Skrevet av: Eirik Aase

 

Barnsley – Derby County
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Åtte kamper på rad uten seier er nå et faktum for Barnsley. De tok ledelsen etter bare ett minutt spill hjemme mot Brentford sist, men tapte til slutt 1-3. Daniel Stendel har flere ganger sett laget sitt levere bra fotball, men uttellingen har vært for dårlig. Nå gjelder det for Barnsley å finne tilbake til oppskriften som ga de seier mot Fulham i serieåpningen. Siden hjemmekampen som endte med seier mot Fulham, har Barnsley nå bare tatt ett poeng på sine fire siste kamper på eget gress. Derby County havnet på forsidene til de fleste avisene forrige uke etter at flere spillere festet til langt på kveld midt i uken. Det hele resulterte i en bilulykke som førte til at Richard Keogh er ute til jul neste år, mens Tom Lawrence og Mason Bennett ble arrestert. Lørdag fikk Derby-fansen derimot noe å juble for da The Rams vant 3-2 mot Birmingham City. Før seieren mot Birmingham hadde Derby syv kamper på rad uten seier i serien. På bortebane har The Rams 1-2-1 på sine fire kamper denne sesongen. 

Barnsleys siste kamper:
Barnsley – Brentford 1-3 (Woodrow)
Forest – Barnsley 1-0
Barnsley – Leeds 0-2
Wigan – Barnsley 0-0
Barnsley – Luton 1-3 (Wilks)

Derbys siste kamper:
Derby – Birmingham 3-2 (Martin, Waghorn, Paterson)
Leeds – Derby 1-1 (Martin)
Derby – Cardiff 1-1 (Malone)
Brentford – Derby 3-0
Forest – Derby 3-0

Vurdering: Helt åpen kamp. Barnsley uten seier siden sesongåpningen, mens Derby County endelig vant igjen sist runde. Derby er litt i trøbbel både på og utenfor banen, mens Barnsley egentlig hadde fortjent flere poeng enn det de har tatt så langt. I en kamp som kan vippe alle veier, synes jeg hjemmeseier er det beste tipset her. 

Tips: Hjemmeseier (2.70 @ Coolbet) 


 

Brentford – Bristol City
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Ollie Watkins ser ut til å funnet seg bra tilrette som midtspiss hos Brentford. Brentford-spilleren stakk av med overskriftene da han scoret alle målene for The Bees i helgens 3-1 seier over Barnsley. Watkins scoret alle målene med hodet, og er nå toppscorer i ligaen med sine syv mål. Brentford ligger nå på 14. plass med sine elleve poeng, og det er ikke bra nok for Thomas Frank & Co. Her møter de et Bristol City-lag som flyr skyhøyt for øyeblikket. Lørdag ledet de både 2-0 og 3-2 borte mot Preston North End, men måtte til slutt nøye seg med ett poeng. The Robins står nå med sterke 4-4-1 etter ni serierunder, og på bortebane har de 3-2-0 etter fem kamper. Det gjør de til ligaens nest beste bortelag. 

Brentfords siste kamper:
Barnsley – Brentford 1-3 (Watkins)
Brentford – Stoke 0-0
Preston – Brentford 2-0
Brentford – Derby 3-0 (Watkins x2, Mbeumo)
Charlton – Brentford 1-0

Bristol Citys siste kamper:
Preston – Bristol City 3-3 (Weimann, Moore, Baker)
Bristol City – Swansea 0-0
Stoke – Bristol City 1-2 (Diedhiou, Selvmål)
Bristol City – Boro 2-2 (Palmer, Rowe)
Hull – Bristol City 1-3 (Afobe x2, Selvmål)

Vurdering: To sterke lag. Brentford er vanligvis fantastiske på hjemmebane, selv om det har lugget litt denne sesongen. Her møter de et Bristol City-lag som klarer seg meget bra på fremmed gress. Det er ikke enkelt å plukke en vinner her. Jeg ender opp med å markere for uavgjort. 

Tips: Uavgjort (3.90 @ Coolbet)


 

Cardiff City – Queens Park Rangers
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Man skulle kanskje tro at Neil Warnock ville vært fornøyd etter 2-2 kampen mot Hull City med tanke på at Cardiff scoret utligningsmålet et par minutter på overtid. Det var han på ingen måter. Warnock var rasende på sine egne spillere for at de ikke vant kampen med tanke på alle sjansene han selv mente de skapte. Waliserne har nå seks kamper på rad uten tap, men hele fire av kampene har endt uavgjort. Hjemme på Cardiff City Stadium har de sterke 3-1-0 så langt denne høsten. Queens Park Rangers har vært en positiv overraskelse i sesongstarten, men lørdag skuffet de hjemme mot West Bromwich Albion. QPR tapte kampen 0-2 på eget gress, og maktet ikke sette en eneste avslutning på mål. Nå har QPR 16 poeng etter ni kamper, og det kan Mark Warburton være godt fornøyd med. På bortebane har QPR sterke 3-0-1 så langt i høst. 

Cardiffs siste kamper:
Hull – Cardiff 2-2 (Glatzel, Ward)
Cardiff – Boro 1-0 (Selvmål)
Derby – Cardiff 1-1 (Glatzel)
Cardiff – Fulham 1-1 (Murphy)
Cardiff – Luton 0-3

QPRs siste kamper:
QPR – West Brom 0-2
Millwall – QPR 1-2 (Wells x2)
QPR – Luton 3-2 (Wells x2, Eze)
Sheff Wed – QPR 1-2 (Hugill x2)
QPR – Portsmouth 0-2

Vurdering: Det blir som regel jevnt når Cardiff City er involvert. Dette er intet unntak. QPR har imponert stort på bortebane, men Cardiff er ikke enkle å møte i Wales. Dette her stinker uavgjort. 

Tips: Uavgjort (3.60 @ Coolbet)

_________________________________________________________________________________

 

Charlton Athletic – Swansea City
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Med to tap på rad og en skadet Lyle Taylor var det få som trodde Charlton Athletic skulle få til noe hjemme mot Leeds United. Charlton slet også stort mot et dominerende Leeds-lag, men i motsetning til Leeds var The Addicks effektive foran mål. Charlton vant dermed 1-0 og fikk sannsynligvis tilbake selvtilliten etter to skuffende nederlag. Nå har Charlton imponerende 17 poeng etter ni serierunder. Hjemme på The Valley har de 3-1-1 denne sesongen. Swansea City så ut til å sikre seg tre poeng hjemme mot Reading sist, men endte opp med å slippe inn et sent utligningsmål. Waliserne står dermed med tre kamper på rad uten seier i serien, og har bare scoret ett mål på disse kampene. Nå gjelder det å komme seg opp på hesten igjen så fort som mulig for et Swansea-lag som har imponert så langt denne sesongen. På bortebane har svanene 2-2-0 denne sesongen. 

Charltons siste kamper:
Charlton – Leeds 1-0 (Bonne)
Wigan – Charlton 2-0
Charlton – Birmingham 0-1
Reading – Charlton 0-2 (Leko, Taylor)
Charlton – Brentford 1-0 (Gallagher)

Swanseas siste kamper:
Swansea – Reading 1-1 (Borja)
Watford – Swansea 2-1 (Surridge)
Bristol City – Swansea 0-0
Swansea – Forest 0-1
Leeds – Swansea 0-1 (Routledge)

Vurdering: Charlton Athletic forsvarte seg som helter forrige runde, men klarer de gjøre det igjen her? Swansea City har vært sterke i sesongstarten. Jeg tror gjestene kommer til å skape flest sjanser her. Charlton har vist at det ikke trenger å bety noe, men likevel har jeg størst tro på borteseier på The Valley onsdag kveld.

Tips: Borteseier (2.35 @ Coolbet)Luton Town – Millwall

Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Luton Town hadde to strake tap i serien, samt et stortap i cupen i bagasjen før møtet med Blackburn Rovers på Ewood Park forrige runde. The Hatters kom til Lancashire med en klar kampplan, og den virket akkurat slik som den skulle. De ble liggende dypt med hele laget og forsøkte å utnytte de overgangsmulighetene som dukket opp. De skapte ikke mange sjanser, men scoret likevel to mål. I motsatt ende av banen fikk Rovers slå mange innlegg, men de store sjansene uteble. Med seier borte mot Blackburn er Luton fulle av selvtillit foran onsdagens kamp. Luton har nå ti poeng etter ni kamper, mens de på hjemmebane har 1-1-2 så langt. Millwall startet sesongen friskt, men de siste ukene har det vært bekmørkt. Neil Harris & Co spilte uavgjort 1-1 borte mot Huddersfield Town sist, og har nå seks kamper på rad uten seier. Den svake formen har ført Millwall et stykke ned på tabellen. På bortebane har løvene 0-3-2 denne sesongen. 

Lutons siste kamper:
Blackburn – Luton 1-2 (Collins, Pearson)
Luton – Leicester 0-4
Hull – Luton 0-3
QPR – Luton 3-2 (Cornick, Collins)
Luton – Huddersfield 2-1 (Collins, Shinnie)

Millwalls siste kamper:
Huddersfield – Millwall 1-1 (Smith)
Millwall – QPR 1-2 (Hutchinson)
Blackburn – Millwall 2-0
Millwall – Hull 1-1 (Wallace)
Oxford – Millwall 2-2 (Bödvarsson x2)

Vurdering: Luton Town klarer seg greit, men har fått litt dårlig betalt så langt. Her møter de et Millwall-lag som ikke imponerer for øyeblikket, men som ikke er enkle å spille mot. I denne kampen tørr jeg ikke gå for annet enn uavgjort. 

Tips: Uavgjort (3.30 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply