Skrevet av: Eirik Aase

 

Lørdagens TV-kamper:
13.30: Fulham – Charlton Athletic
16.00: Bristol City – Reading

Lørdagens oddskupong:
Swansea City – Stoke City (Hjemmeseier til 2.15)
Fulham – Charlton Athletic (Hjemmeseier til 1.45)

Bristol City – Reading  (Hjemmeseier til 2.05)
Totalodds: 6.39
– Oddsen er hentet fra Coolbet. 


 

Fulham – Charlton Athletic
Kampstart: 13.30
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Vertene uten noen nye skader ifølge BBC. Gjestene mangler Tomer Hemed, Lyle Taylor, Beram Kayal, Ben Purrington og Lewis Page som alle er skadet.

Er det i ferd med å løsne igjen for Fulham? For en uke siden stod de med fire kamper på rad uten seier i serien, men de to siste kampene har endt med meget overbevisende seiere. Forrige helg valset de over Wigan Athletic og vant 2-0, mens de noen dager senere feide gulvet med Reading på Madejski Stadium. Tom Cairney har stilt inn siktet og prikker inn kremmerhus på bestilling for øyeblikket. Nå er Fulham oppe på en femteplass med tre poeng til tabelltopp. Hjemme på Craven Cottage har de 3-1-1 så langt denne sesongen. Charlton Athletic har vært en av sesongens store positive overraskelser så langt. Forrige helg sjokkerte de ved å vinne 1-0 mot Leeds United, men i midtuken ble det tap hjemme mot Swansea City. The Addicks har nå tre tap på de fire siste kampene, og ser ut til å savne sin viktige spiss, Lyle Taylor. Charlton er nå på 8. plass med 17 poeng, og det er langt over det jeg hadde forventet før sesongstart. På bortebane har Charlton 2-1-1 denne sesongen. 

Fulhams siste kamper:
Reading – Fulham 1-4 (Cairney x2, Mitrovic x2)
Fulham – Wigan 2-0 (Cairney, Bryan)
Sheff Wed – Fulham 1-1 (Cairney)
Fulham – West Brom 1-1 (Knockaert)
Cardiff – Fulham 1-1 (Mitrovic)

Charltons siste kamper:
Charlton – Swansea 1-2 (Leko)
Charlton – Leeds 1-0 (Bonne)
Wigan – Charlton 2-0
Charlton – Birmingham 0-1
Reading – Charlton 0-2 (Leko, Taylor)

Vurdering: Fulham har vært strålende i de to siste kampene. Ting begynner å klaffe igjen, samtidig som kampprogrammet har vært mer overkommelig enn i de foregående kampene. Når Fulhams maskineri kommer i gang, er det få som klarer stoppe dem. Charlton Athletic imponerer hele tiden, men i dette oppgjøret tror jeg de blir et nummer for små. Jeg har ingen problemer med å markere for hjemmeseier her.

Tips: Hjemmeseier (1.45 @ Coolbet)Bristol City – Reading

Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Benik Afobe er ute hele sesongen, men eller ingen nye skader hos vertene. Hos gjestene er John Swift suspendert etter rødt kort sist.

Det så ut til å bli et sjeldent tap for Bristol City da de lå under 0-1 borte mot Brentford onsdag kveld, men et sent utligningsmål sørget for at de likevel fikk med seg poeng hjem fra London. The Robins har nå hele ni kamper på rad uten tap i serien, og ser ut som en meget tøff utfordrer i toppen av tabellen. De tre siste kampene har endt uavgjort for rødtrøyene, men dog mot meget tøff motstand. Foran helgens runde har Lee Johnson & Co fire poeng til tabelltopp. Hjemme på Ashton Gate har de 1-2-1 denne sesongen. Ting ser ikke like lyst ut for Reading. Berkshire-klubben ble knust hjemme på eget gress da Fulham var på besøk tirsdag kveld. Nå har Reading tapt fire av sine fem siste kamper i serien, og totalt har det bare blitt ett poeng på disse fem kampene. Manager Jose Gomes valgte å samle spillerne i midtsirkelen for en liten skjennepreken etter kampslutt, og det er vel en ting som har vist seg å ikke alltid gi positiv virkning. På bortebane har The Royals 1-2-2 denne sesongen, hvor den ene seieren kom mot Huddersfield Town.   

Bristol Citys siste kamper:
Brentford – Bristol City 1-1 (Weimann)
Preston – Bristol City 3-3 (Weimann, Moore, Baker)
Bristol City – Swansea 0-0
Stoke – Bristol City 1-2 (Diedhiou, Selvmål)
Bristol City – Boro 2-2 (Palmer, Rowe)

Readings siste kamper:
Reading – Fulham 1-4 (Meite)
Swansea – Reading 1-1 (Yiadom)
Wolves – Reading 1-1 (Boye)
Reading – Blackburn 1-2 (Swift)
Boro – Reading 1-0

Vurdering: Bristol City overbeviser ikke på hjemmebane, men er utvilsomt et av de sterkeste lagene i Championship for øyeblikket. Her møter de et Reading-lag som sannsynligvis ikke vil legge seg bakpå slik mange andre lag gjør på Ashton Gate. Det tror jeg vil passe vertene bra. Med tanke på formen til disse to lagene og det forventede kampbildet, synes jeg hjemmeseier et bra tips her. At Reading mangler sin kanskje beste spiller denne sesongen i John Swift, gjør hjemmeseier til et enda bedre spill.

Tips: Hjemmeseier (2.05 @ Coolbet)


 

Derby County – Luton Town
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Tom Huddlestone er ute, mens Jack Marriott er usikker hos vertene. Ingen nye skader å melde om hos gjestene.

Phillip Cocu overrasket mange da han ga både Tom Lawrence og Mason Bennett spilletid i midtuken. De to ble arrestert for fyllekjøring etter at de krasjet forrige uke, og deres fremtid i klubben har den siste tiden vært usikker. At de nå allerede er tilbake på banen viser at klubben ikke har tenkt å sende de på dør i hvert fall, men det var en del Derby County-supportere som viste sin misnøye mot spillerne under onsdagens 2-2 kamp borte mot Barnsley. The Rams står nå med bare én seier på de ni første kampene, og ligger nå på en 16. plass med tolv poeng. Hjemme på Pride Park har de 1-3-1 denne sesongen. Luton Town forsvarte og kontret seg inn til tre sterke poeng borte mot Blackburn Rovers forrige helg, men måtte nøye seg med ett poeng hjemme mot Millwall i midtuken. Nå har The Hatters elleve poeng på sine ti første kamper, og på bortebane har de 2-0-3. De to seierne har kommet mot Barnsley og Blackburn Rovers.

Derbys siste kamper:
Barnsley – Derby 2-2 (Huddlestone, Martin)
Derby – Birmingham 3-2 (Martin, Waghorn, Paterson)
Leeds – Derby 1-1 (Martin)
Derby – Cardiff 1-1 (Malone)
Brentford – Derby 3-0

Lutons siste kamper:
Luton – Millwall
Blackburn – Luton 1-2 (Collins, Pearson)
Luton – Leicester 0-4
Hull – Luton 0-3
QPR – Luton 3-2 (Cornick, Collins)

Vurdering: Derby County er i trøbbel både på og utenfor banen. Phillip Cocu har ikke akkurat fått en enkel start på sin Derby-karriere. Det må dog nevnes at de ved enkelte anledninger har fått for dårlig betalt. Jeg tror ikke de får det enkelt mot et bra Luton Town-lag, men likevel synes jeg hjemmeseier ser ut som det mest sannsynlige utfallet her. 

Tips: Hjemmeseier (2.00 @ Coolbet)


 

Huddersfield Town – Hull City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Alex Pritchard og Terence Kongolo er usikre hos vertene. Jon Toral er ute hos gjestene.

Endelig klaffet det for Huddersfield Town. Supporterne kunne knapt tro sine egne øyne da The Terriers sikret seg sesongens første seier borte mot Stoke City i midtuken. Kanskje ikke så rart med tanke på at Yorkshire-klubben bare hadde vunnet én kamp siden november. Danny Cowley er dermed i gang som Huddersfield-sjef, og nå gjelder det å bygge videre på denne seieren. Huddersfield ligger fortsatt nest sist på tabellen med bare fem poeng etter ti serierunder. Hjemme i Yorkshire har de 0-1-4 så langt. Hull City har kommet seg de siste ukene, etter at de nylig gikk fem kamper på rad uten seier. I midtuken vant de 1-0 over et sterkt Sheffield Wednesday-lag, og nå har ikke tigrene tapt noen av sine fem siste kamper. Kamil Grosicki er i suveren form, og han prikker inn frispark på bestilling for tiden. På bortebane har Grant McCann & Co 1-2-1 denne sesongen. 

Huddersfields siste kamper:
Stoke – Huddersfield 0-1 (Bacuna)
Huddersfield – Millwall 1-1 (Campbell)
West Brom – Huddersfield 4-2 (O`Brien, Grant)
Huddersfield – Sheff Wed 0-2
Luton – Huddersfield 2-1 (Grant)

Hulls siste kamper:
Hull – Sheff Wed 1-0 (Eaves)
Hull – Cardiff 2-2 (Grosicki, De Wijs)
Luton – Hull 0-3 (Stewart x2, Grosicki)
Hull – Wigan 2-2 (Bowen, Grosicki)
Millwall – Hull 1-1 (Grosicki)

Vurdering: Skal Huddersfield Town klemme til med to seiere på et par dager? Det ville vel nærmest blitt for mye av det gode for Huddersfield-fansen. Her møter de et Hull City-lag som er farlige på sine raske overganger. Jeg ser for meg et jevnt oppgjør som ender uavgjort. 

Tips: Uavgjort (3.25 @ Coolbet)


 

Millwall – Leeds United
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Ingen nye skader å melde om hos vertene. Gjestene har store skadeproblemer foran lørdagens kamp. Pablo Hernandez, Adam Forshaw, Liam Cooper og Jamie Shackleton er alle ute.

Torsdag kveld kom det en litt overraskende nyhet fra The Den. Klubblegenden Neil Harris valgte å gi seg som manager etter litt over fire år i jobben. Harris har levert til terningkast seks i store deler av sin tid som Millwall-sjef, men følte nok at han ikke kunne ta dette Millwall-laget høyere opp. Kanskje er det faktisk best for både klubb og Harris at de nå går hver sin vei. Det eneste som er sikkert er at Harris fortjener all mulig respekt for å faktisk gi seg før det var for sent. Millwall har nå syv kamper på rad uten seier, og prestasjonene har hatt en nedadgående kurve. Hjemme på The Den har de 2-1-1 denne sesongen. Leeds United fikk tøff motstand fra West Bromwich Albion i midtuken, men ble likevel det første laget til å ta tre poeng mot Slaven Bilics mannskap denne sesongen. Ezgjan Alioski scoret kampens eneste mål for Leeds, og sørget dermed for at de fikk ristet bort skuffelsen fra tapet mot Charlton Athletic noen dager tidligere. Nå skal de igjen prøve seg i Sørøst-London, og kanskje har de mer hell denne gangen? Så langt denne sesongen har Leeds imponerende 4-0-1 på fremmed gress, og nå ligger de på en andreplass på tabellen med ett poeng til tabelltopp.     

Millwalls siste kamper:
Luton – Millwall 1-1 (Bradshaw)
Huddersfield – Millwall 1-1 (Smith)
Millwall – QPR 1-2 (Hutchinson)
Blackburn – Millwall 2-0
Millwall – Hull 1-1 (Wallace)

Leeds siste kamper:
Leeds – West Brom 1-0 (Alioski)
Charlton – Leeds 1-0
Leeds – Derby 1-1 (Selvmål)
Barnsley – Leeds 0-2 (Klich, Nketiah)
Leeds – Swansea 0-1

Vurdering: Millwall har mistet manager Neil Harris to dager før kamp. Enkelte lag opplever en rask opptur ved managerskifte, men det tror jeg ikke skjer her. Forberedelsene blir ødelagt, og Millwall har en helt spesiell måte å spille fotball på. Dersom de plutselig skal prøve å gjøre ting annerledes i denne kampen, tror jeg det kan gå virkelig ille. Uansett hvordan Millwall spiller, tror jeg Leeds har det som skal til for å trekke det lengste strået her. Jeg har derfor ikke problemer med å markere for borteseier. 

Tips: Borteseier (1.75 @ Coolbet)


 

Nottingham Forest – Brentford
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Ryan Yates, Carl Jenkinson og Michael Dawson er ute hos vertene. Mads Bech Sorensen er ute hos gjestene.

Nottingham Forest imponerte ikke borte mot Blackburn Rovers i midtuken, men fikk likevel med seg ett poeng hjem til East Midlands. Det sier litt om hvor sterkt laget har blitt, og hvor vanskelig det er å slå dette Forest-laget. Det er ingen tilfeldighet at de nå har ni kamper på rad uten tap, og for øyeblikket ser de ut som en farlig utfordrer i toppen av tabellen. Foran helgens serierunde ligger de på en fjerdeplass med bare to poeng opp til tabelltopp. Hjemme på City Ground har de 2-1-1 denne sesongen. Brentford har ikke fått ting til å fungere helt i starten. Manager Thomas Frank er fornøyd med at laget ser mer solid ut bakover på banen, men synes det mangler en del fremover. Det han derimot kan glede seg over fremover på banen er Ollie Watkins som nå er oppe i syv mål denne sesongen. The Bees er nå nede på en 15. plass med tolv poeng, mens de på bortebane har 2-0-3 denne sesongen. 

Forests siste kamper:
Blackburn – Forest 1-1 (Lolley)
Stoke – Forest 2-3 (Ameobi, Grabban, Lolley)
Arsenal – Forest 5-0
Forest – Barnsley 1-0 (Watson)
Swansea – Forest 0-1 (Semedo)

Brentfords siste kamper:
Brentford – Bristol City 1-1 (DaSilva)
Barnsley – Brentford 1-3 (Watkins x3)
Brentford – Stoke 0-0
Preston – Brentford 2-0
Brentford – Derby 3-0 (Watkins x2, Mbeumo)

Vurdering: Nottingham Forest er sterke. De er ikke enkle å slå, og har fått til noen meget imponerende resultater på bortebane. Hjemme på eget gress har de derimot ikke vært like overbevisende i tre av sine fire kamper. Brentford er absolutt gode nok til å ta med seg tre poeng hjem fra denne kampen, men Forest blir ikke enkle å bryne seg på. Dette her kan vippe alle veier, men jeg har størst tro på at det blir uavgjort. 

Tips: Uavgjort (3.30 @ Coolbet)


 

Preston North End – Barnsley
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Darnell Fisher er suspendert hos vertene. Hos gjestene er Bambo Diaby ute.

Det ble bare to poeng på de to siste kampene for Preston North End, men de fortsetter altså å unngå nederlag. Nå har Alex Neil og hans Preston-lag gått syv kamper på rad uten å tape i serien. Prosjektet som Neil holder på med på Deepdale har sett spennende ut helt siden han ankom klubben, og det vil ikke overraske meg om de skulle finne på å blande seg inn helt i toppen denne sesongen. Nå ligger The Lilywhites på en sjetteplass med 18 poeng, og de er ligaens beste hjemmelag med 4-1-0 etter fem kamper på eget gress. Barnsley klarer ikke finne tilbake til seiersoppskriften de viste frem i sesongåpningen. Siden de slo Fulham i første serierunde har The Tykes nå gått ni kamper på rad uten seier. Med bare én seier så langt denne sesongen ligger de nå på nedrykksplass med seks poeng. På bortebane har de 0-1-3 denne sesongen. 

Prestons siste kamper:
Boro – Preston 1-1 (Harrop)
Preston – Bristol City 3-3 (Gallagher, Johnson, Bauer)
Preston – Man City 0-3
Birmingham – Preston 0-1 (Maguire)
Preston – Brentford 2-0 (Maguire, Barkhuizen)

Barnsleys siste kamper:
Barnsley – Derby 2-2 (Woodrow, Halme)
Barnsley – Brentford 1-3 (Woodrow)
Forest – Barnsley 1-0
Barnsley – Leeds 0-2
Wigan – Barnsley 0-0

Vurdering: Ligaens beste hjemmelag møter et av ligaens svakeste bortelag. Barnsley har ikke vunnet på sine ni siste kamper, men er likevel ingen kasteball. Preston må nok jobbe hardt for poengene her, men likevel tror jeg de står igjen som vinnere etter denne kampen. Jeg har ikke problemer med å gå for hjemmeseier her.

Tips: Hjemmeseier (1.68 @ Coolbet)


 

Queens Park Rangers – Blackburn Rovers
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Vertene får tilbake Yoann Barbet fra suspensjon, mens gjestene må klare seg uten Ben Brereton og Dan Butterworth.

Queens Park Rangers-fansen var høyt oppe etter fire strake seiere tidligere i høst. De som følger Championship fikk øynene opp for Mark Warburton & Co, men nå har det blitt to strake tap for London-klubben. Forrige helg røk de 0-2 hjemme mot West Bromwich Albion i en kamp hvor de ikke fikk til et eneste skudd på mål, før det ble 0-3 tap borte mot Cardiff City i midtuken. Det ser kanskje stygt ut med 0-3, men resultatet lyver mye. QPR skapte flere gode sjanser og var fullt på høyde med sin motstander. Nå er QPR på en 11. plass med 16 poeng, og på hjemmebane har de 2-1-2 denne sesongen. Blackburn Rovers hadde to strake seiere mot Millwall og Reading for kort tid siden, men den siste uken har det bare blitt ett poeng etter hjemmekamper mot Luton Town og Nottingham Forest. Spillemessig har ikke Rovers sett så verst ut i starten, men det store problemet for Tony Mowbray & Co er å skape sjanser foran motstanderens mål. På det området har de ikke vært gode nok så langt. På bortebane har Rovers 2-0-2 denne sesongen, hvor Reading og Hull City er lagene de har slått.

QPRs siste kamper:
Cardiff – QPR 3-0
QPR – West Brom 0-2
Millwall – QPR 1-2 (Wells x2)
QPR – Luton 3-2 (Wells x2, Eze)
Sheff Wed – QPR 1-2 (Hugill x2)

Rovers siste kamper:
Blackburn – Forest 1-1 (Armstrong)
Blackburn – Luton 1-2 (Travis)
Reading – Blackburn 1-2 (Armstrong, Dack)
Blackburn – Millwall 2-0 (Dack, Williams)
West Brom – Blackburn 3-2 (Johnson, Dack)

Vurdering: Queens Park Rangers har imponert i sesongstarten. Nå står de med to strake tap, men før det hadde de fire strake seiere. Her møter de et bra Blackburn Rovers-lag som ikke er enkle å slå. Det er vanskelig å plukke en vinner her, og derfor velger jeg å markere for uavgjort. 

Tips: Uavgjort (3.45  @ Coolbet)Sheffield Wednesday – Wigan Athletic

Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Tom Lees er sannsynligvis ute hos vertene, mens Sam Hutchinson er suspendert. Gjestene melder ikke om noen nye skader siden sist.

Garry Monk var nok et eneste stort glis etter at hans Sheffield Wednesday vant hele 4-1 borte mot gamleklubben Middlesbrough forrige helg. Det spørs nok om ikke gliset forsvant ganske fort da uglene tapte 0-1 borte mot Hull City noen dager senere. Selv om tapet på tirsdag sannsynligvis gjorde vondt, er det likevel noe spennende på gang på Hillsborough. Det er mye som tyder på at de kan være et lag man bør se opp for utover høsten. Nå ligger uglene på en 9. plass med 16 poeng, og på hjemmebane har de 2-1-1 denne sesongen. Wigan Athletic tok en viktig seier i en jevn kamp hjemme mot Birmingham City forrige runde. Nå står The Latics med to seiere på de tre siste kampene, og har bare tapt én av sine fem siste kamper. Pilen peker med andre ord oppover for Wigan, men det store problemet for Paul Cook & Co er deres prestasjoner på bortebane. Forrige sesong slet de enormt på fremmed gress, og det har de også gjort i sesongstarten denne sesongen. Wigan er nå ligaens svakeste bortelag med 0-1-4 og 3-11 i målforskjell. 

Wednesdays siste kamper:
Hull – Sheff Wed 1-0
Boro – Sheff Wed 1-4 (Iorfa, Reach, Selvmål, Fletcher)
Sheff Wed – Everton 0-2
Sheff Wed – Fulham 1-1 (Nuhiu)
Huddersfield – Sheff Wed 0-2 (Fletcher, Winnall)

Wigans siste kamper:
Wigan – Birmingham 1-0 (Pilkington)
Fulham – Wigan 2-0
Wigan – Charlton 2-0 (Dunkley x2)
Hull – Wigan 2-2 (Gelhardt, Dunkley)
Wigan – Barnsley 0-0

Vurdering: Sheffield Wednesday med skuffende tap i midtuken, men de ser absolutt sterke ut denne sesongen. Wigan Athletic har kommet seg i det siste, men sliter voldsomt på bortebane. Det er vanskelig å ikke gå for hjemmeseier her. 

Tips: Hjemmeseier (1.75 @ Coolbet) 


 

Swansea City – Stoke City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Aldo Kalulu er ute hos vertene. Ingen nye skader å melde om hos gjestene ifølge BBC.

Swansea City hadde tre kamper på rad uten seier før de tok turen til London for å møte Charlton Athletic forrige runde. Det så umiddelbart mørkt ut da Charlton satte inn 1-0 etter få minutter spill, men Swansea reiste seg på mesterlig vis. De snudde kampen og vant til slutt 2-1, og på slutten holdt de Charlton unna på en imponerende måte. Svanene er dermed oppe på tabelltopp med sine 21 poeng, og på hjemmebane har de 3-1-1 denne sesongen. Nedturen bare fortsetter for Stoke City. Tirsdag kveld tapte de mot bunnrival Huddersfield Town, og er dermed det eneste laget i årets Championship-sesong som fortsatt ikke har vunnet en kamp denne sesongen. Stoke har sett bra ut i flere kamper, men det vil seg bare ikke for Nathan Jones & Co. Etter tapet mot Huddersfield hørtes det ut som om Jones tok farvel med klubben gjennom sine intervjuer, men i skrivende stund (torsdag kveld) er han fortsatt ansatt i klubben. Det som må være sikkert, er at han ikke kommer til å sitte i sjefsstolen gjennom landslagspausen dersom The Potters taper på lørdag. Nå er Stoke tabelljumbo med sine to poeng, og på bortebane har de 0-1-3 denne sesongen. 

Swanseas siste kamper:
Charlton – Swansea 1-2 (Ayew, Dhanda)
Swansea – Reading 1-1 (Borja)
Watford – Swansea 2-1 (Surridge)
Bristol City – Swansea 0-0
Swansea – Forest 0-1

Stokes siste kamper:
Stoke – Huddersfield 0-1
Stoke – Forest 2-3 (Gregory, McClean)
Crawley – Stoke 1-1 (Vokes)
Brentford – Stoke 0-0
Stoke – Bristol City 1-2 (Clucas)

Vurdering: Swansea City er serieleder. De har imponert i sesongstarten og ser virkelig bra ut. Her møter de et Stoke City-lag som ikke har vunnet denne sesongen. Stoke har tidvis sett bra ut, men det vil seg bare ikke. Det er vanskelig å ikke gå for hjemmeseier i dette oppgjøret, så fremt Nathan Jones fortsatt sitter i managerstolen. 

Tips: Hjemmeseier (2.15 @ Coolbet)


 

West Bromwich Albion – Cardiff City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Ahmed Hegazi mangler hos vertene. Hos gjestene er Joe Ralls usikker, mens Neil Etheridge, Sol Bamba og Isaac Vassell er ute.

Det høres kanskje rart ut, men etter tapet mot Leeds United i midtuken fikk jeg faktisk enda større tro på at West Bromwich Albion kan være med i toppen hele sesongen. Måten de spilte mot Leeds på i tirsdagens kamp, viste at de er et meget bra fotballag. Flere lag har tatt poeng mot Leeds denne sesongen, men ikke mange har gitt Yorkshire-klubben så tøff motstand. Nå er West Brom på en tredjeplass med 19 poeng. Det skiller to poeng opp til serieleder Swansea City. The Baggies hadde ikke tapt en eneste seriekamp under Slaven Bilics ledelse før møtet med Leeds, mens de på hjemmebane har 2-2-0 denne sesongen. Cardiff City vant hele 3-0 hjemme mot Queens Park Rangers tidligere denne uken. Waliserne var effektive foran mål og som vanlig farlig på dødballer. Nå har Neil Warnock & Co syv kamper på rad uten tap. De ligger på en 10. plass med 16 poeng, og på bortebane har de fortsatt ikke vunnet denne sesongen. 0-3-2 er status etter fem kamper på fremmed gress.

West Broms siste kamper:
Leeds – West Brom 1-0
QPR – West Brom 0-2 (Ferguson, Pereira)
West Brom – Huddersfield 4-2 (Phillips x2, Furlong, Ajayi)
Fulham – West Brom 1-1 (Ajayi)
West Brom – Blackburn 3-2 (Diangana, Livermore, Phillips)

Cardiffs siste kamper:
Cardiff – QPR
Hull – Cardiff 2-2 (Glatzel, Ward)
Cardiff – Boro 1-0 (Selvmål)
Derby – Cardiff 1-1 (Glatzel)
Cardiff – Fulham 1-1 (Murphy)

Vurdering: West Bromwich Albion ser sterke ut. De gikk på sesongens første tap i serien tidligere denne uken, men her tror jeg de slår raskt tilbake. Cardiff City er ikke like sterke på bortebane, som det de er i Wales. Her tror jeg vertene drar i land tre poeng. 

Tips: Hjemmeseier (1.85 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply