Skrevet av: Eirik Aase

 

 

Charlton Athletic – Preston North End
Kampstart: 13.00
Skader og Suspensjoner: Charlton-spiss Lyle Taylor kommer ikke til å være klar til denne kampen ifølge Lee Bowyer. Hos gjestene er Josh Harrop, Tom Clarke og Louis Moult ute.

Charlton Athletic har vært en stor positiv overraskelse i Championship denne sesongen. Lee Bowyers mannskap ble sett på som en soleklar dumpekandidat før sesongstart, men ser nå ut som en mulig utfordrer i toppen av tabellen. Lyle Taylor strålte i sesongstarten, før Conor Gallagher stjal de fleste overskriftene noen runder senere. Den siste tiden er det Macauley Bonne som har vært den mest imponerende hos rødtrøyene. Bonne bøttet inn mål i Conference de to siste sesongene, men har ikke hatt vansker med å takle overgangen til Championship. Nå står han med scoring i fire kamper på rad for The Addicks. Charlton ligger nå på en 10. plass med 22 poeng, og hjemme på The Valley har de 4-1-2 denne sesongen.

For Preston North End-supporterne har det vært noen ekle dager. Deres dyktige manager Alex Neil har blitt heftig linket til den ledige managerjobben hos Stoke City, og man kan derfor godt forstå at Lilywhites-fansen er bekymret. Talksport meldte lørdag ettermiddag at Neil nærmest var klar for Stoke, men sent lørdags kveld kom Preston ut med en pressemelding hvor det stod klart og tydelig at Neil fortsatt i Preston. Det vil i så fall være fantastisk for et Preston-lag som nå ser ut som en klar opprykkskandidat. Forrige runde snudde de 0-2 til 3-2 mot lokalrival Blackburn Rovers, og nå ligger de på en fjerdeplass med 25 poeng. Det skiller tre poeng opp til serieleder Leeds United, og på bortebane har de 1-2-3 denne sesongen. Bare Birmingham City har tapt hjemme mot Preston i høst. 

Charltons siste kamper:
West Brom – Charlton 2-2 (Bonne, Cullen)
Bristol City – Charlton 2-1 (Bonne)
Charlton – Derby 3-0 (Gallagher, Bonne, Sarr)
Fulham – Charlton 2-2 (Gallagher, Bonne)
Charlton – Swansea 1-2 (Leko)

Prestons siste kamper:
Preston – Blackburn 3-2 (Barkhuizen x2, Johnson)
Preston – Leeds 1-1 (Barkhuizen)
Reading – Preston 1-0
Preston – Barnsley 5-1 (Johnson x2, Harrop, Barkhuizen, Pearson)
Boro – Preston 1-1 (Harrop)

Vurdering: Vrien kamp å vurdere. Charlton Athletic er et bra sammensveiset kollektiv som gir hvem som helst tøff motstand. Her møter de et meget bra Preston North End-lag som sliter litt på bortebane. Dette kan vippe alle veier, men jeg synes uavgjort fremstår som det mest sannsynlige utfallet.  

Tips: Uavgjort (3.30  @ Coolbet)

 

About The Author

Leave a Reply