Skrevet av: Eirik Aase

 

 

 

Derby County – Charlton Athletic
TV-kanal: Viasport 2
Kampstart:
 20.45

Skader og Suspensjoner: Vertene mangler viktige Tom Lawrence som er suspendert, mens Matt Clarke og Tom Huddletone er skadet. Hos gjestene er Jonathan Leko ute, mens Connor Gallagher er usikker.

Det har vært en blytung sesong for Phillip Cocu og hans Derby County-lag. Nå håper The Rams at de likevel kan avslutte sesongen på en positiv måte når Charlton Athletic kommer på besøk. Forrige runde spilte Derby uavgjort borte mot Wigan Athletic i en kamp hvor de på ingen måter imponerte. Hvittrøyene står med syv kamper på rad uten seier, og nå er de helt nede på en 20. plass med seks poeng til nedrykksplass. Hjemme på Pride Park har Derby 5-5-2 denne sesongen. Charlton Athletic hadde nylig elleve kamper på rad uten seier, men forrige runde løsnet det endelig. The Addicks lå under 1-2 hjemme mot Bristol City, men snudde kampen og vant 3-2. Charlton er nå på 18. plass med ett poeng mer enn kveldens motstander. Det er med andre ord en ekstra viktig kamp for begge lag. På bortebane har Charlton 2-4-5, hvor ingen av deres åtte siste kamper har endt med seier. 

Derbys siste kamper:
Wigan – Derby 1-1 (Waghorn)
Reading – Derby 3-0
Derby – Millwall 0-1
Derby – Sheff Wed 1-1 (Martin)
Blackburn – Derby 1-0

Charltons siste kamper:
Charlton – Bristol City 3-2 (Bonne x2, Doughty)
QPR – Charlton 2-2 (Sarr, Taylor)
Charlton – Hull 2-2 (Sarr, Pratley)
Charlton – Huddersfield 0-1
Boro – Charlton 1-0

Vurdering: Ingen enkel kamp å vurdere. Derby County er forholdsvis sterke hjemme, mens Charlton Athletic er svake borte. På den måten kunne man nok tenke seg at dette blir en grei hjemmeseier, men jeg er ikke så sikker. Derby har sett fryktelig svake ut i flere av sine siste kamper, mens Charlton har vist en enorm vilje i sine siste kamper. Jeg tror på et jevnt oppgjør hvor begge lagene står igjen med ett poeng hver. 

Tips: Uavgjort (3.55 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply