Skrevet av: Eirik Aase

 

Millwall – Nottingham Forest
Kampstart: 20.45
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Kommer…

Gary Rowett likte godt å være tilbake på St Andrews forrige helg, men skulle helst fått med seg tre poeng tilbake til London. Millwall-sjefen fikk se laget sitt ta ledelsen etter et vakkert langskudd fra Shaun Williams, men ti minutter før slutt utlignet Birmingham på en dødball. Kampen endte dermed 1-1, og det betyr at løvene til Rowett nå har fire kamper på rad uten tap. Formen er bra for Millwall, og opp til playoff skiller det bare fem poeng. Hjemme på The Den har London-klubben meget sterke 5-3-1 denne sesongen. Nottingham Forest banket ballen mot Cardiff City-buret i 90 minutter forrige helg, men på en eller annen måte klarte de aldri finne veien til nettmaskene. Dermed ble Cardiffs tidlige scoring kampens eneste, og Forest måtte skuffet se på når de to lagene helt øverst på tabellen tøffe avgårde. Foran helgens runde har skogvokterne åtte poeng opp til direkte opprykk, men samtidig har de én kamp mindre spilt. Før tapet mot Cardiff hadde Forest ti poeng av tolv mulige på sine fire siste kamper. På bortebane har rødtrøyene meget imponerende 5-4-1. 

Millwalls siste kamper:
Birmingham – Millwall 1-1 (Williams)
Millwall – Wigan 2-2 (Smith, Hutchinson)
Swansea – Millwall 0-1 (Wallace)
Millwall – Charlton 2-1 (Smith, Hutchinson)
Reading – Millwall 2-1 (Wallace)

Forests siste kamper:
Forest – Cardiff 0-1
QPR – Forest 0-4 (Figueiredo, Grabban, Carvalho, Semedo)
Bristol City – Forest 0-0
Forest – Derby 1-0 (Grabban)
Luton – Forest 1-2 (Grabban, Ameobi)

Vurdering: Dette er ikke lett å vurdere. Millwall er sterke på hjemmebane og vanskelige å spille seg gjennom. Nottingham Forest imponerer på bortebane, og klarer seg kjempegodt bakover på banen. Jeg blir overrasket dersom dette blir en målfest. I mine øyne lukter det målfattig og uavgjort. 

Tips: Uavgjort (3.15 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply