Skrevet av: Eirik Aase

 

Barnsley – Brentford
Kampstart: 14.30
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Ingen nye skader hos vertene, mens Luka Racic og Mads Sörensen er ute hos gjestene.

Verken Barnsley eller Brentford kan være fornøyd med sesongstarten så langt. Barnsley ligger nå på nedrykksplass med bare fem poeng etter de åtte første serierundene. De vant sesongåpningen hjemme mot Fulham, men etterpå har det blitt syv kamper på rad uten seier. The Tykes har ikke scoret i noen av sine tre siste kamper, men har riktignok levert gode prestasjoner mot både Leeds United og Nottingham Forest. Spesielt borte mot Forest imponerte de, men uttellingen var ikke bra. Nå jakter Barnsley en viktig seier, men det gjør også Brentford. De ligger nå på en 19. plass med åtte poeng. The Bees hadde skumle planer om å være med helt i toppen av tabellen denne sesongen, men foreløpig minner de ikke om et topplag. Det er bare i 3-0 seieren over Derby County man virkelig har fått se Brentford slik som man forventer å se dem. På bortebane har The Bees skuffet over lengre tid, og samtlige tre siste bortekamper har endt med tap. 

Barnsleys siste kamper:
Forest – Barnsley 1-0
Barnsley – Leeds 0-2
Wigan – Barnsley 0-0
Barnsley – Luton 1-3 (Wilks)
Birmingham – Barnsley 2-0

Brentfords siste kamper:
Brentford – Stoke 0-0
Preston – Brentford 2-0
Brentford – Derby 3-0 (Watkins x2, Mbeumo)
Charlton – Brentford 1-0
Leeds – Brentford 1-0

Vurdering: Ikke enkelt å vurdere denne kampen. Dog tror jeg dette blir et fyrverkeri av en fotballkamp. Jeg tror kampen kan vippe begge veier, og da synes jeg det er mest interessant å ta sjansen på hjemmeseier. Barnsley har nemlig mye høyere odds enn Brentford i søndagens kamp. 

Tips: H (3.60 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply