Skrevet av: Eirik Aase

 

 

 

 

Sheffield Wednesday – Bristol City
Kampstart: 13.00
Skader og Suspensjoner: Sam Hutchinson er suspendert, mens Fernando Forestieri er usikker hos vertene. Hos gjestene er Tomas Kalas og Jay Dasilva usikre.

Steven Fletcher er i sitt livs form for Sheffield Wednesday. I 4-0 seieren mot Nottingham Forest forrige helg scoret han i sin fjerde kamp på rad. Han står med seks mål på disse fire kampene, men det var likevel ikke Fletcher som stjal overskriftene etter Forest-kampen. Det var derimot hans spisskollega Jordan Rhodes. Rhodes hadde gått nesten et helt år uten å score, men på utrolig vis signerte han seg for en perfekt hattrick i første omgang mot skogvokterne. Nå har Wednesday fem kamper på rad uten tap, hvor tre av de fire siste har endt med seier. Formen er med andre ord upåklagelig, og på hjemmebane har uglene sterke 5-4-1. Queens Park Rangers er det eneste laget som har tatt med tre poeng hjem fra Hillsborough, og det har også Bristol City planer om å gjøre nå på søndag. The Robins har vært sterke på bortebane denne sesongen, og står med 5-4-2 på fremmed gress foran helgens runde. De to siste kampene for Bristol City har endt med skuffende nederlag på hjemmebane mot lag de burde ha slått for å være med helt i toppen. I skrivende stund er Sheffield Wednesday og Bristol City naboer på tabellen på henholdsvis syvende- og åttendeplass. Det skiller ett poeng mellom klubbene, og de ligger like bak playoff. 

Wednesdays siste kamper:
Forest – Sheff Wed 0-4 (Rhodes x3, Fletcher)
Derby – Sheff Wed 1-1 (Fletcher)
Sheff Wed – Brentford 2-1 (Fletcher x2)
Charlton – Sheff Wed 1-3 (Fletcher x2, Nuhiu)
Sheff Wed – Birmingham 1-1 (Harris)

Bristol Citys siste kamper:
Bristol City – Blackburn 0-2
Bristol City – Millwall 1-2 (O`Dowda)
Fulham – Bristol City 1-2 (Diedhiou, Brownhill)
Bristol City – Huddersfield 5-2 (Brownhill, Selvmål, Eliasson, Weimann, Williams)
West Brom – Bristol City 4-1 (Diedhiou)

Vurdering: Sheffield Wednesday i strålende form. Her møter de et Bristol City-lag som er sterke på bortebane, men som har skuffet stort i de to siste rundene. Bristol City er ofte på sitt beste i kamper som denne, men likevel har jeg størst tro på at vertene tar alle poengene.

Tips: H (1.70  @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply