Skrevet av: Eirik Aase

 

Swansea City – Fulham
Kampstart: 20.45
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Mike Van der Hoorn er usikker, mens Jordon Garrick og Joe Rodon definitivt er ute hos vertene. Aboubakar Kamara og Bobby Reid er usikre hos gjestene etter smeller de fikk seg i kampen mot Derby tidligere denne uken.

Swansea City måtte nøye seg med ett poeng da de besøkte Huddersfield Town tirsdag kveld. Det ene poenget gjør at svanene nå står med tre kamper på rad uten seier, og disse svake resultatene har ført hvittrøyene ned til en sjetteplass med 30 poeng. Foran helgens runde skiller det syv poeng opp til direkte opprykksplass, og på hjemmebane har Steve Cooper & Co 4-1-4 denne sesongen. Bare én av deres seks siste på eget gress har endt med seier. Fulham tok en overbevisende seier hjemme mot Derby County tidligere denne uken. Aleksandar Mitrovic var tilbake fra suspensjon, og han feiret det med både mål og målgivende pasning. Fulham står nå med tre seiere på rad, og nå er de oppe på en tredjeplass med fem poeng opp til direkte opprykk. På bortebane har The Cottagers 3-3-2 denne sesongen, hvor tapene har kommet mot Stoke City og Barnsley.

Swanseas siste kamper:
Huddersfield – Swansea 1-1 (Fulton)
Swansea – Millwall 0-1
Sheff Wed – Swansea 2-2 (Ayew, Wilmot)
Wigan – Swansea 1-2 (Dyer, Surridge)
Swansea – Cardiff 1-0 (Wilmot)

Fulhams siste kamper:
Fulham – Derby 3-0 (Reid, Mitrovic, Cairney)
Fulham – QPR 2-1 (Kamara x2)
Birmingham – Fulham 0-1 (Mitrovic)
Fulham – Hull 0-3
Boro – Fulham 0-0

Vurdering: Swansea City i litt rufsete form, mens Fulham har levert sterke resultater de siste ukene. Swansea har ikke funnet helt ut av ting på hjemmebane, mens Fulham har vært litt varierende på fremmed gress. Det er derfor ikke enkelt å plukke en vinner her. Jeg ender opp med å markere for uavgjort.

Tips: Uavgjort (3.55 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply