Skrevet av: Eirik Aase

 

Derby County – Fulham
Kampstart: 20.45
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Vertene mangler Duane Holmes og Tom Huddlestone. Hos gjestene er Terence Kongolo, Alfie Mawson og Maxime Le Marchand ute.

11 seiere, 11 uavgjort og 11 tap. Det er status for Derby County etter 33 serierunder i Championship denne sesongen. Det har lenge vært en tung sesong nære bunnen av tabellen, men god form på nyåret har ført The Rams opp til en 13. plass med ni poeng opp til playoff. Forrige runde ble det bare uavgjort hjemme mot Huddersfield Town, og hjemme på Pride Park har de meget sterke 9-6-2 denne sesongen. Det gjør de til ligaens nest beste hjemmelag. Fulham hadde seks kamper på rad uten tap før møtet med tabelljumbo Barnsley forrige helg. De fleste forventet en grei hjemmeseier på Craven Cottage, men gjestene ville det annerledes. Fulham tapte hele 0-3 mot rødtrøyene, og det var deres andre tap mot Barnsley denne sesongen. Foran fredagens kamp ligger Fulham på tredjeplass med tre poeng opp til direkte opprykksplass.

Derbys siste kamper:
Derby – Huddersfield 1-1 (Lawrence)
Bristol City – Derby 3-2 (Waghorn, Martin)
Swansea – Derby 2-3 (Waghorn, Holmes, Lawrence)
Derby – Northampton 4-2 (Wisdom, Holmes, Marriott, Rooney)
Derby – Stoke 4-0 (Martin, Waghorn, Rooney, Bogle)

Fulhams siste kamper:
Fulham – Barnsley 0-3
Millwall – Fulham 1-1 (Mitrovic)
Blackburn – Fulham 0-1 (Mitrovic)
Fulham – Huddersfield 3-2 (Cairney, Mitrovic, Reid)
Man City – Fulham 4-0

Vurdering: Derby County har vært sterke på hjemmebane over lengre tid, men her får de tøff motstand. Fulham trenger et godt resultat etter ydmykelsen forrige runde, og vil nok være litt forsiktige her. I mine øyne er det mye som peker på uavgjort i denne kveldskampen.

Tips: Uavgjort (3.38 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply