Skrevet av: Eirik Aase

 

Fulham – Queens Park Rangers
Kampstart: 20.45
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Viktige Aleksandar Mitrovic er suspendert hos vertene, men Joe Bryan, Harry Arter og Tom Cairney kan være tilbake igjen. Hos gjestene er Geoff Cameron suspendert, mens Yoann Barbet er ute.

Det er klart for et herlig London-derby når naboene Fulham og Queens Park Rangers barker sammen under flomlysene på Craven Cottage fredag kveld. Fulham tok en viktig seier borte mot Birmingham City sist, og ligger nå på en syvendeplass på tabellen med fem poeng opp til direkte opprykksplass. Hjemme på eget gress har de 4-2-2 denne sesongen, hvor tapene har kommet mot Nottingham Forest og Hull City. Queens Park Rangers spilte uavgjort mot Middlesbrough sist, og har nå fire kamper på rad uten seier. Dette har ført til at de nå har falt ned til en 10. plass på tabellen med 24 poeng. På bortebane har de sterke 4-0-3, hvor Stoke City, Sheffield Wednesday, Millwall og Hull City er lagene de har slått. Det kan fort bli målrikt på fredag, ettersom begge lag har scoret i samtlige fem siste innbyrdes.

Fulhams siste kamper:
Birmingham – Fulham 0-1 (Mitrovic)
Fulham – Hull 0-3
Boro – Fulham 0-0
Fulham – Luton 3-2 (Mitrovic x3)
Stoke – Fulham 2-0

QPRs siste kamper:
QPR – Boro 2-2 (Wells, Selvmål)
Leeds – QPR 2-0
QPR – Brentford 1-3 (Hall)
QPR – Reading 2-2 (Hugill, Wells)
Hull – QPR 2-3 (Eze x2, Manning)

Vurdering: Fulham med litt vaklende form i det siste, men tok en viktig seier sist. Møter her et Queens Park Rangers-lag som har vist mye bra på bortebane denne sesongen. Her synes jeg vertene har blitt gjort til for stor favoritt. Dette tror jeg blir jevnt, og jeg ser ikke bort fra at gjestene kan overraske her. Med tanke på at meget viktige Aleksandar Mitrovic er ute hos vertene, synes jeg borteseier til 4.45 er det mest fristende. 

Tips: Borteseier (4.45 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply