Skrevet av: Eirik Aase

 

 

Fredagens TV-kamp:
20.45: Middlesbrough – Stoke City

Lørdagens TV-kamper:
13.30: Cardiff City – Preston North End
16.00: Millwall – Barnsley

Søndagens TV-kamp:
13.00: Sheffield Wednesday – Bristol City

Mandagens TV-kamp:
20.45: Blackburn Rovers – Wigan Athletic

Lørdagens oddskupong:
Fulham – Leeds United (Borteseier til 2.10)
Hull City – Birmingham City (Hjemmeseier til 2.05)
Millwall – Barnsley (Hjemmeseier til 1.90)

Totalodds: 8.18
– Oddsen er hentet fra Coolbet. 

 

 


 

Middlesbrough – Stoke City
Kampstart: 20.45
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Paddy McNair og Marcus Browne er begge suspendert hos vertene. I tillegg er Ryan Shotton, Anfarnee Dijksteel, George Friend og Darren Randolph ute med skader. Hos gjestene er mest sannsynlig Ryan Shawcross ute.

Fredag kveld er det klart for en meget interessant bunnkamp i Championship. Både Middlesbrough og Stoke City hadde ambisjoner om å kjempe på øvre halvdel av tabellen før sesongstart, men har ikke fått mye å juble for i høst. Middlesbrough ansatte Jonathan Woodgate som ny manager i sommer, og under hans ledelse skulle ungguttene få spilletid, samtidig som de skulle spille underholdene angrepsfotball. Ungguttene har i hvert fall fått spilletid, men den underholdene fotballen har det kanskje ikke vært like mye av. Resultatmessig har det i hvert fall gått helt feil vei for rødtrøyene. Forrige runde tapte de 1-3 borte mot Swansea City, og i det oppgjøret fikk de to spillere utvist. Foran helgens runde ligger Boro på en 20. plass med 21 poeng, og ned til nedrykksplass skiller det bare tre poeng. På den nedrykksplassen befinner Stoke seg akkurat nå. The Potters skuffet stort forrige sesong, men har bare vært enda svakere denne sesongen. Nathan Jones startet sesongen som manager, men har senere blitt erstattet av Michael O`Neill. Selv ikke under O`Neills ledelse har de røde og hvite løftet seg noe særlig, og bare én av de fem siste kampene har endt med seier. På bortebane har de svake 2-1-7 denne sesongen, mens Middlesbrough står med 4-4-3 på eget gress. 

Boros siste kamper:
Swansea – Boro 3-1 (Tavernier)
Forest – Boro 1-1 (McNair)
Boro – Charlton 1-0 (Saville)
Leeds – Boro 4-0
Boro – Barnsley 1-0 (Fletcher)

Stokes siste kamper:
Stoke – Reading 0-0
Stoke – Luton 3-0 (Allen x2, McClean)
Hull – Stoke 2-1 (Vokes)
Stoke – Blackburn 1-2 (Selvmål)
Cardiff – Stoke 1-0

Vurdering: To lag som har skuffet stort denne sesongen, og som ikke er i form. Dette er kampen som i hvert fall ikke bortelaget har råd til å tape, og derfor forventer jeg et forsiktig Stoke-lag her. Dette blir nok jevnt, og jeg synes poengdeling fremstår som det beste tipset. 

Tips: Uavgjort (3.20 @ Coolbet)


 

Cardiff City – Preston North End
Kampstart: 13.30
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Sean Morrison er suspendert hos vertene, mens stopperkollega Aden Flint er usikker. Hos gjestene er Darnell Fisher suspendert.

Cardiff City ble forholdsvis avkledd den første timen borte mot Leeds United forrige runde, men klarte likevel komme tilbake fra 0-3 på utrolig vis. Mot slutten av kampen scoret de tre ganger, hvor det siste målet kom da Cardiff spilte med én mann mindre enn Leeds. Sean Morrison hadde nemlig blitt utvist. En slik opphenting må ha gitt spillerne et enormt løft, og formen den siste tiden har egentlig vært ganske bra. Siden Neil Harris tok over som manager har de bare tapt én gang, og tre av de fem siste har endt med seier. Hjemme på Cardiff City Stadium har de sterke 7-2-1 denne sesongen. Cardiff ligger midt på tabellen, men har likevel bare fem poeng opp til lørdagens motstander som sitter på tredjeplass. Preston North End har hatt en imponerende sesong, men nylig tapte de fire kamper på rad. Heldigvis for Preston-fansen har laget slått tilbake de siste ukene, og foran helgens runde står de med to strake seiere i serien. Forrige helg tok de en sliteseier hjemme mot Luton Town, men det er først og fremst på bortebane de sliter litt. På fremmed gress har de nemlig svake 2-2-6 å vise til.   

Cardiffs siste kamper:
Leeds – Cardiff 3-3 (Morrison, Glatzel, Tomlin)
Brentford – Cardiff 2-1 (Pack)
Cardiff – Barnsley 3-2 (Tomlin, Ward, Flint)
Forest – Cardiff 0-1 (Mendez-Laing)
Cardiff – Stoke 1-0 (Bacuna)

Prestons siste kamper:
Preston – Luton 2-1 (Gallagher, Stockley)
Preston – Fulham 2-1 (Maguire, Nugent)
QPR – Preston 2-0
Preston – West Brom 0-1
Hull – Preston 4-0

Vurdering: Et spennende oppgjør mellom to lag som ventes å kjempe om playoff. Det er ikke lett å plukke en vinner her, men det er én ting som gjør at jeg velger å markere for hjemmeseier. Cardiff er meget sterke på hjemmebane, mens Preston ofte ser ut som et helt annet lag borte, enn hjemme. Derfor tror jeg hjemmebane avgjør til fordel for Cardiff her. 

Tips: Hjemmeseier (2.40 @ Coolbet)Millwall – Barnsley

Kampstart: 16.00
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Shane Ferguson, Ryan Leonard, Frank Fielding, Tom Elliott og Jason McCarthy er ute hos vertene. Hos gjestene kan Aapo Halme og Ben Williams være tilbake.

Med Gary Rowett som manager minner ikke Millwall om noe bunnlag lenger. Istedenfor ser de mer ut som en mulig opprykkskandidat. Siden Rowett overtok som sjef etter Neil Harris gikk av, har Millwall bare tapt én kamp. De har gått gjennom de syv siste kampene uten å tape, og denne gode formen har ført løvene opp til en 11. plass på tabellen. Det er bare to poeng opp til playoff, og hjemme på The Den har de sterke 5-4-1 denne sesongen. Barnsley fortsetter å underholde, men det er ikke alltid det resulterer i poeng. Forrige runde ble det derimot tre etterlengtede poeng hjemme mot Queens Park Rangers. Conor Chaplin scoret tre(!) ganger i kampen som endte med 5-3 seier for The Tykes. Klubbens nye hovedtrener, Gerhard Struber, ser ut til å ha gjort et genialt trekk da han flyttet Cauley Woodrow ned i en 10er rolle, for og så la Chaplin få herje på topp. Til tross for seieren sist, ligger Barnsley fortsatt på jumboplass. Opp til trygg grunn skiller det fire poeng for rødtrøyene. På bortebane har de fryktelige 0-2-8, noe som er verst i hele Championship. 

Millwalls siste kamper:
Derby – Millwall 0-1 (Bradshaw)
Bristol City – Millwall 1-2 (Cooper, Wallace)
Millwall – Forest 2-2 (Williams, O`Brien)
Birmingham – Millwall 1-1 (Williams)
Millwall – Wigan 2-2 (Smith, Hutchinson)

Barnsleys siste kamper:
Barnsley – QPR 5-3 (Chaplin x2, Woodrow, Diaby)
Barnsley – Reading 1-1 (Woodrow)
Cardiff – Barnsley 3-2 (Chaplin, Selvmål)
Barnsley – Hull 3-1 (Bahre, Chaplin, Mowatt)
Boro – Barnsley 1-0

Vurdering: Barnsley er farlige fremover på banen, men det er fryktelig lite som fungerer i motsatt ende. Her møter de et solid Millwall-lag som er i kjempeform. Jeg tror Millwall kan være gode nok til å stenge igjen bakover mot Barnsleys dyktige angripere, samtidig som de sannsynligvis vil få nok sjanser til å vinne kampen takket være Barnsleys porøse forsvare. Dette ender med hjemmeseier. 

Tips: Hjemmeseier (1.90 @ Coolbet)


 

Fulham – Leeds United
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Denis Odoi er suspendert hos vertene, mens Harry Arter er usikker. Hos gjestene er Tyler Roberts og Jamie Shackleton tilbake, mens Adam Forshaw fortsatt ikke er klar.

Nå har det virkelig stoppet opp for Scott Parker og hans Fulham-lag. Forrige helg ble de et nummer for små borte mot byrival Brentford på Griffin Park. I de to foregående kampene tapte de mot playoff-rivalene Bristol City og Preston North End. Man kan trygt si at Fulham har kommet seg ned på jorda igjen etter de fire strake seierne de vartet opp med i november. De svake resultatene har ført til at de ligger på en sjetteplass med hele tolv poeng opp til direkte opprykksplass. Den luken blir fryktelig tung å tette. Hjemme på Craven Cottage har hvittrøyene 6-2-3 denne sesongen. Leeds United vartet opp med det som sannsynligvis var sesongbeste i den første timen hjemme mot Cardiff City forrige runde. Leeds valset rundt med waliserne, men klarte på utrolig vis rote bort en 3-0 ledelse den siste halvtimen. Kampen endte til slutt 3-3, og dermed stoppet seiersrekken til Leeds på syv kamper. Hvittrøyene trenger dog ikke henge med hodet av den grunn. De har ikke tapt noen av sine elleve siste kamper i serien, og har nå fått en luke på hele ti poeng ned til playoff. Det lukter Premier League av Leeds, og det er vanskelig å se hvilket av lagene bak som skal klare å tette den luken med det første. På bortebane har Marcelo Bielsa & Co sterke 7-2-2 denne sesongen.  

Fulhams siste kamper:
Brentford – Fulham 1-0
Preston – Fulham 2-1 (Mitrovic)
Fulham – Bristol City 1-2 (Kamara)
Swansea – Fulham 1-2 (Mitrovic x2)
Fulham – Derby 3-0 (Reid, Mitrovic, Cairney)

Leeds siste kamper:
Leeds – Cardiff 3-3 (Bamford x2, Costa)
Leeds – Hull 2-0 (Alioski, Selvmål)
Huddersfield – Leeds 0-2 (Alioski, Hernandez)
Leeds – Boro 3-0 (Klich x2, Bamford, Costa)
Reading – Leeds 0-1 (Harrison)

Vurdering: Tre strake tap for Fulham. De hang tidvis i tauene borte mot Brentford forrige runde, og jeg tror de vil få det minst like tøft her. Leeds United er fulle av selvtillit, til tross for arbeidsuhellet sist. Fulham har nok kvalitetsspillere til å skape problemer for Marcelo Bielsa & Co, men likevel har jeg størst tro på at Leeds blir drar fra Craven Cottage med tre poeng. Derfor markerer jeg for borteseier.

Tips: Borteseier (2.10 @ Coolbet)


 

Huddersfield Town – Nottingham Forest
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Ingen nye skader hos vertene, som samtidig håper å få flere spillere tilbake til denne kampen. Samba Sow, Carl Jenkinson, Yohan Benalouane og Tendayi Darikwa nærmer seg klar hos gjestene, men er nok ikke klar til denne kampen.

Karlan Grant vartet opp med en vanvittig scoring da Huddersfield Town spilte uavgjort borte mot bunnrival Wigan Athletic forrige runde. Scoringen var ikke nok til å sikre tre poeng, men reddet i hvert fall nattesøvnen til målvakt Kamil Grabara som hadde gitt bort en scoring til Wigan tidligere i kampen. Grant har vært fantastisk denne sesongen, og har faktisk scoret halvparten av målene til The Terriers etter nedrykket i vår. På lørdag må han være på sitt beste dersom Huddersfield skal klare ta poeng mot et revansjesugent Nottingham Forest-lag. Forest tapte nemlig hele 0-4 hjemme mot Sheffield Wednesday forrige runde. Alle fire målene kom i første omgang, og folk stod nærmest i kø for å få forlate City Ground i pausen. Forest er nå inne i sin tyngste periode under Sabri Lamouchis ledelse. Ingen av deres fire siste kamper har endt med seier, og dette har ført rødtrøyene ned til en åttendeplass på tabellen. Det skiller dog bare tre poeng opp til tredjeplass, mens situasjonen er mørkere for Huddersfield. Huddersfield har nemlig fire poeng ned til nedrykksplass. På hjemmebane har Huddersfield 2-4-5 denne sesongen, noe som er svakest i hele Championship. De har dog bare tapt én av sine syv siste hjemmekamper. Nottingham Forest har meget sterke 5-5-1 på fremmed gress. 

Huddersfields siste kamper:
Wigan – Huddersfield 1-1 (Grant)
Charlton – Huddersfield 0-1 (Daly)
Huddersfield – Leeds 0-2
Bristol City – Huddersfield 5-2 (Grant, Bacuna)
Huddersfield – Swansea 1-1 (Grant)

Forests siste kamper:
Forest – Sheff Wed 0-4
Forest – Boro 1-1 (Yates)
Millwall – Forest 2-2 (Grabban x2)
Forest – Cardiff 0-1
QPR – Forest 0-4 (Figueiredo, Grabban, Carvalho, Semedo)

Vurdering: Huddersfield har blitt bedre etter at Danny Cowley kom til klubben, men ser likevel ut til å ha mye å gå på. Her møter de et Nottingham Forest-lag som sannsynligvis er veldig ivrige på å slå tilbake etter skuffende nederlag sist. Jeg forventer en jevnspilt kamp mellom to lag som vanligvis er godt organisert bakover på banen. Dette stinker uavgjort. 

Tips: Uavgjort (3.15 @ Coolbet)


 

Hull City – Birmingham City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kevin Stewart, Josh Magennis, Norbert Balogh og Jon Toral er ute hos vertene. Hos gjestene er Marc Roberts, Maikel Kieftenbeld og Jake Clarke-Salter ute.

Det så ikke ut til å bli poeng for Hull City borte mot formsvake Charlton Athletic forrige runde. Heldigvis for The Tigers ville en målfarlig unggutt det annerledes. Keane Lewis-Potter kom inn fra benken og utlignet med kampens siste berøring, slik at oppgjøret endte uavgjort 2-2. Jarrod Bowen fant nok en gang nettmaskene for Hull, men hadde ellers en rolig kamp. Hull har hatt litt varierende resultater og prestasjoner i det siste, men henger fortsatt med i kampen om playoff. Foran helgens runde har tigrene fem poeng opp til sjetteplass på tabellen, mens de på hjemmebane har 5-2-4 denne sesongen. Birmingham City ledet både 1-0 og 2-1 hjemme mot lokalrival West Bromwich Albion forrige runde, men endte til slutt opp med å tape 2-3. Det var Birminghams andre strake tap, og nå står de med bare én seier på de åtte siste kampene. Den svake formen har ført Birmingham ned til en 15. plass med 28 poeng. Det man på mange måter kan kalle ingenmannsland. Resultatene i juleperioden vil nok fortelle oss mer om hvilken halvdel av tabellen Birmingham-fansen skal følge med på utover våren. På bortebane har blåtrøyene 3-2-6 denne sesongen, men ingen av deres tre siste på fremmed gress har endt me tap.

Hulls siste kamper:
Charlton – Hull 2-2 (Selvmål, Bowen)
Leeds – Hull 2-0
Hull – Stoke 2-1 (Bowen x2)
Barnsley – Hull 3-1 (Lewis-Potter)
Hull – Preston 4-0 (Bowen x2, Magennis, Grosicki)

Birminghams siste kamper:
Birmingham – West Brom 2-3 (Jutkiewicz, Dean)
Birmingham – QPR 0-2
Reading – Birmingham 2-3 (Alvaro, Bela, Selvmål)
Birmingham – Millwall 1-1 (Clarke-Salter)
Sheff Wed – Birmingham 1-1 (Gimenez)

Vurdering: Hull City er på sitt beste og vakreste når Jarrod Bowen og Kamil Grosicki leverer varene. Jeg tror de kommer til å være påskrudd når et forholdsvis formsvakt Birmingham City kommer på besøk. Jeg ville ikke anbefalt å sette penger på dette oppgjøret, men dersom jeg måtte valgt et utfall, ville det blitt hjemmeseier. 

Tips: Hjemmeseier (2.05 @ Coolbet)


 

Luton Town – Swansea City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Dan Potts og Martin Cranie er usikre hos vertene, mens viktige Izzy Brown mangler. Hos gjestene kan Wayne Routledge være tilbake.

Det er ikke mye som har gått Luton Towns vei i det siste. Fryktelige tap mot Brentford (0-7) og Stoke City (0-3) har ødelagt mye for The Hatters, og forrige runde ble det et knepent tap borte mot Preston North End. Mange trodde at Luton skulle være et friskt pust i Championship etter at de imponerte stort i League One. Istedenfor ser de nå ut som en klar nedrykkskandidat etter halvspilt sesong. Foran helgens runde ligger de på en 21. plass med to poeng til nedrykk. Hele åtte av deres ti siste kamper har endt med tap, og hjemme har de 4-2-4 denne sesongen. Swansea City hadde nylig seks kamper på rad uten seier, men forrige runde løsnet det endelig. Svanene vant 3-1 hjemme mot Middlesbrough, og ikke overraskende var det Andre Ayew som spilt en av hovedrollene. Den litt glemte ghaneseren har vært helt enorm for hvittrøyene denne sesongen. Swansea ligger nå på en 10. plass med ett poeng opp til playoff. På fremmed gress har de sterke 4-5-1 så langt. Deres eneste tap kom i forrige bortekamp mot West Bromwich Albion. 

Lutons siste kamper:
Preston – Luton 2-1 (Collins)
Stoke – Luton 3-0
Luton – Wigan 2-1 (McManaman, Moncur)
Brentford – Luton 7-0
Luton – Charlton 2-1 (Brown, Ruddock)

Swanseas siste kamper:
Swansea – Boro 3-1 (Ayew x2, Surridge)
Swansea – Blackburn 1-1 (Ayew)
West Brom – Swansea 5-1 (Surridge)
Swansea – Fulham 1-2 (Byers)
Huddersfield – Swansea 1-1 (Fulton)

Vurdering: Luton Town har vært svake over lengre tid, men hjemme på Kenilworth Road er de ikke så verst. Her møter de et Swansea City-lag som nylig hadde en tung periode, men som fikk tilbake godfølelsen forrige runde. Denne kampen blir nok både åpen og fartsfylt. Det er ikke enkelt å plukke en vinner, men her velger jeg å stole på magefølelsen. Den taler til gjestenes fordel. 

Tips: Borteseier (2.25 @ Coolbet)


 

Queens Park Rangers – Charlton Athletic
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Charlie Owens, Yoann Barbet og Angel Rangel er ute hos vertene. Gjestene har fortsatt en lang skadeliste som inneholder navn som Jonny Williams, Beram Kayal, Sam Field, Erhun Oztumer, Chuks Aneke og Tomer Hemed.

Det var nok ingen som ble overrasket da kampen mellom Barnsley og Queens Park Rangers endte opp med å bli en målfest. Det er de to av lagene som har slitt mest med forsvarsspillet denne sesongen, og det viste godt igjen i kampen som endte med 3-5 tap for QPR. Etter en imponerende start på sesongen er London-klubben nede på en 13. plass på tabellen, men det skiller bare fire poeng til playoff. Hjemme på Loftus Road har de 4-3-4. Charlton Athletic hadde seieren i lommen hjemme mot Hull City, men et baklengsmål flere minutter på overtid førte til at The Addicks nå har hele ti kamper på rad uten seier. Den svake formen har ført rødtrøyene fra playoff til bunnen. Ned til nedrykksplass skiller det bare seks poeng for London-klubben, og borte har de 2-3-5. Deres syv siste bortekamper har bare gitt to poeng.

QPRs siste kamper:
Barnsley – QPR 5-3 (Amos x2, Chair)
Birmingham – QPR 0-2 (Hall, Osayi-Samuel)
QPR – Preston 2-0 (Eze x2)
Derby – QPR 1-1 (Eze)
QPR – Forest 0-4

Charltons siste kamper:
Charlton – Hull 2-2 (Sarr, Pratley)
Charlton – Huddersfield 0-1
Boro – Charlton 1-0
Charlton – Sheff Wed 1-3 (Bonne)
Luton – Charlton 2-1 (Leko)

Vurdering: Spennende London-derby. Queens Park Rangers med tung smell sist, men tok en sterk borteseier mot Birmingham City i den foregående kampen. For Charlton Athletic er det ingenting som fungerer for øyeblikket. QPRs svake forsvarsspill gjør at man aldri kan være sikker på hva de kommer til å levere, men likevel har jeg troen på at de vinner lørdagens derby på Loftus Road.

Tips: Hjemmeseier (1.72 @ Coolbet)


 

Reading – Derby County
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Andy Yiadom og Matt Miazga er usikre hos vertene, mens John Swift kan være klar igjen. Hos gjestene er muligens Jack Marriott og Krystian Bielik klar, mens Matt Clarke, Tom Huddleston, Mason Bennett og Graeme Shinnie er ute.

Reading fikk et løft da Mark Bowen overtok som manager etter Jose Gomes, men den siste tiden har det stoppet litt opp. Forrige runde ble det 0-0 i en nitrist bortekamp mot Stoke City, og det betyr at The Royals har bare én seier på de seks siste kampene. Reading er nå nede på en 18. plass med fem poeng til nedrykksplass. Hjemme på Madejski Stadium har de fæle 4-0-6 denne sesongen, hvor begge de to siste hjemmekampene har endt med tap. Derby County er også i trøbbel. Tidligere i høst ble de reddet av en sterk hjemmestatistikk, men nå har de ikke vunnet noen av sine tre siste på eget gress. Forrige runde tapte de 0-1 hjemme mot Millwall, og nå har The Rams fem kamper på rad uten seier. Hvittrøyene venter på at Wayne Rooney skal bli spilleklar i januar, men fortsetter de på samme vis vil ikke Rooney få lov til å være med i kamp om playoff en gang. Derby er nemlig nede på en 16. plass med 26 poeng, og nå skiller det ni poeng opp til playoff. Ned til nedrykk er det åtte poeng. På fremmed gress har ikke Derby vunnet siden sesongåpningen mot Huddersfield Town. 

Readings siste kamper:
Stoke – Reading 0-0
Barnsley – Reading 1-1 (Joao)
Reading – Birmingham 2-3 (Meite, Joao)
Wigan – Reading 1-3 (Puscas x3)
Reading – Leeds 0-1

Derbys siste kamper:
Derby – Millwall 0-1
Derby – Sheff Wed 1-1 (Martin)
Blackburn – Derby 1-0
Derby – QPR 1-1 (Waghorn)
Fulham – Derby 3-0

Vurdering: Reading overbeviser ikke, men det gjør på ingen måter Derby County heller. Spesielt på bortebane har Derby sett fryktelig tamme ut. Reading har flere potensielle matchvinnere fremover på banen, mens det er lite som fungerer for The Rams. Uavgjortfaren er stor, men jeg velger å gå for en knepen hjemmeseier.

Tips: Hjemmeseier (2.15 @ Coolbet)


 

West Bromwich Albion – Brentford
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Vertene mangler viktige Grady Diangana og sannsynligvis Kieran Gibbs. Joel Valencia, Sergi Canos og Nikos Karelis er fortsatt ute hos gjestene.

Rundens mest interessante oppgjør finner sted på The Hawthorns. Dersom det skal bli noe spenning igjen helt i toppen av tabellen, bør Brentford ta med seg tre poeng hjem fra lørdagens kamp mot West Bromwich Albion. Det blir dog ingen enkel oppgave for The Bees. West Brom har nemlig ikke tapt på eget gress denne sesongen, og står med 6-4-0 etter ti hjemmekamper. Forrige runde snudde de 1-2 til 3-2 borte mot lokalrival Birmingham City, og foran helgens runde troner West Brom øverst på tabellen med sine 49 poeng. Ned til playoff skiller det hele tolv poeng, og man kan derfor trygt si at det lukter Premier League av Slaven Bilic & Co. Det lugget en del for Brentford tidligere i sesongen, men nå ser de ut til å ha fått maskineriet til å fungere slik det skal. Forrige helg tok de en meget imponerende seier over Fulham, og nok en gang fant brennhete Bryan Mbeumo nettmaskene. Brentford har klatret opp til en fjerdeplass med 36 poeng, og har elleve poeng opp til direkte opprykk. På bortebane har The Bees brukbare 5-0-6 denne sesongen. 

West Broms siste kamper:
Birmingham – West Brom 2-3 (Austin x2, Diangana)
Wigan – West Brom 1-1 (Austin)
West Brom – Swansea 5-1 (Ajayi, Pereira, Robson-Kanu, Edwards, Phillips)
Preston – West Brom 0-1 (Austin)
West Brom – Bristol City 4-1 (Gibbs, Pereira, Robson-Kanu, Austin)

Brentfords siste kamper:
Brentford – Fulham 1-0 (Mbeumo)
Brentford – Cardiff 2-1 (Mbeumo, Watkins)
Sheff Wed – Brentford 2-1 (Mbeumo)
Brentford – Luton 7-0 (Dasilva x3, Watkins, Benrahma, Jensen, Mbeumo)
Blackburn – Brentford 1-0

Vurdering: For et fyrverkeri av en fotballkamp dette blir! Her lukter det mål! Her lukter det Hawaii-fotball! Jeg tror dette blir en underholdene godbit som kan vippe alle veier. Jeg ville ikke satt penger på dette oppgjøret, men dersom jeg måtte valgt et utfall ville det blitt hjemmeseier. West Brom ser nemlig hakket sterkere ut enn gjestene, og har samtidig fordelen av å spille på hjemmebane. 

Tips: Hjemmeseier (2.25 @ Coolbet)


 

Sheffield Wednesday – Bristol City (SPILLES SØNDAG)
Kampstart: 13.00
Skader og Suspensjoner: Kommer….

Kommer i egen artikkel…. 

Wednesdays siste kamper:
Forest – Sheff Wed 0-4 (Rhodes x3, Fletcher)
Derby – Sheff Wed 1-1 (Fletcher)
Sheff Wed – Brentford 2-1 (Fletcher x2)
Charlton – Sheff Wed 1-3 (Fletcher x2, Nuhiu)
Sheff Wed – Birmingham 1-1 (Harris)

Bristol Citys siste kamper:
Bristol City – Blackburn 0-2
Bristol City – Millwall 1-2 (O`Dowda)
Fulham – Bristol City 1-2 (Diedhiou, Brownhill)
Bristol City – Huddersfield 5-2 (Brownhill, Selvmål, Eliasson, Weimann, Williams)
West Brom – Bristol City 4-1 (Diedhiou)

Vurdering: Kommer…. 

Tips: ?? (??  @ Coolbet)

 


 

Blackburn Rovers – Wigan Athletic (SPILLES MANDAG)
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Kommer i egen artikkel….. 

Rovers siste kamper:
Bristol City – Blackburn 0-2 (Armstrong, Johnson)
Swansea – Blackburn 1-1 (Graham)
Blackburn – Derby 1-0 (Armstrong)
Stoke – Blackburn 1-2 (Dack, Gallagher)
Blackburn – Brentford 1-0 (Dack)

Wigans siste kamper:
Wigan – Huddersfield 1-1 (Windass)
Wigan – West Brom 1-1 (Selvmål)
Luton – Wigan 2-1 (Moore)
Wigan – Reading 1-3 (Garner)
Millwall – Wigan 2-2 (Pilkington, Robinson)

Vurdering: Kommer…. 

Tips: ?? (??@ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply