Skrevet av: Eirik Aase

 

 

TV-kamp fredag:
20.45: Hull City – Swansea City (Viasport 2)

TV-kamper lørdag:
13.30: West Bromwich Albion – Nottingham Forest (Viasport 2)
16.00: Middlesbrough – Luton Town (Viasport 2)

Lørdagens oddskupong:
Preston North End – Millwall (Hjemmeseier til 2.30)
Derby County – Huddersfield Town (Hjemmeseier til 2.15)

Totalodds: 4.94
– Oddsen er hentet fra Coolbet. 

 


 

Hull City – Swansea City
Kampstart: 20.45
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Jordy de Wijs, Jon Toral, Martin Samuelsen, Eric Lichaj og Herbie Kane er blant spillerne som mangler hos vertene til denne kampen. Gjestene er uten George Byers, Mike van der Hoorn og Jordon Garrick.

Hull City er i trøbbel. Lagets to beste spillere ble solgt på Deadline Day, og på banen har resultatene vær forferdelige den siste tiden. Tirsdag kveld ble de avkledd borte mot Blackburn Rovers, i en kamp som til slutt endte med 3-0 seier for Lancashire-klubben. Forrige hjemmekamp endte med et ydmykende 1-5 tap hjemme mot Brentford. Tigrene til Grant McCann har bare tatt ett poeng på de seks siste kampene, og på hjemmebane har de fire strake tap. Hull-fansen er nok ekstra glad for at de for øyeblikket har hele ti poeng ned til nedrykksplass. Hvis ikke kunne det fort blitt en fryktelig vårsesong. Swansea City gjorde kloke signeringer i januar da blant andre Conor Gallagher og Rhian Brewster ble hentet inn på lån. Selv om det var viktige tilvekster til laget, har ikke resultatene bedret seg. Tirsdag spilte de 0-0 hjemme mot Queens Park Rangers, og det gjør at svanene har fire på rad uten seier. Steve Cooper & Co har nå seks poeng opp til playoff, og på bortebane har de 5-7-3 denne sesongen.

Hulls siste kamper:
Blackburn – Hull 3-0
Reading – Hull 1-1 (Wilks)
Hull – Brentford 1-5 (Tafazolli)
Hull – Huddersfield 1-2 (Selvmål)
Hull – Chelsea 1-2 (Grosicki)

Swanseas siste kamper:
Swansea – QPR 0-0
Swansea – Derby 2-3 (Dhanda, Naughton)
Preston – Swansea 1-1 (Brewster)
Stoke – Swansea 2-0
Swansea – Wigan 2-1 (Brewster, Ayew)

Vurdering: To lag i svak form, men det har sett betraktelig mørkere ut for hjemmelaget i det siste. Hull har klappet fullstendig sammen, har store skadeproblemer, samtidig som de har solgt to av sine aller beste spillere. Her møter de et Swansea-lag som trenger en seier for å henge med i kampen om playoff. Den seieren tror jeg de skaffer seg her. Derfor markerer jeg for borteseier. 

Tips: Borteseier (2.35 @ Coolbet)


 

West Bromwich Albion – Nottingham Forest
Kampstart: 13.30
Skader og Suspensjoner: Kommer….

Det er klart for en meget interessant toppkamp på The Hawthorns lørdag ettermiddag. West Bromwich Albion har våknet igjen etter en fryktelig tung start på det nye året. Onsdag kveld vant de 2-1 borte mot Reading, noe som gjør at de står med tre strake seiere i serien. Den gode formen har kommet på nøyaktig riktig tidspunkt for Slaven Bilic & Co, og foran helgens serierunde har West Brom seks poeng ned til neste lag på tabellen. Hjemme på The Hawthorns har de 7-6-2, men bare én av de fem siste hjemmekampene har endt med seier. Nottingham Forest har flesket til med sterke seiere mot både Brentford og Leeds United de siste ukene, men de har samtidig gått på vonde tap mot Birmingham City og Charlton Athletic. Det er litt vanskelig å bli klok på dette Forest-laget, men de ser ut til å trives best når de får lov til å ligge bakpå for også kunne utnytte overganger som dukker opp. Av den grunn bør Forest-fansen være optimistiske foran lørdagens tøffe kamp mot serielederen. Foran helgens runde ligger skogvokterne på en femteplass med to poeng til direkte opprykksplass. På bortebane har de 7-6-3 denne sesongen.         

West Broms siste kamper:
Reading – West Brom 1-2 (Bartley, Pereira)
Millwall – West Brom 0-2 (Krovinovic, O`Shea)
West Brom – Luton 2-0 (Selvmål, Ajayi)
Cardiff – West Brom 2-1 (Austin)
West Ham – West Brom 0-1 (Townsend)

Forests siste kamper:
Forest – Charlton 0-1
Forest – Leeds 2-0 (Ameobi, Walker)
Birmingham – Forest 2-1 (Tiago Silva)
Brentford – Forest 0-1 (Lolley)
Forest – Reading 1-1 (Grabban)

Vurdering: West Bromwich Albion er i form igjen, men her får de tøff motstand. Nottingham Forest trives godt i denne typen kamper, noe vi har fått se både mot Brentford og Leeds United i løpet av de siste ukene. West Brom er favoritter her, men jeg tror denne kampen blir jevnere enn hva oddsen tilsier. Nesten fem ganger pengene på borteseier er derfor mest interessant fra dette oppgjøret.  

Tips: Borteseier (4.75 @ Coolbet)Middlesbrough – Luton Town

Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Lewis Wing snudde 0-1 til 2-1 for Middlesbrough borte mot Wigan Athletic tidligere denne uken. Wigan fikk samtidig en spiller utvist tidlig i andre omgang, men likevel ble det ikke seier for Boro. Rødtrøyene slapp inn et kvarter før slutt, og måtte derfor nøye seg med ett poeng. Selv om Jonathan Woodgate & Co har bedret seg utover vinteren, står de nå med seks kamper på rad uten seier. De dårligere resultatene gjør at avstanden til nedrykk bare er på syv poeng. Hjemme på Riverside Stadium har Boro ni på rad uten tap. Luton Town imponerte da de vant hjemme mot Sheffield Wednesday tidligere denne uken. The Hatters klatret dermed opp fra jumboplass på tabellen, og opp til trygg grunn skiller det syv poeng foran helgens runde. Det store problemet for Luton er deres forferdelige borteform. Samtlige elleve siste bortekamper har endt med tap for The Hatters. 

Boros siste kamper:
Wigan – Boro 2-2 (Wing x2)
Brentford – Boro 3-2 (Fletcher, Wing)
Boro – Rovers 1-1 (Coulson)
Boro – Birmingham 1-1 (Fletcher)
Fulham – Boro 1-0

Lutons siste kamper:
Luton – Sheff Wed
Luton – Cardiff 0-1
West Brom – Luton 2-0
Luton – Derby 3-2 (Selvmål, Ruddock, Daniels)
Forest – Luton 3-1 (Cornick)

Vurdering: Middlesbrough med seks på rad uten seier, men hjemme på Riverside Stadium er de sterke. Her møter de et Luton Town-lag som er håpløse på bortebane. Derfor synes jeg hjemmeseier er det beste tipset her.

Tips: Hjemmeseier (1.60 @ Coolbet)


 

Birmingham City – Brentford
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Nå svinger det veldig av Pep Clotet og hans Birmingham City-lag. Tirsdag kveld vant de 1-0 over Barnsley på Oakwell, og det var deres tredje strake seier i serien. Blåtrøyene er ubeseiret på sine seks siste kamper i serien, og nysigneringen Scott Hogan har scoret i samtlige av sine tre siste kamper siden han ankom klubben. Birmingham ligger på en 14. plass med ti poeng opp til playoff. Hjemme på St Andrews har de 6-3-6 denne sesongen. Brentford måtte nøye seg med ett poeng hjemme mot opprykksrival Leeds United tirsdag kveld. De to foregående kampene endte begge med seier, noe som gjør at The Bees ligger helt oppe på en fjerdeplass med to poeng opp til direkte opprykksplass. Brentford er ligaens kanskje mest underholdene lag når angrepsspillet sitter, samtidig som de er det laget med færrest baklengsmål denne sesongen. På bortebane har London-klubben 7-2-7. 

Birminghams siste kamper:
Barnsley – Birmingham 0-1 (Hogan)
Bristol City – Birmingham 1-3 (Hogan, Jutkiewicz, Selvmål)
Birmingham – Coventry 2-2 (Bela, Dean)
Birmingham – Forest 2-1 (Hogan, Pedersen)
Coventry – Birmingham 0-0

Brentfords siste kamper:
Brentford – Leeds 1-1 (Benrahma)
Brentford – Boro 3-2 (Watkins, Jeanvier, Mbuemo)
Hull – Brentford 1-5 (Benrahma, Watkins, Selvmål)
Brentford – Forest 0-1
Brentford – Leicester 0-1

Vurdering: Birmingham City er i bra form, men her får de tøff motstand når et bra Brentford-lag kommer på besøk. Brentford med bare to seiere på de syv siste bortekampene, men de vil nok gi Birmingham en skikkelig utfordring her. Jeg klarer ikke plukke en vinner, og synes derfor uavgjort er mest aktuelt. 

Tips: Uavgjort (3.55 @ Coolbet)


 

Cardiff City – Wigan Athletic
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Cardiff City har slitt på bortebane denne sesongen, men den siste uken har de vunnet borte mot både Luton Town og Cardiff City. The Bluebirds har ikke tapt noen av sine seks siste kamper i serien, og hjemme på Cardiff City Stadium har de sterke 8-6-1 denne sesongen. Ingen har færre tap på hjemmebane denne sesongen, og det ene tapet kom mot Bristol City. Foran helgens runde har Cardiff fire poeng opp til playoff. Wigan Athletic lå under 1-2 mot Middlesbrough tirsdag kveld, men kom likevel tilbake og sikret ett poeng med én spiller mindre på banen. The Latics har bare tapt én av sine fire siste kamper, men ligger likevel på nedrykksplass med sine 30 poeng. Opp til trygg grunn skiller det fire poeng. I 2019 vant de bare én bortekamp, men så langt i 2020 har de vunnet to av sine tre kamper på fremmed gress.

Cardiffs siste kamper:
Huddersfield – Cardiff 0-3 (Murphy, Vaulks, Paterson)
Luton – Cardiff 0-1 (Tomlin)
Cardiff – Reading 3-3 (Murphy x2, Glatzel)
Cardiff – Reading 1-1 (Paterson)
Cardiff – West Brom 2-1 (Tomlin, Paterson)

Wigans siste kamper:
Wigan – Boro 2-2 (Morsy, Selvmål)
Wigan – Preston 1-2 (Dunkley)
Leeds – Wigan 0-1 (Selvmål)
Wigan – Sheff Wed 2-1 (Moore, Lowe)
Swansea – Wigan 2-1 (Byrne)

Vurdering: Cardiff City er i fin form, og hjemme på Cardiff City Stadium taper de så å si aldri. Wigan Athletic har bedret borteformen, men her står de ovenfor en meget tøff utfordring. Faren for uavgjort er alltid stor når Cardiff skal i aksjon, men her synes jeg hjemmeseier er det mest aktuelle. 

Tips: Hjemmeseier (2.10 @ Coolbet)


 

Charlton Athletic – Blackburn Rovers
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Charlton Athletic vartet opp med en overraskende og sterk seier borte mot Nottingham Forest tidligere denne uken. For tre runder siden ble Barnsley slått i en meget viktig bunnkamp, og derfor har stemningen rundt klubben løftet seg flere hakk de siste ukene. De to seierne gjør at Charlton har fått en luke på seks poeng ned til nedrykksplass, og på hjemmebane har de fem kamper på rad uten tap. Totalt har de 6-5-5 på eget gress, og til denne kampen har de solgt ut stadion. Dette skyldes en kampanje hvor supporterne har fått kjøpe billett til £5. Blackburn Rovers har slitt med skadeproblemer helt siden Bradley Dack ble skadet like før jul. Spesielt i de offensive posisjonene på midtbanen ser det fryktelig tynt ut. Heldigvis for Rovers har Adam Armstrong virkelig blomstret etter at Dack ble skadet. Tirsdag banket han inn det som fort kan vise seg å bli sesongens mål for Rovers da de vant fortjent 3-0 hjemme mot Hull City. Lancashire-klubben har bare tapt én av sine seks siste kamper i serien, og har nå seks poeng opp til playoff. På bortebane har de 5-2-8 denne sesongen.

Charltons siste kamper:
Forest – Charlton 0-1 (Taylor)
Stoke – Charlton 3-1 (Purrington)
Charlton – Barnsley 2-1 (Taylor, Green)
Charlton – Fulham 0-0
Preston – Charlton 2-1 (Green)

Rovers siste kamper:
Blackburn – Hull 3-0 (Armstrong, Samuel, Lenihan)
Blackburn – Fulham 0-1
Boro – Blackburn 1-1 (Travis)
Blackburn – QPR 2-1 (Armstrong, Lenihan)
Sheff Wed – Blackburn 0-5 (Holtby x2, Selvmål, Gallagher, Lenihan

Vurdering: Charlton Athletic med to sterke og imponerende seiere de siste ukene. Lørdag venter et utsolgt The Valley når Blackburn Rovers kommer på besøk. Jeg tror vertene vil løfte seg enda et hakk med den gode støtten fra tribunen. Gjestene har klart seg bra den siste tiden, men ser ut til å slite litt med alle skadene. Seieren mot Hull sist var meget imponerende, men sier kanskje mest om hvor svake Hull er. Ikke enkelt å plukke en vinner her, og derfor synes jeg uavgjort er det mest aktuelle. 

Tips: Uavgjort (3.25 @ Coolbet)


 

Derby County – Huddersfield Town
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Derby County tok sin første borteseier siden første serierunde da de vant 3-2 borte mot Swansea City forrige helg. Onsdag kveld ble det derimot tap da de besøkte Bristol City på Ashton Gate. Tapet gjør at The Rams har hele ti poeng opp til playoff foran helgens runde. Hjemme på Pride Park er Wayne Rooney & Co meget sterke. Faktisk er det bare ett lag som har vært bedre på hjemmebane denne sesongen, og totalt står hvittrøyene med 9-5-2 på eget gress. Samtlige fire siste hjemmekamper har endt med seier. Huddersfield Town tapte hele 0-3 hjemme mot Cardiff City onsdag kveld, og misbrukte dermed en gyllen mulighet til å komme seg unna bunnstriden. Etter tapet mot waliserne har Huddersfield fem poeng ned til feil side av streken. På bortebane har The Terriers 4-3-8 denne sesongen, hvor tre av deres fire siste bortekamper har endt med tap.    

Derbys siste kamper:
Bristol City – Derby 3-2 (Waghorn, Martin)
Swansea – Derby 2-3 (Waghorn, Holmes, Lawrence)
Derby – Northampton 4-2 (Wisdom, Holmes, Marriott, Rooney)
Derby – Stoke 4-0 (Martin, Waghorn, Rooney, Bogle)
Luton – Derby 3-2 (Rooney, Martin)

Huddersfields siste kamper:
Huddersfield – Cardiff
Huddersfield – QPR 2-0 (Mounie, Kachunga)
Fulham – Huddersfield 3-2 (Smith-Rowe, Mounie)
Hull – Huddersfield 1-2 (Mounie, Grant)
Huddersfield – Brentford 0-0

Vurdering: Derby County er helt enorme på hjemmebane for tiden. Her møter de et noe ustabilt Huddersfield Town-lag som har tapt tre av sine fire siste på bortebane. Hjemmeseier fremstår som det beste tipset her, og oddsen er overraskende høy. 

Tips: Hjemmeseier (2.15 @ Coolbet)


 

Fulham – Barnsley
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer….

Millwall – Fulham ga oss mye underholdning onsdag kveld. Et Millwall-mål som aldri skulle blitt godkjent, samt en straffebom for Millwall var blant høydepunktene. Fulham ble til slutt stående igjen med ett poeng etter at Aleksandar Mitrovic hadde sendt hvittrøyene i ledelsen tidlig i kampen. Fulham er nå oppe i seks kamper på rad uten tap, og den gode formen gjør at de ligger à poeng med Leeds United som for øyeblikket innehar andreplass på tabellen. Hjemme på Craven Cottage har Fulham 10-2-4 denne sesongen, hvor seks av de åtte siste kampene har endt med seier. Barnsley er i fritt fall. De så meget bra ut tidligere i vinter etter at Gerhard Struber tok over som sjef, men tirsdag gikk de på et nytt tap da Birmingham City var på besøk. Barnsley har bare tatt ett poeng på de fem siste kampene, og er helt nede på jumboplass på tabellen. Opp til trygg grunn skiller det ni poeng, og på bortebane har Barnsley bare vunnet én gang denne sesongen. Syv av deres ni siste bortekamper har endt me tap.

Fulhams siste kamper:
Millwall – Fulham 1-1 (Mitrovic)
Blackburn – Fulham 0-1 (Mitrovic)
Fulham – Huddersfield 3-2 (Cairney, Mitrovic, Reid)
Man City – Fulham 4-0
Charlton – Fulham 0-0

Barnsleys siste kamper:
Barnsley – Birmingham 0-1
Barnsley – Sheff Wed 1-1 (Woodrow)
Charlton – Barnsley 2-1 (Woodrow)
Portsmouth – Barnsley 4-2 (Woodrow, Chaplin)
Barnsley – Preston 0-3

Vurdering: Fulham i bra form. Barnsley i elendig form. Fulham er sterke hjemme, mens Barnsley er forferdelige på bortebane. Det er ingenting som peker på annet enn hjemmeseier her. 

Tips: Hjemmeseier (1.60 @ Coolbet)


 

Leeds United – Bristol City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Ingen nye skader å melde om hos vertene. Adam Forshaw er ute resten av sesongen, mens Robbie Gotts også er ute. Gjestene melder ikke om nye skader siden sist, og Tomas Kalas er snart spilleklar igjen. Denne kampen kommer dog sannsynligvis for tidlig for midtstopperen.

Leeds United måtte nøye seg med ett poeng borte mot Brentford tirsdag kveld. Det kunne fort ha blitt flere poeng, men målvakt Kiko Casilla ga Leeds en tøff start på kampen da han klønet det til og forærte Brentford en scoring. Leeds kom tilbake da Liam Cooper scoret sitt første mål for sesongen, men til tross for bra spill klarte ikke Leeds sikre seg et seiersmål. Derfor står Leeds med bare én seier på de syv siste kampene, og slikt lukter det ikke opprykk av. Heldigvis for Marcelo Bielsa & Co hadde de svært mange poeng å gå på da den dårlige formen satte inn, men nå skiller det bare tre poeng fra Leeds på andreplass til Bristol City på syvendeplass. Hjemme på Elland Road har Leeds 8-4-3 denne sesongen, hvor bare én av de fem siste kampene har endt med seier. Bristol City hadde vunnet fire kamper på rad før de tapte 1-3 hjemme mot Birmingham City forrige helg. The Robins var fryktelig svake i det oppgjøret, og derfor var nok manager Lee Johnson en lettet mann da rødstrupene klemte til med en ny seier hjemme mot Derby County tidligere denne uken. Bristol-klubben ligger på en syvendeplass foran helgens runde, og har som nevnt bare tre poeng opp til lørdagens motstander. På bortebane har Bristol City 8-4-4, hvor de tre siste bortekampene alle har endt med seier. 

Leeds siste kamper:
Brentford – Leeds 1-1 (Cooper)
Forest – Leeds 2-0
Leeds – Wigan 0-1
Leeds – Millwall 3-2 (Bamford x2, Hernandez)
QPR – Leeds 1-0

Bristol Citys siste kamper:
Bristol City – Derby
Bristol City – Birmingham 1-3 (Paterson)
QPR – Bristol City 0-1 (Diedhiou)
Reading – Bristol City 0-1 (Paterson)
Bristol City – Barnsley 1-0 (Eliasson)

Vurdering: Leeds United har slurvet i det siste, men leverer som regel gode nok prestasjoner til å vinne hver gang de går på banen. Som regel er det kortslutning i bakre rekke og ineffektivitet fremover på banen som ødelegger for Yorkshire-klubben. Jeg tror de kommer til å løfte seg igjen til dette oppgjøret, og holder de som klar favoritt. Oddsmessig er det dog lite interessant å sette penger på hjemmelaget til 1.40. Ser man nærmere på lagenes resultater den siste tiden, er det liten tvil om hvilket av disse to lagene som har vist best form. I tillegg må man legge til at Bristol City er et sterkt bortelag som trives god i kamper hvor de får lov til å ligge litt bakpå. Over åtte ganger pengene på borteseier er derfor høyt nok til at jeg ikke klarer holde meg unna.

Tips: Borteseier (8.15 @ Coolbet)


 

Preston North End – Millwall
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Det ble en skikkelig krig da Preston North End besøkte Stoke City på Bet365 Stadium tidligere denne uken. Preston vant til slutt krigen og fikk ta med seg tre poeng hjem til Lancashire. Det var Prestons tredje strake borteseier, og det lover bra for Alex Neil & Cos opprykksmuligheter. Preston har nemlig slitt litt på bortebane tidligere denne sesongen, men ser nå ut til å ha funnet ut av problemene på fremmed gress. Hjemme på Deepdale har de levert varene hele sesongen, og er for øyeblikket ligaens beste hjemmelag med 10-3-3 totalt. Foran helgens runde har Preston seks kamper på rad uten tap, og de ligger på en sjetteplass med tre poeng opp til direkte opprykksplass. Millwall var heldig som fikk scoringen sin godkjent i 1-1 kampen hjemme mot Fulham onsdag kveld, men var samtidig uheldige som misset et straffespark på stillingen 1-1. Løvene til Gary Rowett har lagt bak seg fire kamper på rad uten å vinne, og avstanden til playoff har nå økt til syv poeng. På bortebane har Millwall litt svake 3-8-5, men bare én av deres åtte siste bortekamper har endt med tap. 

Prestons siste kamper:
Stoke – Preston 0-2 (Browne, Barkhuizen)
Wigan – Preston 1-2 (Barkhuizen, Johnson)
Preston – Swansea 1-1 (Sinclair)
Barnsley – Preston 0-3 (Barkhuizen, Johnson)
Preston – Charlton 2-1 (Bauer, Harrop)

Millwalls siste kamper:
Millwall – Fulham
Millwall – West Brom 0-2
Sheff Wed – Millwall 0-0
Leeds – Millwall 2-3 (Wallace, Hutchinson)
Millwall – Sheff Utd 0-2

Vurdering: Ligaens beste hjemmelag har vist bra form den siste tiden. De har seks på rad uten tap, og har nå rettet blikket mot direkte opprykksplass. Millwall har vært sterke i vinter, men er nå inne i en tung periode. Faren for uavgjort er alltid på plass når Millwall spiller, men her tror jeg det blir hjemmeseier. 

Tips: Hjemmeseier (2.30 @ Coolbet)


 

Queens Park Rangers – Stoke City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer….

Sesongen til Queens Park Rangers er i ferd med å ebbe ut i ingenting. Det så lovende ut tidligere i høst da de glimtvis imponerte stort med sitt offensive spill, men utover vinteren har det stoppet opp. Motstanderne har fått bedre kontroll på Eberechi Eze, samtidig som forsvarsspillet ikke har bedret seg betraktelig. QPR spilte uavgjort mot Swansea City tidligere denne uken, og står dermed med bare ett poeng på de fire siste kampene. Hele seks av deres ni siste kamper har endt med tap, og veien til playoff er på hele 14 poeng. I motsatt ende av tabellen skiller det ni poeng til nedrykk. Hjemme på Loftus Road har QPR 6-4-6 denne sesongen. Stoke City har bedret spillet sitt flere hakk siden Michael O`Neill tok over som manager, men fortsatt er de dypt involvert i bunnstriden. To tap på de tre siste kampene gjør at The Potters bare har fire poeng ned til nedrykksplass. Forrige bortekamp endte med et surt 0-4 tap borte mot Derby County, og totalt har Stoke 4-1-10 på fremmed gress denne sesongen. Onsdag tapte Stoke 0-2 hjemme mot Preston North End, men fire av deres seks siste kamper har endt med seier. Fortsetter de den formen, vil det snart være en god luke ned til nedrykksplassene. 

QPRs siste kamper:
Swansea – QPR 0-0
Huddersfield – QPR 2-0
QPR – Bristol City 0-1
Blackburn – QPR 2-1 (Hugill)
QPR – Sheff Wed 1-2 (Wells)

Stokes siste kamper:
Stoke – Preston 0-2
Stoke – Charlton 3-1 (Powell, McClean, Ince)
Derby – Stoke 4-0
Stoke – Swansea 2-0 (McClean, Clucas)
West Brom – Stoke 0-1 (Campbell)

Vurdering: Queens Park Rangers i svak form, mens Stoke City varierer i prestasjonene. Dette er i mine øyne et klassisk HUB-oppgjør, og jeg sliter veldig med hva jeg skal gå for her. Jeg ender derfor opp med å sette et kjedelig kryss i midten. 

Tips: Uavgjort (3.30@ Coolbet)


 

Sheffield Wednesday – Reading
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Sheffield Wednesday-fansen var nådeløse mot sine egne spillere etter at de tapte 0-1 borte mot Luton Town onsdag kveld. En håndfull spillere fikk applaus, men ellers fikk spillerne klar beskjed om at de ikke fortjente å spille i Wednesday-drakten. Det er kanskje ikke så rart med tanke på at uglene bare har vunnet én av sine ni siste kamper i serien. Etter tapet mot Luton har de fem kamper på rad uten seier, og opp til playoff skiller det ni poeng. Hjemme på Hillsborough har Wednesday bare tatt ett poeng på sine fire siste kamper. Reading tok ledelsen hjemme mot West Bromwich Albion onsdag kveld, men serielederen snudde senere kampen og vant 2-1. The Royals har dermed syv kamper på rad uten seier, og veien til playoff er fryktelig lang. Foran helgens runde har Berkshire-klubben 14 poeng til playoff, mens det bare er ni poeng til nedrykksplassene. På bortebane har Reading 4-7-5 denne sesongen, og bare én av de åtte siste på fremmed gress har endt med tap.

Wednesdays siste kamper:
Luton – Sheff Wed 1-0
Barnsley – Sheff Wed 1-1 (Windass)
Sheff Wed – Millwall 0-0
Wigan – Sheff Wed 2-1 (Murphy)
QPR – Sheff Wed 1-2 (Fox, Winnall)

Readings siste kamper:
Reading – West Brom 1-2 (Puscas)
Reading – Hull 1-1 (Obita)
Cardiff – Reading 3-3 (Richards, Rinomhota, Meite)
Cardiff – Reading 1-1 (Meite)
Reading – Bristol City 0-1

Vurdering: Ingenting fungerer for Sheffield Wednesday for tiden. Supporterne raser, klubben er i klinsj med Football League, og resultatene er elendige. Håpet om opprykk er i ferd med å forsvinne, og hjemme på Hillsborough har de skuffet i det siste. Reading er også i dårlig form, men har vært vanskelige å slå i sine siste bortekamper. Jeg tror The Royals har god mulighet til å få med seg poeng fra denne kampen, og synes uavgjort fremstår som det beste tipset. 

Tips: Uavgjort (3.40 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply