (Johnson)
Bristol City – Boro 2-2 (Selvmål, Assombalonga)
Boro – Millwall 1-1 (McNair)
Boro – Wigan 1-0 (Assombalonga)
Blackburn – Boro 1-0

Vurdering: Cardiff City overbeviser ikke, men er likevel et lag som ikke gir motstanderne enkel motstand. De møter her et Middlesbrough-lag som begynner å få ting til å fungere. Dette blir nok fort et jevnt oppgjør, men jeg har på følelsen av at vertene klarer vippe kampen til sin fordel. Kanskje på en dødball? I så fall vil det ikke overraske dersom Aden Flint blir matchvinner mot gamleklubben. 

Tips: Hjemmeseier (2.10 @ Coolbet)Birmingham City – Preston North End

Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Jude Bellingham er navnet alle bør merke seg. Det er ikke så lenge siden han fylte 16 år, og nå har han scoret mål i to Championship-kamper på rad. Forrige helg ble han den store helten da han scoret kampens eneste mål i 1-0 seieren borte mot Charlton Athletic. Birmingham står nå med tre seiere på de fire siste kampene, og har nå karret seg helt opp til en åttendeplass på tabellen. Hjemme på St Andrews har de 2-1-0 på sine tre hjemmekamper. Preston North End har gått litt under radaren hos mange, men har utvilsomt levert en imponerende sesongstart. Forrige runde tok de en komfortabel seier hjemme mot Brentford, og nå står de med full pott på hjemmebane. På bortebane venter de derimot på sesongens første seier. Preston er nå oppe på femteplass med 13 poeng. Det er like mange poeng som lørdagens motstander.

Birminghams siste kamper:
Charlton – Birmingham 0-1 (Bellingham)
Birmingham – Stoke 2-1 (Jutkiewicz, Bellingham)
Swansea – Birmingham 3-0
Birmingham – Barnsley 2-0 (Jutkiewicz, Alvaro)
Forest – Birmingham 3-0

Prestons siste kamper:
Preston – Brentford 2-0 (Maguire, Barkhuizen)
Forest – Preston 1-1 (Bodin)
Preston – Hull 2-2 (Huntington, Harrop)
Preston – Sheff Wed 2-1 (Johnson x2)
Preston – Stoke 3-1 (Bodin, Johnson, Harrop)

Vurdering: To lag som har imponert i starten. Birminghams gode start har overrasket meg, og jeg er spent på hvor lenge det varer. Her møter de et sterkt Preston North End-lag som ikke har vunnet borte, men som har møtt tøff motstand. I forrige bortekamp mot Forest var de tidvis det klart beste laget, og jeg tror de vil kunne gi Birmingham tøff kamp her. Dette er helt åpent, men jeg har størst tro på borteseier. 

Tips: Borteseier (2.75 @ Coolbet)


 

Brentford – Stoke City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Dersom Brentford skal klare være med helt oppe i toppen av tabellen, er de nødt til å gjøre noe med borteformen. Det har vært en svakhet over lang tid, og noe som sannsynligvis ødelegger nattesøvnen til hovedtrener Thomas Frank. Forrige runde ble det tap mot Preston North End på fremmed gress, men på hjemmebane er de som regel til å stole på. I forrige hjemmekamp valset Brentford over Derby County og vant 3-0. Nå er Brentford nede på en 18. plass med sine syv poeng, og det er ikke bra nok for The Bees. Stoke City sliter enormt. Foran helgens serierunde ligger de helt sist på tabellen. De har bare tatt ett poeng på de syv første kampene, og målforskjellen 7-17 er nok til å få hårene på ryggen til å reise seg hos de fleste fotballsupportere. Nathan Jones fremstår som en “Dead man walking”, men han har jammen ikke hatt marginene på sin side heller. Med en dårlig prestasjon på lørdag så spørs det om ikke Jones vil være ferdig i klubben, selv om enkelte melder at han vil få sitte frem til neste landslagspause. Stoke har tapt sine tre første bortekamper, og er det eneste laget som ikke har tatt poeng på fremmed gress denne sesongen.

Brentfords siste kamper:
Preston – Brentford 2-0
Brentford – Derby 3-0 (Watkins x2, Mbeumo)
Charlton – Brentford 1-0
Leeds – Brentford 1-0
Brentford – Hull 1-1 (Watkins)

Stokes siste kamper:
Stoke – Bristol City 1-2 (Clucas)
Birmingham – Stoke 2-1 (Lindsay)
Leeds – Stoke 2-2 (Batth, Vokes)
Stoke – Leeds 0-3
Preston – Stoke 3-1 (McClean)

Vurdering: Brentford med fantastisk spill i forrige hjemmekamp. Da så de ut til å være tilbake til sitt beste igjen. Her møter de et Stoke City-lag som har slitt enormt i sesongstarten. Stoke hadde fortjent mye mer enn det de har fått så langt, men her tror jeg de skal få slite. Det er vanskelig å gå for noe annet enn hjemmeseier. 

Tips: Hjemmeseier (1.90 @ Coolbet)


Bristol City – Swansea City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Bristol City havnet under 0-1 borte mot Stoke City etter få minutter spill. Kort tid etterpå fikk Stoke en spiller utvist da Josh Brownhill fikk i overkant tøff behandling. Bristol City overbeviste ikke med én mann mer på banen, men klarte likevel snu kampen og sikre seg tre imponerende poeng. Nå har rødtrøyene seks kamper på rad uten tap. Fire av disse kampene har endt med seier. Man kan godt forstå de Bristol City-supporterne som drømmer om opprykk. De ligger nå på en fjerdeplass med 14 poeng, og på hjemmebane har de 1-1-1. Swansea City ligger to plasser over rødtrøyene på tabellen. De var ubeseiret etter de seks første rundene, men gikk på sesongens første tap hjemme mot Nottingham Forest sist. Steve Cooper & Co har imponert stort i starten av sesongen, og det blir interessant å se hvordan de slår tilbake etter nederlaget sist. På bortebane har svanene tatt syv poeng av ni mulige. Queens Park Rangers og Leeds United er lagene de har slått. 

Bristol Citys siste kamper:
Stoke – Bristol City 1-2 (Diedhiou, Selvmål)
Bristol City – Boro 2-2 (Palmer, Rowe)
Hull – Bristol City 1-3 (Afobe x2, Selvmål)
Derby – Bristol City 1-2 (Weimann, Brownhill)
Bristol City – QPR 2-0 (Afobe, Nagy)

Swanseas siste kamper:
Swansea – Forest 0-1
Leeds – Swansea 0-1 (Routledge)
Swansea – Cambridge 6-0 (Surridge x2, Byers, Peterson, Routledge, Garrick)
Swansea – Birmingham 3-0 (Baston, Naughton, Celina)
QPR – Swansea 1-3 (Baston, Celina, Surridge)

Vurdering: To av lagene som har imponert mest i Championship så langt denne sesongen. Vertene har trøblet litt på hjemmebane, mens Swansea gikk på sesongens første tap sist. Det er litt vanskelig å vite hva slags kamp dette blir. Svanene liker godt å holde på ballen, men har ikke problemer med å gi bort initiativet på fremmed gress. Bristol City trivest kanskje best når motstanderen har kommandoen. Det blir derfor interessant å se om vertene vil la gjestene styre kampen her. Jeg er ikke sikker på hva vi kan forvente, og jeg ville i hvert fall ikke satt penger på dette oppgjøret. Jeg styrer helt unna. Dersom jeg måtte valgt et utfall, ville det blitt uavgjort.  

Tips: Uavgjort (3.60 @ Coolbet)


 

Luton Town – Hull City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Etter tre seiere på en uke, der av en av kampene var i ligacupen, var stemningen forståelig nok på topp hos Luton Town før landslagspausen. Forrige helg kom de seg derimot raskt ned på jorda igjen. Borte mot Queens Park Rangers havnet de nemlig under 0-3 før halvtimen var passert. Luton kom tilbake i kampen etter blant annet en fæl keepertabbe, og tapte til slutt bare 2-3. Nå gjelder det å slå tilbake igjen så fort som mulig for The Hatters. De ligger nå på en 16. plass med syv poeng, og på hjemmebane har de 1-1-1. Hull City klarte bare ett poeng hjemme mot et bortesvakt Wigan Athletic forrige runde. Det er absolutt ikke bra nok for et Hull-lag som selv har ambisjoner om å være med i kampen om playoff. Tigrene til Grant McCann står nå med én seier på de syv første serierundene, og ingen av de fem siste kampene har endt med tre poeng. Både Jarrod Bowen og Kamil Grosicki ser ut til å være i bra form, og det gjør den dårlige formen enda skumlere. Tenk hvordan det vil gå dersom én eller begge blir skadet? Jeg forstår godt dersom Hull-fansen er bekymret. På bortebane har tigrene fortsatt ikke vunnet denne sesongen.    

Lutons siste kamper:
QPR – Luton 3-2 (Cornick, Collins)
Luton – Huddersfield 2-1 (Collins, Shinnie)
Cardiff – Luton 0-3 (Sheehan, Jervis, Selvmål)
Barnsley – Luton 1-3 (Collins, Cornick, Butterfield)
Sheff Wed – Luton 1-0

Hulls siste kamper:
Hull – Wigan 2-2 (Bowen, Grosicki)
Millwall – Hull 1-1 (Grosicki)
Preston – Hull 2-2 (Magennis, Bowen)
Hull – Bristol City 1-3 (Bowen)
Hull – Blackburn 0-1

Vurdering: To lag som sliter med forsvarsspillet, men som har en del kvaliteter fremover på banen. Dette kan fort bli en morsom fotballkamp med et par scoringer. Spørsmålet er hvem som scorer flest. Basert på tall fra de syv første serierundene har jeg troen på at gjestene vil få gode muligheter til å utnytte sine styrker på kontringer i dette oppgjøret. Jeg tror Lutons spillestil vil passe gjestene bra. Derfor prøver jeg borteseier i dette oppgjøret. 

Tips: Borteseier (3.30 @ Coolbet)


 

Millwall – Queens Park Rangers
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Millwall hadde ikke mye å stille opp med borte mot Blackburn Rovers forrige runde, men det var likevel interessant å se hvordan de forsøkte en litt mer ballbesittende spillestil. Det var noe de hadde jobbet med i landslagspausen, og jeg er spent på om de vil prøve det mer i tiden fremover. Løvene startet friskt denne sesongen, og tok syv poeng på de tre første kampene. Etterpå har det stoppet opp for London-klubben. De har nå fire kamper på rad uten seier. Hjemme på The Den har Millwall tatt syv poeng av ni mulige denne sesongen. Lørdag kommer London-rival Queens Park Rangers på besøk, og de er i storform. Foran helgens kamp har de tre seiere på rad i serien. Angrepsspillerne Nahki Wells, Jordan Hugill og Eberechi Eze er i strålende form, og vil gjøre det de kan for å gi Millwall en tøff kamp. Nå er QPR på en syvendeplass med 13 poeng, mens de på bortebane har vunnet mot både Stoke City og Queens Park Rangers i høst. 

Millwalls siste kamper:
Blackburn – Millwall 2-0
Millwall – Hull 1-1 (Wallace)
Oxford – Millwall 2-2 (Bödvarsson x2)
Boro – Millwall 1-1 (Bradshaw)
Fulham – Millwall 4-0

QPRs siste kamper:
QPR – Luton 3-2 (Wells x2, Eze)
Sheff Wed – QPR 1-2 (Hugill x2)
QPR – Portsmouth 0-2
QPR – Wigan 3-1 (Eze, Hugill, Wells)
QPR – Swansea 1-3 (Hugill)

Vurdering: Det har stoppet opp for Millwall etter en god start. Her får de vanskelig motstand fra et QPR-lag som har vist bra spill den siste tiden. Ikke enkelt å spå dette oppgjøret, men her velger jeg å stole på formen til bortelaget. Derfor markerer jeg for QPR-seier. 

Tips: Borteseier (3.00 @ Coolbet)


 

Nottingham Forest – Barnsley
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Det lukter svidd av Nottingham Forest. Forrige runde besøkte de daværende serieleder Swansea City, og det ble en riktig så fin tur for skogvokterne. Forest var best i det aller meste i Wales, og vant til slutt fortjent 1-0. At de kan ha en spiller som Joe Lolley på benken sier mye om den utrolige troppen Sabri Lamouchi har til rådighet. Forest har nå seks kamper på rad uten tap. De har ikke tapt siden første serierunde, og de har vunnet eller unngått tap borte mot sterke lag som Leeds United, Swansea City og Fulham. Hjemme har de svakere 1-1-1. Barnsley har ikke opplevd like mye medgang i sesongstarten. De imponerte stort ved å slå Fulham på overbevisende vis i sesongåpningen, men etterpå har det stoppet opp. Rødtrøyene står nå med seks kamper på rad uten seier. På bortebane har de tatt ett poeng på tre kamper. Forrige runde tapte de 0-2 mot Leeds United, men det må legges til at Barnsley klarte seg bra i det oppgjøret. 

Forests siste kamper:
Swansea – Forest 0-1 (Semedo)
Forest – Preston 1-1 (Adomah)
Forest – Derby 3-0 (Adomah, Lolley, Carvalho)
Fulham – Forest 1-2 (Grabban x2)
Charlton – Nottingham Forest 1-1 (Adomah)

Barnsleys siste kamper:
Barnsley – Leeds 0-2
Wigan – Barnsley 0-0
Barnsley – Luton 1-3 (Wilks)
Birmingham – Barnsley 2-0
Barnsley – Charlton 2-2 (Woodrow, Chaplin)

Vurdering: Nottingham Forest har fått gang på sakene. De begynner å se ut som en seriøs utfordrer i toppen av tabellen. De har fortsatt en del å gå på, men hjemme mot et formsvakt Barnsley-lag bør det kunne bli tre poeng. Jeg markerer for hjemmeseier.

Tips: Hjemmeseier (1.73 @ Coolbet)


 

Reading – Blackburn Rovers
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Reading skapte nok av sjanser til å få med seg minst ett poeng hjem fra Riverside Stadium forrige helg, men Boro-keeper Darren Randolph var i det umulige hjørnet. Reading gikk dermed på sitt andre strake tap, og etter kampen fikk manager Jose Gomes litt tyn for å ha plassert både George Puscas og Lucas Joao på benken. The Royals har vist mye bra i sesongstarten, selv om resultatene ikke har vært de beste. Fire tap har det blitt på de syv første kampene, men blant de syv kampene finner vi også en utrolig sterk 3-0 seier hjemme mot Cardiff City. Blackburn Rovers startet sesongen med to strake tap, men har etterpå løftet seg flere hakk. Forrige runde vant de 2-0 hjemme mot Millwall, og nå står de med tre seiere på de fem siste kampene. Bare én av disse fem kampene har endt med tap, mens de har klart å holde nullen i fire av kampene. Mye stemmer for Rovers for tiden, men på bortebane har de litt å jobbe med. 1-0-2 er status etter tre bortekamper, og forrige sesong var det ingen som slapp inn flere mål på fremmed gress enn Lancashire-klubben.

Readings siste kamper:
Boro – Reading 1-0
Reading- Charlton 0-2
Plymouth – Reading 2-4 (Meite x2, Barrett x2)
Huddersfield – Reading 0-2 (Ejaria, Morrison)
West Brom – Reading 1-1 (Ejaria)

Rovers siste kamper:
Blackburn – Millwall 2-0 (Dack, Williams)
West Brom – Blackburn 3-2 (Johnson, Dack)
Sheff Utd – Blackburn 2-1 (Gallagher)
Blackburn – Cardiff 0-0
Hull – Blackburn 0-1 (Williams)

Vurdering: Reading spiller bra, men resultatmessig har det ikke sett så bra ut. De er i mine øyne sterkere enn hva tabellen viser akkurat nå, men her møter de et Blackburn Rovers-lag som også ser bra ut for øyeblikket. Det er vanskelig å plukke en vinner her. Derfor nøyer jeg meg med uavgjort.

Tips: Uavgjort (3.50  @ Coolbet)Sheffield Wednesday – Fulham

Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Garry Monk fikk en drømmestart i sin nye jobb da Sheffield Wednesday vant 2-0 borte mot Yorkshire-rival Huddersfield Town forrige helg. I løpet av kampen kunne man allerede se tegn på hvordan Monk ønsker at laget hans skal spille. Kjappe og driblesterke vinger, Adam Reach i 10er rollen og playmaker Barry Bannan litt dypere på midtbanen. Den store vinneren i alt dette er muligens Steven Fletcher, ettersom jeg tror han vil få servert mange sjanser i tiden fremover. Kanskje kan han til og med være en mulig toppscorerkandidat? Nå gjelder det å bygge videre på seieren, og nå ligger Wednesday på en 10. plass med tolv poeng. Hjemme på Hillsborough har de 2-0-1, hvor QPR er laget som har reist derfra med tre poeng. Fulham gjorde det aller meste riktig hjemme mot West Bromwich Albion sist, men var ikke effektive foran mål. Dermed måtte de til slutt nøye seg med bare ett poeng. Det gjør at Fulham nå har fire kamper på rad uten seier i alle turneringer. Scott Parker er nødt til å finne frem til vinneroppskriften fra august, men det blir ikke enkelt på lørdag. På bortebane har Fulham 1-1-1 denne sesongen. 

Wednesdays siste kamper:
Huddersfield – Sheff Wed 0-2 (Fletcher, Winnall)
Sheff Wed – QPR 1-2 (Fletcher)
Rotherham – Sheff Wed 0-1 (Nuhiu)
Preston – Sheff Wed 2-1 (Fletcher)
Sheff Wed – Luton 1-0 (Harris)

Fulhams siste kamper:
Fulham – West Brom 1-1 (Knockaert)
Cardiff – Fulham 1-1 (Mitrovic)
Fulham – Southampton 0-1
Fulham – Forest 1-2 (Mitrovic)
Fulham – Millwall 4-0 (Cavaleiro x2, Mitrovic, Knockaert)

Vurdering: Sheffield Wednesday med sterk seier i Garry Monks første kamp. Her møter de et Fulham-lag som har trøblet litt i de siste kampene, men de har samtidig møtt tøff motstand og vært litt uheldige. Denne kampen tror jeg kan vippe alle veier. Fulham vil nok kjøre på med sitt offensive spill, mens uglene vil ha fokus på god defensiv organisering. Jeg velger å stole på magefølelsen her, og den taler faktisk til vertenes fordel. Dog anbefaler jeg ingen å sette penger på dette oppgjøret.

Tips: Hjemmeseier (2.90 @ Coolbet) 


 

Wigan Athletic – Charlton Athletic
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Wigan Athletic-sjef Paul Cook var fornøyd med det han fikk se av laget sitt borte mot Hull City forrige runde. Litt merkelig i mine øyne, ettersom de hang i tauene i store deler av kampen. Til slutt fikk de likevel med seg ett poeng takket være en fantastisk scoring av det 17 år gamle stjerneskuddet Joe Gelhardt. Wigan står nå med seks kamper på rad uten seier. De to siste har endt uavgjort, men riktignok mot det som burde vært overkommelig motstand. Hjemme har de vært sterke over lang tid under Cook. Charlton Athletic har vært sesongens store positive overraskelse. De ligger nå på tredjeplass med 14 poeng etter syv kamper. De alle fleste hadde Charlton på jumboplass i sine tabelltips før sesongstart. Forrige runde gikk Charlton på sitt første tap for sesongen, noe som kanskje ikke er så rart med tanke på at Lyle Taylor var skadet, mens Jonny Williams bare fikk en halvtime på banen. Nå blir det spennende å se hvordan Charlton slår tilbake etter nederlaget sist. 

Wigans siste kamper:
Hull – Wigan 2-2 (Gelhardt, Dunkley)
Wigan – Barnsley 0-0
QPR – Wigan 3-1 (Kipre)
Boro – Wigan 1-0
Wigan – Leeds 0-2

Charltons siste kamper:
Charlton – Birmingham 0-1
Reading – Charlton 0-2 (Leko, Taylor)
Charlton – Brentford 1-0 (Gallagher)
Charlton – Forest 1-1 (Taylor)
Barnsley – Charlton 2-2 (Taylor, Gallagher)

Vurdering: Wigan uten seier på sine seks siste kamper, men her tror jeg det snur. De har unngått tap i sine to siste kamper, og er vanligvis sterke på hjemmebane. Charlton har imponert stort, men ser ut til å være avhengig av sin dyktige spiss Lyle Taylor. Uten han på banen tror jeg de vil få det tøft på DW Stadium. Derfor markerer jeg for hjemmeseier. 

Tips: Hjemmeseier (2.20 @ Coolbet)


 

West Bromwich Albion – Huddersfield Town
Kampstart: 13.00
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Kommer..

Slaven Bilic og hans West Bromwich Albion hadde tidvis store problemer borte mot Fulham, men til slutt klarte de likevel få med seg ett poeng hjem fra London. Det betyr at de fortsatt ikke har tapt en seriekamp under Bilics ledelse. Etter syv serierunde står The Baggies med 3-4-0 og 11-8 i målforskjell. At de ikke har tapt enda er imponerende, men samtidig har de mye å gå på. Nøkkelen for Bilic blir å løfte laget enda et hakk, slik at de ikke spiller for mye uavgjort. Nå ligger West Brom på en sjetteplass med 13 poeng, og på hjemmebane har de 1-2-0. West Brom taper ikke, men søndagens motstander vinner ikke. Huddersfield Town venter fortsatt på sesongens første seier etter nedrykket fra Premier League. De står med bare ett poeng etter syv serierunder, og har faktisk bare vunnet én ligakamp siden november i fjor. Det er rett og slett bekmørkt. Danny Cowley har blitt hentet inn som manager, og han har med seg sin bror. Sammen fikk de en dæl start på Huddersfield-jobben da det ble 0-2 tap hjemme mot Sheffield Wednedsay forrige runde. På bortebane har Huddersfield 0-1-2 så langt. 

West Broms siste kamper:
Fulham – West Brom 1-1 (Ajayi)
West Brom – Blackburn 3-2 (Diangana, Livermore, Phillips)
Derby – West Brom 1-1 (Zohore)
West Brom – Reading 1-1 (Zohore)
Luton – West Brom 1-2 (Diangana x2)

Huddersfields siste kamper:
Huddersfield – Sheff Wed 0-2
Luton – Huddersfield 2-1 (Grant)
Huddersfield – Reading 0-2
Cardiff – Huddersfield 2-1 (Chalobah)
Huddersfield – Derby 1-2 (Grant)

Vurdering: West Brom uten tap i serien, mens Huddersfield venter på sin første seier for sesongen. West Brom har vist mye bra, men har samtidig mye å gå på. Huddersfield har egentlig bare vært skuffende. Kanskje kan gjestene få seg et løft med ny manager, men jeg tror ikke det skjer på søndag. Derfor markerer jeg for hjemmeseier. 

Tips: Hjemmeseier (1.67 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply