Skrevet av: Eirik Aase

 

Middlesbrough – Nottingham Forest
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Daniel Ayala, Dael Fry og Patrick Roberts er ute hos vertene. Samba Sow, Tendayi Darikwa og Nuno da Costa ser ut til å være ute hos gjestene.

Motgangen fortsetter for Middlesbrough. Onsdag ble det et nytt 0-1 tap hjemme mot Leeds United, noe som betyr at Boro nå har tapt 0-1 i samtlige av sine tre siste kamper. Rødtrøyene har ikke vunnet noen av sine ni siste kamper i serien, og resultatene i helgen gjør at Boro nå har falt ned til nedrykksplass. Varselsslampene blinker på Riverside Stadium, og det bør snu så fort som mulig for Jonathan Woodgate & Co. Etter mandagens kamp venter nemlig tre tøffe bortekamper mot andre lag i bunnstriden, samt en hjemmekamp mot Swansea City. Det kan fort se bekmørkt ut for Boro-fansen etter disse kampene, eller så kan de skaffe seg en god luke ned til nedrykksplass. Man kan godt forstå dersom Boro-supporterne sover dårlig for tiden. Hjemme på Riverside Stadium har Boro 6-7-5, men ingen av deres fem siste hjemmekamper har endt med seier. Nottingham Forest ble det andre laget til å vinne borte mot Cardiff City denne sesongen. Tirsdag kveld sikret de seg en sterk 1-0 seier i Wales, og satte dermed en stopper for rekken med kamper på rad uten seier. Skogvokterne hadde nemlig ikke vunnet noen av sine tre siste kamper. Foran  kveldens kamp har Forest 59 poeng. Det gjør at de har ni poeng opp til direkte opprykksplass, samt fem poeng ned til syvendeplassen som ikke gir playoff. På bortebane har Forest sterke 8-7-3, noe som gjør de til ligaens nest beste bortelag. 

Boros siste kamper:
Boro – Leeds 0-1
Barnsley – Boro 1-0
Boro – Luton 0-1
Wigan – Boro 2-2 (Wing x2)
Brentford – Boro 3-2 (Fletcher, Wing)

Forests siste kamper:
Cardiff – Forest 0-1 (Silva)
Forest – QPR 0-0
West Brom – Forest 2-2 (Cash, Selvmål)
Forest – Charlton 0-1
Forest – Leeds 2-0 (Ameobi, Walker)

Vurdering: Dette er en ideell kamp for Nottingham Forest. De trives best når de får møte lag som forsøker å ta styringen, slik at de selv kan ha fokuset rettet mot de overgangsmulighetene som dukker opp. Boro må fremover, og det er da Forest er sterkest. Vertene har tapt tre kamper på rad med ett mål, og jeg tror de går på et nytt tap med knappest mulig margin her. Skal vi si 1-0 til Forest?

Tips: Borteseier (2.91 @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply