Skrevet av: Eirik Aase

 

Barnsley – Bristol City
Kampstart: 20.45
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Ifølge BBC meldes det ikke om noen nye skader hos noen av lagene, mens Famara Diedhiou er suspendert hos gjestene.

Adam Murray sitter fortsatt som vikarierende Barnsley-manager etter at Daniel Stendel fikk sparken forrige landslagspause. The Tykes tar seg god tid med å finne en erstatter, men kanskje er det nå på tide å få fortgang på sakene. Under Murrays ledelse har nemlig ikke Barnsley vunnet en av sine tre kamper, og nå står The Tykes med 13 kamper på rad uten seier. Rødtrøyene er tabelljumbo med åtte poeng, og er ligaens nest svakeste hjemmelag med 1-3-3 denne sesongen. Bristol City stod ovenfor det som på papiret kanskje er sesongens mest overkommelige hjemmekamp da Wigan Athletic var på besøk forrige runde, men var til slutt heldige som ble stående igjen med ett poeng. The Robins har vært litt varierende både i prestasjoner og resultater den siste tiden, og ligger nå på en sjetteplass med 24 poeng. Opp til tabelltopp skiller det bare tre poeng, og bare én av deres ti siste kamper har endt med tap. På bortebane har rødtrøyene meget sterke 3-3-1 denne sesongen. 

Barnsleys siste kamper:
Huddersfield – Barnsley 2-0
West Brom – Barnsley 2-2 (Woodrow x2)
Barnsley – Swansea 1-1 (Mowatt)
Preston – Barnsley 5-1 (McGeehan)
Barnsley – Derby 2-2 (Woodrow, Halme)

Bristol Citys siste kamper:
Bristol City – Wigan 2-2 (Weimann, Pereira)
Bristol City – Charlton 2-1 (Diedhiou, Brownhill)
Luton – Bristol City 3-0
Bristol City – Reading 1-0 (Diedhiou)
Brentford – Bristol City 1-1 (Weimann)

Vurdering: Managerløse Barnsley er ingen kasteball, men tabelljumboen ser ikke spesielt bra ut for øyeblikket. Her møter de et Bristol City-lag som er sterke på bortebane, og som sjeldent taper fotballkamper. Her tror jeg gjestene tar samtlige tre poeng. 

Tips: Borteseier (2.60 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply