Tidligere i høst arrangerte Championship Norge to konkurranser i samarbeid med Coolbet. Premien i begge konkurransene var en Championship-tur til England for å se flere godbiter. Fredag kveld var det klart for avreise for vinnerne i konkurransen.

Etter en rask taxitur fra London til Bristol, var det klart for en herlig kamp under flomlysene på Ashton Gate. Bristol City fikk besøk av Birmingham City, og hele 22 065 tilskuere hadde tatt turen til stadion for å få med seg den begivenheten. Etter et godt måltid i Heineken Lounge hvor klubblegenden Louis Carey var gjest, tok reisefølget turen ut på tribunen. Der gikk det bare 43 sekunder før den første ballen fant veien til nettmaskene. Hjemmefansen var høyt oppe etter det tidlige ledermålet, men kom raskt ned på jorda igjen da Birmingham snudde 0-1 til 3-1 senere i kampen.

Vinnerne av Championship-reisen foran Ashton Gate.

 

Neste dag gikk turen videre til Lancashire. Blackburn var neste destinasjon, og der skulle vi se Blackburn Rovers få besøk av Stefan Johansens Fulham. Maten før kampen var god, men kvaliteten på spillet var ikke like bra. Selv om Craig Short kunne fortelle oss før kampen at det kom til å bli en bra kamp, så ble det aldri det. Fulham viste seg å være minst dårlig av de to lagene, og sikret seg til slutt tre viktige poeng i deres kamp om opprykk.

Etter kampen fikk vi lov til å vandre litt nede i resepsjonen hvor alle spillerne minglet rundt, og der møtte vi Johansen. Etter en kort samtale med nordmannen og flere andre Blackburn Rovers og Fulham-spillere, satte vi kursen mot Manchester. Der ble det servert et strøkent måltid på den anerkjente restauranten Wings. Under måltidet kunne vi alle konkludere om at turen så langt har vært helt fantastisk.

Vinnerne fikk møte Stefan Johansen etter Fulhams seier borte mot Blackburn Rovers.

Fortsatt er det flere dager igjen av vårens Championship-tur, og senere i uken skal både Swansea City og Millwall besøkes. Dersom du synes det ser artig ut på tur, kan du glede deg over at det ser ut til å bli ny Championship-tur allerede til høsten. Her gjelder det med andre ord å følge med!

About The Author

Leave a Reply