Skrevet av: Eirik Aase

 

Fulham – Middlesbrough
Kampstart: 20.45
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Vertene mangler Harrison Reed, Aboubakar Kamara og toppscorer Aleksandar Mitrovic. Hos gjestene er Britt Assombalonga, Daniel Ayala, Anfarnee Dijksteel, George Friend og Ryan Shotton.

Fredag kveld er det duket for en interessant kveldskamp på Craven Cottage. Fulham tok en viktig seier borte mot Hull City, selv om det oppgjøret var alt annet enn et fyrverkeri fra noen av lagene. Fulham-fansen var nok godt fornøyd med de tre poengene, men samtidig langt nede etter at toppscorer Aleksandar Mitrovic måtte av med skade. Mange fryktet at han ville være ute i lang tid, men nå ser det ut som om han kan være klar igjen etter bare et par uker. Fulham ligger på en fjerdeplass med syv poeng opp til direkte opprykksplass. Bare tre av de åtte siste kampene i serien har endt med seier, og hjemme på Craven Cottage har de 8-2-4 denne sesongen. Middlesbrough har imponert stort i det siste. De måtte riktignok nøye seg med bare ett poeng hjemme mot Derby County forrige helg, ettersom The Rams utlignet på overtid. Likevel kan de være godt fornøyd med formen de har vist gjennom juleprogrammet. Før kampen mot Derby hadde de fire strake seiere i serien, mens de røk ut av FA Cupen mot Tottenham Hotspur tidligere denne uken. Boro har kommet seg bort fra bunnstriden, og kan nå skimte playoff i det fjerne. På bortebane har Boro 2-5-6, men de to seierne har kommet i Boros to siste kamper på fremmed gress.

Fulhams siste kamper:
Hull – Fulham 0-1 (Cavaleiro)
Fulham – Aston Villa 2-1 (Knockaert, McDonald)
Fulham – Reading 1-2 (Cavaleiro)
Fulham – Stoke 1-0 (Reid)
Luton – Fulham 3-3 (Mitrovic, Reid x2)

Boros siste kamper:
Tottenham – Boro 2-1 (Saville)
Boro – Derby 2-2 (Wing, McNair)
Boro – Tottenham 1-1 (Fletcher)
Preston – Boro 0-2 (Gestede, Selvmål)
West Brom – Boro 0-2 (Ayala, Fletcher)

Vurdering: Fulham har ikke vært helt overbevisende i det siste, og til denne kampen må de klare seg uten viktige Aleksandar Mitrovic. Middlesbrough har vært ligaens store formlag de siste ukene, og nå har det løsnet på bortebane også. Vertene er favoritter her, men jeg synes den høye oddsen på bortelaget virker mest fristende. Dette tror jeg fort blir et åpent oppgjør som like gjerne kan vippe til gjestens fordel. Derfor prøver jeg borteseier her.  

Tips: Borteseier (4.37 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply