Skrevet av: Eirik Aase

 

 

Tirsdagens TV-kamp:
20.45: Preston North End – Fulham

Tirsdagens oddskupong:
Nottingham Forest – Middlesbrough (Hjemmeseier til 1.90)
Leeds United – Hull City (Hjemmeseier til 1.42)

Totalodds: 2.70
– Oddsen er hentet fra Coolbet. 

 


 

Bristol City – Millwall
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Jay Dasilva er ute hos vertene, mens Tomas Kalas er usikker. Shaun Hutchinson er usikker hos gjestene, mens Ryan Leonard, Tom Elliott, Frank Fielding og Jason McCarthy er ute.

Etter et tungt 1-4 tap borte mot serieleder West Bromwich Albion har Bristol City reist seg mesterlig. Først ble Huddersfield Town slått hele 5-2 hjemme på Ashton Gate, før Fulham ble slått på Craven Cottage forrige runde. The Robins ser dermed ut til å være på gang igjen, og ligger nå på fjerdeplass på tabellen. Hjemme i Bristol har de 4-4-1 denne sesongen. Millwall fortsetter med å være et vanskelig lag å slå under Gary Rowetts ledelse. Siden han ankom klubben har løvene bare tapt én av sine syv siste kamper. Forrige runde reddet de ett poeng på overtid hjemme mot Nottingham Forest. Millwall ligger på en 15. plass med 27 poeng, og opp til playoff skiller det fem poeng. På bortebane har London-klubben svake 1-5-4 denne sesongen. 

Bristol Citys siste kamper:
Fulham – Bristol City 1-2 (Diedhiou, Brownhill)
Bristol City – Huddersfield 5-2 (Brownhill, Selvmål, Eliasson, Weimann, Williams)
West Brom – Bristol City 4-1 (Diedhiou)
Bristol City – Forest 0-0
Cardiff – Bristol City 0-1 (Brownhill)

Millwalls siste kamper:
Millwall – Forest 2-2 (Williams, O`Brien)
Birmingham – Millwall 1-1 (Williams)
Millwall – Wigan 2-2 (Smith, Hutchinson)
Swansea – Millwall 0-1 (Wallace)
Millwall – Charlton 2-1 (Smith, Hutchinson)

Vurdering: Bristol City med to imponerende seiere på rad, men her får de tøff motstand fra et Millwall-lag som er vanskelig å slå. Jeg tror fort at dette kan bli et jevnt oppgjør, men jeg tror samtidig at vertene vipper dette til sin fordel.

Tips: Hjemmeseier (2.30 @ Coolbet)


 

Charlton Athletic – Huddersfield Town
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Erhun Oztumer er siste tilskudd på en lang skadeliste hos vertene, men viktige Lyle Taylor er endelig tilbake. Gjestene mangler også flere spillere. Trevoh Chalobah er suspendert, mens Terence Kongolo og Adama Diakhaby er ute.

Utenfor banen ser ting lysere ut for Charlton Athletic i forbindelse med oppkjøp av klubben, men på banen fungerer nesten ingenting. Lørdag tapte The Addicks 0-1 borte mot Middlesbrough, og det gjør at rødtrøyene står med åtte kamper på rad uten seier. Den fæle formen har ført Charlton nedover på tabellen, og dersom det ikke snur vil det ikke gå lang tid før London-klubben er involvert i bunnstriden. Hjemme på The Valley har Charlton 4-2-4 denne sesongen, mens Huddersfield Town har 2-2-5 på bortebane. The Terriers tapte 0-2 hjemme mot lokalrival Leeds United lørdag ettermiddag, og det var deres femte kamp på rad uten seier. Foran midtukerunden ligger Yorkshire-klubben like over streken med to poeng ned til nedrykksplass. 

Charltons siste kamper:
Boro – Charlton 1-0
Charlton – Sheff Wed 1-3 (Bonne)
Luton – Charlton 2-1 (Leko)
Charlton – Cardiff 2-2 (Gallagher, Leko)
Millwall – Charlton 2-1 (Leko)

Huddersfields siste kamper:
Huddersfield – Leeds 0-2
Bristol City – Huddersfield 5-2 (Grant, Bacuna)
Huddersfield – Swansea 1-1 (Grant)
Huddersfield – Birmingham 1-1 (Campbell)
Preston – Huddersfield 3-1 (Bacuna)

Vurdering: Charlton Athletic i fryktelig form, mens Huddersfield Town ikke har gjort det mye bedre de siste ukene. Dette blir jevnt, og jeg klarer ikke plukke en vinner. Dette ender med poengdeling. 

Tips: Uavgjort (3.30 @ Coolbet)Leeds United – Hull City

Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Liam Cooper er usikker, mens Adam Forshaw, Tyler Roberts og Jamie Shackleton er ute hos vertene. Josh Magennis, Kevin Stewart, Jon Toral og Norbert Balogh ser ut til å være ute hos gjestene.

Hvem kan stoppe Leeds United? Ikke mange, ser det ut til. Lørdag ble Yorkshire-rival Huddersfield Town slått 2-0 på bortebane, og foran tirsdagens kamp står Leeds med seks strake seiere i ligaen. De har ikke tapt noen av sine ni siste kamper, og allerede nå skiller det åtte poeng ned til tredjeplass på tabellen. Opp til serieleder West Bromwich Albion skiller det to poeng, mens Leeds har sterke 6-2-1 på hjemmebane denne sesongen. Hull City kommer til Elland Road fulle av selvtillit. Både fordi de har en av ligaens beste og mest formsterke spillere i Jarrod Bowen, men også fordi de var ett av få lag som klarte vinne på Elland Road forrige sesong. I det oppgjøret ble nevnte Bowen den store helten, og han har nå scoret ti mål på de ni siste kampene. Hull vant 2-1 over Stoke City sist, og ligger på en 12. plass med tre poeng til playoff. På bortebane har de 3-3-3. 

Leeds siste kamper:
Huddersfield – Leeds 0-2 (Alioski, Hernandez)
Leeds – Boro 3-0 (Klich x2, Bamford, Costa)
Reading – Leeds 0-1 (Harrison)
Luton – Leeds 1-2 (Bamford, Selvmål)
Leeds – Blackburn 2-1 (Bamford, Harrison)

Hulls siste kamper:
Hull – Stoke 2-1 (Bowen x2)
Barnsley – Hull 3-1 (Lewis-Potter)
Hull – Preston 4-0 (Bowen x2, Magennis, Grosicki)
Boro – Hull 2-2 (Bowen x2)
Hull – West Brom 0-1

Vurdering: Kan Leeds United stoppe Jarrod Bowen denne gangen? Det blir den store nøkkelen foran dette oppgjøret. Jeg tror Bowen kan finne på noen sprell på Elland Road, men samtidig tror jeg Leeds kommer til å gi Hull store problemer i motsatt ende av banen. Selv med brennhete Bowen på banen klarer jeg ikke se hvordan Hull skal ta poeng her. 

Tips: Hjemmeseier (1.42 @ Coolbet)


 

Nottingham Forest – Middlesbrough
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Carl Jenkinson, Samba Sow og Yuri Ribeiro er ute hos vertene. Gjestene har en lang skadeliste med spillere som Darren Randolph, George Friend, Anfarnee Dijksteel, Ryan Shotton og Marcus Browne. I tillegg er Britt Assombalonga meget usikker.

Nottingham Forest så ut til å ha sikret seg tre poeng da Lewis Grabban satte inn 2-1 borte mot Millwall etter 88 minutter spill. Noen minutter senere kom derimot baklengsmålet som førte til at skogvokterne måtte nøye seg med ett poeng. Forest har dermed opplevd to nedturer de to siste kampene, men ting ser likevel lyst ut for rødtrøyene. Foran tirsdagens kamp ligger de på en femteplass med 33 poeng, og det må legges til at de har én kamp mindre spilt enn de andre topplagene. Hjemme på City Ground har de 4-1-3 denne sesongen. Middlesbrough tok tre meget viktige poeng hjemme mot Charlton Athletic lørdag ettermiddag. De har dermed to seiere på de tre siste kampene. Noen ville kanskje sagt at krisen er over for Boro etter de gode resultatene, men samtidig må det legges til at de har kommet mot to av ligaens klart svakeste lag med tanke på form. Boro er nede på en 19. plass med fire poeng til nedrykk, og hjemme på Riverside Stadium har de 4-4-3. Det er med andre ord fortsatt mye å gjøre for manager Jonathan Woodgate. 

Forests siste kamper:
Millwall – Forest 2-2 (Grabban x2)
Forest – Cardiff 0-1
QPR – Forest 0-4 (Figueiredo, Grabban, Carvalho, Semedo)
Bristol City – Forest 0-0
Forest – Derby 1-0 (Grabban)

Boros siste kamper:
Boro – Charlton 1-0 (Saville)
Leeds – Boro 4-0
Boro – Barnsley 1-0 (Fletcher)
Boro – Hull 2-2 (Tavernier, Fletcher)
QPR – Boro 2-2 (Assombalonga x2)

Vurdering: Nottingham Forest er solide og godt organiserte. De er mye av det Middlesbrough ikke har vært så langt denne sesongen. Svakheten til Forest er at de har litt vansker med å levere varene på hjemmebane mot lag som de er ventet å skulle slå. Det bør gi Boro håp foran dette oppgjøret, men likevel blir hjemmeseier mitt tips. 

Tips: Hjemmeseier (1.90 @ Coolbet)


 

Preston North End – Fulham
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Louis Moult og Josh Ginnelly er ute hos vertene. Bobby Reid er usikker, mens Harry Arter, Harrison Reed og Maxime Le Marchand er ute hos gjestene.

Det har stoppet helt opp for Preston North End. Lørdag ble det 0-2 tap borte mot Queens Park Rangers, og det gjør at The Lilywhites står med fire strake tap i serien. Ganske spesielt med tanke på at de bare hadde tapt tre av sine 16 første kamper denne sesongen. Den dårlige formen har ført Preston ned til en syvendeplass med ett poeng til playoff. Hjemme på Deepdale har de meget sterke 7-2-1, og er dermed ligaens beste hjemmelag. Fulham hadde fire strake seiere i serien før de tapte mot Bristol City lørdag ettermiddag. Nå blir det viktig for London-klubben å slå tilbake så fort som mulig, hvis ikke kommer lukten til direkte opprykksplass til å bli alt for stor. Allerede foran denne runden skiller det åtte poeng fra Fulham på tredjeplass til Leeds United på andreplass. På bortebane har Fulham 4-3-2 denne sesongen. 

Prestons siste kamper:
QPR – Preston 2-0
Preston – West Brom 0-1
Hull – Preston 4-0
Derby – Preston 1-0
Preston – Huddersfield 3-1 (Gallagher, Stockley, Browne)

Fulhams siste kamper:
Fulham – Bristol City
Swansea – Fulham 1-2 (Mitrovic x2)
Fulham – Derby 3-0 (Reid, Mitrovic, Cairney)
Fulham – QPR 2-1 (Kamara x2)
Birmingham – Fulham 0-1 (Mitrovic)

Vurdering: Fryktelig form på Preston North End, men kampprogrammet har også vært tøft. Her møter de et Fulham-lag som skuffet på lørdag, men som har vist bra form den siste tiden. Ikke enkelt å plukke en vinner her, og jeg ender opp med å markere for uavgjort.

Tips: Uavgjort (3.50 @ Coolbet)


 

Stoke City – Luton Town
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Cameron Carter-Vickers og Badou Ndiaye er usikre hos vertene. Dan Potts, Izzy Brown, Brendan Galloway og Danny Hylton mangler sannsynligvis hos gjestene.

Stoke City ser ut til å være fullstendig tappet for alt som har med selvtillit å gjøre. Lørdag ledet de 1-0 borte mot Hull City, men endte til slutt opp med å tape 1-2. Det var Stokes tredje strake tap, og det er foreløpig lite som tyder på at Michael O`Neill skal løfte dette laget unna bunnstriden. Foran tirsdagens kamp ligger The Potters på en 23. plass med fire poeng opp til trygg grunn. Hjemme på Bet365 Stadium har de fæle 2-1-7, og er dermed ligaens dårligste hjemmelag. Luton Town havnet under 0-1 hjemme mot Wigan Athletic, men to sene scoringer snudde 0-1 til 2-1 for The Hatters. Med tap ville Luton vært på nedrykksplass, men istedenfor har de nå en luke på fire poeng til feil side av streken. Seks av de åtte siste kampene har endt med tap, og på bortebane har de 2-0-8. Samtlige fem siste bortekamper har endt med tap. 

Stokes siste kamper:
Hull – Stoke 2-1 (Vokes)
Stoke – Blackburn 1-2 (Selvmål)
Cardiff – Stoke 1-0
Stoke – Wigan 2-1 (Batth, Diouf)
Barnsley – Stoke 2-4 (Clucas x2, Gregory, Allen)

Lutons siste kamper:
Luton – Wigan
Brentford – Luton 7-0
Luton – Charlton 2-1 (Brown, Ruddock)
Luton – Leeds 1-2 (Collins)
Reading – Luton 3-0

Vurdering: Stoke City er favoritter, og det er jeg ikke uenig i. Dog synes jeg et spill på borteseier er mye mer fristende i dette oppgjøret. Ingenting stemmer for Stoke for tiden, og stemningen på Bet365 blir fort svak dersom Luton skulle få en bra start på kampen tirsdag kveld. Fem ganger pengene synes jeg er bra betalt i et bunnoppgjør som fort kan vippe begge veier. 

Tips: Borteseier (5.00 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply