Skrevet av: Eirik Aase

 

Middlesbrough – Hull City
Kampstart: 13.00
Skader og Suspensjoner: Ryan Shotton, Marcus Browne og Rudy Gestede er ute hos vertene. Hos gjestene er Josh Magennis suspendert, mens Jon Toral og Norbert Balogh er skadet.

Britt Assombalonga sørget for at Middlesbrough tok med seg et sterkt poeng borte mot Queens Park Rangers forrige runde. Middlesbrough har dog havnet i en situasjon hvor uavgjort ikke betyr alt for mye, det er nemlig seiere de trenger nå. Jonathan Woodgate kjenner nok at det brenner under føttene etter at Boro ikke har vunnet noen av sine ni siste kamper i serien. Boro skulle spille offensiv og herlig fotball under Woodgates ledelse, men istedenfor har det blitt mageplask. Nå ligger Boro på nedrykksplass med ett poeng opp til trygg grunn. Hjemme på Riverside Stadium har de 2-2-3 denne sesongen, men på deres åtte hjemmekamper har de bare scoret fem mål. Hull City ble hardt straffet av sin tidligere spiller da Jake Livermore og hans West Bromwich Albion ble for sterke hjemme på KCOM Stadium forrige runde. Hull tapte kampen 0-1, og dermed ble det satt en stopp for seiersrekken. Tigrene hadde nemlig vunnet sine tre siste kamper i serien, og det hadde de gjort mot meget habil motstand. Grant McCann har klart å utnytte Kamil Grosicki og Jarrod Bowen på klok vis, og på den måten har Hull vært en trussel for alle lag de møter i Championship. Nå er Hull på en 12. plass med 22 poeng, og på bortebane har de 3-2-2 denne sesongen.

Boros siste kamper:
QPR – Boro 2-2 (Assombalonga x2)
Derby – Boro 2-0
Boro – Fulham 0-0
Huddersfield – Boro 0-0
Boro – West Brom 0-1

Hulls siste kamper:
Hull – West Brom 0-1
Fulham – Hull 0-3 (Eaves, Bowler, Bowen)
Hull – Derby 2-0 (Bowen x2)
Forest – Hull 1-2 (Bowen, Magennis)
Hull – QPR 2-3 (Magennis, Bowen)

Vurdering: Middlesbrough er en av de store skuffelsene denne sesongen. De får rett og slett ikke ting til å stemme. Her skal de forsøke å ta en viktig seier hjemme mot et bra Hull City-lag. Jeg ser for meg et kampbilde som vil passe bortelaget perfekt. Gjennom sine kontringssterke spillere tror jeg de vil dra i land seieren på en lignende måte som det de gjorde mot Luton Town og Fulham.

Tips: Borteseier (2.80 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply