Skrevet av: Eirik Aase

 

Birmingham City – Middlesbrough
Kampstart: 20.45
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Ingen nye skader å melde om hos vertene. Hayden Coulson og George Friend er ute hos gjestene, mens Jonny Howson er usikker.

Bortekampen mot Wigan Athletic var en typisk 0-0 kamp ifølge Birmingham City-sjef Pep Clotet, men likevel endte det med tap for blåtrøyene. Birmingham har nå tapt sine tre siste kamper i serien. Til tross for en imponerende start på sesongen, er det nå noen supportere som begynner å bekymre seg for hva som kan være i vente. Nå ligger blåtrøyene på en 14. plass med 13 poeng, og hjemme på St Andrews har de 2-1-1 denne sesongen. Det ene tapet kom mot Preston North End, og det kom i forrige serierunde. Middlesbrough er i trøbbel etter ti serierunder. Jonathan Woodgate har ikke fått det helt til så langt i sin managerkarriere, og nå står Boro med bare to seiere på de ti første kampene. Ned til nedrykksplass skiller det bare fire poeng for Boro, til tross for at seks av deres ti kamper har vært på hjemmebane. På bortebane har de de ikke vunnet enda, og der står de med 0-2-2 så langt. 

Birminghams siste kamper:
Wigan – Birmingham 1-0
Derby – Birmingham 3-2 (Gardner, Sunjic)
Birmingham – Preston 0-1
Charlton – Birmingham 0-1 (Bellingham)
Birmingham – Stoke 2-1 (Jutkiewicz, Bellingham)

Boros siste kamper:
Boro – Preston 1-1 (Selvmål)
Boro – Sheff Wed 1-4 (McNair)
Cardiff – Boro 1-0
Boro – Reading 1-0 (Johnson)
Bristol City – Boro 2-2 (Selvmål, Assombalonga)

Vurdering: Verken Birmingham City eller Middlesbrough har imponert meg i starten. Birmingham har derimot sett litt farligere ut enn fredagens bortelag. Jeg ser for meg en jevn kamp mellom to lag som sliter litt med å få ting til å fungere. Jeg har større tro på hjemmeseier enn borteseier, men størst er troen på at dette ender uavgjort.

Tips: Uavgjort (3.10 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply