Skrevet av: Eirik Aase

 

Fredagens TV-kamp:
20.45: Cardiff City – Sheffield Wednesday

Lørdagens TV-kamper:
13.30: Blackburn Rovers – Huddersfield Town
16.00: Barnsley – Swansea City

Søndagens TV-kamp:
15.00: Wigan Athletic – Nottingham Forest

Lørdagens oddskupong:
Leeds United – Birmingham City (Hjemmeseier til 1.45)
Middlesbrough – West Bromwich Albion (Borteseier 2.10)

Luton Town – Bristol City (Borteseier til 2.60)
Totalodds: 7.92
– Oddsen er hentet fra Coolbet. 


FREDAG:

 

Cardiff City – Sheffield Wednesday
Kampstart: 20.45
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Kommer..

Etter syv kamper på rad uten tap var nok manager Neil Warnock brukbart fornøyd med mye av det som hans Cardiff City-lag hadde vist de siste kampene. Forrige runde fikk han seg derimot en skuffende opplevelse da waliserne tapte 2-4 borte mot West Bromwich Albion. En fattig trøst fra den kampen får være at Danny Ward plutselig så ut som en million da han reduserte to ganger for The Bluebirds. Nå er Cardiff på en 11. plass med 16 poeng etter elleve serierunder. Hjemme i Wales har de fantastiske 4-1-0 på sine fem hjemmekamper. Sheffield Wednesday tok tre viktige poeng hjemme mot bortesvake Wigan Athletic sist. Uglene står dermed med tre seiere på de fem kampene Garry Monk har ledet laget. Med sine 19 poeng har de bare tre poeng opp til tabelltopp, og det er mye som ser spennende ut med dette Owls-laget. På bortebane har Wednesday 3-0-3 denne sesongen.

Cardiffs siste kamper:
West Brom – Cardiff 4-2 (Ward x2)
Cardiff – QPR 3-0 (Morrison, Pack, Paterson)
Hull – Cardiff 2-2 (Glatzel, Ward)
Cardiff – Boro 1-0 (Selvmål)
Derby – Cardiff 1-1 (Glatzel)

Wednesdays siste kamper:
Sheff Wed – Wigan 1-0 (Luongo)
Hull – Sheff Wed 1-0
Boro – Sheff Wed 1-4 (Iorfa, Reach, Selvmål, Fletcher)
Sheff Wed – Everton 0-2
Sheff Wed – Fulham 1-1 (Nuhiu)

Vurdering: Cardiff City er sterke på hjemmebane, men Sheffield Wednesday er ingen enkel motstander. I et åpent oppgjør velger jeg å gå for hjemmeseier. Mest på grunn av walisernes sterke hjemmestatistikk. 

Tips: Hjemmeseier (2.25 @ Coolbet)


LØRDAG:

 

Blackburn Rovers – Huddersfield Town
Kampstart: 13.30
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Kommer..

Tony Mowbray måtte skuffet innse at hans Blackburn Rovers-lag hadde lagt bak seg en fryktelig uke før landslagspausen. Etter to strake seiere over Millwall og Reading var supporterne høyt oppe, men i løpet av den siste uken før landskampene tok Rovers bare ett poeng på tre kamper. Spesielt 2-4 tapet mot Queens Park Rangers var en pinlig affære hvor Rovers var nest best i alt ute på gressmatten på Kiyan Prince Foundation Stadium. Hjemme på Ewood Park har Rovers 2-2-2 denne sesongen. Huddersfield Town har nå fått toget på skinnene igjen etter en forferdelig start på sesongen. The Terriers vant ikke en eneste av sine ni første kamper denne sesongen, men har nå vunnet sine to siste kamper. Først borte mot Stoke City, og deretter hjemme mot Hull City sist. Danny Cowley ser ut til å ha fått litt skikk på ting hos Yorkshire-klubben, og nå er de oppe fra nedrykksplass. På bortebane har de 1-1-3 denne sesongen. 

Rovers siste kamper:
QPR – Blackburn 4-2 (Armstrong, Dack)
Blackburn – Forest 1-1 (Armstrong)
Blackburn – Luton 1-2 (Travis)
Reading – Blackburn 1-2 (Armstrong, Dack)
Blackburn – Millwall 2-0 (Dack, Williams)

Huddersfields siste kamper:
Huddersfield – Hull 3-0 (Grant, Kachunga, Bacuna)
Stoke – Huddersfield 0-1 (Bacuna)
Huddersfield – Millwall 1-1 (Campbell)
West Brom – Huddersfield 4-2 (O`Brien, Grant)
Huddersfield – Sheff Wed 0-2

Vurdering: Blackburn Rovers med ett poeng på tre kamper, deriblant en fryktelig kamp mot Queens Park Rangers sist. Hjemme på Ewood Park pleier de være sterke, men her kommer et Huddersfield Town-lag som akkurat har fått tilbake selvtilliten på besøk. Jeg ser for meg et jevnt oppgjør hvor det gjerne ikke skapes så mye. Jeg ender opp med å markere for uavgjort. 

Tips: Uavgjort (3.55 @ Coolbet)Barnsley – Swansea City

Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Daniel Stendel var en av Barnsleys mest populære menn etter opprykket fra League One i vår. Optimismen var stor før sesongstart, og ble enda større da Fulham ble slått i sesongåpningen. Siden den kampen har The Tykes nå gått ti kamper på rad uten å vinne. Rødtrøyene tapte hele 1-5 borte mot Preston North End sist runde, og det ble for mye for klubbledelsen. Stendel ble sendt på dør i landslagspausen, og i skrivende stund er det fortsatt ingen erstatter på plass. Swansea City har hatt en flott sesong så langt, men står nå med bare én seier på de fem siste kampene. Forrige runde tok de en tidlig ledelse mot tabelljumbo Stoke City, men endte til slutt opp med å tape 1-2. Nå ligger svanene på en fjerdeplass med 21 poeng etter elleve runder. De har bare ett poeng opp til tabelltopp. På fremmed gress har Swansea fantastiske 3-2-0 denne sesongen, hvor de blant annet har slått Leeds United.

Barnsleys siste kamper:
Preston – Barnsley 5-1 (McGeehan)
Barnsley – Derby 2-2 (Woodrow, Halme)
Barnsley – Brentford 1-3 (Woodrow)
Forest – Barnsley 1-0
Barnsley – Leeds 0-2

Swanseas siste kamper:
Swansea – Stoke 1-2 (Ayew)
Charlton – Swansea 1-2 (Ayew, Dhanda)
Swansea – Reading 1-1 (Borja)
Watford – Swansea 2-1 (Surridge)
Bristol City – Swansea 0-0

Vurdering: Barnsley står nå uten seier på sine ti siste ligakamper, og er nå på managerjakt. Her møter de et Swansea City-lag som har imponert denne sesongen, og da spesielt på bortebane. Vanskelig å si hvordan Barnsley-spillerne vil respondere på sparkingen av Daniel Stendel, men uansett har jeg størst tro på at gjestene tar med seg alle poengene hjem fra dette oppgjøret. 

Tips: Borteseier (2.00 @ Coolbet)


 

Brentford – Millwall
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Høsten har ikke blitt så hyggelig som mange trodde at den ville bli for Thomas Frank og hans Brentford-lag. Forrige runde tapte de 0-1 borte mot Nottingham Forest, og nå er de nede på en 17. plass med tolv poeng. Bare tre seiere på elleve kamper er langt unna det Brentford-fansen hadde håpet på før sesongstart. London-klubben håper at de kan ta avskjed med Griffin Park samtidig som de sikrer seg opprykk til Premier League, men foreløpig er det lite som tyder på at det kommer til å skje. Hjemme på Griffin Park har de 1-3-1 denne sesongen. Millwall måtte se klubblegenden Neil Harris gi seg som manager i forkant av forrige serierunde. Det så ut som om både han og Millwall hadde behov for forandring, og i første kamp uten Harris fikk Millwall-fansen mye å glede seg over. Løvene vant nemlig 2-1 over Leeds United hjemme på The Den i forrige serierunde. Vikarierende sjef Adam Barrett ser ut til å lede laget igjen i helgens London-derby mot Brentford. Millwall er nå to poeng over Brentford på tabellen, og på bortebane har de fortsatt ikke vunnet denne sesongen. De har 0-4-2 på sine seks bortekamper denne sesongen.

Brentfords siste kamper:
Forest – Brentford 1-0
Brentford – Bristol City 1-1 (DaSilva)
Barnsley – Brentford 1-3 (Watkins x3)
Brentford – Stoke 0-0
Preston – Brentford 2-0

Millwalls siste kamper:
Millwall – Leeds 2-1 (Bradshaw, Wallace)
Luton – Millwall 1-1 (Bradshaw)
Huddersfield – Millwall 1-1 (Smith)
Millwall – QPR 1-2 (Hutchinson)
Blackburn – Millwall 2-0

Vurdering: Det lugger litt for Brentford, men de kan være fantastisk gode på hjemmebane. Her møter de et Millwall-lag som har skuffet stort på bortebane i store deler av sine siste sesonger i Championship. De imponerte med seier sist mot Leeds United, men var heldig med en tidlig Leeds-utvisning og et straffespark i det oppgjøret. Jeg tror Millwall skal få kjørt seg her, og velger derfor hjemmeseier. Dog er uavgjortfaren absolutt til stede. 

Tips: Hjemmeseier (1.80 @ Coolbet)


 

Charlton Athletic – Derby County
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Sesongen startet fantastisk for Charlton Athletic med seks kamper på rad uten tap, men de siste rundene har det stoppet litt opp for The Addicks. Mye av grunnen til det er skaden til toppscorer Lyle Taylor som har vært ute siden sjette serierunde. Selv om rødtrøyene har opplevd tøffere tider de siste ukene, har de likevel sett imponerende ut. De har slått Leeds United og tatt poeng borte mot byrival Fulham. Lee Bowyer har klart å stable sammen et solid kollektiv som er gode på å gjøre motstanderen dårlig. Hjemme på The Valley har Charlton 3-1-2 denne sesongen. Det har vært en fryktelig høst for Derby County, men den siste uken før landslagspausen ble oppløftende for manager Phillip Cocu. Hans Derby-lag tok syv poeng på de tre siste kampene før landskampene, og står nå med fem kamper på rad uten tap. Tom Lawrence var en av spillerne som var involvert i fylleskandalen for noen uker siden, og han scoret ett av målene i Derbys 2-0 seier over Luton Town sist. Lawrence valgte anledningen til å vise supporterne at han beklaget det som hadde skjedd gjennom en rolig feiring. Derby har 1-3-1 på bortebane denne sesongen. 

Charltons siste kamper:
Fulham – Charlton 2-2 (Gallagher, Bonne)
Charlton – Swansea 1-2 (Leko)
Charlton – Leeds 1-0 (Bonne)
Wigan – Charlton 2-0
Charlton – Birmingham 0-1

Derbys siste kamper:
Derby – Luton 2-0 (Lawrence, Selvmål)
Barnsley – Derby 2-2 (Huddlestone, Martin)
Derby – Birmingham 3-2 (Martin, Waghorn, Paterson)
Leeds – Derby 1-1 (Martin)
Derby – Cardiff 1-1 (Malone)

Vurdering: Charlton Athletic imponerer, men har bare én seier på de fem siste kampene. Her møter de et Derby County-lag som ikke har tapt på en stund. Mye tyder på at dette blir et jevnt oppgjør som kan vippe begge veier. Derby har allerede spilt uavgjort tre ganger på bortebane denne sesongen, og her tror jeg de gjør det en gang til. 

Tips: Uavgjort (3.45 @ Coolbet)


 

Hull City – Queens Park Rangers
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer….

Hull Citys viseformann Eham Allam valgte å bryte stillheten under landslagspausen. Han snakket med lokalavisen om løst og fast, og ga supporterne etterlengtet kommunikasjon. Kanskje er dette starten på bedre tider for tigrene? Allam la ikke skjul på at de prøver å få solgt klubben, men foreløpig virker det ikke som om det kommer til å skje helt med det første. Hull hadde fem kamper på rad uten tap før de tapte hele 0-3 borte mot Huddersfield Town sist. Hull har nå 13 poeng etter elleve serierunder. På hjemmebane har de 2-2-2 på sine seks kamper på eget gress. Queens Park Rangers hadde tapt to kamper på rad før møtet med Blackburn Rovers forrige runde. Hjemme mot Lancashire-klubben slo QPR knallhardt tilbake og vant 4-2 på imponerende vis. Nå står London-klubben med fem seiere på de syv siste kampene, og de viser de andre lagene i toppen at de kan bli en tøff utfordrer utover i sesongen. På bortebane har QPR 3-0-2 denne sesongen, hvor Stoke City, Sheffield Wednesday og Millwall er lagene de har slått.      

Hulls siste kamper:
Huddersfield – Hull 3-0
Hull – Sheff Wed 1-0 (Eaves)
Hull – Cardiff 2-2 (Grosicki, De Wijs)
Luton – Hull 0-3 (Stewart x2, Grosicki)
Hull – Wigan 2-2 (Bowen, Grosicki)

QPRs siste kamper:
QPR – Blackburn 4-2 (Hugill, Wells, Eze, Osayi-Samuel)
Cardiff – QPR 3-0
QPR – West Brom 0-2
Millwall – QPR 1-2 (Wells x2)
QPR – Luton 3-2 (Wells x2, Eze)

Vurdering: Hull City ble avkledd forrige runde, mens QPR var meget sterke i sin seier. QPR har sett bra ut hele sesongen, selv i flere av kampene de har tapt. Jeg tror de vil kunne gi Hull tøff motstand her. Det store spørsmålet er om de er i stand til å stanse Hulls sterke vinger. QPR-forsvaret har ikke akkurat vært solid i starten, og det har vært deres akilleshæl så langt. Jeg tror på et målrikt oppgjør som QPR vipper til sin fordel. Skal vi si 2-1 til gjestene? 

Tips: Borteseier (2.90 @ Coolbet)


 

Leeds United – Birmingham City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer…

For andre gang på en uke måtte Leeds United reise hjem fra London uten poeng i bagasjen like før landslagspausen. Først var det Charlton Athletic de tapte mot, mens de i forrige runde tapte 1-2 borte mot Millwall. Kampen mot Millwall kommer definitivt til å bli husket for dommer James Liningtons avgjørelse da han ga vertene straffespark og sendte Gaetano Berardi i garderoben tidlig i kampen. Til tross for at Leeds ser ut til å ha marginene mot seg i hver eneste kamp, ligger de likevel helt oppe på en femteplass med bare to poeng til tabelltopp. Man jo undre seg over hvordan tabellen ville sett ut dersom Leeds hadde hatt litt mer flyt foran mål. Hjemme på Elland Road har de 2-2-1 så langt, hvor tapet kom mot Swansea City. Birmingham City har vært sesongens store “Jekyll & Hyde-lag” så langt i høst. De har gått fra imponerende forestillinger, til å kunne se fryktelig svake ut i den neste kampen. Den store jobben for Pep Clotet blir å få laget til å levere stabilt gode prestasjoner utover vinteren. Etter tre strake tap klarte de ta tre poeng hjemme mot Middlesbrough forrige runde. På bortebane har blåtrøyene tapt fire av sine fem siste kamper i serien.  

Leeds siste kamper:
Millwall – Leeds 2-1 (Alioski)
Leeds – West Brom 1-0 (Alioski)
Charlton – Leeds 1-0
Leeds – Derby 1-1 (Selvmål)
Barnsley – Leeds 0-2 (Klich, Nketiah)

Birminghams siste kamper:
Birmingham – Boro 2-1 (Bailey, Villalba)
Wigan – Birmingham 1-0
Derby – Birmingham 3-2 (Gardner, Sunjic)
Birmingham – Preston 0-1
Charlton – Birmingham 0-1 (Bellingham)

Vurdering: Mye stang ut for Leeds United i det siste, men her blir det stang inn. Birmingham City har for det meste sett fryktelig svake ut på bortebane. Jeg har store problemer med å se hvordan gjestene skal få med seg poeng fra Elland Road lørdag ettermiddag. Dette ender med hjemmeseier.

Tips: Hjemmeseier (1.45 @ Coolbet)


 

Luton Town – Bristol City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer….

Hvor lenge skal rekordsignering Simon Sluga få lov til å rote det til bakerst hos Luton Town? Det er det jeg lurer mest på vedrørende The Hatters for øyeblikket. Sluga kom som en meget spennende målvakt, men har så langt denne sesongen sett ut som Lutons store svakhet. Det hele toppet seg i forrige kamp mot Derby County hvor han lot et tilbakespill gå under foten og videre i mål. Så langt har sesongen til Luton vært blandet drops. De startet svakt, men har hevet seg gradvis. Nå står de med elleve poeng etter elleve serierunder, men på disse kampene har de sluppet inn hele 20 mål. Bristol City vant 1-0 over Reading uten å imponere forrige runde. Det betyr at de nå har ti kamper på rad uten tap i serien. Rødtrøyene har ikke tapt siden de møtte Leeds United i sesongåpningen, og nå er de helt oppe på en sjetteplass på tabellen. Spesielt på bortebane har Bristol City imponert så langt denne sesongen. På sine seks bortekamper har de vunnet tre ganger og spilt uavgjort tre ganger. 

Lutons siste kamper:
Derby – Luton 2-0
Luton – Millwall 1-1 (McManaman)
Blackburn – Luton 1-2 (Collins, Pearson)
Luton – Leicester 0-4
Hull – Luton 0-3

Bristol Citys siste kamper:
Bristol City – Reading 1-0 (Diedhiou)
Brentford – Bristol City 1-1 (Weimann)
Preston – Bristol City 3-3 (Weimann, Moore, Baker)
Bristol City – Swansea 0-0
Stoke – Bristol City 1-2 (Diedhiou, Selvmål)

Vurdering: Dette her vinner gjestene. Luton Town har klart seg greit, men er sårbare bakover på banen. De mister ballen i farlige posisjoner, og er et av lagene som har blitt hardest straffet av motstandernes kontringer. Her møter de ligaens kanskje beste kontringslag i Bristol City. Jeg tror kampbildet vil passe The Robins perfekt på Kenilworth Road. Derfor markerer jeg for borteseier. 

Tips: Borteseier (2.60 @ Coolbet)


 

Middlesbrough – West Bromwich Albion
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Det ser mørkt ut nå for Middlesbrough-manager Jonathan Woodgate. Det hørtes spennende ut da han snakket om attraktiv fotball etter at han ble ansatt i sommer, men så langt har man ikke fått se mye av den biten. Det man derimot har fått se er et Boro-lag som sliter voldsomt for øyeblikket. Baklengsmålene renner inn, samtidig som det ikke er mye som skjer i motsatt ende av banen. Jeg ble veldig skuffet av det Boro viste i 1-2 tapet mot Birmingham City sist, men kanskje kan landslagspausen være det Woodgate trenger for å få guttene sine på riktig spor igjen. Nå er Boro bare to poeng unna nedrykksplass, og på hjemmebane har de 2-2-2 denne sesongen. West Bromwich Albion vant hele 4-2 hjemme mot Cardiff City sist. Seieren var nok til å løfte The Baggies opp på tabelltopp i Championship. Dog er det veldig jevnt bak West Brom på tabellen. Slaven Bilic har bare opplevd å tape en seriekamp siden han ankom klubben, og det virker som om de har noe virkelig spennende på gang. På bortebane har West Brom 3-2-1 denne sesongen, hvor tapet kom mot Leeds United. 

Boros siste kamper:
Birmingham – Boro 2-1 (Ayala)
Boro – Preston 1-1 (Selvmål)
Boro – Sheff Wed 1-4 (McNair)
Cardiff – Boro 1-0
Boro – Reading 1-0 (Johnson)

West Broms siste kamper:
West Brom – Cardiff 4-2 (Diangana, Austin, Sawyers, Pereira)
Leeds – West Brom 1-0
QPR – West Brom 0-2 (Ferguson, Pereira)
West Brom – Huddersfield 4-2 (Phillips x2, Furlong, Ajayi)
Fulham – West Brom 1-1 (Ajayi)

Vurdering: Middlesbrough er i trøbbel. Det vil seg ikke for rødtrøyene, og det virker som om manager Jonathan Woodgate kjenner på presset. Her møter de et West Bromwich Albion som ser meget bra ut for tiden. De har bare tapt én kamp denne sesongen, men selv i den kampen syntes jeg de var gode. Jeg tror gjestene har en flott mulighet til å ta tre poeng her. Jeg markerer for borteseier.  

Tips: Borteseier (2.10  @ Coolbet)Reading – Preston North End 

Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Reading var fullt på høyde med Bristol City i forrige runde, men endte opp med å tape 0-1. Det var dråpen som fikk begeret til å renne over for Reading-ledelsen. Manager Jose Gomes ble sendt på dør i landslagspausen, og deretter startet jakten på en erstatter. Sportsdirektør Mark Bowen var aktiv i jakten, og leverte blant annet en liste til eierne med aktuelle navn til den ledige jobben. Derfor var det litt overraskende å se Bowen selv bli presentert som ny manager noen dager senere. Nå får Bowen den tøffe jobben med å løfte Reading opp fra bunnen av tabellen. The Royals ligger nå på nedrykksplass med åtte poeng, og har bare tatt ett poeng på sine seks siste kamper. Hjemme på Madejski Stadium har Berkshire-klubben fryktelige 1-0-5 så langt. Preston North End valset over Barnsley hjemme på Deepdale forrige runde. Daniel Johnson fortsatte storspillet og har nå utrolige syv scoringer og fire målgivende pasninger så langt denne sesongen. Hvem hadde trodd det?! Nå er The Lilywhites oppe på en tredjeplass med 21 poeng etter elleve serierunder. De har ikke tapt noen av sine åtte siste seriekamper, og har nå bare ett poeng opp til tabelltopp. Hjemme er de fantastiske, men på bortebane har de litt skuffende 1-2-2 så langt. 

Readings siste kamper:
Bristol City – Reading 1-0
Reading – Fulham 1-4 (Meite)
Swansea – Reading 1-1 (Yiadom)
Wolves – Reading 1-1 (Boye)
Reading – Blackburn 1-2 (Swift)

Prestons siste kamper:
Preston – Barnsley 5-1 (Johnson x2, Harrop, Barkhuizen, Pearson)
Boro – Preston 1-1 (Harrop)
Preston – Bristol City 3-3 (Gallagher, Johnson, Bauer)
Preston – Man City 0-3
Birmingham – Preston 0-1 (Maguire)

Vurdering: Reading med ny manager på plass. Det gjør det vanskelig å vite hva man kan forvente fra dette Reading-laget denne runden. Preston North End ser meget sterke ut. Spesielt på hjemmebane, men de er heller ikke så verst på fremmed gress. Jeg vil advare mot spill på denne kampen grunnet Readings nye manager, men dersom jeg måtte valgt et utfall ville det blitt borteseier.

Tips: Borteseier (2.55 @ Coolbet) 


 

Stoke City – Fulham
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Nathan Jones så ut til å være ferdig som Stoke City-manager for flere uker siden. Etter 0-1 tapet hjemme mot Huddersfield Town leverte han noe som minnet om en avskjedstale til media i den påfølgende pressekonferansen. Av en eller annen grunn fikk han likevel beholde jobben etter Huddersfield-tapet, og noen dager senere kom endelig sesongens første trepoenger. Stoke havnet under 0-1 tidlig mot Swansea City, men snudde og vant 2-1 til slutt. Uten seier i det oppgjøret ville nok Stoke vært på managerjakt i landslagspausen. Nå blir det spennende å se om Stoke kan bygge videre på den imponerende seieren sist. THe Potters ligger fortsatt på jumboplass med bare fem poeng etter elleve serierunder. Fulham maktet ikke vinne hjemme mot Charlton Athletic i forrige serierunde, men har nå seks kamper på rad uten tap i serien. Bare én av de ti siste kampene har endt med tap, og bare to lag i Championship har scoret flere mål denne sesongen. Nå ligger Fulham på en syvendeplass med tre poeng opp til tabelltopp. På bortebane har de 2-2-1 denne sesongen.

Stokes siste kamper:
Swansea – Stoke 1-2 (Hogan, Clucas)
Stoke – Huddersfield 0-1
Stoke – Forest 2-3 (Gregory, McClean)
Crawley – Stoke 1-1 (Vokes)
Brentford – Stoke 0-0

Fulhams siste kamper:
Fulham – Charlton 2-2 (Cavaleiro, Mitrovic)
Reading – Fulham 1-4 (Cairney x2, Mitrovic x2)
Fulham – Wigan 2-0 (Cairney, Bryan)
Sheff Wed – Fulham 1-1 (Cairney)
Fulham – West Brom 1-1 (Knockaert)

Vurdering: Stoke City med kruttsterk seier sist. Det er deres eneste seier denne sesongen. Her møter de et Fulham-lag som sjeldent taper fotballkamper. Jeg tror på en jevn og intens kamp hvor lagene står igjen med ett poeng hver. 

Tips: Uavgjort (3.25 @ Coolbet)


 

SØNDAG:

 

Wigan Athletic – Nottingham Forest
Kampstart: 15.00
Skader og Suspensjoner: Kommer….

Akkurat som i fjor ser Wigan Athletic ut til å være vaksinerte mot å få til noe på bortebane. I forrige serierunde tapte de 0-1 borte mot Sheffield Wednesday, og nå står de med bare ett poeng på sine seks kamper på fremmed gress denne sesongen. For at Wigan skal klare holde seg unna bunnen av tabellen er de dermed nødt til å levere ekstra bra på hjemmebane, og det har de for det meste gjort. Denne sesongen står de med 3-1-1 på eget gress. Leeds United er det eneste laget som har reist hjem fra DW Stadium med tre poeng i bagasjen. Søndag får Wigan besøk av et Nottingham Forest-lag som nå er oppe på andreplass på tabellen. De vant 1-0 hjemme mot Brentford, og nok en gang så Forest solide ut bakover på banen. De gjør det vanskelig for sine motstandere, og da spesielt på bortebane. Etter seieren mot Brentford har Forest nå ti kamper på rad uten tap. De har ikke tapt sine serieåpningen mot West Bromwich Albion, og på bortebane har de 3-3-0 denne sesongen. De har vunnet borte mot sterke lag som Fulham og Swansea City, mens de har tatt poeng borte mot Leeds United. 

Wigans siste kamper:
Sheff Wed – Wigan 1-0
Wigan – Birmingham 1-0 (Pilkington)
Fulham – Wigan 2-0
Wigan – Charlton 2-0 (Dunkley x2)
Hull – Wigan 2-2 (Gelhardt, Dunkley)

Forests siste kamper:
Forest – Brentford 1-0 (Watson)
Blackburn – Forest 1-1 (Lolley)
Stoke – Forest 2-3 (Ameobi, Grabban, Lolley)
Arsenal – Forest 5-0
Forest – Barnsley 1-0 (Watson)

Vurdering: Wigan Athletic er meget sterke på hjemmebane, men dette Nottingham Forest-laget har slått mange gode hjemmelag tidligere i høst. Det blir fort jevnt når Forest er involvert, men er det ett lag som jeg tror kan vinne borte mot Wigan Athletic, så er det nettopp Forest. Jeg prøver et svakt tips på bortelaget her, men advarer om at uavgjortfaren er stor. 

Tips: Borteseier (2.65 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply