Skrevet av: Eirik Aase

 

TV-kamper fredag:
20.45: Nottingham Forest – Millwall (Viasport 2)

TV-kamper lørdag:
13.30: Bristol City – Fulham (Viasport 2)
16.00: Swansea City – West Bromwich Albion (Viasport 2)

Lørdagens oddskupong:
Leeds United – Huddersfield Town (Hjemmeseier til 1.40)
Brentford – Sheffield Wednesday (Hjemmeseier til 1.56)
Stoke City – Hull City (Hjemmeseier til 1.68)

Totalodds: 3.67
– Oddsen er hentet fra Coolbet. 

 

 


 

Nottingham Forest – Millwall
Kampstart: 20.45
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Kommer…

Lewis Grabban sikret ett poeng for Nottingham Forest borte mot Middlesbrough med en leken ballberøring like før slutt. Det ene poenget var dog ikke til stor hjelp i kampen om direkte opprykksplass. Foran fredagens TV-kamp har skogvokterne nemlig hele åtte poeng opp til Leeds United på andreplass. Den luken blir tung å tette i løpet av sesongens ti siste kamper. Nedover på tabellen skiller det seks poeng til syvendeplassen som ikke gir playoff. Hjemme på City Ground har rødtrøyene 8-4-5 denne sesongen, hvor bare én av de syv siste har endt med tap. Millwall fikk et skikkelig løft etter at Gary Rowett kom inn som ny manager, men de siste ukene har det stoppet litt opp. Etter 1-1 hjemme mot Bristol City sist har Millwall bare én seier på de åtte siste kampene. Denne svake formen gjør at London-klubben har fem poeng opp til playoff. Ikke den verste luken, men det er lite som tyder på at Millwall kan kjempe om playoff dersom de ikke tar seg sammen snart. På bortebane har Millwall 4-8-6 denne sesongen, hvor bare én av de seks siste har endt med seier. 

Forests siste kamper:
Boro – Forest 2-2 (Grabban, Yates)
Cardiff – Forest 0-1 (Silva)
Forest – QPR 0-0
West Brom – Forest 2-2 (Cash, Selvmål)
Forest – Charlton 0-1

Millwalls siste kamper:
Millwall – Bristol City 1-1 (Selvmål)
Millwall – Birmingham 0-0
Wigan – Millwall 1-0
Preston – Millwall 0-1 (Hutchinson)
Millwall – Fulham 1-1 (Bodvarsson)

Vurdering: Mye tyder på at Nottingham Forest kommer til å spille playoff senere i vår. For at de skal ha en mulighet til å kjempe om direkte opprykksplass, er de avhengig av å vinne kamper som denne. Problemet for Forest er at de ser ut til å slite litt når de møter motstandere som legger seg dypt på City Ground. Her kommer de til å møte et godt organiser og kompakt Millwall-lag. Fredagskamper har en tendens til å gi oss mye underholdning, men det tror jeg ikke i dette tilfellet. Jeg tror på en jevn affære hvor begge lagene blir stående igjen med ett poeng hver. Skal vi si 1-1? 

Tips: Uavgjort (3.15 @ Coolbet)


 

Bristol City – Fulham
Kampstart: 13.30
Skader og Suspensjoner: Kommer….

Det ble bare ett poeng for Bristol City borte mot Millwall forrige runde, men det ene poenget var likevel nok til å stanse en fæl tapsrekke. Rødtrøyene til manager Lee Johnson hadde nemlig tapt samtlige av sine tre siste kamper før møtet med Millwall. Foran helgens runde har The Robins bare én seier på de seks siste kampene, men opp til playoff skiller det bare to poeng. Hjemme på Ashton Gate har rødstrupene 7-4-6 denne sesongen. Fulham vant 2-0 hjemme mot opprykksrival Preston North End forrige runde. Seieren førte London-klubben opp på 63 poeng, noe som gjør at de ligger på en tredjeplass på tabellen. Opp til direkte opprykksplass skiller det fem poeng, mens det er hele ni poeng ned til syvendeplassen som ikke gir playoff. Borte har The Cottagers 6-7-4, men bare to av de åtte siste har endt med seier.

Bristol Citys siste kamper:
Millwall – Bristol City 1-1 (Pereira)
Huddersfield – Bristol City 2-1 (Grant)
Bristol City – West Brom 0-3
Leeds – Bristol City 1-0
Bristol City – Derby 3-2 (Benkovic, Diedhiou, Wells)

Fulhams siste kamper:
Fulham – Preston 2-0 (Selvmål, Kamara)
Fulham – Swansea 1-0 (Mitrovic)
Derby – Fulham 1-1 (Mitrovic)
Fulham – Barnsley 0-3
Millwall – Fulham 1-1 (Mitrovic)

Vurdering: To opprykksjagende lag som møtes på Ashton Gate. Dette blir jevnt. Bristol City har vist svak form i det siste, mens Fulham jevnt over har lagt bak seg gode resultater de siste ukene. Her tror jeg på en knepen borteseier. 

Tips: Borteseier (2.25 @ Coolbet)

 Swansea City – West Bromwich Albion

Kampstart: 16.00
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Kommer..

Swansea City hadde seieren i lommen borte mot opprykksrival Blackburn Rovers forrige runde, men et baklengsmål fem minutter på overtid sørget for at kampen endte uavgjort 2-2. Rhian Brewster hadde vartet opp med et klassemål tidligere i kampen, og det blir viktig for svanene at han fortsetter å levere foran mål i tiden fremover. Hvittrøyene ser ut som et av de mer spennende lagene av de som ligger bak playoff for øyeblikket, og foran helgens runde skiller det fire poeng opp til sjetteplassen på tabellen. Selv om de ser spennende ut, har formen likevel vært begredelig. Bare én av de åtte siste har endt med seier, og slik blir det ikke opprykk av. Hjemme på Liberty Stadium har de 8-4-6 denne sesongen, og der har de bare tapt én av deres åtte siste kamper. West Bromwich Albion-sjef Slaven Bilic var ikke nådig etter 0-1 tapet mot Wigan Athletic forrige runde. Han ga klar beskjed om at de ikke fortjente noe mer i den kampen, og at det er opp til spillerne å vise at de har det som trengs for å slå tilbake så fort som mulig etter det ydmykende tapet. Til tross for null poeng sist, ligger de likevel helt øverst på tabellen. Bare ett poeng bak følger Leeds United, mens det er seks poeng ned til Fulham på tredjeplass. På bortebane har The Baggies 11-5-2 denne sesongen, hvor samtlige tre siste har endt med seier. West Brom er derfor ligaens beste hjemmelag foran helgens runde. 

Swanseas siste kamper:
Blackburn – Swansea 2-2 (Brewster, Ayew)
Fulham – Swansea 1-0
Swansea – Huddersfield 3-1 (Ayew, Garrick, Fulton)
Hull – Swansea 4-4 (Garrick, Naughton, Brewster, Routledge)
Swansea – QPR 0-0

West Broms siste kamper:
West Brom – Wigan 0-1
West Brom – Preston 2-0 (Robson-Kanu, Livermore)
Bristol City – West Brom 0-3 (Robson-Kanu x2, Robinson)
West Brom – Forest 2-2 (Robinson, Selvmål)
Reading – West Brom 1-2 (Bartley, Pereira)

Vurdering: Det vil seg ikke for Swansea City. De har mye kvalitet på banen, men det blir litt for mye rusk i maskineriet. Her får de besøk av et West Bromwich Albion-lag som skuffet stort forrige runde, men som vil være ivrige etter å rette opp inntrykket her. Jeg tror Slaven Bilic klarer piske sine spillere på riktig måte foran denne kampen, og at gjestene tar med seg tre poeng hjem fra Wales. 

Tips: Borteseier (2.15 @ Coolbet)


 

Barnsley – Cardiff City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Etter tre strake seiere var Barnsley-fansen høyt oppe. De hadde kommet seg opp fra en fryktelig plass i bunnen av tabellen, og plutselig øynet de håp om å overleve i Championship denne sesongen. Derfor var nederlaget borte mot Reading ekstra bittert for rødtrøyene. Foran helgens runde ligger The Tykes nest sist på tabellen med sine 34 poeng. Opp til trygg grunn skiller det fem poeng, men tre seiere på de fire siste kampene bør gi klubben troen på at de fortsatt kan klare dette. Uansett hvordan det skulle gå utover våren, har Barnsley-ledelsen gitt klar beskjed om at hovedtrener Gerhard Struber er ønsket med videre. Hjemme på Oakwell har Barnsley 5-7-6 denne sesongen. Cardiff City havnet under 0-2 hjemme mot Brentford sist, men litt magi fra innkastene til Will Vaulks sørget for at waliserne likevel sikret seg ett poeng. Vaulks var for øvrig heldig som fikk fullføre kampen, ettersom han hadde en mindre heldig episode hvor han satte kneet ned på hodet til Brentford-spiller Christian Norgaard. Brentford-sjef Thomas Frank mente i hvert fall at det var et soleklart rødt kort, og jeg er ikke uenig. Cardiff ligger på en 11. plass på tabellen, og opp til playoff skiller det fem poeng. The Bluebirds har ikke vunnet noen av sine fire siste kamper, og på bortebane har de 4-7-7 denne sesongen.

Barnsleys siste kamper:
Reading – Barnsley 2-0
Hull – Barnsley 0-1 (Woodrow)
Barnsley – Boro 1-0 (Chaplin)
Fulham – Barnsley 0-3 (Woodrow x2, Brown)
Barnsley – Birmingham 0-1

Cardiffs siste kamper:
Cardiff – Brentford 2-2 (Ralls, Hoilett)
Cardiff – Forest 0-1
Stoke – Cardiff 2-0
Cardiff – Wigan 2-2 (Murphy, Selvmål)
Huddersfield – Cardiff 0-3 (Murphy, Vaulks, Paterson)

Vurdering: Barnsley med smell sist, men vant samtlige av de tre foregående kampene. Cardiff City med bra opphenting sist, men formen har ikke vært den beste de siste rundene. Gjestene har hatt et par sterke borteseiere i 2020, men her tror jeg de skal få det tøft. Barnsley har på ingen måter sett ut som et bunnlag i det siste, og kommer helt sikkert til å skape en del gode sjanser her. Jeg tror de har det som skal til for å ta en meget viktig seier i dette oppgjøret. 

Tips: Hjemmeseier (2.41 @ Coolbet)


 

Birmingham City – Reading
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Det ville seg ikke helt for Birmingham City borte mot Premier League-klubben Leicester City i FA Cupen tidligere denne uken. Blåtrøyene hang med i kampen hele veien ut, men et sent baklengsmål førte til exit. Nå må fokuset rettes tilbake til serien, og der har det gått riktig så bra den siste tiden. Etter 2-2 borte mot Queens Park Rangers sist, står Birmingham nå med ti kamper på rad uten tap. Den gode formen har ført Pep Clotet & Co opp til en 15. plass med 47 poeng, men samtlige fire siste i serien har endt uavgjort. Det skiller ni poeng opp til playoff, og den luken blir ikke enkel å tette. Hjemme på St Andrews har Birmingham bare vunnet én av sine ti siste kamper. Forbedre hjemmeformen bør absolutt vært høyt oppe på liten til Clotet utover våren. Reading spilte ekstraomganger mot Sheffield United i FA Cupen tirsdag kveld, men der endte det med et knepent tap. Derfor skal Reading også bare fokusere på serien fremover, og der ligger de bare to poeng bak lørdagens motstander. Formen har ikke vært den beste i 2020, men forrige seriekamp endte med en overbevisende 2-0 seier hjemme mot et formsterkt Barnsley-lag. På bortebane har Mark Bowen & Co 5-7-6 denne sesongen. 

Birminghams siste kamper:
Leicester – Birmingham 1-0
QPR – Birmingham 2-2 (Hogan x2)
Millwall – Birmingham 0-0
Birmingham – Sheff Wed 3-3 (Selvmål, Jutkiewicz, Hogan)
Birmingham – Brentford 1-1 (Jutkiewicz)

Readings siste kamper:
Reading – Sheff Utd 1-2 (Puscas)
Reading – Barnsley 2-0 (Meite, Puscas)
Reading – Wigan 0-3
Leeds – Reading 1-0
Sheff Wed – Reading 0-3 (Meite, Puscas, Baldock)

Vurdering: To lag som ligger midt på tabellen, og som sannsynligvis kommer til å ende der ved sesongslutt. En seier vil gi vinnerlaget et ekstra håp om å kunne tette luken opp til playoff, mens et tap på mange måter vil knuse det som er av opprykkshåp. Kanskje kan det føre til at vi får servert en offensiv og underholdene kamp på St Andrews denne helgen. Jevnt tror jeg uansett det blir, og uavgjortfaren er absolutt stor. Likevel velger jeg å stole på magefølelsen min, og den taler til vertenes fordel. 

Tips: Hjemmeseier (2.14  @ Coolbet)

 


 

Brentford – Sheffield Wednesday
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer..

Jeg har lenge gått med følelsen av at Brentford var det laget som virkelig kunne ta opp kampen mot West Bromwich Albion og Leeds United om de to plassene som gir direkte opprykk. Den følelsen har jeg ikke lenger. Etter fem kamper på rad uten seier ser det nemlig ut som om det løpet er kjørt. Foran helgens runde har The Bees en luke på hele elleve poeng opp til Leeds på andreplass, og den klarer de ikke tette i løpet av de ti siste rundene. Nå gjelder det for London-klubben å sikre en playoff-plass så fort som mulig, og i skrivende stund har de bare tre poeng ned til syvendeplassen som ikke gir playoff. Forrige runde rotet Brentford bort en 2-0 ledelse mot Cardiff City, og fire av de fem siste kampene har endt uavgjort. Hjemme på Griffin Park har de sterke 9-5-3, men bare én av de fire siste hjemme har endt med seier. Onsdag kveld tapte Sheffield Wednesday 0-1 hjemme mot Manchester City. Et hederlig resultat, men offensivt hadde uglene lite å bidra med i det oppgjøret. Nå skal fokuset vris tilbake til serien, og der er de virkelig i trøbbel. Forrige runde tapte de 1-3 hjemme mot Derby County, og bare én av de ni siste har endt med seier. Bare to lag i Championship har tatt færre poeng enn Wednesday i 2020, og nå har det blitt åtte poeng opp til playoff. På bortebane har Garry Monk & Co 6-4-8, hvor ingen av de fire siste har endt med seier.

Brentfords siste kamper:
Cardiff – Brentford 2-2 (Racic, Mbuemo)
Luton – Brentford 2-1 (Watkins)
Brentford – Blackburn 2-2 (Benrahma, Watkins)
Birmingham – Brentford 1-1 (Pinnock)
Brentford – Leeds 1-1 (Benrahma)

Wednesdays siste kamper:
Sheff Wed – Man City 0-1
Sheff Wed – Derby 1-3 (Windass)
Sheff Wed – Charlton 1-0 (Fletcher)
Birmingham – Sheff Wed 3-3 (Forestieri, Murphy, Bannan)
Sheff Wed – Reading 0-3

Vurdering: To lag i svak form som møtes på Griffin Park. Her tror jeg det løsner for hjemmelaget. De er vanligvis meget sterke på hjemmebane, og jeg tror Sheffield Wednesday vil få store problemet med å forsvare seg mot dette Brentford-laget. The Bees har vunnet 2-0 begge de to siste møtene på Griffin Park. Jeg blir ikke overrasket hvis de vinner med samme margin i det som mest sannsynlig blir deres siste møte på denne ærverdige stadion. 

Tips: Hjemmeseier (1.56 @ Coolbet)


 

Charlton Athletic – Middlesbrough
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer…

En av rundens mest interessante kamper finner sted på The Valley. Charlton Athletic fikk juling borte mot Huddersfield Town forrige helg, og trenger en umiddelbar opptur når bunnrival Middlesbrough kommer på besøk lørdag ettermiddag. Foran helgens runde ligger The Addicks på en 20. plass med 39 poeng. Ned til Middlesbrough på nedrykksplass skiller det bare ett poeng. Tre av Charltons fire siste kamper har endt med tap, og på hjemmebane har de 7-5-6 denne sesongen. Det som taler for Charlton er at de har slått bunnrivalene Luton Town og Barnsley på hjemmebane siden nyttår. I tillegg har de bare tapt én av de syv siste hjemme. For Middlesbrough blinker fortsatt varselslampene. Mandag kveld så de ut til å sikre seg tre viktige poeng hjemme mot Nottingham Forest, men et sent baklengsmål sørget for poengdeling. Boro har nå spilt ti kamper på rad uten å vinne i serien, og da er det kanskje ikke så rart at de har falt ned til nedrykksplass. På bortebane har Boro fæle 2-6-9, og de fire siste borte har bare gitt ett poeng.  

Charltons siste kamper:
Huddersfield – Charlton 4-0
Sheff Wed – Charlton 1-0
Charlton – Luton 3-1 (Taylor x2, Lapslie)
Charlton – Blackburn 0-2
Forest – Charlton 0-1 (Taylor)

Boros siste kamper:
Boro – Forest 2-2 (Wing, Gestede)
Boro – Leeds 0-1
Barnsley – Boro 1-0
Boro – Luton 0-1
Wigan – Boro 2-2 (Wing x2)

Vurdering: To lag som strever i bunnen av tabellen. Tre poeng vil være massivt for det laget som vinner. Det er ikke enkelt å spå utfallet i slike bunnkamper, men her har jeg troen på hjemmeseier. Charlton har taklet presset når de andre bunnlagene har vært på besøk i det siste, samtidig som de har hatt gode resultater på hjemmebane siden desember. I tillegg må man legge til Boros svake bortestatistikk med i vurderingen. 

Tips: Hjemmeseier (3.00 @ Coolbet)

 


 

Leeds United – Huddersfield Town
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Nå svinger det virkelig av Marcelo Bielsa og hans Leeds United. Forrige helg ble Hull City fullstendig avkledd på KCOM Stadium. Leeds var overlegne både på banen og tribunen, og spesielt det ene målet holdt usedvanlig høyt nivå. Seieren mot Hull gjør at Leeds nå står med fire seiere på rad i serien, og på disse fire kampene har det ikke blitt et eneste baklengsmål. Den gode formen har ført Yorkshire-klubben opp i ryggen til West Bromwich Albion, og opp til serielederen skiller det nå bare ett poeng. Ned til tredjeplassen som bare gir playoff er det en luke på fem poeng. Hjemme på Elland Road har hvittrøyene 10-4-3 og bare 13 baklengsmål. Huddersfield Town klemte til med en meget imponerende 4-0 seier hjemme mot Charlton Athletic sist. Det gjør at The Terriers har vunnet sine to siste kamper, og foran lørdagens kamp har de fire poeng til nedrykksplass. Leiesoldaten Emile Smith Rowe har vært en aldri så liten åpenbaring for Danny Cowley & Co siden han ble hentet i januar, og han skal ha mye av æren for at Huddersfield nå ser ut til å komme seg unna bunnstriden. På bortebane har Huddersfield 4-4-9 denne sesongen.

Leeds siste kamper:
Hull – Leeds 0-4 (Roberts x2, Ayling, Hernandez)
Boro – Leeds 0-1 (Klich)
Leeds – Reading 1-0 (Hernandez)
Leeds – Bristol City 1-0 (Ayling)
Brentford – Leeds 1-1 (Cooper)

Huddersfields siste kamper:
Huddersfield – Charlton 4-0 (Grant x2, Mounie, Bacuna)
Huddersfield – Bristol City 2-1 (Willock, Grant)
Swansea – Huddersfield 3-1 (Mounie)
Derby – Huddersfield 1-1 (Toffolo)
Huddersfield – Cardiff 0-3

Vurdering: Fire seiere på rad. Fire kamper på rad uten baklengsmål. Et eneste stort fotballfyrverkeri forrige kamp. Det meste går Leeds Uniteds vei for tiden, og det tror jeg fortsetter på lørdag. Huddersfield med to seiere på rad, men her sier det stopp. Dette ender med hjemmeseier. 

Tips: Hjemmeseier (1.40 @ Coolbet)

 


 

Preston North End – Queens Park Rangers
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Det har vært noen tøffe uker for Preston North End. Tre av de fire siste kampene har endt med tap, og i samtlige tre tap har ikke The Lilywhites scoret et eneste mål. Innimellom disse tre tapene vant de 2-1 hjemme mot Hull City, men heller ikke den seieren var spesielt overbevisende. For å gjøre vondt verre har lagets kanskje viktigste spiller, Ben Pearson, pådratt seg en hamstring-skade som kommer til å holde han ute de neste rundene. Nå blir det viktig for Preston å slå tilbake med en seier så fort som mulig, hvis ikke kan de fort risikere å falle ned fra playoff. I skrivende stund ligger de på en sjetteplass med to poeng ned til neste lag på tabellen. Hjemme på Deepdale har Alex Neil & Co 11-3-4, noe som gjør de til ligaens nest beste hjemmelag. Queens Park Rangers tok ett poeng hjemme mot Birmingham City sist, og foran helgens runde har de fem kamper på rad uten tap. Den gode formen har dog ikke gjort store endringer på tabellsituasjonen, ettersom London-klubben fortsatt ligger plassert midt på tabellen. Det er samtidig vanskelig å se for seg at QPR kommer til å blande seg inn i verken playoff-kamp eller bunnstrid utover våren. På bortebane har QPR 5-3-9, hvor ingen av deres syv siste på fremmed gress har endt med seier.

Prestons siste kamper:
Fulham – Preston 2-0
West Brom – Preston 2-0
Preston – Hull 2-1 (Browne, Gallagher)
Preston – Millwall 0-1
Stoke – Preston 0-2 (Browne, Barkhuizen)

QPRs siste kamper:
QPR – Birmingham 2-2 (Hugill, Pugh)
QPR – Derby 2-1 (Chair, Hall)
Forest – QPR 0-0
QPR – Stoke 4-2 (Osayi-Samuel, Eze, Hugill, Chair)
Swansea – QPR 0-0

Vurdering: Preston North End med svak form i det siste, mens Queens Park Rangers har fem på rad uten tap. Likevel tror jeg dette ender med hjemmeseier. Preston har hatt tøft kampprogram i det siste, og det forklarer den dårlige formen litt. Hjemme på Deepdale har de vært sterke hele sesongen, mens QPR har slitt på bortebane over lengre tid. Dette tar vertene. 

Tips: Hjemmeseier (2.15 @ Coolbet)


 

Stoke City – Hull City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer…

For en kamp dette blir! Et herlig møte mellom to lag som kjemper for å komme seg unna bunnstriden. For Stoke City sin del har det meste sett lysere ut gjennom vinteren, men det skyldes først og fremst en fæl start på sesongen. Michael O`Neill har løftet The Potters siden han ble ansatt, men fortsatt har de ikke klart å komme seg unna bunnstriden. Etter 1-1 borte mot Luton Town sist, har Stoke nå bare ett poeng til nedrykksplass. Hjemme på Bet365 Stadium har de 7-3-8, og det må legges til at de bare har tapt én av sine åtte siste kamper på eget gress. For Hull City er det absolutt ingenting som fungerer. Etter 0-4 tapet mot Leeds United forrige helg, står tigrene nå med ti kamper på rad uten seier. I løpet av disse ti kampene har de bare tatt to poeng, og på utrolig vis har de klart å gå fra en forholdsvis trygg plass midt på tabellen, til å nå være i ferd med å bli dratt inn i det som kan bli en tung bunnstrid. Skadeproblemene er store, samtidig som lagets to viktigste spillere ble solgt i januar. Det ser bekmørkt ut for Hull-fansen, men manager Grant McCann kunne torsdag fortelle pressen at han sitter trygt i jobben. På bortebane har Hull 5-5-7, men de fire siste borte har bare gitt ett poeng. Foran lørdagens bunnkamp har de bare tre poeng til nedrykksplass. 

Stokes siste kamper:
Luton – Stoke 1-1 (Vokes)
Blackburn – Stoke 0-0
Stoke – Cardiff 2-0 (Allen, Selvmål)
QPR – Stoke 4-2 (Campbell, Clucas)
Stoke – Preston 0-2

Hulls siste kamper:
Hull – Leeds 0-4
Hull – Barnsley 0-1
Preston – Hull 2-1 (Wilks)
Hull – Swansea 4-4 (Lopes, Maddison, Wilks, Eaves)
Blackburn – Hull 3-0

Vurdering: Stoke City med varierende resultater den siste tiden, men hjemme på Bet365 Stadium har de vært sterke under Michael O`Neills ledelse. Her møter de et Hull City-lag som er i fritt fall. Ingenting stemmer for tigrene, og det vil ikke overraske noen dersom det ble et nytt nederlag mot et hjemmesterkt Stoke-lag. Dette ender med hjemmeseier. 

Tips: Hjemmeseier (1.68 @ Coolbet)


 

Wigan Athletic – Luton Town
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer….

Wigan Athletic stod for rundens store overraskelse da de slo serieleder West Bromwich Albion 1-0 på bortebane forrige helg. Det var Wigans tredje strake seier, og nå står de med fem kamper på rad uten tap. Bare én av de åtte siste kampene har endt med nederlag, og situasjonen ser derfor mye lysere ut for Paul Cook & Co. Fra nedrykksplass med liten luke til trygg grunn, har de nå karret seg opp til en 19. plass med to poeng ned til nedrykksplass. Fortsette de på samme vis, vil det ikke gå lang tid før de er sikret ny Championship-kontrakt. Hjemme på DW Stadium har Wigan 6-5-6 denne sesongen. Luton Town var i ferd med å gå på et surt tap hjemme mot Stoke City sist, men et sent utligningsmål sikret ett poeng. The Hatters så fortapt ut for en del uker siden, men tre seiere på de fem siste kampene har gitt Luton-fansen troen på at de faktisk kan holde seg oppe. Foran lørdagens bunnkamp har de fem poeng opp til trygg plass, og derfor er det ekstra viktig for Luton å vinne disse kampene mot de andre lagene i bunnen. På bortebane har Luton elendige 3-0-15, hvor hele ni av deres ti siste kamper har endt med tap. 

Wigans siste kamper:
West Brom – Wigan 0-1 (Morsy)
Reading – Wigan 0-3 (Lowe, Jacobs, Moore)
Wigan – Millwall 1-0 (Selvmål)
Cardiff – Wigan 2-2 (Moore x2)
Wigan – Boro 2-2 (Morsy, Selvmål)

Lutons siste kamper:
Luton – Stoke 1-1 (Collins)
Luton – Brentford 2-1 (Selvmål, Bradley)
Charlton – Luton 3-1 (Cornick)
Boro – Luton 0-1 (Tunnicliffe)
Luton – Sheff Wed 1-0 (Collins)

Vurdering: To lag som har vist bedre takter i det siste. Selv om Luton har tre seiere på de fem siste kampene, føles det likevel som om Wigan er enda sterkere for øyeblikket. Seieren mot serielederen sist var spesielt imponerende, og jeg ser for meg at Wigan kommer til å fortsette i samme spor frem til de har skaffet seg en behagelig luke til nedrykksplass. Derfor tror jeg Wigan fortsetter den gode trenden og sikrer seg tre viktige poeng på lørdag. 

Tips: Hjemmeseier (1.80 @ Coolbet)SPILLES SØNDAG:

Derby County – Blackburn Rovers
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Kommer…

Kommer i egen artikkel…..

Derbys siste kamper:
Derby – Man Utd
Sheff Wed – Derby 1-3 (Lawrence x2, Knight)
QPR – Derby 2-1 (Waghorn)
Derby – Fulham 1-1 (Rooney)
Derby – Huddersfield 1-1 (Lawrence)

Rovers siste kamper:
Blackburn – Swansea 2-2 (Gallagher, Johnson)
Blackburn – Stoke 0-0
Brentford – Blackburn 2-2 (Armstrong x2)
Charlton – Blackburn 0-2 (Buckley, Adarabioyo)
Blackburn – Hull 3-0 (Armstrong, Samuel, Lenihan)

Vurdering: Kommer..

Tips: ??? (?? @ Coolbet)

About The Author

Leave a Reply