Skrevet av: Eirik Aase

 

 

Fulham – Wigan Athletic
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kevin McDonald er usikker hos vertene. Tom Pearce er den eneste som fortsatt er ute med skade hos gjestene ifølge BBC.

Det lugger litt for Fulham. Forrige helg så de ut til å sikre seg tre poeng borte mot Sheffield Wednesday, men et sent baklengsmål førte til poengdeling. Nå har Scott Parker & Co fire kamper på rad uten seier i serien. Tar man med cupkampen mot Southampton har de nå fem på rad uten gevinst. De tre siste har alle endt uavgjort, og London-klubben har helt klart hatt tøff motstand. Likevel er det litt bekymringsverdig sett med Fulham-øyne. Wigan Athletic hadde seks kamper på rad uten seier før de vant 2-0 mot Charlton Athletic sist. Forsvarsspiller Cheyenne Dunkley scoret begge målene for The Latics på hjørnespark. Wigan har ikke sett bra ut så langt denne sesongen, og spesielt på bortebane har de slitt. De er nemlig ligaens svakeste bortelag med ett poeng på fire kamper og 3-9 i målforskjell. Borteformen var akilleshælen til Wigan forrige sesong også. 

Fulhams siste kamper:
Sheff Wed – Fulham 1-1 (Cairney)
Fulham – West Brom 1-1 (Knockaert)
Cardiff – Fulham 1-1 (Mitrovic)
Fulham – Southampton 0-1
Fulham – Forest 1-2 (Mitrovic)

Wigans siste kamper:
Wigan – Charlton 2-0 (Dunkley x2)
Hull – Wigan 2-2 (Gelhardt, Dunkley)
Wigan – Barnsley 0-0
QPR – Wigan 3-1 (Kipre)
Boro – Wigan 1-0

Vurdering: Fulham uten seier på sine fem siste kamper, men her løsner det. Tidvis har Fulham sett meget imponerende ut, men de har fortsatt mye å gå på. Her møter de et Wigan Athletic-lag som jeg tror vil slite med å stå imot det sterke angrepsspillet til Fulham. Wigan har vært svake på bortebane over lengre tid, og jeg klarer ikke se noe annet utfall enn hjemmeseier her. 

Tips: Hjemmeseier (1.55 @ Coolbet)


 

Stoke City – Nottingham Forest
Kampstart: 21.00
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Ryan Shawcross er ute med skade hos vertene. Hos gjestene er Joe Lolley usikker.

Nathan Jones var både frustrert og rasende etter Stoke City røk ut av ligacupen borte mot Crawley Town tidligere denne uken. Stoke hadde tatt ledelsen, men kampen endte 1-1. Til slutt røk The Potters ut etter straffesparkkonkurranse. Nedturene kommer på løpende bånd for Stoke-manageren, og noen av kommentarene hans etter tapet mot Crawley får meg til å tro at Jones muligens aldri kommer til å klare utrette noe med den spillergruppen han har nå. I serien trodde jeg Stoke skulle få en bra sesong, men etter åtte serierunder ligger de røde og hvite helt nede på en nest sisteplass. Bare to poeng har det blitt på de åtte første kampene for Stoke. De venter fortsatt på sesongens første seier i ligaen, mens Nottingham Forest ikke har tapt en seriekamp siden sesongåpningen. Syv kamper på rad uten tap i serien er status for Sabri Lamouchi og hans Forest-gutter. Forrige uke vant de 1-0 hjemme mot Barnsley, mens de for noen dager siden gikk på et stort tap mot Arsenal. Over 8000 Forest-supportere hadde for øvrig tatt turen til London for å få med seg den kampen. Forest er nå helt oppe på en 6. plass med to poeng opp til tabelltopp. På bortebane har de ikke tapt denne sesongen. To av de fire bortekampene har endt med seier.  

Stokes siste kamper:
Crawley – Stoke 1-1 (Vokes)
Brentford – Stoke 0-0
Stoke – Bristol City 1-2 (Clucas)
Birmingham – Stoke 2-1 (Lindsay)
Leeds – Stoke 2-2 (Batth, Vokes)

Forests siste kamper:
Arsenal – Forest
Forest – Barnsley 1-0 (Watson)
Swansea – Forest 0-1 (Semedo)
Forest – Preston 1-1 (Adomah)
Forest – Derby 3-0 (Adomah, Lolley, Carvalho)

Vurdering: Ingenting fungerer for Nathan Jones og hans Stoke City. De har glimtvis sett bra ut, men det virker som om det ikke er meningen at Jones skal få oppleve oppturer med dette Stoke-laget. Her møter de et Nottingham Forest-lag som virkelig har imponert meg i enkelte bortekamper denne sesongen. Dette tror jeg blir en kamp som vil passe gjestene bra. Jeg prøver et forsiktig tips på bortelaget. 

Tips: Borteseier (3.15 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply