Skrevet av: Eirik Aase

 

 

Hull City – Swansea City
Kampstart: 20.45
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Jordy de Wijs, Jon Toral, Martin Samuelsen, Eric Lichaj og Herbie Kane er blant spillerne som mangler hos vertene til denne kampen. Gjestene er uten George Byers, Mike van der Hoorn og Jordon Garrick.

Hull City er i trøbbel. Lagets to beste spillere ble solgt på Deadline Day, og på banen har resultatene vær forferdelige den siste tiden. Tirsdag kveld ble de avkledd borte mot Blackburn Rovers, i en kamp som til slutt endte med 3-0 seier for Lancashire-klubben. Forrige hjemmekamp endte med et ydmykende 1-5 tap hjemme mot Brentford. Tigrene til Grant McCann har bare tatt ett poeng på de seks siste kampene, og på hjemmebane har de fire strake tap. Hull-fansen er nok ekstra glad for at de for øyeblikket har hele ti poeng ned til nedrykksplass. Hvis ikke kunne det fort blitt en fryktelig vårsesong. Swansea City gjorde kloke signeringer i januar da blant andre Conor Gallagher og Rhian Brewster ble hentet inn på lån. Selv om det var viktige tilvekster til laget, har ikke resultatene bedret seg. Tirsdag spilte de 0-0 hjemme mot Queens Park Rangers, og det gjør at svanene har fire på rad uten seier. Steve Cooper & Co har nå seks poeng opp til playoff, og på bortebane har de 5-7-3 denne sesongen.

Hulls siste kamper:
Blackburn – Hull 3-0
Reading – Hull 1-1 (Wilks)
Hull – Brentford 1-5 (Tafazolli)
Hull – Huddersfield 1-2 (Selvmål)
Hull – Chelsea 1-2 (Grosicki)

Swanseas siste kamper:
Swansea – QPR 0-0
Swansea – Derby 2-3 (Dhanda, Naughton)
Preston – Swansea 1-1 (Brewster)
Stoke – Swansea 2-0
Swansea – Wigan 2-1 (Brewster, Ayew)

Vurdering: To lag i svak form, men det har sett betraktelig mørkere ut for hjemmelaget i det siste. Hull har klappet fullstendig sammen, har store skadeproblemer, samtidig som de har solgt to av sine aller beste spillere. Her møter de et Swansea-lag som trenger en seier for å henge med i kampen om playoff. Den seieren tror jeg de skaffer seg her. Derfor markerer jeg for borteseier. 

Tips: Borteseier (2.35 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply