Skrevet av: Eirik Aase

 

 

Lørdagens TV-kamper:
13.30: Charlton Athletic – Sheffield Wednesday
16.00: Derby County – Queens Park Rangers

Lørdagens oddskupong:
Barnsley – Hull City (Borteseier til 2.40)
Derby County – Queens Park Rangers (Hjemmeseier til 2.40)
Leeds United – Middlesbrough (Hjemmeseier til 1.35)

Totalodds: 7.78
– Oddsen er hentet fra Coolbet. 


 

Swansea City – Fulham
Kampstart: 20.45
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Mike Van der Hoorn er usikker, mens Jordon Garrick og Joe Rodon definitivt er ute hos vertene. Aboubakar Kamara og Bobby Reid er usikre hos gjestene etter smeller de fikk seg i kampen mot Derby tidligere denne uken.

Swansea City måtte nøye seg med ett poeng da de besøkte Huddersfield Town tirsdag kveld. Det ene poenget gjør at svanene nå står med tre kamper på rad uten seier, og disse svake resultatene har ført hvittrøyene ned til en sjetteplass med 30 poeng. Foran helgens runde skiller det syv poeng opp til direkte opprykksplass, og på hjemmebane har Steve Cooper & Co 4-1-4 denne sesongen. Bare én av deres seks siste på eget gress har endt med seier. Fulham tok en overbevisende seier hjemme mot Derby County tidligere denne uken. Aleksandar Mitrovic var tilbake fra suspensjon, og han feiret det med både mål og målgivende pasning. Fulham står nå med tre seiere på rad, og nå er de oppe på en tredjeplass med fem poeng opp til direkte opprykk. På bortebane har The Cottagers 3-3-2 denne sesongen, hvor tapene har kommet mot Stoke City og Barnsley.

Swanseas siste kamper:
Huddersfield – Swansea 1-1 (Fulton)
Swansea – Millwall 0-1
Sheff Wed – Swansea 2-2 (Ayew, Wilmot)
Wigan – Swansea 1-2 (Dyer, Surridge)
Swansea – Cardiff 1-0 (Wilmot)

Fulhams siste kamper:
Fulham – Derby 3-0 (Reid, Mitrovic, Cairney)
Fulham – QPR 2-1 (Kamara x2)
Birmingham – Fulham 0-1 (Mitrovic)
Fulham – Hull 0-3
Boro – Fulham 0-0

Vurdering: Swansea City i litt rufsete form, mens Fulham har levert sterke resultater de siste ukene. Swansea har ikke funnet helt ut av ting på hjemmebane, mens Fulham har vært litt varierende på fremmed gress. Det er derfor ikke enkelt å plukke en vinner her. Jeg ender opp med å markere for uavgjort.

Tips: Uavgjort (3.55 @ Coolbet)


 

Charlton Athletic – Sheffield Wednesday
Kampstart: 13.30
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Kommer….

Det er ikke på skadelisten som er et ekkelt syn for Charlton Athletic-manager Lee Bowyer for tiden. Det samme kan nemlig sies om The Addicks resultater den siste tiden. I midtuken tok de ledelsen borte mot Luton Town, men endte til slutt opp med å tape 1-2. Det betyr at rødtrøyene nå har seks kamper på rad uten seier, og denne fryktelige formen har ført London-klubben helt ned til en 17. plass med 23 poeng. Hjemme på The Valley har de 4-2-3 denne sesongen. Sheffield Wednesday-manager Garry Monk var nådeløs mot sin tidligere assistent Pep Clotet i forkant av de to managernes møte tidligere denne uken. Pep Clotet leder nå Birmingham City, og det viste seg å bli en tøff oppgave for Wednesday. Uglene havnet først under 0-1, men kom tilbake og sikret seg ett poeng. Nå har Wednesday fem kamper på rad uten seier, og det har ført Yorkshire-klubben ned til en 10. plass med 26 poeng. På bortebane har de 3-1-5 denne sesongen, hvor det bare har blitt ett poeng på de fire siste kampene. 

Charltons siste kamper:
Luton – Charlton 2-1 (Leko)
Charlton – Cardiff 2-2 (Gallagher, Leko)
Millwall – Charlton 2-1 (Leko)
Charlton – Preston 0-1
West Brom – Charlton 2-2 (Bonne, Cullen)

Wednesdays siste kamper:
Sheff Wed – Birmingham 1-1 (Harris)
West Brom – Sheff Wed 2-1 (Fletcher)
Sheff Wed – Swansea 2-2 (Forestieri, Fox)
Blackburn – Sheff Wed 2-1 (Murphy)
Sheff Wed – Leeds 0-0

Vurdering: To lag i svak form. Begge klubbene er som regel involvert i jevne kamper, og kan begge karakteriseres som solide og godt organiserte kollektiv. Dette kan vippe begge veier, men magefølelsen sier uavgjort her. 

Tips: Uavgjort (3.50 @ Coolbet)Derby County – Queens Park Rangers

Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Phillip Cocu lurer nok fælt på hva som skjer inne i hodene til Derby County-spillerne med en gang de forlater Pride Park. På bortebane er det nemlig lite som fungerer for The Rams. Etter ni kamper på fremmed gress står hvittrøyene med bare én seier, og den kom i første serierunde. De har nemlig åtte på rad uten seier på bortebane, mens situasjonen er en helt annen hjemme på Pride Park. Etter seieren mot Preston North End forrige helg har de fem strake seiere på eget gress. I de fire siste hjemmekampene har de ikke sluppet inn et eneste mål, og nå ligger Derby på en 14. plass på tabellen med 24 poeng. Queens Park Rangers har virkelig møtt veggen. Onsdag kveld fikk Lee Wallace rødt kort på stillingen 0-1 hjemme mot Nottingham Forest, og det resulterte i total kollaps. QPR tapte kampen 0-4 foran egne supportere, og nå har de seks på rad uten seier. Den fæle formen har ført til at de har falt ned til en 16. plass på tabellen med 24 poeng. På bortebane har de brukbare 4-0-4, men tre av disse tapene har kommet i løpet av QPRs fire siste bortekamper.

Derbys siste kamper:
Fulham – Derby 3-0
Derby – Preston 1-0 (Waghorn)
Forest – Derby 1-0
Derby – Boro 2-0 (Lawrence x2)
Hull – Derby 2-0

QPRs siste kamper:
QPR – Forest 0-4
Fulham – QPR 2-1 (Hugill)
QPR – Boro 2-2 (Wells, Selvmål)
Leeds – QPR 2-0
QPR – Brentford 1-3 (Hall)

Vurdering: Derby County har vært helt fantastiske på hjemmebane i det siste. Her møter de et Queens Park Rangers-lag som har stoppet fullstendig opp. Det er vanskelig å tro på noe annet enn en sjette strake hjemmeseier for The Rams. 

Tips: Hjemmeseier (2.40 @ Coolbet)


 

Barnsley – Hull City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Det vil seg fortsatt ikke for Barnsley. Deres nye manager Gerhard Struber ledet troppene for andre gang, men nok en gang fikk han se spillerne sine gå av banen uten poeng. Et formsvakt Middlesbrough-lag vant 1-0 på Riverside Stadium i midtuken, og det betyr at Barnsley har gått utrolige 17(!) kamper på rad uten seier. Den elendige formen gjør at The Tykes er tabelljumbo med ni poeng, og nå skiller det åtte poeng opp til trygg plass. På hjemmebane har Barnsley 1-4-4 denne sesongen. Hull City flyr skyhøyt for tiden. Onsdag kveld vant de hele 4-0 hjemme mot et sterkt Preston North End-lag. Tigrene har vunnet fire av sine seks siste kamper, og den gode formen har ført Grant McCann & Co opp til en niendeplass med 26 poeng. Jarrod Bowen er i helt suveren form, og foran helgens runde har han åtte scoringer på de syv siste kampene. På bortebane har Hull sterke 3-3-2. Det er kanskje ikke så rart med tanke på hvor mye kontringsstyrke dette Hull-laget innehar. 

Barnsleys siste kamper:
Boro – Barnsley 1-0
Blackburn – Barnsley 3-2 (Woodrow, Chaplin)
Barnsley – Stoke 2-4 (McGeehan, Schmidt)
Barnsley – Bristol City 2-2 (Halme, Woodrow)
Huddersfield – Barnsley 2-0

Hulls siste kamper:
Hull – Preston
Boro – Hull 2-2 (Bowen x2)
Hull – West Brom 0-1
Fulham – Hull 0-3 (Eaves, Bowler, Bowen)
Hull – Derby 2-0 (Bowen x2)

Vurdering: Det vil seg ikke for Barnsley. De leverer en del gode prestasjoner, men de er alt for svake bakover på banen. Her møter de et formsterkt Hull City-lag som trives godt når de får lov til å kontre. Jeg tror de vil få gode arbeidsforhold lørdag ettermiddag, og har derfor stor tro på at de tar tre poeng på Oakwell.  

Tips: Borteseier (2.40 @ Coolbet)


 

Birmingham City – Millwall
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Birmingham City-sjef Pep Clotet fikk passet påskrevet av Sheffield Wednesday-sjef Garry Monk tidligere i uken. Clotet var tidligere assistent under Monk, men det var tydelig at noe har skjedd som har ødelagt deres vennskap. I forkant av deres 1-1 kamp onsdag kveld forsøkte Clotet å ta Monk i hånden, men Owls-sjefen ville ikke ha noe av det. Kampen endte som nevnt uavgjort, og nå står Birmingham med fire kamper på rad uten seier. Den svake formen har ført Birmingham ned til en 15. plass med 24 poeng, og på hjemmebane har de sterke 5-1-2 denne sesongen. Millwall maktet ikke vinne hjemme mot bortesvake Wigan Athletic i midtuken, men kan likevel være fornøyd med Gary Rowetts start i klubben. Under hans ledelse har Millwall vunnet tre ganger, spilt uavgjort én gang og tapt én gang. Løvene ligger nå midt på tabellen med 25 poeng, og på bortebane har de svake 1-4-4 denne sesongen. Deres eneste borteseier for sesongen kom mot Swansea City forrige helg. 

Birminghams siste kamper:
Sheff Wed – Birmingham 1-1 (Gimenez)
Huddersfield – Birmingham 1-1 (Roberts)
Birmingham – Fulham 0-1
Cardiff – Birmingham 4-2 (Sunjic, Pedersen)
Birmingham – Luton 2-1 (Pedersen, Jutkiewicz)

Millwalls siste kamper:
Millwall – Wigan 2-2 (Smith, Hutchinson)
Swansea – Millwall 0-1 (Wallace)
Millwall – Charlton 2-1 (Smith, Hutchinson)
Reading – Millwall 2-1 (Wallace)
Millwall – Stoke 2-0 (Thompson, Wallace)

Vurdering: Birmingham City i svak form, men på hjemmebane er de sterke. Her møter de et Millwall-lag som har vært svake på bortebane, men som vant sin forrige bortekamp. Det vil overraske meg dersom dette ikke blir et jevnt oppgjør, og i mine øyne stinker dette uavgjort. 

Tips: Uavgjort (3.20 @ Coolbet)


 

Brentford – Luton Town
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Brentford hadde imponert stort i sine tre siste bortekamper, men mot Blackburn Rovers ble det null poeng onsdag kveld. Det ble en sjanserik og underholdene kamp, men Brentford fikk ikke ting til å stemme. Til tross for nederlaget kan Brentford være godt fornøyd med egen form den siste tiden. I løpet av de syv siste kampene i serien har det blitt fem seiere. Den gode formen har ført The Bees opp til en åttendeplass med 27 poeng, og på hjemmebane har de 3-3-2. Det er overraskende svakt med tanke på hvor sterke Brentford har vært på eget gress over lengre tid, og samtidig litt synd med tanke på at dette er deres siste sesong på Griffin Park. Kanskje blir det bedring i tiden fremover? Luton Town hadde fem strake tap i serien, men i midtuken vant de endelig en kamp igjen. Charlton Athletic var på besøk på Kenilworth Road, og der tok de en tidlig ledelse. Luton reiste seg likevel på en imponerende måte, og snudde 0-1 til 2-1 senere i kampen. The Hatters kom seg dermed opp på trygg plass, men ned til nedrykksplass skiller det bare ett poeng. På bortebane har Luton 2-0-7 denne sesongen, hvor deres fire siste på fremmed gress har endt med tap. 

Brentfords siste kamper:
Blackburn – Brentford 1-0
Brentford – Reading 1-0 (Watkins)
Wigan – Brentford 0-3 (Mbeumo, Mokotjo, Dasilva)
Brentford – Huddersfield 0-1
QPR – Brentford 1-3 (Watkins x2, Benrahma)

Lutons siste kamper:
Luton – Charlton 2-1 (Brown, Ruddock)
Luton – Leeds 1-2 (Collins)
Reading – Luton 3-0
Luton – Forest 1-2 (McManaman)
Birmingham – Luton 2-1 (Cornick)

Vurdering: Brentford i fin form den siste tiden, men hadde et lite arbeidsuhell i midtuken. Jeg synes Brentford er på riktig vei, men hjemmeformen har ikke vært den beste i høst. Her møter de et Luton Town-lag som har vært i svak form den siste tiden, men som tok en viktig seier i midtuken. Dette bør kunne bli et meget interessant og underholdene oppgjør. Jeg tror Brentfords dyktige angrepsspillere vipper dette oppgjøret til vertenes fordel, og derfor markerer jeg for hjemmeseier. 

Tips: Hjemmeseier (1.52 @ Coolbet)


 

Bristol City – Huddersfield Town
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer….

Det hender ikke ofte at Bristol City taper fotballkamper. Når de først taper, så gjør de det derimot på en skikkelig måte. Onsdag kveld tapte de hele 1-4 borte mot serieleder West Bromwich Albion. Tidligere denne sesongen har de tapt to kamper, og i begge de tapene har de sluppet inn tre mål. The Robins har sett sterke ut i høst, men nå har de bare vunnet én av sine fem siste kamper. Dette gjør at rødtrøyene ligger på en syvendeplass med 29 poeng, mens de på hjemmebane har 3-4-1 denne sesongen. Deres eneste hjemmetap kom mot Leeds United i første serierunde. Huddersfield Town har spilt uavgjort 1-1 i to hjemmekamper den siste uken. The Terriers taper sjeldent under sin nye manager Danny Cowley, og nå står de med bare ett tap på de ti siste kampene. Yorkshire-klubben ligger på en 19. plass med 18 poeng, og på bortebane har de 2-2-4 denne sesongen. 

Bristol Citys siste kamper:
West Brom – Bristol City 4-1 (Diedhiou)
Bristol City – Forest 0-0
Cardiff – Bristol City 0-1 (Brownhill)
Barnsley – Bristol City 2-2 (Williams, Weimann)
Bristol City – Wigan 2-2 (Weimann, Pereira)

Huddersfields siste kamper:
Huddersfield – Swansea 1-1 (Grant)
Huddersfield – Birmingham 1-1 (Campbell)
Preston – Huddersfield 3-1 (Bacuna)
Brentford – Huddersfield 0-1 (Grant)
Huddersfield – Barnsley 2-1 (Grant, Schindler)

Vurdering: Bristol City taper sjeldent hjemme, men får det likevel ikke helt til på eget gress. Her møter de et Huddersfield Town-lag som er vanskelige å bryne seg på. Vertene er favoritter her, men jeg tror mest på en jevn affære. Jeg prøver poengdeling. 

Tips: Uavgjort (3.25 @ Coolbet)


 

Leeds United – Middlesbrough
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Leeds United imponerte ikke mot Reading tirsdag kveld, men et sent seiersmål av Jack Harrison førte til at de likevel tok med seg tre poeng hjem til Yorkshire. Seieren gjør at Leeds står med fire strake seiere i serien, samt syv kamper på rad uten tap. Marcelo Bielsa & Co ser i mine øyne ut som den sterkeste opprykksfavoritten, selv om de fortsatt har to poeng opp til serieleder West Bromwich Albion. Bare ti baklengsmål på 18 kamper sier mye om hvor sterke Leeds er bakover på banen, og det er egentlig ganske utrolig at de ikke har scoret mer enn 24 mål. Hjemme på Elland Road har de sterke 5-2-1 i høst, hvor de fire siste kampene alle har endt med seier. Endelig kunne Jonathan Woodgate juble for tre poeng igjen. Middlesbrough-sjefen hadde gått ti kamper på rad uten å vinne, men hjemme mot tabelljumbo Barnsley ble det endelig seier onsdag kveld. Det skulle dog bare mangle med tanke på at Barnsley ikke hadde vunnet noen av sine 16 siste kamper før møtet med Boro. Nå blir det viktig for Woodgate å bygge videre på denne seieren, slik at de ikke går inn i en ny tung periode inn mot det hektiske juleprogrammet. Boro er nå over streken, men det skiller bare ett poeng ned til nedrykksplass. På bortebane har de fortsatt ikke vunnet denne sesongen. Der har de fæle 0-4-4 etter åtte kamper på fremmed gress. 

Leeds siste kamper:
Reading – Leeds 0-1 (Harrison)
Luton – Leeds 1-2 (Bamford, Selvmål)
Leeds – Blackburn 2-1 (Bamford, Harrison)
Leeds – QPR 2-0 (Harrison, Roberts)
Sheff Wed – Leeds 0-0

Boros siste kamper:
Boro – Barnsley 1-0 (Fletcher)
Boro – Hull 2-2 (Tavernier, Fletcher)
QPR – Boro 2-2 (Assombalonga x2)
Derby – Boro 2-0
Boro – Fulham 0-0

Vurdering: Leeds United i kjempeform. Her møter de et Middlesbrough-lag som tok en etterlengtet seier i midtuken. Boro har skuffet stort i høst, og det er vanskelig å si hvor mye seieren i midtuken har å si, ettersom den kom mot håpløse Barnsley. Jeg klarer ikke finne en eneste grunn til å ikke markere for hjemmeseier her. 

Tips: Hjemmeseier (1.35 @ Coolbet)


 

Nottingham Forest – Cardiff City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Nottingham Forest flesket til med en helt rå 4-0 seier borte mot Queens Park Rangers i midtuken. Skogvokterne fortsetter å imponere bakover på banen, og i kampen mot QPR løsnet det også fremover på banen. Sabri Lamouchi & Co ligger helt oppe på en fjerdeplass på tabellen med fem poeng til direkte opprykksplass, og samtidig må det nevnes at de har én kamp mindre spilt enn de andre lagene i toppen. Det finnes mange grunner til å være optimistisk for Forest-supporterne for tiden. Rødtrøyene har dog en liten jobb å gjøre på hjemmebane hvor de står med 4-1-2 etter syv kamper i høst. Cardiff City spilte uavgjort mot Charlton Athletic i Neil Harris første kamp som manager, men i midtuken kom Harris første trepoenger som Bluebirds-sjef. Cardiff møtte Stoke City hjemme i Wales, og det oppgjøret endte med 1-0 seier. Seieren gjør at Cardiff innehar en 11. plass på tabellen med 25 poeng. På bortebane har de fryktelige 0-5-4 så langt i høst. De er ett av bare fire lag som fortsatt ikke har vunnet på fremmed gress denne sesongen.    

Forests siste kamper:
QPR – Forest 0-4 (Figueiredo, Grabban, Carvalho, Semedo)
Bristol City – Forest 0-0
Forest – Derby 1-0 (Grabban)
Luton – Forest 1-2 (Grabban, Ameobi)
Forest – Hull 1-2 (Cash)

Cardiffs siste kamper:
Cardiff – Stoke 1-0 (Bacuna)
Charlton – Cardiff 2-2 (Tomlin, Mendez-Laing)
Cardiff – Bristol City 0-1
Cardiff – Birmingham 4-2 (Ralls x3, Nelson)
Swansea – Cardiff 1-0

Vurdering: Nottingham Forest imponerer. De er solide bakover på banen, og forrige kamp løsnet det endelig foran motstanderens mål. Her møter de et Cardiff City-lag som nylig har fått en ny manager på plass. Dette blir nok fort et målfattig og jevnt oppgjør, og jeg har størst tro på at vertene vipper kampen til sin fordel. Jeg markerer derfor for hjemmeseier. 

Tips: Hjemmeseier (2.25  @ Coolbet)


 

Stoke City – Blackburn Rovers
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Michael O`Neill fikk en drømmstart på jobben som Stoke City-sjef. I sine to første kamper ble det seier mot både Barnsley og Wigan Athletic. Riktignok to av de antatt enkleste kampene han kunne startet med, men likevel imponerende. Tirsdag kveld var føttene plantet på jorda igjen for O`Neill & Co. The Potters tok turen til Wales for å møte Cardiff City, og der reiste de hjem igjen uten poeng i bagasjen. Nå har Stoke 14 poeng etter 18 seriekamper, og det gjør at de ligger på nedrykksplass med tre poeng opp til trygg grunn. Hjemme på Bet365 Stadium har Stoke 2-1-6 denne sesongen. De er dermed ligaens nest svakeste hjemmelag. Blackburn Rovers har slitt litt utover høsten, men de siste ukene har det løsnet litt. I løpet av de fire siste kampene har de vunnet tre ganger, mens det har blitt ett tap mot Leeds United. Onsdag kveld tok de en imponerende seier hjemme mot Brentford, og den seieren førte Lancashire-klubben opp til en 13. plass med 24 poeng. På bortebane har Rovers tapt sine fire siste kamper, og står totalt med 2-0-6 på fremmed gress. Seierne har kommet mot Reading og Hull City. 

Stokes siste kamper:
Cardiff – Stoke 1-0
Stoke – Wigan 2-1 (Batth, Diouf)
Barnsley – Stoke 2-4 (Clucas x2, Gregory, Allen)
Stoke – West Brom 0-2
Millwall – Stoke 2-0

Rovers siste kamper:
Blackburn – Brentford 1-0 (Dack)
Blackburn – Barnsley 3-2 (Dack x2, Downing)
Leeds – Blackburn 2-1 (Williams)
Blackburn – Sheff Wed 2-1 (Adarabioyo, Buckley)
Preston – Blackburn 3-2 (Selvmål, Gallagher)

Vurdering: Stoke City med et umiddelbart løft etter managerbyttet, men gikk på et knepent tap i midtuken. Nå er det klart for hjemmekamp igjen, og da bør det være god mulighet for seier. Blackburn Rovers med tre seiere på de fire siste kampene, men alle har seierne har kommet på hjemmebane. På bortebane har de større utfordringer, og jeg tror det blir en ny tøff bortekamp for Lancashire-klubben. Dette oppgjøret kan fort bli en jevn og spennende affære, men jeg har størst tro på at vertene drar i land seieren. 

Tips: Hjemmeseier (2.00 @ Coolbet)


 

Wigan Athletic – Reading
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Nok en gang gikk det ikke veien for Wigan Athletic på bortebane. De ledet både 1-0 og 2-1 borte mot Millwall i midtuken, men måtte til slutt nøye seg med ett poeng. Det betyr at The Latics nå har ti kamper på rad uten seier på fremmed gress. Slik var det forrige sesong også, og da endte de til slutt opp med bare to seiere på fremmed gress. Redningen ble den sterke hjemmestatistikken, og slik så det ut tidligere i høst også. Problemer for Wigan er at de nå har tapt sine to siste hjemmekamper. Fortsetter den trenden, ser jeg ikke bort fra at Paul Cook snart er ferdig som Wigan-sjef. Foran helgens runde ligger Wigan under streken med ett poeng opp til trygg plass. De har ikke vunnet noen av sine seks siste kamper. Reading gjorde det meste bra hjemme mot Leeds United tirsdag kveld, men et sent baklengsmål førte til at de ble stående igjen uten poeng. Siden Mark Bowen overtok som manager har de tatt ti poeng på seks kamper. Jeg synes Reading ser bra ut for tiden, og er spent på fortsettelsen frem mot jul. Manager Bowen har selv store forventninger i tiden fremover, og uttalte selv at han håper å ha Reading blant de seks beste lagene på tabellen ved årsskiftet. Nå ligger The Royals på en 18. plass med 18 poeng, og på bortebane har de svake 1-3-4 så langt i høst. 

Wigans siste kamper:
Millwall – Wigan 2-2 (Pilkington, Robinson)
Stoke – Wigan 2-1 (Morsy)
Wigan – Brentford 0-3
Wigan – Swansea 1-2 (Moore)
Bristol City – Wigan 2-2 (Dunkley x2)

Readings siste kamper:
Reading – Leeds 0-1
Brentford – Reading 1-0
Reading – Luton 3-0 (Ejaria, Morrison, McCleary)
Reading – Millwall 2-1 (Baldock, Obita)
QPR – Reading 2-2 (Puscas, Baldock)

Vurdering: Fryktelig vanskelig å vurdere denne kampen. Wigan Athletic i svak form, men prestasjonene har egentlig ikke vært så svake de siste rundene. Hjemme pleier de være sterke, selv om de har tapt sine to siste. Her møter de et Reading-lag som har fått seg et løft etter managerskiftet, men som sliter på bortebane. Jeg klarer ikke plukke en vinner her, og markerer derfor for uavgjort. 

Tips: Uavgjort (3.20  @ Coolbet)

 

About The Author

Leave a Reply